Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik lehetõség az, hogy az osztrákok lesznek a császárék, és amíg ki nem lépteted a területeket a hrebõl, addig imperial ban cb-je lesz rád, a szövetséget meg nagyon hajlamos felrúgni.
Persze lehet, hogy szerencséd lesz...
Úgy élj, hogy Te legyél virágnak virága.
Arra viszont figyelni kell, hogy ezek közül ha mindnek ajánlasz szövit, akkor van, hogy többen is elfogadják, aztán amikor majd egymás ellen háborúznak (mert ezek szoktak), veszíted a stabilitást, mert ugye az egyik call to arms-ára nemet kell mondanod.
Egy kis szerencsével (egybõl a játék kezdeténél Very Likely szövetséget ajánlott Ausztriának, valamint Bohemia hadat üzent Novgorodnak, és csak egy kurva nagy serege volt otthon - bár mit sem számít, mivel már megvolt az összes tartománya, mikor õ még mindig csak a felvidéket ostromolta 😄) és az EUWiki-s stratégiával mégis csak sikerült vinni valamire. Ausztriát nem is hívtam segítségül, nélküle is sikerült. Ha kell valakinek a mentés, feltöltöm, innentõl nem nehéz elindulni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
majd még írok.
(melyik verzióval játszol?)
javítsd a viszonyt, lovéval vagy, házassággal. Te semmiképp se támadj egyik fére sem. Erdély meg annektáld amit lehet 1410 körül meg is lehet. kérj tölük áthaladási endedélyt pl.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amikor elöször játszottam 5.1-essel Magyarországgal én is hasonlóan szenvedtem elõször.
Figyelni kell a szöv. rendszereket. Szövetkezz vagy a csehekkel vagy az osztrákokkal, rögtön az elején. Ha cseh szövetség van akkor támadhatod majd Aquilea-t. Ha osztrák szövi van akkor meg rá tudsz majd menni a cseh területekre. Akkor van bibi ha a cseheknek hodításos CB-je lesz rád. De mindenképp gyárts sereget amennyit csak tudsz, az infálcióval ne foglalkozz annyire az elején, max infláció csökkentõt vegyél fel.
Ideánál válaszd a millitary drill-t legelõször!
Valamint probálj meg területeket gyarmatosítani keleten, ha már a Horda gyengülni látszik...
good luck 😊
Már ha tudsz angolul valamennyire.
Nem tudom, mennyire hatásos, nem próbáltam még, mondjuk Aqueliát nem említik, az elején biztos nem.
Érdemi szövetségeseket nem tudok szerezni, amiket igen, azok túl távol vannak, vagy gyengék.
Várom az ötleteket...
A domborzati viszonyok csatákat befolyásolnak, pl. hegyvidéken, vagy folyókon a támadó negatívokat kap.
A seregek értelemszerûen lassabban mozognak a hegyekben és a sivatagban mint a zöldellõ legelõkön, de a katonák típusa se mindegy(lovasság a leggyorsabb, gyalogság a közepes, a leglassabb a tüzérség). A csapat mindig a leglassabb egység sebességével mozog.
Ezen felül az attriritont befolyásolja még az, hogy trópusi-e a tartomány, illetve az idõjárás(pl. van-e és milyen tél.)
Róka:
gyalog: lovas - 6:4
Ha felrakom az 5.1 patch-et Divine Wind-hoz, a mentéseim mûködni fognak?
Egyáltalán valaki ezzel tolja ? 😊
nem nagy dolog.
Persze van hogy 35 ezerbõl mondjuk 25 ezren szállnak ki, de 2-3 hónap alatt feltöltõdnek max létszámra úgyis.
én most ott tartok , hogy ha felpeccselem 5.1re nem hajlandó elindulni a játék.
Les Dogues
Les Dogues
Les Dogues
Szóval javaslod az ország török kultúrcsoportba való átrakását? 😊
Metr csináltam 1 et x-fire-el és az nem lehetett fel tölteni