Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudnak átnenni.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Klemice
blue minions?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

a törpék bányája utén, (amelyikben a felvonüót kellett aktiuválni)van 2 elf és egy híd aminek a tóloldalán van a lenyitó tekerõs szar, hogy lehetne oda átjutni, mert már sok féle képpen próbáltam, de még nem jötterm rá.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

áá, egyébként attól függetlenül, hogy valójában lowban se megy túl gyorsan, és így nem is túl szép,.... nagyon hangulatos, egyedi és jópofa game! tetszik 😄
7. az elfek szent fáját felgyújtani a réttel együtt
8. dobni a vöröset és a feketét választani mistressnek

Klemice
sivatagi pálya végre bár ma nem is játszottam 😊
innetõl sok van még?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
gépigény?

dzsuvajoe
Tem tudjátok miért lehet az h a demo inditasa után kapok egy fekete képernyõt és az is marad 😞

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Rage47
nyomd le a jobb és bal egérgombot, majd húzogasd a csapatod az egér segítségével a bohóc felé.
azért lol, amint mediumra állítom a textúrákat lowból, megint elkezd szaggatni... de lowban szinte tükörsimán fut (csak hát annyira ronda, hogy az már gáz) Az 1024x768-as felbontást pedig meg akarom tartani...
Ne foglalkozz vele. Majd késöbb belejössz. Egyébként a minionokat kell célra állítani.
elakadtam...vki tudna segiteni? ott tartok hogy TRAINING egy ien bohoc minion-t kell kinyirni és ezt irja:Hold both Right Mouse Button then press Left Mouse Button és utána rámozgatni az egeret a bohoc-ra
ezt nemtom megcsinálni.vki segitene?

TDU:Kamarov:HUN

A sivatagban hogy a francba kell az akadályokat elhárítani, hogy a szobrot a teleporthoz tudjam vinni. A minionok nem férnek hozzá a tojásokhoz, szóval a bogarat nem lehet elcsalogatni, hogy kirobbantsa az akadályokat.
celeron 2,8 Ghz 1024 mb ram, Sapphire radeon 9600 atlantis 256 mb
Rage47
lehet azért kérdi, mert ha van benne vér akkor nem játszik vele 😊)

Mike miyen géppel tolod?
Voltan
Igen, van benne vér, le lehet vágni a testrészeket, sõt halott, élve megnyúzott csecsemõkkel lehet agyonverni benne fokozottan védett állatok kölykeit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
ha nincs benne akkor már ki sem próbálod?? lOL

PSN ID.: Beegabor

ja és le lehet vágni testrészeket?

ja meg levágható testrészek?

és VÉR van benne???

Mike at home
milyem géppel tolod?
nekem nem akad egy grammot sem 1680x1050-ben, minden high-on

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Titan
Lesz neki honosítása?

Rosszalkodjunk:

Össze kéne szedni hogy miket kell csinálni a 100% rosszasághoz.
Amiket én tudok:

1.A választási lehetõségnél evidens melyik a rossz
2. Parasztok töménytelen gyilkolása 1nél-10nõnél-100nál
3. minden ház feltörése a faluban
4. minden ház feltörése a városban
5. kocsmai verekedés kirobbantása a városban
6. a rabszolga csajok küldi fentiek után sztem automatikus

A gond az hogy így csak 50 %nál vagyok és már csak a törpék vannak.
szal várom a tippeket
és kösz

bejártam...😞
akkor megnézem majd mégegyszer,de nem most...

Azokat a területeket járd be ahol még nem tölt a progi. 1ébként mind a faluban vagy a falu körül van.
melvin konyhája

PogEe
hy all hol találom meg a red minionokat? Kérlek segitsetek. THX

pff... ez a game csak low-ban nem akad, úgy meg rondább, mint a Gothic 1... 😛 Remélem a játékmenet tudja majd ezt kárpótolni
dartonita
Csak akkor tudsz bemenni a torpekhez ha az osszes gyoker kesz,es Oberon halott.

a szüzek közül már megvan 8(asszem) de 2 még nincs,õk hol vannak, csak a mittomén milyen hilleknél vannak a kurvák,vagy a campben is?

Mike at home
1. aha, az a százalék
2. azt nem tudom hol van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dungeon -> láva bogarak -> 75 piros életerõ egy menet alatt

Én csak 2 miniont vesztettem Malvinnál talán azért mert 240% körül volt a felszerelésük, a hátsókon legalább kétszer átgurult de túlélték! <#idiota>

Mike at home
hol tudok fireminionokat verbuválni? kiürült a - minek hívjam - buckájuk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Klemice
gold miatt ne aggódj annyira mire a törpéknél megszerzed az arcanium smelter ami a legjobb cuccokat adja elõtte ki kell pucolnod egy aranybányás és lesz pénzed felszerelésre

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Mike at home
vagy D-pad a gamepad-en

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azóta sikerült
amikor elkezdett gurulgatni, 3 maradt

a gáz az, hogy késõbb visszamentem arra, megint ott táncoltak, és Marvin is megvolt újra

Rage47
elõbb írtam le - új fegyó, ruha stb.
AnarchoiD
meg 1 kerdes, gold mirejo ? 😊 mar van egy tonna de nemtalaltam eddig lehetoseget elszorni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
tudja valaki , hol/merre talaloma torpeket ? 😊 mar ezen jojozom 9oraja ... 😉 atfesultem az oregerdot 3 gyoker mar lement de torpeket veszettul nem lelem

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rage47
billentyûvel mozogsz. lehet benne benne öltözködni, fegyót venni.
lehet benne fegyot venni öltözködni meg ien valósághü dolgokat csinálni???ja és van benne VÉR???

szal kattintani kell hogy mozogj <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

szóval kattintagós

Rage47
pls #432

Rage47
F1, F2, F3 stb.
HOL találhatók a kék minionok?
kérem mondja meg vki mert nekem fogalmam sincs
(én is ugyanott járok mint lent a képen)
hi all. majd letöltöm a gamet... addig vki mondja el milyen. hogy kell irányitani??? oda kell egérrel kattintani ahova menni szeretnél?vagy oan hogy nyilakkal mész pl balegérgombbal támadsz iesmi??,ugye lehet szabadon menni??? válaszokat elöre is thx