Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
8. dobni a vöröset és a feketét választani mistressnek
innetõl sok van még?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
ezt nemtom megcsinálni.vki segitene?
TDU:Kamarov:HUN
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nekem nem akad egy grammot sem 1680x1050-ben, minden high-on
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Össze kéne szedni hogy miket kell csinálni a 100% rosszasághoz.
Amiket én tudok:
1.A választási lehetõségnél evidens melyik a rossz
2. Parasztok töménytelen gyilkolása 1nél-10nõnél-100nál
3. minden ház feltörése a faluban
4. minden ház feltörése a városban
5. kocsmai verekedés kirobbantása a városban
6. a rabszolga csajok küldi fentiek után sztem automatikus
A gond az hogy így csak 50 %nál vagyok és már csak a törpék vannak.
szal várom a tippeket
akkor megnézem majd mégegyszer,de nem most...
2. azt nem tudom hol van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amikor elkezdett gurulgatni, 3 maradt
a gáz az, hogy késõbb visszamentem arra, megint ott táncoltak, és Marvin is megvolt újra
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
kérem mondja meg vki mert nekem fogalmam sincs
(én is ugyanott járok mint lent a képen)