1931
  • Boroskóla
    Na emberek eddig nem kértem segítséget de most eljött az ideje :(
    Sajnos semmit nemtudok csinálni mert elvileg amiket adott a játék küldetéseket mindent megcsináltam,ilyenkor mivan ?
    Valakik itt írtak sivatagos pályáról az hol a fenében van mert olyat még nem találtam,már kínomban a várat teljesen felturbóztam :)Ja és még az egyik üst is hiányzik úgyhogy tutira nincs vége a játéknak,valaki help !!!
  • Rage47
    nekem is már elég erős ahhoz a felszerelésem, h jópár ellenfelet magam gyilkoljak le...:)
  • dartonita
    Nem,csak MAS
  • szurop
    Ha látnák a játék készítői hogy én mit csinálok sírvafakadnának. Soxor tökre mást csinálok, mint amit a játék elvárna. Pl.: Az arénában a bogaras küldiket egymagam csinálom meg, minion nélkül. Vagy éppenséggel ami még rosszabb, ez a mutató, hogy mennyire vagyok gonosz, ez 1 százalék, mert véletlen megöltem egy parasztot.
    Hülye vagyok?
  • lámadémon
    hmm...
    ne felejtsétek el, hogy amint megvannak a kékek, a legeslegelső pályán, ahol kinyirtátok első birkáitok, ott egy minionhordalétszámnövelő oszlop a vizben...
    én elfelejtettem egész eddig...

legrövidebb út rögtön a portál mögött kis meredek emelkedő, át a kidöntött falon és egyenesen, majd kanyar jobbra...

hátha valakinek segitség...
  • Lemming
    Megyjegyzem a zöldek maguktól is az ellen hátára mennek, de így tuti a hatás.

3-4 fegyverben erősebb zöld másodpercek alatt lenyom egy trollt.

A Forge használata: Nem kell fém! Új tárgyhoz kell arany, meglévő upgradeléséhez meg minion.
  • Mike
    ehhez képest a pirosakat a tűzbogarak rendesen kicsinálják

fémhez hogy fogok jutni? gondolom vmiért van forge
  • genRob
    Köszi!
  • Lemming
    zöldeknél igen.
    kékeknek is segít, hatékonyabbak.
    többinél nem kell zászlózni spec tulajdonságokhoz.
  • genRob
    Tehát lerakom a zászlót és akkor, igaz?
  • kHares
    A teljes játék sem bugmentes, még a mostani patch-el sem. Készül egy újabb. Csak a pontosság kedvéért.

A spec. tulajdonságok leginkább guard módban jönnek elő, de sweepeléssel is. Pl.: kékeket guardolod akkor mindig föltámasztanak, de ha odasweepeled az elhullott bajtársakhoz akkor is csinálják. Viszont maguktól csak állnak egyhelyben.

A szobrot csak a végefelé találod, Jewel után.

A törpéktől nem vezet kapu a paladinhoz.
  • haxoror
    zöld - guard mode-ban láthatatlan, immunis a mérgekre
    piros - tűzálló
    kék - tud úszni, feltámasztani és tudja sebezni a szellem lényeket
  • dartonita
    Olvastam hogy a demoval sokaknak gondjuk volt.A teljes jatek mar elvileg bugmentes,egy probat mindenkepp meger.
  • genRob
    A speciális minion tulajdonságok, hogy is jönnek elő? Stealth, stb...?
  • dzsuvajoe
    az gondolokodom h megszerezem e a teljest, v mit probaljak ki mer a demo fekete kepernynel nem jut tovább, de legalább amenűig be kéne jutni nem? v olyan tápos h már azt se tudja megjeleniteni? Mi fitfasz baja lehet?
  • gyuri12
    nekem sima 9600-om van:)
  • dartonita
    Egy probat meger,az en 9600 xt-men is eleg jol elfut,pedig baromi regi low end kartya.
  • dzsuvajoe
    ergo: nem ? :'(
  • dartonita
    Minimum Requirements
    - Windows XP.
    - DirectX 9.0c
    - Pentium 4 @ 2.4 GHz or Athlon 2400+
    - 512 MB RAM
    - Graphics Card: GeForce FX5700 / Radeon 9500 or above
    - DirectX Compatible Sound Card
    - 2x DVD-ROM Drive
    - 4.5 GB Hard Drive Space
  • dzsuvajoe
    Van rá esély h radeon 9200-al futni fog?
  • heringer
    Ok megvan de 1 feladat hiányzik.
    Locate The Statue Of The Mother Godnes.De sehol se találok semmit se.
  • heringer
    Oda szembe hogy jutok el.A bányába már voltam.
  • lámadémon
    hmm, kössz...
    eszembenemjutottvolna, hogy az egy bomba...
  • Monstros
    Hali!Segitsen már valaki, a törpéknél a paladinhóz vezető kaput,hogy kell kinyitni?
  • Gerisone
    köcce megpróbálom! akko jó messze eljöttem!
  • Lemming
    Menj a másik úton a faluból a várba. Utána lesz még kis tennivaló, de a pestissel agyonrakott nagyvárnál (Heavens Peak) lesznek.
  • Gerisone
    ááááááááááá hol vannak azok a rohadék kékek! már rég a rohadék elfek között mászkálok de ottvan az a víz azzal a rohatt nagy békával akit tüzetesen leabáltam de kellenének a kékek h átmennyenek a rohatt vizen megcsináni a hidat! valaki? lécci má lassan eretvágok
  • huntersec
    Keresd meg a piros minionokat, ők oltják a tüzet.
  • FoToS
    Sziasztok
    Segitség kellen ott vagyok elakadva mikor az mutatja,hogy ég a vár vagy mi a kaput mutatja és valami varázslat van a levegőben nem tudok a tüzün átmenni.Ha elmegyek balra ottmeg a várfalba ütközöm.
    Előre is köszi a segitséget.
  • dartonita
    Tuzvarazslatod lesz par fele-ezekkel tudsz pl mezoket felgyujtani-ezenkivul shield-ekbol kulonbozo fajtak,illetve minionokat erosito spellek(berserk,stb).En a shock shield-et hasznaltam gyakran,foleg sok ellenfel ellen ha korbevesznek akkor jol mukodik.Lepattognak rolad,es kozben sebzodnek is.
    Ja es a slow is tok jol hasznalhato foleg unikornisok,trollok ellen.
  • Gnome
    látsz a közelében egy bombát...a többit rádbízom;)
  • Gnome
    én a minionerősítő spellt és a fireball "nagytestvérét" használtam...minionspell miatt megnő a sebzésük és a páncéljuk...bevallom a shield varázslatokat egyszer nemhasználtam
  • SaGa
    Kösz. A kijelölés hiányzott...
  • haxoror
    shift-el kijelölöd és bal+jobb egérgomb, mint a tojáscipelős minion
  • huntersec
    Köszi! Azt leírná még valaki, hogy a 12 varázslat pontosa mit is takar? Jó, ok, persze, fireball egyértelmű, de hogy pl. melyik a leghasznosabb, melyiket ki hol használta? Erre még nem láttam hsz-t.
  • robotnyk
    nincs térkép
  • Hoz_Hun
    Keresgélj csak, ott lesz az valamerre.
  • SaGa
    Hogyan mozgatod a zászlót?
  • SaGa
    Q. Amikor melvin konyhájában vagy, egy ponton elmagyarázza a prgoram is.
    Q-val tudod leszúrni a zászlót. Felvenni és mozgatni nem tudod, ha magadhoz hívod az összes miniont, akkor eltünik. Csak elég hosszan kell nyomni a behívó gombot. Addig. hog ykét különböző magasságú hangot hallasson egymás után...
  • Rage47
    nem találom az utolsót :S