1931
-
Boroskóla #811 Na emberek eddig nem kértem segítséget de most eljött az ideje :(
Sajnos semmit nemtudok csinálni mert elvileg amiket adott a játék küldetéseket mindent megcsináltam,ilyenkor mivan ?
Valakik itt írtak sivatagos pályáról az hol a fenében van mert olyat még nem találtam,már kínomban a várat teljesen felturbóztam :)Ja és még az egyik üst is hiányzik úgyhogy tutira nincs vége a játéknak,valaki help !!!
-
#810 nekem is már elég erős ahhoz a felszerelésem, h jópár ellenfelet magam gyilkoljak le...:) -
#809 Nem,csak MAS -
szurop #808 Ha látnák a játék készítői hogy én mit csinálok sírvafakadnának. Soxor tökre mást csinálok, mint amit a játék elvárna. Pl.: Az arénában a bogaras küldiket egymagam csinálom meg, minion nélkül. Vagy éppenséggel ami még rosszabb, ez a mutató, hogy mennyire vagyok gonosz, ez 1 százalék, mert véletlen megöltem egy parasztot.
Hülye vagyok? -
lámadémon #807 hmm...
ne felejtsétek el, hogy amint megvannak a kékek, a legeslegelső pályán, ahol kinyirtátok első birkáitok, ott egy minionhordalétszámnövelő oszlop a vizben...
én elfelejtettem egész eddig...
legrövidebb út rögtön a portál mögött kis meredek emelkedő, át a kidöntött falon és egyenesen, majd kanyar jobbra...
hátha valakinek segitség...
-
Lemming #806 Megyjegyzem a zöldek maguktól is az ellen hátára mennek, de így tuti a hatás.
3-4 fegyverben erősebb zöld másodpercek alatt lenyom egy trollt.
A Forge használata: Nem kell fém! Új tárgyhoz kell arany, meglévő upgradeléséhez meg minion. -
#805 ehhez képest a pirosakat a tűzbogarak rendesen kicsinálják
fémhez hogy fogok jutni? gondolom vmiért van forge -
#804 Köszi! -
Lemming #803 zöldeknél igen.
kékeknek is segít, hatékonyabbak.
többinél nem kell zászlózni spec tulajdonságokhoz. -
#802 Tehát lerakom a zászlót és akkor, igaz? -
kHares #801 A teljes játék sem bugmentes, még a mostani patch-el sem. Készül egy újabb. Csak a pontosság kedvéért.
A spec. tulajdonságok leginkább guard módban jönnek elő, de sweepeléssel is. Pl.: kékeket guardolod akkor mindig föltámasztanak, de ha odasweepeled az elhullott bajtársakhoz akkor is csinálják. Viszont maguktól csak állnak egyhelyben.
A szobrot csak a végefelé találod, Jewel után.
A törpéktől nem vezet kapu a paladinhoz. -
haxoror #800 zöld - guard mode-ban láthatatlan, immunis a mérgekre
piros - tűzálló
kék - tud úszni, feltámasztani és tudja sebezni a szellem lényeket -
#799 Olvastam hogy a demoval sokaknak gondjuk volt.A teljes jatek mar elvileg bugmentes,egy probat mindenkepp meger. -
#798 A speciális minion tulajdonságok, hogy is jönnek elő? Stealth, stb...? -
#797 az gondolokodom h megszerezem e a teljest, v mit probaljak ki mer a demo fekete kepernynel nem jut tovább, de legalább amenűig be kéne jutni nem? v olyan tápos h már azt se tudja megjeleniteni? Mi fitfasz baja lehet? -
gyuri12 #796 nekem sima 9600-om van:) -
#795 Egy probat meger,az en 9600 xt-men is eleg jol elfut,pedig baromi regi low end kartya. -
#794 ergo: nem ? :'( -
#793 Minimum Requirements
- Windows XP.
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 2.4 GHz or Athlon 2400+
- 512 MB RAM
- Graphics Card: GeForce FX5700 / Radeon 9500 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- 2x DVD-ROM Drive
- 4.5 GB Hard Drive Space -
#792 Van rá esély h radeon 9200-al futni fog? -
heringer #791 Ok megvan de 1 feladat hiányzik.
Locate The Statue Of The Mother Godnes.De sehol se találok semmit se. -
heringer #790 Oda szembe hogy jutok el.A bányába már voltam.
-
lámadémon #789 hmm, kössz...
eszembenemjutottvolna, hogy az egy bomba... -
Monstros #788 Hali!Segitsen már valaki, a törpéknél a paladinhóz vezető kaput,hogy kell kinyitni? -
#787 köcce megpróbálom! akko jó messze eljöttem! -
Lemming #786 Menj a másik úton a faluból a várba. Utána lesz még kis tennivaló, de a pestissel agyonrakott nagyvárnál (Heavens Peak) lesznek. -
#785 ááááááááááá hol vannak azok a rohadék kékek! már rég a rohadék elfek között mászkálok de ottvan az a víz azzal a rohatt nagy békával akit tüzetesen leabáltam de kellenének a kékek h átmennyenek a rohatt vizen megcsináni a hidat! valaki? lécci má lassan eretvágok -
huntersec #784 Keresd meg a piros minionokat, ők oltják a tüzet. -
FoToS #783 Sziasztok
Segitség kellen ott vagyok elakadva mikor az mutatja,hogy ég a vár vagy mi a kaput mutatja és valami varázslat van a levegőben nem tudok a tüzün átmenni.Ha elmegyek balra ottmeg a várfalba ütközöm.
Előre is köszi a segitséget. -
#782 Tuzvarazslatod lesz par fele-ezekkel tudsz pl mezoket felgyujtani-ezenkivul shield-ekbol kulonbozo fajtak,illetve minionokat erosito spellek(berserk,stb).En a shock shield-et hasznaltam gyakran,foleg sok ellenfel ellen ha korbevesznek akkor jol mukodik.Lepattognak rolad,es kozben sebzodnek is.
Ja es a slow is tok jol hasznalhato foleg unikornisok,trollok ellen. -
#781 látsz a közelében egy bombát...a többit rádbízom;) -
#780 én a minionerősítő spellt és a fireball "nagytestvérét" használtam...minionspell miatt megnő a sebzésük és a páncéljuk...bevallom a shield varázslatokat egyszer nemhasználtam -
SaGa #779 Kösz. A kijelölés hiányzott... -
haxoror #778 shift-el kijelölöd és bal+jobb egérgomb, mint a tojáscipelős minion -
huntersec #777 Köszi! Azt leírná még valaki, hogy a 12 varázslat pontosa mit is takar? Jó, ok, persze, fireball egyértelmű, de hogy pl. melyik a leghasznosabb, melyiket ki hol használta? Erre még nem láttam hsz-t. -
#776 nincs térkép -
Hoz_Hun #775 Keresgélj csak, ott lesz az valamerre. -
SaGa #774 Hogyan mozgatod a zászlót? -
SaGa #773 Q. Amikor melvin konyhájában vagy, egy ponton elmagyarázza a prgoram is.
Q-val tudod leszúrni a zászlót. Felvenni és mozgatni nem tudod, ha magadhoz hívod az összes miniont, akkor eltünik. Csak elég hosszan kell nyomni a behívó gombot. Addig. hog ykét különböző magasságú hangot hallasson egymás után... -
#772 nem találom az utolsót :S