Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon a game elején vok, hogy lehet elõhívni azt a piros goblint?

tudjuk

marmint az ostoba hobitokra gondolok

egyebkent nezd meg a lakasaikat a halflingeknek, es 100%-ig olyan ahogy az a gyuruk uraban volt. kerek ajto, hajotesthez hasonlo belso.... es milyen jo hogy oket kell irtani meheheheehe

a heavens peak swampbaen kell lenniük,nem az erdõben!!!

Mike
vannak
és azt merre? bejártam már a mocsárvidéket amennyire engedték a gyökerek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dartonita
A kek minionok fognak Neked ott hidat csinalni ha eltekerik a tulparton levo kereket.
A bekakat lovoldozd le mielott atkuldod oket,eloszeretettel eszik meg a kekeket.

vannak-é zõd minionjaid?ha igen,menj,oszt keresd meg a kékek fészkét(heavens peak swampben vannak)

Mike
na a fágyökereknél merre tovább
azt mondja szükség van kék minionokra mert azok tudnak úszni
a lépcsõ alján meg ül egy béka
most merre tovább?

Mike
az ám, és mekkora varázsló vagyok, hogy még az xp is elindul! 😄

dartonita
20 % gonoszsagnal nekem mar beadta a kuldit.

dartonita
Vannak a tojasai,azokat kell odacipelni arra a reszre,ahol a dune-s kukacka kirobban a homokbol.2 bogar eleg ahhoz,hogy egy ferget elintezzen.Amig nem olted le oket,addig ne nagyon mereszkedj ra.

A 10 csaj begyûjtése questhez mi kell?
Le kell gyílkolnom a falut, vagy mikor kapom meg?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kössz!
Most Az Understreetsben vok ahol elõször jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam elõtt úgy h a tekerõs izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi õket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
Tudja vki h h kell megölni???
jóvan te tudod😄
(hobbithobbithobbit)

egyet kiválasztasz azzal elcipeled a tojást és varázslattal kinyirod a bogarat messzirõl ami rárobban
Gnome
márcsak azért is erõltetem a félszerzetet mert a hobbit kifejezést eddig CSAK tolkien könyvekben hallottam...míg a trollokat meg orkokat univerzálisan hívják ugyanúgy addig a hobbitokat !sztem! csak tolkien könyvekben nevezik hobbitoknak...érted-e?...ez nem gyûrûkurás játék ezért érzem idegennek a hobbit nevet rá mégha sok hasonlóság is van a két világ között....énsem hívlak téked földlakónak közbenmeg azvagy de inkább embervagy mert aztszoktuk mondani...vagy mittoménmár😉

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

kéne egy faq...vagy egy gyik😄

Klemice
hülyék..
sivatagos pályán hogy csalom a bogarakat a nagy kígyóizéhez nagy hernyó 😄
az összes miniont megeszi :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

hátdeha egyszer azok vazz😄
téged se hívunk kutyának,mert ember vagy,ezért embernek hívunk

Gnome
köszi elolvastammár annakidején a kiegészítõ kötetekkel együtt..mégmindig aztmondom h sztem hülyénhangzik ha hobbitoknak hívod😉

Hmuda barátunk jól mondja😊
(olvass gyûrûk urát,nagyon jó kis könyv😉)

Hmuda
Hobbit=Halfling

(Tolkien szereplõi is többen félszerzetnek titulálták a Hobbitokat a könyvekben.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gnome
hátazért hobbitoknak csaknenevezdmár õket😛...halfling=félszerzet..ha hobbitok lennének hobbits nak hívnák õket ingame😛

hát,vagy öld le a 3 embert,vagy pedig menj a kis kör mellé,fennt a lépcsõn,majd menj el onnan,hívd vissza a minionokat( egy reál óverlord,természetesen kinyírja a három parasztat)
és végül: AZOK NEM TÖRPÖK HANEM HOBBITOK!!!
szívesen

Halló mindenki. nekem bejön agame de azegyik pályán konkrétan azon amikor a törpök v mik bulián vok kiírtok mindenkit aztán a manóimat ráküldöm valami nagy kajakupacra vagy mi elkezdik vinni valahováde aztán megálnak 3 ember elõtt mit kell csinálni?
Rage47
én is lecseréltem😊)
A szûzlány rabszolgás küldit alapból megkapom majd vagy valamit tennem kéne érte? Már vannak zöld minionjaim is, meg egy otvar mistress menyecskeszerûség.
Ja ezt a mistresst le lehet cserélni késöbb valahogy?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Klemice
az arcanium bányára gondoltam

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

a sörfõzdét hol találom? a bánya meg ki van fosztva, tehát megvan onnan az a 4 kis tolós bányakocsi szarûség.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

teleportolj át oda.

Klemice
nekem az kinyílt mert az elfek dumálnak valamit ha megvan a sörfõzde meg a bánya

HALI!
NEm tudja vki h hogy lehet eljutni a Heavens Peak-be Millow hillsnál???

sikerült megcsinálni a hidat, de a túloldalon egy olyan kapu van amit cak azzal a robbanó tüskés golyókkal lehet kirobbantani, de olyan cucc meg sehol sincs a közelben pls help!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

jó lehet az a 2 MB ram 😄 xD
1000 paraszt? <#wow2>
Hol van annyi???

Spree-ben ha megölök mindenkit akkor újratermelõdnek?
Már csak azért mert Halfway to Heaven-ben rendeztem egy vérfürdõt és azóta üres. <#confused>

Ez kell 100% corruption-höz: SPOILER

1. megölni az elsõ parasztot
2. megölni 20-at
3. megölni 100-at (Harasser of Humans)
4. megölni 1000-et (Enemy of Mankind)
5. megölni 10 db. asszonyt
6. megölni 10 db. elfet
7. kifosztani minden házat Spree-ben
8. kifosztani minden házat Heaven's Peak-ben
9. uralom alá hajtani Spree-t (megölni x. mennyiségû embert)
10. megtartani a kaját (Spree)
11. zsákmányolni 10 db. csajt (Spree)
12. kocsmai verekedés kirobbantása a Halfway to Heaven nevû ivóban
13. Rose dobása, Velvet megtartása
14. A Sacred Grove leégetése
15. Csigák megetetése az elfekkel
16. Elf csajok helyett az arany választása
17. Mother Goddess szobor elrablása
18. Árulók kivégzése Spree-ben (végjáték)

A törpéknél.

Írtani kell a varázslókat is, hiába támadnak fel egy idõ után megadják magukat.

Hali,megfagytam az egyik helyen nemtudok tovább menni,mikor a várba beérek az alagúton keresztül,és a mások kapunál eloltom a tüze, ott mi a francot kell csinálni,mert azokat a darkos lovagokat a varázslók állandóan újra élesztik és így nemtudok bemenni ???

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Rage47
nem muszáj jáccani vele😄 bár ha már eddig elvitted...😊

ezeket hol lehet megcsinálni? - retrieve the beer kettle; plunder the gold mine
Mike at home
a faszom ebbe a mentési szisztémába
ha nem születne újjá minden ellenfél, elmennéék szépen aludni 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én most a fával szívok
nemtom merre kell tovûbbmenni, már bejártam mindent (azt hiszem)
utoljára az épületek környékén voltam ahol van mindenféle minon hely, meg élet és mana oltár is
aszondaj, kék minionok kellenek mert azok tudnka úszni
hehe
jó hogy mondja
lenn a lépcsõ alján meg ül egy béka
na most merre tovább?
hülye lineáris játék 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
939 amd 3200, 2mb ram, 7600GT

A sivatagban hogy a francba kell az akadályokat elhárítani, hogy a szobrot a teleporthoz tudjam vinni. A minionok nem férnek hozzá a tojásokhoz, szóval a bogarat nem lehet elcsalogatni, hogy kirobbantsa az akadályokat.
Ha a bolond a címek között mond olyat is hogy "Fattener of Slugs" akkor minden rendben, sikerült gonosznak lenned! <#hehe>

Klemice
én elõbb engedtem ki õket mondták is hogy no no de bennmaradtak a ketrecben és nem ették meg a csigák õket :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ehh szép mondat lett ez.. 😊

9. elõbb kiengedni az bányában az elfeket, mint kiírtani a csigákat elõtte
10. 10+ nõ megölése

Klemice
dehogynem... odaállsz lenn a vízhez és simán átmennek... ha nagyon nem akkor belövöd shiftel a kapcsolót

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;