Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beamkiller
és azt merre talalom?:D:D

Nekem egy nagyon alap és buta kérdésem lenne, hogy lehet varázslatot váltani? :P Láttam hogy csomó objectet begyüjtöttem, némelyik uj shield varit adott ilyeneket, gondolom azokat lehet használni és nem csak tüzlabda van, vagy ha tévedek javitsatok ki. Én nemtom, hogy kell váltani.
Heavens Peek swamp-ban vannak,egy kis méreg van körülöttük.

beamkiller

itt vok vki segitsen h merre?kek Minionok kellenek de nem talalom oket

dartonita
A minionokat kinyirja,mivel nemigen van ott hely futkosni.Amikor gurul,keruld ki,utana pedig mikor szuszog,csapkodd amig meg nem fordul.Utana megint kis szaladgalas,es ismet ugyanez.
Melvin a legegyszerubb foellenfel :)

Kek minionokat lehet megszerezni legutoljara.
Piros,zold,kek.Ez a sorrend.Addig nem erdemes vizes palyara menni,van boven masik quest is.

Rage47
nekem kinyírta az összes minionomat egy híján:D aztán végiggurult Malvin a teremben és beragadt a fal mellett vmi tárgyba:D ráuszítottam azt az egy szörnyet és megvártam szép lassan, míg kinyírja xD
beamkiller
kék Minionokat h tudom megszerezni, az erdoben vok de sehol sem talalom oket,

Mike at home
azonnal visszagyógyul
visszahíívom, ráküldöm, és újra szinte 100%-on van
ilyen szuperellenfél minek bele
csak arra jó, hogy unistalláljam a programot
egyébként is nekem túl lineáris

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BaziJoe
az elején a gojoval mit kell csinálni????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Segitség a portal azt mutatja hogy van red minionom
De nem tudom elöhozni öket.
Mit kell csinálni csak Sárgát tudok elöhozni ?????<#wave><#wave>
annál az arany szobornál mit kéne csinálni? mert már raktam bele 1 barna 1piros 1zöld és 2 kék miniont többet nem enged, és nem vágom h. mit kell ezzel csinálni...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

mikor csapna ,hívd vissza a minyonokat! majd ugrik és utána uszítsd õket
Mike at home
Malvint hogy a haragba kell kinyirni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

átmegy a minionokon! :S:S:S bármennyit teszek le bárhovaarragondoltam mikor középen van jo bekergetem a portálomba... de ez egy ribanc átmegya minionokon akik rá se bagóznak
dartonita
Well ott en is szoptam mire rajottem hogy NEM Neked kell kergetni,hanem a minionoknak.Ergo tegyel le a nyilasokba parat,es a maradekkal kergesd be a portalba.

Bon:Mindig a voroset probald meg kinyirni eloszor,magaslatrol a zoldekkel ugorj a hatara-rohadt eros ijaszokat rak le-.
A sima-ra eleg a voros minion is.(ha nem kerul ala)

Sivatagi palya rox :)

Az összes ilyen lebegõre a zöldek a jók.

Klemice
apropó ha már választottam mistresst akkor az már nem változtatható meg ugye

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
a törpe után jön majd a tolvaj kiscsaj utána meg kahn vagy ki ugye
a törpe királyt hol találhatom meg?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nemtom,csak tipp volt,még nem tartok ott:D

bon
A kékek ellen hatásosak voltak, de a piros ellen nem vettem észre, hogy használtak volna, igaz mire a piroshoz jutottam csak 5db volt. Lehet, hogy kevésen voltak és azért nem látszodott a hatása?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

piros szörnyekkel próbáltad?

bon
Segítség kellene, elakadtam a játék végefelé amikor a falut megtámadja 3 db lebegõ szem. Két kék és egy piros színû, a kékeket kitudom nyirni, de a piros nem sérül sehogy se, mi a megoldás? Segítséget elõre is köszi

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Köszi szépen.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

:D

Alwares
Én azt sajnáltam rá :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tûzlabdákkal:)

Alwares
Ott hegedül egy faszi, azt kell szétcsapkodni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Klemice
nagyon pöpecül néz ki az arcanium pácélzat és balta :D
a törpe király sem nehéz gondolom mert az eddigi 3 sem volt az

macleod2005
Melvin's kitchen pályán mit kell csinálni, miután a red minionok lepakolták a portálnál azt a tûzes cuccot, mert ott tudok visszafelé menni, meg van a portáltól jobbra egy lépcsõ, csak az ég és nem tok átmenni rajta, a red minionok meg nem látom hogy csinálnának vmit. plz segítsetek :D

lol

Klemice
sörfõzde megszerezve milyen bónust ad a lényeknek?
még van a forge meg a király hö hö

feladom gecy...nemtommegcsinálni a kurvás részt
Gideon Wieth
ezen bõven :)
Nekem amd athlon 64 3100+ van 512mbrammal és nvidia geforce 7600 GS 256mb rammal :) és szinte minden highon van :)asszem az árnyék egyedül nem :)
És nem akadozik :) bár néha picit belassul de az nem zavaró, csak az overlord mozgásán lehet látni:)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

sztem ezen még igen

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nem nagy a vasigénye? ezen elfutna? celeron 2,8 Ghz 1024 mb ram, Sapphire radeon 9600 atlantis 256 mb
táncolj te is!!! jupiié!!!

(shifttel jelöld ki a muzsikást, aztán löjj bele egy fireball-t)
Itt ha bemegyek a minionok elkezdenek táncolni mit kell csinálnom.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

ok, hát akkor lehet, hogy kipróbálom... :) csak az a baj, hogy közben azon is gondolkodtam, hogy a Psychonauts-ot töltsem le... már rég ki akartam próbálni.. Majd aztán döntök vhogy estig :D
Gideon Wieth
Igen, én is így vagyok, hogy jókkal szeretek lenni CSAK! De ezt a játékot próbáld ki megéri!!
Lehetsz jó is benne :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

lehet jóként is játszani benne,nekem a corruptionom most 1%:P

Ha csak a jókat szeretem akkor ugye jól sejtem, hogy ezt a játékot nem nekem találták ki? :D
na ezaz kvára átfut közöttük:S
Mindig olvastam itt hogy nehéz a zombis rész a csatornában és nem értettem miért hiszen ugyan úgy ott vannak barnák még az elsõ harc elõtt. Aztán ma rájöttem hogy talán azoknak nem jutott eszébe hogy a barna kút mellé leparkoltassa a kékeket (Q) és amikor kihívos a barnákat azok megfulladnak de az ott parkoló kékek szépen kiviszik õket a partra és felélesztik õket. Még a fegyverzet sem veszik el. Onnantól kezdve már csak dara! Gondolom a Konzolosok itt egyedül csapkodtak meg hullottak a kékek. Mi Pc-sek azért gondolkodunk is nem?
Nem oda hanem annak a bejárata mellett kinyílt 1 kapu. Ott ahol táncolni kezdenek a lényeid és nem csinálják amit mondassz.
Én ötösével leraktam minionokat a nyílásokba meg háztetõkre(mert ott is ugrál) aztán néha átfutott a kis goblinok között de egy idõ után sikerült elterelnem. Megütni nem lehet

a csajt hogyan kell blokkolni a minionokkal? mert lezárom az útját ugye a zászlós megoldással de mikor a csaj felémfut nemtommegütni..?!
Gideon Wieth
a konyhában??? ahol a szakácsok voltak ??

vissza kellene menni oda ahol a hobbitok voltak, a hobbit király konyhájában lehet megszerezni a pirosakat, aztán tovább lehet majd menni a vár felé.
Ha megcsináltad a kajás küldit akkor megnyílik az a kapu ami mögött buliznak a halflingok.(közvetlen a kajás küldi bejárata mellett)
Oda kell mmenned és aztán lesznek tûzlényeid amivel más irányba is mehetsz majd.
No, befejeztem 67% corruption mellett. Hogy a fenébe lehet kimaxolni? Nem egy dungeon keeper, de miután ezt földolgoztam magamban sikerült élvezni. Azért milyen jó lenne ha valami gondolkodósabb dologra is lenne igény.

Viszont nem jöttem rá mire jó a szobor amit a succubus queen helyiségébõl zsákmányolunk. Pár spell is hiányzik, összeségében kellemes volt