1931
-
#731 az a baj, hogy végtelenül lineáris a program, és könnyü benne elakadni úgy, hogy lövésem nincs mi lehetne a következő lépés
pl. szükségem volt a kékekre
de a programban senki egy szóval nem mondja, nézzek emiatt asszony után, és majd az ad nekem teleportálási lehetőséget a swampbe, ahol megtalálom a kékeket
ehelyett mi van? körbebolyongom 20x a területet, hogy biztos valamit nem vettem észre, mert ugye térkép sincs
más programnál is előfordul hogy nem tudom mit kéne tenni, de elbóklászok erre-arra, aztán szép lassan kikerekedik a történet, de itt? minden szektorokra van osztva, amit egyszer letudtam, oda visszamenni már nem kell, max ha tápolni akarok
nem egy programot játszottam már végig, nem most jöttem le a falvédőről, mégis szívok -
lámadémon #730 "Amúgy régi kalandjátékokkal tanultam meg a nyelvet." --> ezen még mindig röhögök... ha már a személyeskedésnél tartunk... nem tagadom, szókincsfejlesztésnek tökéletes (egy részének), de rekeszizomra gyúrok, mikor magam előtt látlak, hogy a kalandjátékban egy faluba érsz pl, és megszólal egy "paraszthelyiőslakosvagybárki" erre te leirod, elemzed, igeidőket egyeztetsz, kis szótárfüzet, utánamondod hangosan, stb...
meghogy kened vágod a fantasy world-ot, de 2 liter kenyeret nem tudsz kiérni a boltban...
ááá, ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy a cartoon networkről tanultam meg, még a régi angolon... csak mert ilyet hallottam, de végül elismerték, hogy az is inkább csak szókincs volt...
na mindegy...
de tudod mit?
őszinte grat, ha ilyenekből tanultál meg...
eléggé ráérhetsz...
-
lámadémon #729 engem nem az zavar, hogy tudsz angolul, hanem az zavar, hogy téged zavar, hogy más esetleg nem...
valaki órákon keresztül mászkál, mert nem talál valamit... pedig világosan le van irva (szép magyarosan) a játékban, vagy a dialógusok szövegkörnyezetében... és mégsem...
és téged zavar, hogy ezért vki megkérdez vmit a fórumban... vagy hogy nem használ vmit a fórum adta lehetőségek között...
hanem 100adszorra is megkérdezi...
deistenem... kik vagyunk mi, hogy ezt korlátozzuk, szóvátegyük, stb.?
kérdezze... én átugrom, válaszolok, grimaszolok...
de nem irok be ide mindenki ilyest lelustázva, lelámázva, mittudomén...
ja engem meg baszogathatsz bármivel, mert... tökmindegy, nem veszem fel...
csak mást ne...
please...
-
haxoror #728 A francba, túl későn kezdtem Spree-t terrorizálni és lemaradtam :( -
#727 a retrieve the beer kettle és plunder the gold mine küldik Bewelry-ben vannak? -
kHares #726 Ha elég gonosz vagy az elején(bizonyos százalék fölött jön elő) akkor egy idő után Spree-be teleportálva azzal fogadnak hogy nesze itt egy szűz áldozatnak csak ne bánts minket. Aztán vadászat -
kHares #725 Komolyan mondom szórakoztató vagy. Látom a szövegértés nem az erősséged. Tényleg 25-30 között vagy? Remélem ez már személyeskedés, mert az hogy itt lustának neveztem az embereket talán csak nem az. És komolyan, zavar hogy tudok angolul? Ennél tudsz Te jobbat is. Amúgy régi kalandjátékokkal tanultam meg a nyelvet.
Bár elment a kedvem de azért csak írhatok még, néha van egy két értelmes ember aki miatt még jólesik. Kitalálhatod, most nem ez a helyzet(igen, ez bizony megint egy személyeskedés) Akkor segítek csupán ha értelmes a kérdés vagy nehéz magadtól rájönni.
TIPP-ek azoknak akik nem élvezik a netes vitatkozást/Special Olympics-et:
1. Ha kellene lélek a forge-ba ott az aréna. Egy menet a bogarakkal(természetszerűleg a megfelelő színű) 75 db.-ot eredményez
2. Ha bajod van a sweep-el állítsátok át a billenytyűzet kiosztást. Talán egyszerűbb egy billenytűt nyomni mint az az egeret.
3. Használd a guard parancsot. A kékek föltámasztanak viszonylag szép nagy körzetben míg a zöldek láthatalanok lesznek és ráugranak a nagy lényekre szép hátbaszúrásokkal.
4. Nagyobb lényekre/bossokra általában egész jó ha mindenkit guardolsz jó pozícióban aztán eltereled a figyelmét az Overlord-al/lerohanod a barnákkal -
haxoror #724 Hát a vége elég véres és gyors volt, 73% corruption!
Többen írták itt a rabszolgagyűjtős küldetést ahol 10 nőt kell cselédnek elrabolni vagy ilyesmi, nekem ez kimaradt, mikor és hol kellett volna ennek a küldetésnek jönnie? -
#723 Kell a jó fegyver mert oberonnál én elvéreztem. Most minon vadászat van ill. lélek mert upgrade kell :-) -
#722 megmondtam nemtudom hánnyal leljebb :S -
lámadémon #721 köszi, csak féltettem a kis genyáim és nem mertem nekiugrani... de aztán az lett belőle... tényleg csak pár veszett oda...
-
#720 ez a patch ugye nem teszi tönkre a mentéseket?:) -
High Voltage #719 hamachin co-opot probalta mar valaki? -
#718 10-15 óra -
Hoz_Hun #717 lámadémon: Az nem nehéz rész csak úgy látszik. Tankolj fel csak kékekkel. Rohanj oda a kerékhez minden goblinnal. Elkezdik tekerni. Lehet egyet-kettőt megesz, de nem baj hamar kinyitják a kaput (nekem csak egyet evett meg.) Kinyilik a kapu aztán bemész (az Overlordal) és az előző kígyohoz hasonlóan levered ezt is. Aztán fosszad ki a termet mert van három nagy zsák arany. A madarakat is kinyírhatod. -
#716 Mennyi a játék végigjátszási ideje? -
dolfy #715 Nekem is hasonló csak a memoria tobb. Nálam 1240*1024 mediumon egész simán játszható. Értem ezalatt 20-25 fps -
#714 nekem amd 64 athlon 939 3000+ 1gb 400as ram meg x1300 256mb és 800x600asban mediumon fut mint a penge -
rcsaby #713 Egy ilyen gépen hogy muzsikál.INTEL PENTIUM 4 3.06GHz Nvidia 7600GT 1GB Ram. -
#712 amugy meg ha egyszer ráérzel hogy hogy kell irányítani a miniont oda ahova akarod akkor baromi egyszerű mint a vezetés :D -
#711 pár órája kivégeztem a vége eléggé hmm elsietett és tömör :D -
#710 fegyverekhez kell főként, de lehet díszíteni a tornyodat is. -
Bagoly81 #709 mire való a pénz? -
#708 Majd betudod őket hívni ha kell. -
heringer #707 És a végén ugye teleportálni kell vissza.De ha visszamegyek akkor elveszi a kékeket. -
#706 kira a gém -
haxoror #705
Most belegondolva szerintem véletlenül elengedted az egyik egérgombot, a kékek megpróbáltak visszafutni hozzád de beragadt az útkereső AI (elég gyakran előfordul főleg nagyobb csapatnál ha eltávolodsz) és amíg vissza nem érnek hozzád addig nem tudod újra irányítani őket. -
haxoror #704 0/3
Ez azt jelenti hogy már nincs kontrolod felettük, lehet hogy páran meghaltak és a többiek elkezdték élesztgetni őket vagy ilyesmi, próbáld meg egyenként átküldeni őket -
heringer #703 Megvan de azok beragadtak ujjakkal megcsinálta.Köszöntem -
haxoror #702 Egy dolog amikor valaki segítséget kér és egy másik amikor orbitális baromságot kérdez pl a Stalker topikot amikor a sok véglény tele-spammelte hogy "hogyan kell a kezdő szobából kimenni?" az ilyen lőjje le magát, nem az a baj hogy kérdez hanem az hogy vérhülye és lusta, az ilyennek még a szaráshoz is fórumsegítség kell vagy mivan?
Itt nem olyan vészes a helyzet és én sem fikázok senkit de azért most őszintén, szerintetek hányszor lett már megkérdezve hogy hol vannak a kék/piros/zöld minionok és hányszor lett már megválaszolva?
A játék még elég új ezért nincs faq vagy végigjátszás ez oké de azért mégis... -
heringer #701 Lehet ennyire béna vok de semmi. -
heringer #700 Semmi nem mozdul sehova. -
haxoror #699 Kőrözzél az egérrel, majd csak elmozdulnak valamerre. -
haxoror #698 Overlord Patch 1.1 Released -
heringer #697 Nah hiába huzogatom az egeret nem mennek tovább.
-
#696 A veszteség 8 db kék :-) -
#695 Na én is pont itt járok: Kíváncsi leszek, hogy mennyi hullik el :-)
-
haxoror #694 Pedig ez a trükk a jobb + bal egér gombokkal kell át sweep-elni a gőzsugarak között, vezesd néha őket a falnak akkor egy helyben maradnak, várd meg hogy a gejzír leálljon aztán nyomulás tovább. -
#693 húzogasd az egeret miközben jobb és bal egeret nyomva tartod
ha idáig eljutottál, nemigaz h nemtod már:S
komolyan kéne egy faq :D -
heringer #692 Én már nem emlékszek rá hogy kell.