1931
-
PunkZoli #1051 köszönjük! :D -
dolfy #1050 Én problémámra megoldást nem tud senke? -
#1049 És tényleg, pedig már próbálkoztam vele nemtudom miért nem sikerült átzavarni őket. :O
Kösz. :) -
HammeRed #1048 A kékek a híd jobb oldalán átmennek ha sweep-et nyomsz és átzavarod őket. -
#1047 Nekem is sikerült elakadnom (nem gondoltam volna :D).
Golden Hills (Stronghold) teleportnál vagyok egy hídnál, a túloldalon van a tekerő, de a minionokat nem lehet átküldeni én meg sehogysem tudok átjutni. :( Már mindent bejártam szerintem, balra az Arcanium van meg oda lehet visszajutni ahonnan jöttem. Ott áll két fazon, de már nemtudom mit mondtak nem figyeltem akkor annyira...
-
#1046 Cool a játék! Őszinte elismerésem a készítőknek!!! -
dolfy #1045 Help! Sivatagos rész,egy szobrot kellene visszavinni a toronyba de csonváz zárja el az utat. Van ott egy bogár ami robban de sehogy nem tudom bevinni egy miniont sem a tojáshoz, hogy odacsalizzam a bogarat. Van egy nő is az épületek között azt meg kergetem orrba szájba de nem tudom elkapni.
Nos, hogyan tovább?
Előre is köszi! -
Jobrog #1044 Mekkorát röhögtem ma törp bánya után!Kibővítettem a tornyot a pénzből és hálából a mistress a hálószobába invitált,a kis minionok meg lestek a kulcslyukon közben,és még a torony is beleremegett az akcióbaHogy mik vannak ebben a játékban -
#1043 egy kérdés én a minionok barlangjában csak a felvett sörfőzdét találtam meg vizuálisan
a halfling kaja is oda került volna? nomeg a vasszüzet sem találom amit a sucubus dobott :S:S
szóval vannak érdekes dolgok
a törpe király aranya meg lófingot se adott csak corruptiont -
#1042 Igen ez még csak a 2es üst volt. Üst MKII :-D -
SaGa Jr #1041 Az az építkezés ahol a szobor volt nem bánya. A bányát csak azért említettem meg, mert azt írtad, visszavitted az újfajta üstöt. Namost a törpéknél lévő a legújabb amit visszavihettél volna, az Arcanium smelter. Ahhoz viszont előbb át kellett volna jutnod a Brewery-n, ezért nem értettem miként lehet, hogy mindenhol jártál és minden megvan... -
#1040 kivégeztem én is \o/ -
#1039 Na ez jó kis összevisszaságra sikeredett. Közben dolgozom és egy-egy szót írok egyszerre csak :-) Remélem azért vmennyire érthető? -
#1038 Voltam nem tudom milyen mineról beszélsz. Ott voltam amit mondtam. Egy szoborba kellettek barna minionok. Azt teliraktam, vmi tervről beszét a kicsi. Most pedig szétvágoma törpéket :-) -
SaGa Jr #1037 Na ácsi. Ha ott nem voltál, akkor a királynál sem járhattál még vagy az arcanium mine-ban sem, hiszen ahhoz át kell menni a sörfőzdén. Szóval sok mindent kihagytál.
Ha itt még nem voltál, akkor van még mit tenned, hisz a királyhoz vezető kapu is csak azután nyílik ki, hogy a szeszkazánok kedvenc sörlerakatát meglovasítottad. -
#1036 Na, megvan! nem mentem be sörfőzdébe :-) -
#1035 Hm. Nincs új helyszínem és questem sem. Érdekes... -
#1034 Nincs már egy questem sem zóval megnézem a tornyot. A múltkor is pont ezt felejtettem el :-) -
xem #1033 Hali volna 1 aprócska kérdésem elakadtam a kék minyonok barlangjába, ahol felszedem a kékek fészkét, s el kell vinni a teleporthoz. A bibi ott van hogy van 1 szakadék aminek a másik végén van a tekerő, de nem tudom oda vinni a minyonokat hogy a hídszerűséget letekerjék HELP. -
SaGa #1032 Aréna:
Ha már jó a páncélod, egyedül is simán lenyomsz egy komplett hora bogarat. Addig meg a nekem legjoban bevált technológia:
Barna, zöld és kék bogarak ellen 5 kék, a többi zöld. A kékeket guardolni a kaputól pár lépésnyire, a zöldeket meg eléjük nem sokkal. Az overlord beballag a bogarak felé, addig, míg 1-3 db elindul felé. Elcsalja őket a zöldek elé és hagyja, hogy leverjék. Ha 2-nél több jön egyszerre, akkor be kell segíteni nekik...
A piros bogarak ellen ugyanez, csak kék és piros kombóval. Felállás hasonló. Így a kékek folyamatosan felélesztik az elhullott zöldeket vagy pirosakat. Figyelj, mert a kékek által élesztettek a kékek zászlaja alatt ácsorognak. Ha sok volt a feéléesztendő, lehet, hogy érdemes begyüjteni mindet és újra rendezni a guard posztokat.
ha már van jó sok barna, akkor velük érdemes eleinte halfling wordsman nay spearman-eket veretni, emrt elszedik tőlük a fegyvereket és erősödnek. A taktika hasonló az előzőhöz. Később meg dwarf warriorok ellen kell edzeni a barnákat...
Egy bogárcsapat 60+ megfelelő színű életerő pöttyöt ad. -
SaGa Jr #1031 Várj. Ha valóban mindent elvégeztél (ki is nyírtad a törpék királyát, a szoborba beleraktál minionokat és hagytad hogy elteleportálják, stb.) akkor majd szólnak, hogy menj vissza a tornyodba, mert új terület lett elérhető onnan.
De ehhez minden korábbi lehetőségnek teljesítettnek kell lennie. -
SaGa Jr #1030 Majd ha kinyírod Oberont az elfek erdejében, az ő szétrobbanó teste felfedi a törpékhez vezető utat. -
SaGa #1029 De a zöldek mozognak a leggyorsabban, így bombacipelésre a legjobbak... -
SaGa #1028 Oberon mögött... -
ricsa008 #1027 OKS kösszy -
#1026 shifttel kijelölöd, ballal ráküldöd... bármelyiknek fel kell vennie -
ricsa008 #1025 nem akarja fel venni (egy kékkel próbáltam)
vagy csak egy bizonyos szinű tudja felvenni?
-
ricsa008 #1024 OKS probálkozok akkor THX -
#1023 amiket dobál, felkapod egy minionnal, és odacipeled a kapuhoz a lépcső tetején. kb 4 után beszakad. állj közelebb a lépcsőhöz, hogy a kis dög odaérjen a bombával, mielőtt felrobbanna. -
ricsa008 #1022 gyerekek én megint elakadtam pedig eddig szinte simánt ment minden
most a kapu mögött (amelyikhez előbb kértem help-et) az mögött egy újjabb kapu van és egy törpe bombákat dobál ott hogy kell tovább -
Naseem55 #1021 Merre van pontosan Dwarven land bejárata? -
ricsa008 #1020 ok THX -
#1019 Be kell robbantani az ajtót. Ott vannak a földön a bombák. -
#1018 Már kitaláltam. A pirosakat oda kell küldeni, úgysem sebzik egymást és szépen lecsapdostam őket egyenként, amíg nem rám figyeltek. -
ricsa008 #1017 segítsetek elakadtam
volt egy bánya ahol 4 kocsi aranyat kellett elteleportálni
azután viszon a bányán kívül van egy nagy kapu (gondolom arra kellene tova haladni de nem tom kinyitni. ezen a részen mi a tehendő?
előre is köcönöm -
#1016 Elfogytak a questek. Merre találok most? Ott tartok, hogy visszavittem az újfajta üstöt és kiszabídítottam a szoborból vmi egyszemű csúnyaságot. -
#1015 hahaha... -
gyuri12 #1014 gépágyú-.-:D -
#1013 A lángszórós törpök ellen mi a jó taktika az arénában? :) -
#1012 Evernight-swamp. Ilyen mérgező zöld köd veszi körül a barlangot, nem nehéz észrevenni. A gyökerekből meg 6 van, végig kell járni mindent mire megtalálod az összeset.