Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan köszi szépen.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Ha bejutsz az elsõ városba, ott a rét mellett, akkor a bal szélen levõ kaput kell kinyitni, és onnan kell felfele menni jobbra. Remélem érthetõ.
Elõtte van egy olyan hely bent a városban, ahol ég a ház, és van benne egy piros minion kút.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hy.Lenne egy kérdésem az 1 pályán még ez hiányzik ezt merre találom.
Retrieve The First Tower Smelter.Valami olyat jelent hogy Behozni az elsõ torony...

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Alwares
Ha nem tuningoltad, akkor is próbáld meg visszább venni egy kicsit a sebességét, talán így még menthetõ..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Tipikusan videokárya ram hiba. Egy idõ után már normál képnél is elõ fog jönni...

Nézd meg más, hasonlóan kártya terhelõ játékoknál. Nekem WoW volt ilyen még réges rég. Meghalt a memória a vidkártyán, és az szemetelt.

Uezt produkálta a benti kártyám is ugyanezen hibából.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Sziasztok!

Sajnos valami furcsa oknál fogva nem mûködik a fórumon belüli keresõ, még olyan szavakra sem ad ki semmit amit a fórumról copy+pasteltem be a keresõbe :(

Hatalmas grafikai hibákkal fut nálam a játék, elõször csak kis fehér csíkok jelennek meg elszórtam a kép köpepébõl kiindulva, aztán kicsit késõbb már alig látni valamit a játékból :( Ha kikapcsolom a bloom effektet akkor egy valamivel tovább bírja, de így is behal :(:(:(:
Radeon X700as kártyám van.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Azt hittem, hogy a kerék elõtt le tudtál menni a kígyóhoz a faszival. Köszi, majd megpróbálom!
"Brute force" kb annyit tesz, nyers erõ.

Arra utaltam, hogy addig küldöd a kékeket a kerékre míg meglesz.

SEgít, ha 1-2 addig elszórakoztatja a kígyót közelharcban.
Ha megvan a kerék, nyílik az ajtó.

Próbáld meg a toját odavinni, hátha a madarak elterelik a figyelmét.

De az is mûködik amit írtam, csak legyen elég kék bogyód. :)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Mi az a brute force taktika? Overlorddal nem is jutok le a kígyóhoz!
Nos... roham sok-sok kékkel és elõbb utóbb meglesz a kerék.
Van is kék spawn mögötted meg bogarak.

Ha jól veszem ki hogy melyik helyen lehetsz.

A madár tetemekbõl arra következtetek, hogy a tojással kéne a kígyó felé terelni õket és majd lesz vmi, de itt brute force taktikával mentem.
Aztán a gyíkot levertem személyesen.

Bár már láttam korábban ezt a problémát, de nem világos számomra a megoldás. A csatornában vagyok a vizikígyónál. Ha szembe állok vele, akkor tõlem jobbra van egy fészek tojással és madarakkal. Ezekre a madarakra rá tudok állítani piros minionokat, de újra termelõdnek. Ezzel nincs is probléma, mert a tojást el tudom hozni, csak azt nem tudom hová kéne rakni. A kigyónál van egy kerék, 12 minionnal kéne elforgatni, de megeszi õket egybõl. Más miniont nem tudok a közelébe vinni, csak kéket.
Mi az francot kell it csinálni?
Az ellenbõl kiesett fegyvereket szedesd fel velük. Elküldöd õket arrafelé, és ha az egyiknek hasznos, felveszi.

Aztán ildomos vigyázni is rájuk, én már attól ideges vagyok ha 5 meghal.
Nem szeretem ha 200% alatt van a hatékonyságuk. :P

Igaz 260% fölé nem igen tudtam vinni.

És eszméletlen a különbség... egy bunkós meztelen barna belehal egy 'bogár' spec támadásba, míg egy páncélozott nem igen.

Jah és még valami, valami olyat olvastam többõtöktõll, hogy egész jól fel vannak szerelve minionjai. Azt hogy kell? Hogy kell tuningolni a minionokat? Vagy valamit rosszul értettem?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

A törpék királyához hogy lehet bejutni? Jól értelmeztem hogy csak a Haven's Peak után tudok bemenni?

khan the warriornál heaven's peak-ben mikor már lekaptam a fél életét és elmegfy egy másik részre, ott az a tekerõs kar mire jó???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hát a törpéknél voltam meg ugye a szobrot is vissza teleportálta az az egyszemû de semmi uj quest nincsen :( Mi is az az hiányzó smelter pontosan?
Hátha tényleg ez maradt ki.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Naná, hiszen a bogarak nem csak tûzzel, hanem fizikmailag is támadnak. Tûzzel akkor támadnak, mikor felröppennek majd kiengedik magukból a lángokat. Addig simán csípnek, rúgnak, harapnak. Ezt meg legjobban a barna minionok viselik el. A piroskák hamar belepusztulnak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ja és persze a törpéknél van a hiányzó smelter is. Azt a király környékén találod meg valahol.

A sivatag majd a törpék után jön.
Emellett ha már jártál a törpéknél és megtaláltad a szobrot (amivel ugye külön akciózást is végezned kellett) idõvel kapsz egy üzenetet, hogy menjél vissza a fõhadiszállásodra, mert megtudták a kémeid, hol is tartózkodik a neked fontos delikvens aki után nyomoztál. Na ekkor majd átmehetsz a sivatagba.

Ha nem akcióztál a szoborral, akkor szívás van, tessék visszamenni érte és megtenni amirõl karattyol a segítõd.

Na emberek eddig nem kértem segítséget de most eljött az ideje :(
Sajnos semmit nemtudok csinálni mert elvileg amiket adott a játék küldetéseket mindent megcsináltam,ilyenkor mivan ?
Valakik itt írtak sivatagos pályáról az hol a fenében van mert olyat még nem találtam,már kínomban a várat teljesen felturbóztam :)Ja és még az egyik üst is hiányzik úgyhogy tutira nincs vége a játéknak,valaki help !!!

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Rage47
nekem is már elég erõs ahhoz a felszerelésem, h jópár ellenfelet magam gyilkoljak le...:)
dartonita
Nem,csak MAS <#idiota>

Ha látnák a játék készítõi hogy én mit csinálok sírvafakadnának. Soxor tökre mást csinálok, mint amit a játék elvárna. Pl.: Az arénában a bogaras küldiket egymagam csinálom meg, minion nélkül. Vagy éppenséggel ami még rosszabb, ez a mutató, hogy mennyire vagyok gonosz, ez 1 százalék, mert véletlen megöltem egy parasztot<#wow1>.
Hülye vagyok?

hmm...
ne felejtsétek el, hogy amint megvannak a kékek, a legeslegelsõ pályán, ahol kinyirtátok elsõ birkáitok, ott egy minionhordalétszámnövelõ oszlop a vizben...
én elfelejtettem egész eddig...

legrövidebb út rögtön a portál mögött kis meredek emelkedõ, át a kidöntött falon és egyenesen, majd kanyar jobbra...

hátha valakinek segitség...

Megyjegyzem a zöldek maguktól is az ellen hátára mennek, de így tuti a hatás.

3-4 fegyverben erõsebb zöld másodpercek alatt lenyom egy trollt.

A Forge használata: Nem kell fém! Új tárgyhoz kell arany, meglévõ upgradeléséhez meg minion.

Mike
ehhez képest a pirosakat a tûzbogarak rendesen kicsinálják

fémhez hogy fogok jutni? gondolom vmiért van forge

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

genRob
Köszi!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

zöldeknél igen.
kékeknek is segít, hatékonyabbak.
többinél nem kell zászlózni spec tulajdonságokhoz.

genRob
Tehát lerakom a zászlót és akkor, igaz?

A teljes játék sem bugmentes, még a mostani patch-el sem. Készül egy újabb. Csak a pontosság kedvéért.

A spec. tulajdonságok leginkább guard módban jönnek elõ, de sweepeléssel is. Pl.: kékeket guardolod akkor mindig föltámasztanak, de ha odasweepeled az elhullott bajtársakhoz akkor is csinálják. Viszont maguktól csak állnak egyhelyben.

A szobrot csak a végefelé találod, Jewel után.

A törpéktõl nem vezet kapu a paladinhoz.

zöld - guard mode-ban láthatatlan, immunis a mérgekre
piros - tûzálló
kék - tud úszni, feltámasztani és tudja sebezni a szellem lényeket

dartonita
Olvastam hogy a demoval sokaknak gondjuk volt.A teljes jatek mar elvileg bugmentes,egy probat mindenkepp meger.

genRob
A speciális minion tulajdonságok, hogy is jönnek elõ? Stealth, stb...?

dzsuvajoe
az gondolokodom h megszerezem e a teljest, v mit probaljak ki mer a demo fekete kepernynel nem jut tovább, de legalább amenûig be kéne jutni nem? v olyan tápos h már azt se tudja megjeleniteni? Mi fitfasz baja lehet?

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

nekem sima 9600-om van:)

dartonita
Egy probat meger,az en 9600 xt-men is eleg jol elfut,pedig baromi regi low end kartya.

dzsuvajoe
ergo: nem ? :'(

dartonita
Minimum Requirements
- Windows XP.
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 2.4 GHz or Athlon 2400+
- 512 MB RAM
- Graphics Card: GeForce FX5700 / Radeon 9500 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- 2x DVD-ROM Drive
- 4.5 GB Hard Drive Space

dzsuvajoe
Van rá esély h radeon 9200-al futni fog?

Ok megvan de 1 feladat hiányzik.
Locate The Statue Of The Mother Godnes.De sehol se találok semmit se.

Oda szembe hogy jutok el.A bányába már voltam.

hmm, kössz...
eszembenemjutottvolna, hogy az egy bomba...

Hali!Segitsen már valaki, a törpéknél a paladinhóz vezetõ kaput,hogy kell kinyitni?
Gerisone
köcce megpróbálom! akko jó messze eljöttem!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Menj a másik úton a faluból a várba. Utána lesz még kis tennivaló, de a pestissel agyonrakott nagyvárnál (Heavens Peak) lesznek.

Gerisone
ááááááááááá hol vannak azok a rohadék kékek! már rég a rohadék elfek között mászkálok de ottvan az a víz azzal a rohatt nagy békával akit tüzetesen leabáltam de kellenének a kékek h átmennyenek a rohatt vizen megcsináni a hidat! valaki? lécci má lassan eretvágok

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Keresd meg a piros minionokat, õk oltják a tüzet.
Sziasztok
Segitség kellen ott vagyok elakadva mikor az mutatja,hogy ég a vár vagy mi a kaput mutatja és valami varázslat van a levegõben nem tudok a tüzün átmenni.Ha elmegyek balra ottmeg a várfalba ütközöm.
Elõre is köszi a segitséget.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

dartonita
Tuzvarazslatod lesz par fele-ezekkel tudsz pl mezoket felgyujtani-ezenkivul shield-ekbol kulonbozo fajtak,illetve minionokat erosito spellek(berserk,stb).En a shock shield-et hasznaltam gyakran,foleg sok ellenfel ellen ha korbevesznek akkor jol mukodik.Lepattognak rolad,es kozben sebzodnek is.
Ja es a slow is tok jol hasznalhato foleg unikornisok,trollok ellen.