1931
-
#1091 Vége. Nagyon jó volt! :-) A folytatás ,kieg vagy OL2-ben szinte biztosra vehető. Az utolsó kis szösszenetből kiindúlva :-)
Köszönöm mindeki segítségét aki segített mikor elakadtam! :-) Igazából tényleg nem bonyolult csak aki nem ilyen gamákhoz szokott azok el-el kadhatnak, de szinte ezt az utólsó kérdésemt illetve mindíg később jött a válasz mint ahogy megcsináltam az adott részt. :-) Mindenkinek kitartást és jó játékot ehhez a frankó gamához! -
Ergon18 #1090 a varázslatokat holtalálom?
-
haxoror #1089 Nem, nyugodtan mehetnek rá a minionok amikor a pajzs már fent van, a lényeg hogy a színük az legyen mint a pajzsé.
Amikor elkezdi beizzítani a pajzsot már akkor látni hogy milyen színű lesz szal már akkor kezd te is előhívni a megfelelő színű minionokat, küld rá őket az öregre és amikor elkezd forgószelet játszani akkor gyorsan zavard vissza a minionokat a portáljukba.
Ezt kell párszor eljátszani és kész.
Ebben a csatában több miniont vesztettem mint az egész játékban együtt -
#1088 igen a végé nagy szakállas srác. Még akkor kell elkezdeni támadni mielőtt feljön a gömbje (pajzs?) igaz? Egyébként én is így próbáltam de csak az első fázisban működött. Viszont célszerű lent az arénában farmolni egy kicsit:-) -
haxoror #1087 Azt velem is eljátszotta, kilökött a gyökereken túlra aztán én visszateleportálódtam valahogy de a minionok kintmaradtak szal tölthettem újra az állást -
SaGa Jr #1086 Gyakoraltilag totálisan mindegy úgyis mennyire vagy gonosz. Maximum ha nincs corruption, akkor világosabb a manus. Ha full 100-as akkor meg vöröses aura lengi körül. A végjátékba semmi beleszólása nincs.
A játék végén kapható videóban meg úgyis az dönt, hogy Rose vagy a tesókája van mellettünk mint mistress. A Corruption csak egy kis színezetet ad, de szerepe az nincs. Vagy legalábbis nem vettem észre semmi változást pedig eddig 4 alkalommal pörgettem ki (2x mindkét csajjal, egyszer full semlegesként egyszer meg totál gonoszságra törekedve mindegyik esetében). -
SaGa Jr #1085 Nos Oberon leverésének egyik jó taktikája, hogy az ember egyszerűen letáboroztatja a minionjait az arcában. Sweep segedelmével ameddig tudja felviszi őket majd guard üzemmód. Ha vannak zöldek úgyis elkezdik verni a fejét. Addig meg lenn ki kell húzni a mindenféle lényekkel szemben.
Az overlord úgysem tudja sebezni amíg a végső döfést be nem kell vinni neki, szóval nem kell ott ácsorogni előtte.
Időnként vissza lehet hívni a minionokat és újra kitelepíteni. Ilyenkor többen kezdik ütni Oberont, mintha csak úgy ott állnának és őrködnének. Meg aztán így a kis segítőink sem sérülhetnek a mindenféle rondaságtól, amiket a nagy gyökérhuszár beidézget.
Pár perces bunyó az egész. Ha meg elsüti az ember a minion spell-ek közül az elsőt, léynegesen fegyorsítja a fába szorult fé... akarom mondani elf halálát. -
c3124c #1084 cs, ha valaki esetleg eltévedne , vagy ilyesmi, csöppnyi help! :punk:
http://www.globalgameport.com/attachment.php?s=247447d5ae1ad5d0dbd53d98a6c40343&attachmentid=522&d=1183536449
-
#1083 ahogy elnézem Oberont nem lesz gyerekjáték megölni
most éppen kidobotta gyökereken túlra, ahol mozdulni sem lehet :(
a hülye minionok is mindig mellé szaladgálnak, ahelyett hogy őt vernék -
haxoror #1082 Éppen amilyen színű az aurája olyan színű minionnal kell támadni.
(már ha a Wizardra gondolsz mert Melvinnél még nincsenek zöldek) -
#1081 ez a legyünk kicsit jók vagy mi legyünk a megtestesült Sátán verzió mennyire lényeges? úgy értem, ha full gonoszak vagyunk akkor mindenki aki szembejön nekünk támad? - ami nem baj, mert csak gyűlik a pont, de viszont lassabb a haladás. én például nem adtam vissza a kaját a falusiaknak az első valamelyik küldiben, erre azt írja, hogy most már nem szeretnek annyira, de mikor bementem a faluba, akkor nem volt változás, csak egy-két beszólást hallottam, de ennyi. -
#1080 Nos, az első fele lemegy szépen. Mikor zöldelni kezd ráküldöm a zöldeket azok szétcsapják félig. De uez nem műxik a 2. fázisban. Vki help pls. -
gyuri12 #1079 elmegy az:)
( a memo miatt,minimumon sztem,több kéne neki,hogy rendesen menjen,de nekem is megy) -
#1078 Srácok mi a fene van ezzel a melvinnel? Félig lenyomtam de nem tudom tovább sebezni. Elkezd forgószél lenni akkor azért nem tudom, ha meg idéz akkor meg azért nem lehet sebezni. -
#1077 a tündetemplomban a tündéket is le kell verni? és ha leverem a többiek is haragudni fognak onnantól? -
Lemming #1076 Épp én írtam néhány hozzászólással. (ok, van az pár száz is már talán)
A megoldás: Vagy minionokkal vereted, míg kékekkel támasztgatsz, vagy türelmes vagy, és kijátszod az overlorddal.
Azaz: Lemész, mior harap hátra mész, és amíg ott tartja a buksiját ütögeted. Ezt ismételgeted. FElszereléstől függően max 5 perec és elhalálozik. -
#1075 Szóval a vén szakállas genyó! Na most lettem csak igazán gonopsz. A sok áruló minion csak úgy hullik! -
#1074 Nekem is 9600pro van, elfut vele, de le kell venni a grafot. A memória viszont kevés lesz neki szerintem. -
#1073 Meghalt :-) -
#1072 Ez a warrior az idegeimre megy. Van vmi taktik? Folyamatosan hívom a minionakat de szart se vernek le. -
szurop #1071 Nekem az aláírásomban látható géppel megyeget, kicsit magasabb beállításokon mint minimum. -
#1070 mivel nicns faq megkérdezem:
meg a gépemen:
ASRock Intel Pentium 3ghz
512 ram
Ati Radeon 9600XT 256mb
-
#1069 én msot a demot szedem :S az is 1gb -
gyuri12 #1068 lol "kigyün egy vizi sárkány" -
#1067 hali
nemtom kérdezték e már
amikor a kékeket begyüjtöm és vinnénk át a vizen a hive-ot kigyün egy vizi sárkány,na azt hogy kő legyakni? -
SaGa Jr #1066 Majd ha megtalálod az asszonypajtást (benn van abban a lángoló erődben, amiről az alább írtam hogyan lehet bejutni; egyébként meg a faluból nyílik oda közvetlen út az egyik kapuján ahogy átérsz ide jutsz).
Addig javítgatják az aprónépek. Majd ő lesz az aki kicsit rendezkedik és helyreteszi az egészet. Aztán a fenti szobák egyikében aktivál számodra egy kis állványt amin a tornyod pontos mása van. Itt majd el tudod szórni a pénzed.
Illetve majd az alagsorban ha már megszerezted az első smeltert, akkor ott is költheted a zsetont. Bár az első esetében még felesleges, mert úgyis acél cuccokkal szaladgálsz, így felesleges abból újat kovácsoltatni. Esetleg ha nem tetszik a balta, akkor kreálsz majd kardot vagy buzogányt.
Upgrade-hez meg úgyis minion sokaság kell, nem pénz. -
#1065 mikortól lesz pofásabb a vár? jelenleg tele van állványokkal és még mindig elég romos szegényke. -
SaGa Jr #1064 Ha jól sejtem, akkor most mentél át a faluból a kérdéses területre. Na ha eljutottál a kapuig (ami ugye zárva van) akkor kell legyen pár vörös minion is nálad.Ha nem lenne el sem jutottál volna ide, mert meghalsz amint áthaladnál a tűzön.
A lényeg, menj egy picit viszább. Az ide vezető útról van egy leágazás jobbra, majdnem a kapunál. Kis sziklaperem az egész, de egy beszakadt falszakaszhoz visz. Te nem tudsz átmenni, de a kis alárendeltjeid igen. Zavard át őket mert ott van a a kaput kinyitó berendezés. Persze előbb a vörösökkel el kell oltani a tüzet ami az átjáróban lángol, csak után küldd át a srácokat. Jó sokat, mert ütni fogják őket odabenn.
Ha kinyílt a kapu akkor hívd vissza őket és már mehetsz is befelé.
A bogarakat meg verd le és gyűjtsd be a belőlük kipotyogó gömböcöket. Ezek határozzák meg mennyi minionod van az idéző kutakban.
Ha meg netán a nagyvárosban (azután elérhető hogy már veled van az asszonypajtás) vagy, ahol akad kocsma, meg rengeteg paraszt is szaladgál, őrök mászkálnak, stb, akkor persze más a helyzet. Ez a kapu csak akkor fog kinyílni, ha a város kocsmájában már lerendezted a sok vörös köpenyes őrültet és legyilkoltad a legyilkolásra kiszemelt delikvenst, majd elszállítottad a szobrot amit el kell vigyél. Utána gyere vissza ehhez a felhúzott kapuhoz. -
SaGa Jr #1063 Annyira azért nem nagy, de egész szépen elnyel egyszerre akár 15-20 miniont is.
Plusz nem mászkálgat, csak előtör a homok alól. -
#1062 szasztok!
pár napja van meg a játék, de nagyon bejövős. most szereztem meg a "pirosszkákat":)
holnapra meglesz az új videókarim, remélem azon jobban fog futni.
Örülök neki, hogy Saga Jr itt is tevékenykedik, "jó munkás ember" :)) -
#1061 homokkukac? mekkora? mint a Shai-Hulud? (Dune homokférge) -
FoToS #1060 Sziasztok.
Valaki tudna segiteni annál a részenél vagyok megakadva mikor az égő kapot mutatja és a várost,de nem tudom azokkal a bogarakkal mit kell csinálni.
Valaki privibe le tudná irni nekem nagyon köszi előre is!! -
#1059 Ahh köszi nem olvastam vissza :-() -
#1058 #1053. -
#1057 a bogarak tojásait odaviszed a kerítéshez egy minionnal, egy bogár követni fogja, és ott ütöd amíg el nem kezd sisteregni, akkor futás el, nem fog követni, hanem a kerítés mellett robban fel, és ennyi. a nagy kukacot is velük lehet kinyírni, ott csak le kell vinni a tojást a homokra, két bogár, és fekszik a féreg. -
#1056 A sivatagban vagyok ott az a nagy kukac meg a robbanó bogarak. Azt mondja a kis hülye, hogy több kell egy egyszerű ütésnél a csonti-akadályoknak. Mit kell tennem? -
#1055 pont hogy 2000 a sisak -
SaGa #1054 A Arcanium sisakba 1800 jószág fér, a ruhába meg 600. Amikor az öntödében kiválasztod a ruhát, mutatja, hogy mennyit tudsz maximum belepakolni. -
SaGa #1053 SHIFT-tel kijelölöd a tojást és odaküldesz egy zöldet. Felkapja. Még mindig nyomva tartod a SHIFT-et, és a két egérgpmb együttes nyomvatartása mellett odairányítod (egér tologatás) a csonthoz. Ha elengeded a SHIFT-et vagy az egérgombokat, eldobja és elszalad.
Ha a bogár ott van a helyén, odamész és levered, de közben figyelni kell, hogy ne robbanjon fel. Időben kell abbahagyni a püfölést és elfutni. A minionokat Guard-oltatni kell közben valahol távolabb...
A nőt úgy tudod elfogni, hogy az út két oldalán lévő "átjárókba" beállítasz Guard zászlóval 5-6 miniont. Egyet szabadon hagysz, azon keresztül kizavarod az útra, majd ezt is lezárod. Nem lesz más választása, mint belegyalogolni a teleportba. Ezután összeszeded a minionokat, felrobbantod a teleport melleti csontkupacot, majd elhozod a szobrot. Sok kék legyen veled, mert a megjelenő Ghost Elfeket csak azok tudják leverni... -
#1052 no eljutottam oda, hogy a Lord egyedül bemegy az arénába és pihenés nélkül legyak egy adag zöld vagy kék bogarat
sajnos a vértnél még nem tünt fel, hogy mennyi minion áldozható be, de a kardom már tudatos tervezés eredménye :) (50% kritikus sebzés, 34% földre lökés, +44 sebzés, +16 tűz sebzés)
most termelem a sisakba az 1445? miniont, még kell vagy 600, 4 kör az arénában