1931
-
alex73 #1011 Valaki mondja már meg hogy holvan akékek barlangja
most szereztem meg a zöldeket el kell pusztitani
valami gyökeret de nem lelem. -
SaGa Jr #1010 Nos bogaranként 3 life force gyűjthető és van 25 bogár egyszerre. Szóval egy menettel akár 75 life force is begyűjthető, ha elérhető ellenfélként a kérdéses bogártípus.
A battler beetle a barna (brown) minionhoz szükséges életerő gömböcskét dobja.
A dazzler beetle a kékekhez elengedhetetlen.
A magma beetle a piroskákhoz kell.
A puff beetle meg a zöldségeskert gyarapodását szolgálja.
De ezeket csak akkor tudod csatára hívni ha már vertél le ilyen dögöt az arénán kívül is. -
#1009 gyűjtögetés, leginkább. amúgy ha már 25-30 miniont bevihetsz, akkor nem nehéz, zöldeket guardolsz, mögéjük 5 kéket szintén guardban, és 3-4es csoportokban ki lehet húzni a bogarakat. így legfeljebb 1-2 minion veszik, és úgy 50 gömb összejön kb. -
gyuri12 #1008 loál
az aréna a tornyodban van, ott aza neve,hogy Dungeon,és ott áll,egy hóhér minion:)
a farmolás,ha jól tudom,hogy másokkal(minionokkal) leöletsz valamit,és t felszeded a cuccot,de nem vagyok nagy mmo-s,mert ezt a wow kapcsán hallottam -
#1007 tom hogy láma vok de hol az aréna és mi az a farmolás? XD -
SaGa Jr #1006 Öldöss lángoló bogarakat. A kis piros gömböket meg gyűjtsd össze amik utánuk maradnak.
Mehetsz arénázni is, de ha nincs kíséreted akkor úgyis megesznek a bogarak (25 db-ot ereszt rád odabenn a program).
Ja meg akkor vigyázz a minionokra. Kelleni fognak később is, szóval ne pazarolj. Játsz okosan. -
SaGa Jr #1005 Semmi. Majd láthatod még őt a játék végén, de szerepe nem lesz semmiben. Éli vidáman életét a továbbiakban is, csak nem melletted. -
#1004 Megszereztem az új olvasztó üstöt. Kifogytam a küldikből szét kell nézzek majd, de addig is egy kis terror a faluban:-) -
#1003 Menj le a toronyban az arénánba és farmolj :-) -
#1002 hali
gy újabb kérdés!
mit csináljak ha az összes piros minionom meghalt?
szükségem van rájuk de már nem lehet hvni őket:P -
#1001 Csak ennyi? Mi lesz a régivel? Átrendeztem, 30.000 gold ment rá de frankó lett :-) -
gettobuxa #1000 azt a kardot még én se találtam, pedig a pirosak már megvannak...
-
SaGa Jr #999 Majd magadnak megveszed ha megszerzed a smelter-t. Ez ott van a falutól nem messze kin na szabadban, de tűz veszi körbe.
Vörös minion hive Melvin konyhájában van (halfling területen a buli helyén kell lemenni oda). -
#998 Köszi -
#997 azt írja: "Find the red minions!"
és nélkülük nem tok átmenni a tűzön... -
gyuri12 #996 az még később lesz neked...
a piros minionok melvin kony-hájában vannak. -
#995 ja és még valami!
láttam itt a topikban egy képet ahol kardja
van az overlord-nak.na azt hogy lehet megszerezni? -
#994 Hali
ott tartok annál az égő kastélynál de
nem tom hol vannak a piros minionok :P
valaki letudja írni hol találhatóak?
előre is thx! -
SaGa Jr #993 Törpéknél írd le pontosan hol jártál. Mert tuti kihagytál valamit. Eltévedni meg egyszerűen nem lehet, mert csak menni kell előlre.
A normál haladási sorrend pedig pofonegyszerű. Bemész a törpék területére, ott van az aranybánya. Ha a bánya mellett mész továb átjutsz a következő területre. Itt van egy zárt kapu, dobálózó törpék. Ha bemész a kapun akkor mehetsz a szeszfőzdébe vagy az építkezésre, pár szakállas kisméretű agresszor megnevelése után.
Az építkezésen van a szobor. A szeszfőzdében a sörlerakat, illetve innen lehet továbbmenni a következő részre.
Az új terület a szeszfőzdéből kijövet az utolsó szekció. Itt lesz egy híd ami előtt elfek ácsorognak, illetve a közelben lesz az Arcanium mine. A híd be van húzva. Csak átzavarsz (sweep a legegyszerűbb) pár kéket és kinyitják neked a hidat. Átmész a hídon és eljutsz oda, ahonnan a törpe király elérhető. Kinyírod és ennyi a törpés területek egésze.
A városnál a beomlott barlangba nem juthatsz be, semmi szerepe nincs az egésznek a játékban és elve be van omolva már mikor odamész akkor is.
A városba magába meg a vizen keresztül lehet bemenni a csatorna bejáratán át (ezt zárja el a vízben egy kidőlt oszlop).
Ha benn vagy csak végigmész az egészen.
Kijössz a városba, kinyitod a kapukat, ha akarsz akkor visszamész a csatornába és megszerzed a második szinten lévő smeltert, majd mész a kocsmába. Itt kinyírod akit ki kell nyírni, elveszed amit el kell venni, hogy megkönnyítsed a haladásodat a városban.
Átmész a papokhoz, levered őket, majd mész a kastélyhoz ahová már be tudsz menni.
Itt elvered akit el kell verned, majd választhatsz nőt magadnak (megtartod Rose-t vagy választod a buje tesókáját). A végső videót nagyon komolyan befolyásolja majd a választásod, akárcsak a tornyod kinézetét.
Gyakorlatilag ennyi lenne a játék középső szekciója. -
MhyCroft #992 Hello!:)
Köszönöm a helpet a törpés maphoz de több mint 3 órán át haladtam s most mindkettő szálon befulladtam.
Törpék: Kitakarítottam mindent, nem lehet másfele járni de nem találom az átjárót.
Heaven Peak: Kiirtottam a tornyot, a kocsmát, a varost, az alagsort, a temetőt s ezek után a barlang bejárata beomlott s a faluban járva mondják hogy használjam a kék minionokat s menjek át a severbe heaven peaksbe.
Itt a megoldás az hogy menjek oda a kékekkel ahol már voltam?
Hogy tudok bejutni a beomlott barlangba a kezdopontol nem messze van a temető előtt?
Ha valakinek van ideje kéremszépen nézze már a történeteket, kihagytam valamit, tényleg nem tudom a törpést tovább, nagyon hiányzik egy térkép féle.
A segitő vendégem egy sörre vagy akármire:), pest és miskolc környékén.:)
Előre is kösz.
http://web1.dynamicweb.hu/mhycroft/overlord.rar
Kruso -
gettobuxa #991 fú mit össze szenvedtem, mikor kiszabadítottam a pirosakat...
nem kaptam, csak csak 3 piros miniont (mert volt 12 barna), és ugye tíz kell az object elcipeléséhez... volt vagy 1,5 óra mire rájöttem, h meg kell szabadulni a barnáktól... :)) (tul képpen barátnőm javasolta, lehet egyedül még mindig ott szenvednék... :) -
Ravasak #990 kellet nekem kerdeznem :)
visszamentem jaccani egy kicsit (vagyis öldökölni :) )
megöltem egy parasztott és pont ezzel ugrott vayg 15 % ot a gonoszsagom (gondolom ez az egy paraszt hianyzott hogy meglegyen egy bizonyos mennyiségü leölt parasztom :) )
-
#989 keress vissza le van írva miket kell csinálni de találsz neten is mycheats.com vagy vmi ilyesmi hogy hogy lehet full corruptiont elérni
természetesen így fogod keresni és nem fogod megtalálni és mondod is majd hogy jujj ott nincs pedig van :)
egy olyan guidot keress amiben le van írva az összes ilyen nem tudom mi és ott van a full corruption -
Ravasak #988 Na végre végig vittem a játkot :)
de csak 77% corrupciot ertem el, pedig ott gonoszkodtam ahol csak tudtam :)
valaki ért el 100 % vagy van valahol valami segitség mit lehet meg roszindulatoskodni a játékban ? :) -
#987 nah gyűjtögettem minionakat a dungeonban :) jó game nagyon
kiegészítőt is beszélgettek a háttérben vagy az nem ez a game?:) -
HammeRed #986 Köszi!Időközben rájöttem.Az zavart meg hogy mélynek tűnt a víz,aztgondoltam hogy nem fognak átmenni rajta a kék csicsók. -
SaGa Jr #985 Csak átveszi a régi helyét az új bige. Lehet ártrendezni az egész tornyot. Meg majd a befejezéskor más videót kapsz. -
SaGa Jr #984 Ott tudsz bemenni a királyhoz, ahol van egy behúzott híd, mögötte egy bezárt kapu, a híd előtt meg két elf. Csak átküldesz pár kék miniont a túloldalra hogy forgassák meg a tekernivalót és máris átslattyoghatsz. Nem egy ördöngősség.
Ide meg a Brewery-n keresztül juthastsz el. Csak menj ki a szeszfőzde kijáratán és eljutsz erre a térképre. -
SaGa Jr #983 Kahnra és majd az igazi "főgonoszra" nem hat sem a confusion, sem az utolsó domination varázslat. Slow-t meg nem is próbáltam. Inkább futkostam azt agyonvertem.
Ellenben a törpéknél Rollie-t simán lerendezte egy domination varázslat. CSak állt és tűrte hogy agyonverjék a minionok. -
#982 hehe van ez így akkor :)) én eltekertem a kereket és mentem :D -
HammeRed #981 Hogy tudok bejutni a törpe királyhoz a fortress-be?Vagy 2 órája keresem az odavezető utat a legközelebbi wp-m the golden hills stronghold-nál van asszem de ott csak belülről tudom a hídat leereszteni,kivülröl nem...Melyik pályarészről tudok oda bejutni? -
#980 Kiszabadítottam vagy (fel?) a hugicát. De véletlen elnyomtam az átvezetőt . Mi történik az intróban? Mi lesz a régi csajommal? -
#979 Igen csak éna másik oldalról érkeztem meg :-) -
#978 Valóban érdekes mivel a kígyó ott volt, ahol a goblinkák állnak :) -
#977 érdekes talán én sem tudtam lemenni hozzá vagy hagytam a picsába nemtudom :D -
#976 Tekintve, hogy én az understreeten könnyedén lesétáltam hozzá a lépcsőn, majd agyonvertem, így a válaszom: igen gondolom. -
#975 kösz szépen majd utánanézek :)
nekem kahnra nem hatott a confusion :S sajnos a törpe király meg bedarálta a 35 minionomat szóval ott benéztem és egyedül ütöttem le :D -
#974 Gondolod ha letudnék nem mennék le? Az under streeten vagyok 1ébként. -
SaGa Jr #973 Úgy emlékszem az a törpéknél lesz. Mielőtt bemennél a szeszfőzdébe, az oda vezető híd előtt fordulj balra. Itt lehet ugye átmenni az építkezéshez vezető bejárathoz azon a fa hídon. Namost menj le a fahíd mellett a törpékhez akik ott iszogatnak. Csapd szét őket majd menj tovább ezen az úton. El fogsz jutni egy magaslathoz ahol lesz egy varázslat. Azt hiszem pont ez lesz az a varázslat ami neked kell.
Az biztos hogy itt van valahol a környéken, mert már a szeszfőzdében is ezt a varázslatot használtam, meg a törpe királyt is ennek segítségével végeztem ki veszteség nélkül. -
#972 utolsó domination spellt keresem még mindig :D
meg az is érdekes hogy kevesebb a hpm mint a manát na mindegy eccer majd ujrajátszom :)