Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Q-val tudod leszúrni a zászlót. Felvenni és mozgatni nem tudod, ha magadhoz hívod az összes miniont, akkor eltünik. Csak elég hosszan kell nyomni a behívó gombot. Addig. hog ykét különbözõ magasságú hangot hallasson egymás után...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Next PC upgrade: 2022
a törpék hegyén voltam, bányában is, stb, de a pálya egyik végében van egy lángszórós genya mögött egy vaskapuvagymi...
hogyan nyitom ki?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Guardoltasd õket, majd a guard zászlót mozgasd. Mennek ugyanúgy mintha sweepelnének, de ha elengeded, veszteg maradnak.
A vizikígyó: Lemész a karaktereddel, és szépen agyonvered. Meg lehet figyelni mikor csap ki, elkerülhetõ, pár mp-ig üthetõ, majd vissza.
Ha nincs tápolt fegyver akkor nem gyors, de minionkímélõ megoldás. max 5 perc és döglik a gyík.
Az aréna amúgy funból van csak, vagy "jutalom" is jár érte?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
2.Ez tökjó gondolkodni tanító játék lenne a mai amerikanizálódott célközönségnek...sztemis jóérzés rájönni a dolgokra és nemmondom, h nincsennek benne elakadós részek (pl vízben brownminionlelõhely..volt vagy 5perc mire rájöttem, hogykell taktikázni) de megéri gondolkozni..és sajátmagad rájönni
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha van 4-5 „kockányi” HPd, akkor átlag 2-3 minion elvesztésével könnyedén lenyomható(sztem még alap HPvel is).
Eddig az a 2 amivel találkoztam elég közel volt HP áldozós oltárhoz, így mindkét kígyót egyedül, teljesen alap felszereléssel, minion nélkül vertem agyon. Amikor nagyon lefogyott a HP, akkor elszaladtam és bedobtam 2-3miniont az oltárba, ezt 1x megcsinálva könnyedén megpusztultak. Mivel a lordba nem sebez túl nagyot csak ütni kell kitartóan.
Én eddig úgy nyomtam le a bossokat, hogy sok barna volt nálam (10-15 db) és gamepaddal manuálissan ráuszítottam õket, vész esetén meg visszahívtam. A zombikat is nagyon jól lehetett mészárolni így manóveszteség nélkül.
De a zöldekhez asszam mindenkép jó lesz a guard mark.
Pl az arénában a legjobb taktika: lerakni egy ilyet oda, ahol még nem regálnak rájuk a dögök, eddig menni elõre, míg 1-2 nem kezd el támadni. Futás vissza a csapathoz, azok meg jól agyonverik azt a 2-t. Aztán ismétlünk. Gyakorlatilag minon és saját egészség vesztés nélkül lehet végezni egy-egy menetben.
A kékeknél a vizi kígyó is hasonlóan verhetõ le. Kékeket Guard markkal oda tenni, ahova a dög még nem csap ki, de közel hozzá, amennyire lehet. Barnákkal meg leverni. A kékek élesztik az esetleges elhullottakat.
Ide jó trükk még: egyet beküldeni, majd azonnal visszahívni. A kélgyó lecsap a hült helyére, és amíg lent a feje, gyorsan beküldeni mindet. Majd amikor emeli a fejét, visszahívni õket. ismételni, míg vége nem lesz. Összesen 1 barna veszett oda, mert lassan indult vissza...
Az tényleg az én hibám hogy hagytam magam fölidegesíteni az olyan kérdéseken, mint: "mit csináljak ha csak 10 emberrel lehet továbbjutni a legelején de nekem csak 5 van" és társai. Fórumbeírás elõtt kötelezõvé tenném a keresést(ez mindenkinek érdeke lenne mert így hasznos infonak is jutna hely nem csak szóismétlés az egész) és a gondolkodást. Az vegye magára kinek inge
Erre írtam egyébként a kalandjátékkal való nyelvtanulást, ami lámadémon számára röhelyes de bizony ha az elején szótárazol egy idõ után még az is csökken mert ráérzel mit jelent az adott mondatban az az egy szó amit nem értesz. Itt is csak ennyit kellene tenni. Nekem nem vett el a játékélménybõl, nem vagyunk egyformák lehet másnak elvenné ezt elismerem. Amúgy minimális energiabefektetéssel ezek után leraktam a középfokút. Inkább szóbelire kellett készülnöm. És tudom, középfok tényleg nem nagy valami csak jelzésnek írom.
Igazatok van, magamból indultam ki. Én nem akadtam el sehol huzamosabb ideig ezért nem tudtam elképzelni mi lehet. Ha valahol nem tudtam továbbjutni mert víz volt vagy méreg hát visszamentem másik irányba vagy pályára. Sorry gyerekek, talán valóban nem voltam toleráns. Nem akarok én ráerõltetni senkire semmit, csak leírtam én hogy gondolom. Ha nektek az is élmény hogy leírással játszotok hát hajrá. De hagy ne kérjek elnézést mert leírtam a véleményem
Ha tényleg órákig nem találsz valamit és ott sokan elakadtak írdd le és segítek kedves Mike at home, érdekel ez hol van. De ha már föltúrtad a netet a hivatalos forumon nézted? Bizonyára ott kaphatsz választ a leggyorsabban. Amúgy Te nyersz, nekem csak '94-95 óta van PC-m és a Monkey Island 2-õt azóta sem nyomtam végig, mert nem akarok leírást elõvenni. Még most is elindítom néha néha, ha lenne rá idõm...
Szóval peace gyerekek.
amúgy Mike, nem azzal van gond, ha valaki jön és megkérdez valamit, olyan formában, ahogy egy fórumban elvárható, márpedig szerintem te így kérdezted. mindenki elakadhat, voltak helyek, ahol pár percet gondolkodtam én is, hogy na most akkor mi az anyámat is csináljak? és lehet, hogy majd lesz olyan rész, amire nem fogok rájönni.
a baj azokkal van, akikrõl lesüt, hogy minden keresztbeálló fûszálnál jönnek, hogy hogyan kell továbbjutni, és formailag is olyan formában teszik fel a kérdéseket, hogy szívesebben küldeném el õket a fenébe, pedig szeretek segíteni, esküszöm...
A kifosztás meg a bányánál lesz. Ott ahol beérkezel a törpe területekre van egy híd, a túloldalán egy baromi nagy elementállal/gólemmel. Na mögötte van a bányalejárat ahol fosztogathatsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
De még, ha mindenki ugyanott akadt volna el, akkor mindenki feltételezi, hogy másnak még nem volt ugyanott hasonló problémája? Sztem az olvasni nem tudás/akarás a user hibája.
De nem is ez a lényeg nem erre céloztam.
Miután kipróbáltam a játékot átolvastam a topikot az elejétõl és elképesztõ dolgokat találtam.
Egyszerûen játszani sem tudnak egyesek, gondolok ezalatt arra, hogy pl nem tudják irányítani a játékot, pedig a legelején, ezt egy tutorial elmagyarázta és meg is csináltatta a userekkel, de gondolhatnék arra is hogy kétségbeesnek mi lesz, ha kipurcan a minion(semmi nem lesz, ha nincs lélek hozzájuk, akkor szerez lelket oszt idéz másikat).
Najó befejeztem, bocsy a kissé offért.
és hajrá a 106 centis élvezet...
(néha 72)
az volt az uccsó...
amikor legközelebb azzal jött haverom, hogy kellene még nekem ram, mert ugy menne jól egy gém, csak néztem rá hülyén: basszus, "tavaly" költöttem el majd' 100at...
ne bántam meg, hogy cseréltem...
max most van egy k****ajó szövegszerkesztõm, és netezõgépem...
Így be kell érnem a pc-vel😄.Még szerncse, hogy vettem ehhez is gamepadot😊
amikor az ember magától jön rá dolgokra az jó...
de ebben a játékban én azt értem ezen, amikor rájössz, hogyan oldj meg vmi feladatot, ellenséget, mittomén...
nem azt, hogy mi merre van és nem találja...
Attól függetlenül szórakoztat minden játék, még akkor is ha végigjátszással tolod,csak nem akkora a meglepetés,vagy az öröm amikor magad jössz rá.Ez teljesen a játéktól és a nyelvtudástól függ.
(pl.én nem beszélek angolul)
Egyébként gamepaddal tényleg jó tolni.
de még mindig több marad, mintha sikideg leszek és nekiállok tombolni, illetve unistallálom a programot
nem csak a szenvedésen keresztül vezet az út a szorakozáshoz
és véleményem szerint nem kell senkit sem minõsítgetni, sértegetni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nagyon kellemes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De ha megmondják mit kell csinálni az már elveszi a játékból a sikerélmény egy részét.
És igenis vannak emberek akik "amerikai szint alatt lévõ játékosok"!
Ezért segíteni nem rosz dolog egyáltalán, és szerintem mindenkinek szíve joga kérdezni és megérdemli a válaszokat is.
Elvégre errõl szól a fórum és akinek nincs kedve ebben részt venni hát ne tegye.
Mindenki használja az eszét, hiszen arra van😄
és miután a netet is feltúrtam walktrough után
tudod picinyem
és elárulom neked 91 óta van pc-m
és tudfod mit csinált akkor a nagyérdemû? megvette az oflline játékmagazinokat - volt belõle néhány - és elolvasta a leírást
lehet hogy te imádsz szenvedni, de én pl. a Monkey Island II-t leírásból játszottam végig, és élveztem
erre varjál gombot
mindenki más, tudod?
ugyanez vonatkozik a cheatre is. az a lényeg hogy szórakoztasson, feszültségbõl idegeskedésbõl stresszbõl kijut nekem így is bõven, másrészrõl meg ugyan hagy én döntsem már el, hogy engem mi és hogyan szórakoztat, köszi!
ezzel együtt, a vissza nem olvasok szidását megértem
de hogy mivel elakadok egy ilyen szarban, amiben egyetlen szál van, és úgy csinálod ahogy eltervezték, sehogy máshogy, és emiatt engem bárki lehülyéz, hát kikérem magamnak! <#gunyos1>#gunyos1>
csak elpöntyögtem Gothic 1-2-3-mal, Oblivionnal, Fallout 1-2, ésatöbbi, milyen érdekes nem?