Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adok én olcsóbban ha valakinek kell csak msg XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

öööööööö.....

Tatyla
február 2.-án lejár az accom és egy idõre lerakom a lantot.
ezért akinek kell 12 millió kinah az átveheti 1500HUF/millió áron!
Spatolos elyos oldal aki nem tudná...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FragStaR
Hazudtam mert 2600 ért is lehet venni 30 naposat csak a 60 napost kell megvenni és bevett szokásuk h egy 60 napos helyett 2 x 30 napost küldenek. Legalábbis nekem mostanában így küldik. Na mind1 lényeg, hogy a 60 naposért olyan 5100 ft körül fizetek. Szóval aki 4000 ért akar 30 napos Tc venni az írhat nekem is 😄

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
Mennyi haszna lehet? Ha jól nézem 4000 ért adja a 30 napost amit 3000 ért lehet venni pl gamecards.eu -n. Na persze az is lehet h farmer TC t árul (értsd Kinah/Adena -t ad csak érte a farmer pedig Tc vel fizet) akkor nyilván több.

mondjuk , ha paypal nem von le tõlem én is tudom ennyiért adni. (azaz ha valaki utal)

na ja , bár nem tudom menyi haszna lehet egyen 😮 na de ha vásárolt ott valaki meséljen!

Tessék ITT még olcsóbb.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

jah az mint az élet. 😊

MeoH
olcsobb, de meg ez is draga 😊

fuck mmo's..i.,

erre csak azt tudom mondani , hogy nálam olcsóbb. csek disz : www.skillcopper.eu

Sáska
Fritz, legkozelebb az embedding ala tedd mar be a youtube linket is pls, mert a net filter miatt csak ures kep van. thx<#wink>

ettõl még egy rablás...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

0Fritz0
Pedig most nem is volt annyi halálsikoly. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
a hangokat igazan lecserelhetted volna valami zenere :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Lag és szaggatás a köbön: masszív PvP 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

An-tec Kft az NC hivatalos magyar distributora 😊 õk csinálták a honlapot ,bár elég bénácska lett 😊 kicsit dolgozhattak volna még rajta 😛

Ezzel ugye az a baj, hogy nem csak egy ember kapott. Jópár. És a "jópár" embereknél már olyan gyûjtõfogalom, ami mindig magába foglal pár baromarcút. Hiába nem költesz belõle, néhányan fogják, felhívják magukra a figyelmet, a hibát visszanyomozzák, és te is "lebuksz".

Kb ezért volt teljesen mindegy.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

te vagy az oldal üzemeltetõje? 😄
tegnap vettem 30 napos TC-t 3k HUF alatt...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Frosty01
http://www.gamecard.hu/

érdemes megkukkantani 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Jeffjohnson
Olvastátok már : LINK

Gyerek helyében én pár hétig 1 fillért sem költöttem volna azután is csak lightosan.

Frosty01
aether gathering

adhatnátok pár tippet mivel lehet aránylag sok kinah-ot szerezni, és itt nem a "pénzért vegyé kinát" akciókra gondolok😊

vagyis kérdezhetném úgy is hogy ki mivel keresi a pénzét a gameban😊

Frosty01
hát nem tudom... igazából az egész partyn mullik h kipusztul e aki healel vagy nem. én spec ha látom h chanterre rácuppan valami, vagy a cleriket döngeti valami állat átállok rá, és általában sikerül magamra agrozni. viszont ha a kis suttyó szintén nem figyel akkor én szopok... :|

össze kell szokni, nincs mese

Ha pug teamrol van szo, ne healeljen. Aki nem tud tankolni, igyon potit. Ha legios csapat, akkor meg a templarnak kell fejlodnie, nem a chanternek.. 4+ mobnal kezdodnek a gondok. 3-at CC nelkul is meg lehet tartani, de ugyis minimum 1 root/sleep alatt all. Persze olyan templarrol beszelek, akinek bent van mindket agro stigma, ami azert joljon pve-nel.

Sáska
jah, nem is nekem a gondom, mert en csak a hatterbol suhogtatok az ijjal, s ha gaz van rangerkent majdnem mindig meguszom😊

Pyotr
Erre nem tudok mit mondani csak hogy nem neked kell megmenteni a világot ha gáz van nem kell mindent neked csinálni healelni dps-elni stb át kell látni a helyzetet és próbálni nem meghalni😊
Nálunk ez pofátlan módon olyan szintre felõdött hogy assassinal tankoljuk MM-et és alsó abyss instáit mert egyszerüen az is megtudja csinálni csak ésszel kell😊)

&#9608;&#9608;

Sáska
most lehet, hogy nagyon melle lovok, de a cleric kap gondolom az aktiv emnity csokkento skill mellett olyan passive skillt, ami a heal aggrot csokkenti?
Szerencsetlen chanternek nincs ilyen, s meg rootolni sem tud, mint a cleric, szoval ha ugy dont, hogy besegit a healbe, akkor ez eleg veszelyes magara nezve, ha tobb mob is jon, mert mig 1 mob nem fordul le olyan konnyen a templarrol, ha 3at kell tartani, akkor mar siman dolhet minden.

Pyotr
Nekünk a lvl40es chanterünk se nézi ölbetett kézzel hogy kihullik a csapat, ha kell simán besegit a clericnek és szerintem ez alap is lenne mindegyikkel.
Az a baj hogy a tankon múlik sokminden ha nincs a helyzet magaslatán gyakorlatilag megette a fene ki kell healelnie magát vagy próbálni csökkenteni az aggroján.

&#9608;&#9608;

Sáska
<#vigyor>

semo1
szegény Gugger

mot akkor 4ig lesz karbantartás?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Sáska
thx a tippet. Megmondom neki, hogy probalja ki, bar ugy tudom, hogy most szinte csak +crit kovekkel van szerelve (ami solozasra meg talan jo is).

Mindent rakjon a ruháján HPra, ez sajnos healer ártalom. Ugyanebben a cipõben jártam, ráadásul azért is sokat halunk, mert a debuff miatt ütnünk kell a mobot és alapból elég kevéske a hp-nk. Egy területi elég volt, hogy feküdjek. Minusz agros sett jó, de annyi különbséget nem éreztem, pedig kipróbáltam. Az egyetlen megoldással a healerünk verte a fejem, míg beláttam egy próbát megér. Mindent átpakoltam HPra a ruhámon, így 8k hp körül járok, de ez sárga hacukákkal elérheti a 10k körüli értéket is😊 Nagyon többet nem tud tenni, mivel minden mob heal agrós, de 8kval már esély van a túlélésre:/

Sáska
van egy chanter cimboram, s nagy szivfajdalma, hogy a partyban altalaban az elsok kozt hullik el. Sokszor partizok vele, s latom, hogy szerencsetlen tenyleg sokszor hal, csak azert, mert a groupot probalja menteni. Azt mondja, szerinte azert, mert gyakran van, hogy a clericeknek besegit a healben, mert latja, hogy szar a helyzet, avagy elnyom valami group buffot ( talan a word of protection-t ), amitol egybol rafordulnak a mobok.
Leven, hogy nem vagyok chanter, vki aki jatszott s ert ehhez a classhoz irjon mar par tippet (emnity csokkento skill, stb), amit tovabbithatnek a haveromnak, mert szegenynek kezd elmenni a kedve a partizastol, hisz sokszor csak visszafele fejlodik olyankor😊
thx

nem tudjátok hogy mikor lesz már kari transzfer?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Ne is mond,egyik régi klántársunk is beszívta,annyira jóhiszemû volt szegény srác,hogy meg sem fordult a fejében h ez átverés...
Frosty01
attól a többi balek még beveszi 😊

Egyetértek<#eljen>,L2 az jobb volt törtön mint offon,pedig én nemvagyok törteknek a híve,imádom ha minden mûködik faszán,de sajna hivatalost elkurták a nehézséggel,és voltak olyan szerók,amik tutiul voltak beállítva,és lehet 1-2 apróság nem mûködött,aminek amugy sem lett volna jelentõsége,viszont sokkal felhasználóbarátibb volt!Messze az L2öt tartom a mai napig a legjobb mmonak,mert Ncnek még itt Aionban sem sikerült azt a PvP rendszert tulszárnyalnia ami abban van(és nekem a pvp az elsõ),de még is azt nem szerettem offon..XD Na nem baj ilyen is van.Ja meg másik,hogy L2 az Interlude után már csak romlott,de offon ugye nemlehetett azon a szinten maradni,így megint csak nemmaradt más megoldás mint a tört😄
MrStokes
Ennek se fule, se farka, aki irta az nem ismeri az angol nyelvtan szabalyait.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PicikeEvetke
Hát ez kúl. Hogyan kell gyorsan high level karaktereket szerezni eladni? Hát így.

FragStaR
[email protected]
From: NCsoft Support ([email protected])
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Tue 1/05/10 5:56 AM
To:

Someone 65.255.34.173 Aion has been reset to your game account password. If you do not make this change, please do not hesitate in supporting http://www.ncsoft-support.com

Szeretnek megkérni mindenkit, hogy még véletenül sem menjen rá ha ilyen emailt kap ez is egy újfata átverés. Egyenlõre még nem tudom honnan szerzik meg az email címeket (forumokra gondolok) de lényeg h nem bedõlni neki!

Tatyla
legtöbb magyar a spatoloson van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

- a bannerben lévõ légiók mennyire aktívak? 2 kivételével 1 hónapnál régebbiek az utolsó hsz.-ok. Vagy melyik szerveren van aktívnak mondható nagyobb magyar közösség?
- szeretném kipróbálni a játékot, tudna valaki trial meghívót küldeni?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tatyla
ne is mond két kollégám is mu-online függõ mondja az egyik hogy 93 rr vagy mi de kábé olyan szinten gagyi az a játék hogy az már fáj...

Pyotr
Ah köszi forumon eszembe se jutott keresni😛
Amugy Cingar,sajnosa a mai világban a mostani mmo-k nagy részét kinötték a játékosok (mester a tanitványát)ezért gyakorlatilag ne keress mostanában tökéletes MMO-t<#nezze>

&#9608;&#9608;

0Fritz0

Frosty01
astoria fortress mellett mintha láttam volna ilyet a földön(2. szint)

Pyotr
ponosabban meik abyss?

&#9608;&#9608;

Pyotr
Gyors kérdés:Hol lehet megvenni?
Morph Method: Neunan
Morph Method: Subella

&#9608;&#9608;