24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14570 Abyss low fort insták lvl. 28 - tól ha jól emléxem + abyss questek. -
#14569 #14564 erre valaki? :) -
#14568 oké :D -
Vicodine #14567 nincsen:D majd késöbb lesz,amikor meggkapod a rootodat,abbol nemlehet kijönni potival sem,olyankor egy rangert szétlehet abálni,sorci nehezebb dio...de persze emberfüggö,aki rendesen tud használni egy rangert,azt más karival sem nagyon verik meg,szal ezmiatt ne aggoj:D -
Vicodine #14566 erröl beszéltem,meg lesz az nyugi:) -
#14565 Gladiátorral van valami jó taktika rangerek és casterek ellen? :D gyakorlatilag ugy nyírnak ki folyton hogy még esélyem sincs a közelükbe érni... :/ -
#14564 Abys pontokat ha elértem a lvl 25-t hol és hogy lehet leggyorsabban gyűjteni? csak pvp-vel? -
Anish #14563 Nah írtak a 3. jegyre. annyit hogy most összefűzik az elsővel és majd kivizsgálják az ügyet, addig várjak türelemmel. Megértésemet köszönik, blabla ... -.- -
Vicodine #14562 A legtöbb "félrement" ban pont a kinahbuyerkedés miatt van,mert kapcsolatba hoztak kinah adással-vétellel,mert tradeltél vkivel,aki tradelt egy buyertöl kinaht stb...Mint mondtad a bot meg különbözö progik használata egyértelmü,ott nincsen mit szarakodni.Amugy itt is nem egy havernak volt olyan,hogy véletlenül rossz abyssitemet vett ki,1 órán belül kicserélték.Fenrir itemet huzott ki egy másik helyett véletlenül,szintén visszaadták pár orán belül,tehát itt kár példának hozni wowot,ez egy banolási kérdés,más.Ha még nemolvasták el,akkor vagy "tényleg véletlen",vagy egyszerüen még nemjutottak el odáig! -
Anish #14561 Erre azt tudom csak mondani, hogy Wow-ban még több ember van kivágva nap mint nap, de ott a legkisebb problémádra is 2 órán belül választ kaptál.
Legkisebb probléma alatt értsd azt, hogy kivágtam a francba egy itemet éjjel 2kor hullakészen buliból hazaérve, másnap meg írtam a supportnak hogy hoppá nem kaphatom-e vissza. Jahm igen...visszakaptam.
botos egyének bizonyíthatóak, az elég egyértelmű.
Dmg-speedhackelők attól függ h programmal, vagy tbl hackel csinálják.
Kinahbuyer meg a büdös életben nem fog bant kapni szerintem. Most érted kapott a Gyuszitól 5 m kinah-t.. és? kölcsön, haverok akármi. -
Vicodine #14560 Néha többezer account kerül bannolásra,ezért valakinek sajna várnia kell,mire elolvassák a levelét,és átvizsgálják az esetet.Ezért pedig mi,játékosok vagyunk a felelösek,mert ha nem használnának sokan botot,nem vennének kinaht,és nem használnának dmg meg speed meg mittomén milyen hekket,akkor erre semmi szükség nemlenne,ez egy ilyen bico -
Vicodine #14559 gurubefree:értem mit akarsz mondani,de SAJNOS hülyeség!Miért?Mert Meohnak van igaza!Az egy teljesen mellékes dolog,hogy te kifizetted a terméket,de ha nemtartod be a szabályzatot,és rontod a társaid játékát ezzel,akkor itt le is mondtál minden megvásárlot jogodrol!Ha egyedül lennél a szerveren,és nemrontanád társaid játékát,nyilván más dolgok lehetnek elfogadhatoak.Az Ncnek szive joga akkor és azt kibannolni,akit csak akar.Ha valaki viszont belekerül egy banhullámba,és ugyérzi ártatlan,akkor van joga fellépni ellene,és sok ismerösöm igy vissza is kapta a kariját,mert kiderült,hogy ártatlanok voltak!Viszont az,hogy fizettél a játékért,nem jogosit fel arra,hogy rontsd az Nc üzletét,és szivük joga kivágni,teljesen jogosan!!! -
Anish #14558 Kezdjük azzal, hogy az Ncfail válaszra se méltat. El se olvasták még a supportnál amit írtam lol. Most írtam a harmadik levelet. Most már vissza se kértem az accom, csak azt mondják meg miért bannoltak. -
#14557 Errol szol a forum ... meg kell beszelni :) Mint emlitettem csak fellepes kerdese .... kerdes az hogy ezek a szemelyek fordultak e a megfelelo szervhez hogy orvosoljak problemajukat . Sajnos az emberek nagy resze arrol kozeliti meg a temat amit te emlitettel .. nagy hiba !!!
Tudni kell hogy ilyen szinten e-mail csereben ki is merul a vita a szolgaltato es a felhasznalo kozott . Eleg baj ... eppen ezert engedheti meg maganak a szolgaltato azt amit sok esetetben jogtalanul tesz . -
#14556 Lineage2t toltam evekig. Jopar bannolt karakter tulajat ismertem. Kb. senki nem kapta vissza accat, pedig mindenhajjal megkent volt 1-2 kozoluk. Es azert vannak forumok, persze nem a hivatalos, ahol ilyen kitudna, es biztos vagyok benne, hogy napi szintan van par bannolt acc. . De nem akarok veled vitazni veled ezen, csak sztem nincs igazad :) -
Anish #14555 Ha ilyen partyval nem vonultam AFK-ba, akkor semmilyennel se fogok...szerintem.
-
#14554 Azért ezt érdemes elolvasni:
http://aion.variance.hu/2010/07/07/dredgion-afk-ert-figyelmeztetes-majd-kizaras/
De itt is írják, hogy elöbb figyelmeztetés van az afk dregiért. -
Anish #14553
Recent 1 Day
65 | 21728
Recent 1 Week
378 | 190714
Szerinted ennyi ap összejönne ha afk-nék dredgiben? Az, amit állítasz már csak azért is hülyeség, mert 90%ban fix két emberrel jártam dredgionba ( Ciolo, Goldrush ) , ők ventrin szanaszét oltottak volna, ha fogom magam és leülök.
Afk dredgiért meg amúgy se bannolna az Ncsoft, ekkora baromságot is csak egy jó adag rosszindulattal fűszerezve lehet kitalálni.
36 óra elteltével még mindig nem érkezett válasz, az új levelemet ( az most 19 órás ) még el se olvasták. Gyönyörű support... :( -
#14552 nyugodt vok :) -
#14551 nah, nyugi van,nem én bannoltam, csak tényeket írtam le, amik valóban megtörténtek. :D -
#14550 Ez hülyeség, majdnem minden nap együtt dregiztünk, sosem volt afk partynk, persze néha mindenkivel megesik, hogy afk, ugye real life-ot nem lehet pause -ni.
Mindenesetre nagyon kiváncsi vok miért volt a bann. -
#14549 Honnan tudod hogy nem nyert ?? ugyan mar ... szerinted ezek a nuanszok kapnak nyilvanossagot??? egyszeruen vissza kapjak az account-kat. mekkora reklam lenne mondjuk a WoW-nak vagy az AION-nak hogy heti szinten a net attol izzana hogy a csunya szolgaltato megvon szolgaltatast felhasznaloktol .... come on :)))
EULA egyszeru haz szabaly ami jogi teren egyszeruen nem allja meg a helyet ha fizikai eszkozrol es fizetett szolgaltatasrol van szo.
Ez mind mukodne ha ingyenes lenne a szolgaltatas mert akkor nem utkozni semmi jogszabalyba -
#14548 akkor jobb ha atnezed a szellemi es a fizikai dolgok ertelmezeset !!! elvegre valamiert fizettel amikor megvasaroltad a dvd vagy amikor letoltotted a jatekot ..... az ncs-nek vannak kotelezetsegei a felhasznalo fele mint szolgaltato es nem forditva !!!! ez a szolgaltatas kulfoldon nagyon eltejedt es mas formaban is megtalalhato .
-
#14547 Ha ez igy lenne, szted hany idiota amerikai nyert volna pert az mmo szolgaltatokkal szemben? Elfogadtad az EULAt, tehat elfogadtad a szabalyit, felteteleit. -
eloim #14546 bocs, de nem hiszem hogy Lily valaha is ok nélkül afk-olt volna dredgiben (sőt, arról sem hallottam még hgoy valaha is afkolt volna ott), ráadásul pont egy olyan dredgi után bannolják, amikor elpicsázzák az egyik elyos top klán premade, nem szar csapatát... -
eloim #14545 emlékeim szerint minden, ami az AION szervereken megtalálható - mint pl. a karid, a rajta lévő ruhák, a hozzá tartozó zseton -, mind az NC Soft tulajdonát képezik, innentől kezdve pedig azt tesz veled illetve a kariddal, amit akar... -
#14544 Ez most komoly, hogy afk-olasert ban jar? Ok, hogy pvp instance vagy micsoda, de ez verlazito szvsz. Mas modot nem talaltak, hogy az afk playereket leszoktassak az afk-olasrol? Erdekes, mas MMO-kban meg tudtak ezt ertelmesen oldani... -
#14543 Errol beszelek ... az csak haz szabaly. Mar az santit hogy scan-lik az ingame e-mail service-t !!!! -
#14542 Nem. Olvasd el az EULAT, amit acc. krealaskor elfogadtal. -
#14541 ha a tiéd lilyane, akkor bizony afk dredgionért kaphattad :D
nem 1x volt tele a neveddel az lfg -
#14540 Sziasztok
Banolassal kapcsolatban ..... jogilag nem banolhatnak . Attol a perctol kezdve hogy akitivaltad az accountodat te rendelkezel jogilag felette kvazi azt csinalsz vele amit akarsz ... amiert pedig fizetsz az az hogy ez a ceg karbantartja uzemelteti a szervert/eket ami az account tuljdonosok jatszanak. Azzal hogy a ceg banol a felhasznalot korlatozza jogaiban ( meg ha hulyen is hangzik ) lsd. a tulaj nem tudja hasznalni amiert fizetett.
Csak fellepes kerdese hogy hogy allnak az emberhez !!!! Belso a ceg alltal alkatitott ; szabot szabalyok nem jogszabalyok egyszeruen csak utmutatas . -
Anish #14539 Ezzel az igazi problémám annyi, hogy több mint 24 óra telt el hogy írtam a supportnak és eddig a percig se érkezett rá válasz. Ha csaltam, ha nem egy emailt, vagy bármit igazán küldhetnének hogy kibannoltunk, mert ... akármi.
Nah mindegy, várok még 2-3 napot , ha addig válaszra se méltatnak, akkor majd kerülöm az Ncwestes játékokat. :( -
Vicodine #14538 Ok nélkül senkit nem banolnak.Egyesével sem banolnak,hanem modszeresen kiszürik azokat,akik vétettek.Van,hogy ebbe a szürésbe belekerül ártatlan is(nyilván a haverod is ilyen volt...),de irni kell nekik és pár nap alatt visszakapja az ember a kariját,ha valoban ártatlan.Sokminden miatt lehet szidni Nct,de ez az a pont,ami miatt nagyon nem,mert eléggé hatékonyan szürik a botokat,az utobbi idöben,nyilvánvalo okok miatt kicsit elhanyagolták a dolgot,de azért folyamatosak az irtások,igy ritka a goldsellerkedés is stb...Van,de irtásban vannak megint,és ahogy elnézem,most nemlátok olyan neveket ahban,akik eddig napi szinten többezer subellat meg grobulét raktak be folyamatosan szünet nélkül,többen is hirtelen eltüntek igy nyilván a klikkerekre is rászállt a banhullám,meg ha jollátom,eltünt 1-2 csiternek a neve is,remélem az ilyen qzz féléket is ritkitják -
Tomy Lee #14537 rift system
szerk:chat-et figyeld ott írják mikor hol adnak is location-t -
Tomy Lee #14536 Rift-en keresztül ami random át teleportál de gyorsan csináld mert leölünk:D -
#14535 Kaptam egy spy questet amiben Elysea területre kellene átjutnom asmodianként, ide hogy mehetek át? :) -
Anish #14534 Azt nem hiszem, hogy csak úgy poénból kibannolnának bárkit is. Valami biztos volt, ami gondot okozott csak nem tudom , hogy mi. Talánfelkerült a gépemre valami szar ami nem tetszett a clinesnek vagy nem tudom.
Mindenesetre a kérdésemet olvasták már, válasz nem érkezett rá, szóval nem tudok mit csinálni várok. -
#14533 Azért az elég durva lenne ha mindenféle bizonyíték nélkül csak ugy random bannolnának, márcsak azért is mert elbuknak egy előfizetőt akiből ugye élnek :S fura. -
#14532 azért nem bannolhatnak, nem 3rd party program, igazából köze sincs a játékhoz. továbbá a bannal meg ne lepödj meg, nekem is bannolták haveromat pedig semmit sem csinál, okot ne várj nem fognak konkrétumot mondani, majd elöadják, hogy jogos volt és vehetsz egy uj accot (márha megéri még ezzel a kalap fossal játszani) nem elég hogy az üzemeltető gárda egy trágya a normális játékosok még retteghetnek attol is hogy mikor kapnak jogtalan bannt és mennyi idejük megy kárba...
részvétem, azoknak is akik még finanszirozzák ezt a fostalicska bandát... -
AsmodianKinah #14531 Így van, piacozással lehet a legtöbbet keresni, nekem is így lett meg a +10 fenris weaponom :)