Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Murmur: Szerintem például Lineage2 igényes privát szerveren igenis jó volt régen, mert az az egy krónikával való csúszás bõven bejött egy 5-10x XP rate-tel. Official manuálisan hasznavehetetlen, 24/7-ben is években mérhetõ egy fullos kari felszintezése, és akkor még nincs rendes gearben. 😊 Nem csak a highrate-é a világ. (Abban is volt 1-2 nagy durranás am.:p)
Ket utes volt egy mob, vagy egybol durva cuccokba oltozhettel? Mert kb. csak ezekre tudok gondolni, ezek viszont szerintem nem pozitiv dolgok. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Regebben meg nezegettem az aion alakulasat egeszen odaig hogy volt open beta de sajnos nem volt idom kiprobalni. Nézelõdtem neten es lattam, hogy vannak privát szerverek. A kérdésem az, hogy ezek mennyiben másak a rendes international serverekhez képest? Gondolkoztam rajta, hogy a jövõben elõfizetek majd de valószínûleg egy ilyen priváton fogom kiprobalni mielott elõrendelek ezért fontos lenne tudni mire szamitsak mert jatszottam mar olyan mmoval ami sokkal jobb volt privat serveren és merlegelésnél jo lenne tudni a kulonbsegeket. <#circling>#circling>
viszont ha nincs skilled, akkor nem kell honort se farmolmod, mert úgyse fogod unlock-olni az éppen aktuális top pvp gear-t 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hogy miért ennyi?
egyszerû...új kari, nulla gear.
új karinak kell full resis alap gear, ami most a furious, tehát kell az öv, back, bracer, cipõ, nyaklánc, gyûrû, stb. + instázással ki tudod váltani a furios set-et, ez mondjuk pite.
namost, ha összevakartál olyan 600 resit, akkor belevághatsz az arénás pályafutásodba, ahol hála a residnek nem fognak már 1 shotolni.
aztán amint mászol felfelé, úgy fognak unlock-olódni a még jobb cuccok (jelenleg relentless gladiator motyók), amikhez SZINTÉN honor kell, méghozzá nem is kevés.
s ezt szintén ki kell farmolni, ami történhet úgy, hogy:
- bemész puggal AB-WSG-EOS-stb. bg-kbe és 2 hét után garantáltan elvisznek a legközelebbi pszichiátriára, mert annyi faszlámával fogsz találkozni, hogy azt ép ésszel elviselni nem nagyon lehet
- vagy befekszel AV-n egy csendes zugba, 4 percenként megnyomod egyszer a space-t és olvasol valami könyvet, vagy nézel valami filmet, s nyugiban ömlik be a szükséges honor...jah, tom, nem túl korrekt, meg izé, de kiaf*szt érdekel? majd ha sok nyomorék vérpistike megtanulja, hogy AV (nameg a többi BG is) mirõl szól (nem, nem arról, hogy megyek, aztán ütök agyatlanul mindent, ami mozog és piros a neve o.O), akkor majd ráér szaggatni magát az ember.
- vagy csinálhatsz pug premade-et is, ahol tuti mindenki leszarja majd a leadert, s szintén agyfa**t kap tõle az ember,
- vagy csinálsz ventris premade-et, ahol kiba**od a pi**ába, aki nem azt csinálja, amit mondasz, de cserébe jól seggbekukizhatjátok az ellenséges frakciót, hogy csak néznek (na ez az, ami most nem létezik pl. a wow-ban legnagyobb sajnálatomra, de reméljük köv. kieg-ben visszahozzák szépen a rated bg-kkel). szal ez szintén durva honorbeömlést igér, csak macerás leszervezni...nameg kell hozzá egy kõkemény kezû leader is, akire hallgatnak a többiek.
szóval az egyetlen probléma atm. a wow-ban ez a honorgrind, ami kell ahhoz, hogy új karival arénában boldogulhass.
aki már régóta 1 karival tolja, annak ofcoz' ilyen gondja nincs, simán-lazán kiszed mindent pikk-pakk.
csak friss maxlvl karikkal probléma.
viszont úgy néz ki, ez is meg fog oldódni 1-2 patch-en belûl, mivel a módszer már létezik ingame is a wow-ban az uprgadelhetõ item-ek formájában (lásd t10 set-ek, legkisebb 251, utána 264, maxos 277 - elsõhöz kell csak kiszedni a token-eket, utána már csak sima upgrade, ha megvan hozzá a kellõ vanquisher, heroic vanquisher token).
s ezt az upgrade-elõs rendszer fogja bevezetni a blizzard a pvp cumók terén is, onnantól pedig viszlát honorfarm.
problem solved, issue closed, just enjoy the game.
hát kb. ennyi a story dióhéjban.
(ps.: aki persze több karit tol egyszerre, s mindet maxos gear-ben akarja látni, az meg persze inkább maradjon csöndben, mer saját magának vállalta fel, hogy wowrabszolgává alázza magát...1 karival viszont hawai-dizsi-napszemüveg, bõven van idõ irl-re is, úgy, hogy maxolni tudod a karidat)
Köszi a tippet csak az a probléma hogy azóta windows 7 van fent és azon is szerencsétlenkedik. A kilens leállt zárja be a programot, vagy megoldás keresés a neten.
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: AION.bin
Alkalmazásverzió: 1509.1007.1125.2047
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4b0cc1c1
Hiba – modul neve: AION.bin
Hiba – modul verziója: 1509.1007.1125.2047
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4b0cc1c1
Kivételkód: c000001d
Kivétel – eltolás: 00043155
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3875
További információk 2: 3875fb765135c75b7815eb66376988af
További információk 3: c62b
További információk 4: c62bb4a8e2c11385cf28014e1d769af5
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Ezt az üzenetet kapom.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Lehet nem jó a tippem de nekem XP oprendszerrel nem indult mikor feltelepitettem a játékot.Nem reagált semmire bármelyik ikonra(launcher v. játékikon)kattintottam nem történt semmi...
Nos a .log fileba volt a hibaüzenetem ami az volt,hogy az XP betûkészlete hiányos(azt hiszem az Arial betûipussal volt a baj)és ez volt a zavar oka.
Ne tudd meg hány külföldi fórumot kellett átböngésznem mire megoldódott a probléma...
Ezért gondolom,hogy nálad is ez lehet a probléma mert nincs hibaüzenet.
Ezt a linket ajánlom és hátha megoldódik a probléma:Windows betûlészlet telepitése
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Max 3 napot játszhatsz vele, max 5 ingame órát és max lvl 7ig fejlõdhetsz fel.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Lehet rossz helyre írok de kérlek nézzétek el.
Volna egy olyan problémám hogy hogy az aion indításakor xp alat a program hiba üzentet nélkül nem indul nem csinál semmit, windows 7 alatt pedig azt írja azonnal az aion kliens leáll. A gépem nem túl erõs (AMD 3200+ geforce 7600, 1,5 giga ram, windos7) de állítólag még el kéne indulnia. Ha valaki tud megoldást a problémára kérem írjon vagy adjon valami linket ahol irnak a témárol valamit.
Elõre is köszönöm sziaszotk!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ui.
Jó bulizást mindenkinek! remélem nem a gép elõtt töltitek :p
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Látom elkezdték szívni egymás vérét a magyar társak, pl. ilyen dolgok miatt nem játszom magyar légióban, mert sok a faszszopó kis vérpistike aki mindennel törõdik csak a saját dolgával nem. És ez mindig is így volt; lesz. Idióták -.-
Pocak látom Aionozol Archlord óta 😊, adjad neki és szvsz ne is reagálj a sok kis csírára meg wowfan klónra, senkit sem érdekelnek.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Egrészt olyanoktól hallottam elsõ kézbõl a dolgokat, akik nem adtak semmi okot arra, hogy kételkedjek a szavukba. Nem leszûrtem, hanem meghallgattam ezen emberek véleményét és elfogadtam, mivel nem láttam okot arra, hogy kételkedjem bennük, hiszen olvashattam és hallhattam a beszélgetéseiteket. 😛 Vagyis nem mendemondát hallottam, hanem élõben voltam jelen az eseményeknél.
No legyen egy szép napod! 😛
"Ilyen, amikor egy "nagy hírû" szövetség egyik vezetõje..."
Akkor mi is volt a célod ezzel a posttal?😛
"te pl. azzal tûntél ki a csoportból, ahogy akkor viselkedtél," tudtommal nem tartoztam semmiféle csoporthoz, nézetbeli különbségek voltak de azt hiszem a mendemondákból leszûrtél magadnak valamit amihez kb semmi közöd nem volt.
Rasta: Nem feltétlen a te véleményed lesz számomra a mérvadó. Fõleg, ha azt hiszed, hogy bármilyen szövetséget le akartam volna ezzel járatni, illetve, ha azt hiszed, hogy én akarok kitûnni a karimmal. Emlékszem, ahogy a fugibol távoztál, te pl. azzal tûntél ki a csoportból, ahogy akkor viselkedtél, így végképpen nem hinném, hogy te leszel aki számít! 😛
Jockey: A privi azért lett közzé téve, mert szerintem nagyobb gáz, ha valaki ilyesmit mond a másiknak, hogy jobb volna ha meghalna, mint az, hogy ezt közzé teszem. Megjegyzem, hogy az ócsárlást még a group csatin kezdte, csak az elsõ szót ott nem írta le, így nem értettem, mit akart a "A VAGY GECI" mondat töredékével. Ennyit arról, hogy mi privi és mi nem. Persze ott a pug csoportban mások sem, mert nem magyarok voltak. A sértegetés, attól még nem pm-ben jött.
MuldR: aiononline-ba írd be a Pocak nicket és a Spartaloson keresd.
De, hogy ne legyen (bár nem nagyon érdekel) flood folyam, pár dolgot szerintem le lehet szögezni:
1, hogy mi szép és csúnya, az izlés kérdése, és azon vitázni, meg ostobaság.
2, ez csak egy játék, így nem hinném, hogy olyan szinten azonosulni kell a karakterrel, hogy az alapján ítélkezzek mások felett, ahogy tette ezt az illetõ és teszi itt pár meber.
3, Más halálát kívánni bármiért is, nem hogy egy játékbeli karakter rondasága miatt nem csupán izléstelen dolog, hanem finoman szólva is "túlzás". És most indokolatlanul nagyon finom voltam.
tiszta rasszisták vagytok..:-p
amúgy nemtom ténylegese hogy néz ki, de különösebben nem is érdekel..
ettõl függetlenül privi linkelés az gáz..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amugy anno fugiban is felfordult mindenkinek a gyomra a karaktered lattan, es te is csak rohogtel ezen. A te dolgod milyen karakterrel jatszol, de szerintem lehet valami egyedi anelkul, hogy a jatek egyik legtorzabb teremtmenye lenne.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hangsúlyozom, hogy nem tettem semmi olyat, ami érintené õt. Csupán olyan karaktert hoztam létre a játékba: 1, ami nem szép. 2, ami viszont ettõl egyedi az övével ellentétbe. 😛
Természetesen a teljes beszélgetés meg van, ha valaki kételkedne a dologba.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
ゾルターン