Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még régen mikor lett netem egy honap utan elso jatek amit neten keresztul jatszottam raadasul mmo igy meg lett a hatasa és szepen rafugtem par evre de szerencsesen szalltam ki belole es lett is belole egy kis penzem de atszamolva eleg szar oraber lenne <#buck>

Frosty01
én mu online-val játszottam összesítésben 3 évig off-on, egy raklap szar, de olyan szinten függõvé tesz hogy az már ilyesztõ

practitioner of the forbidden arts of death

Eleg fajdalmasan hangzik ez az egesz, de valamiert biztos megerte vele jatszani azon tul, hogy ingyen volt. 😉

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Régen sokat kalonlineoztam, ami egy eleg gyenge kis koreai mmo a mostaniakhoz képest. Total grindrol szolt mert egy szinthez kellett 10 kocka, 1 kocka 100% és a végén magasabb szinten már annyira volt csak lassu hogy orankent a legjobb helyeken is csak 3% körül jött az exp. Szintenkent volt 1 küldi ami kb egy napig tartott mire összeszedte az ember és joesetben adott 1kockány exp-t. Tele volt a jatek felesleges itemekkel es baromi ritkak voltak a dropok es csak akkor ertek valamit is ha soloba esett de annak kicsi volt az eselye. Csak akkor lehetett normal cuccod és itt nem a legmagasabb szinture gondolok hanem mondjuk 5-10 gradedel kissebb esetleg pimpelt ha bemakolsz par solo droppot és még költesz is a jatekra. A legjobb cuccokba pedig az a par ember jarkalt aki vagy hacker volt ( mert tele volt veluk a jatek) vagy annak valami haverja vagy ráköltött 1,5-2 ezer eurot a jatekra és vett a hackerektol penzt. A jatekra meg szartak a fejlesztok es ok nelkul bannoltak rakat embert az uj updatekkel meg csak egyre inkabb unbalanced lett az egesz jatek, de volt a 100 privateserverbol kb 2 ami normlais volt tele volt kihivasokkal normalis kuldikkel értelmes itemekkel uj storylinet irtak és jo volt a suport is és jobb volt ott jatszani.

Eddig semmi pozitívat nem hallottam a privát szerverekrõl. Egy rakás funkció nem mûködik, bugos skillek/dropok, patch elmaradás, és a karakter megmaradását illetõ garancia hiánya. És egy kicsit másképp mûködõ privát elveheti a kedved egy amúgy remek játéktól, ami fordítva is igaz, egy számodra jó privát szerver után csalódást okozhat néhány dolog offon.

Murmur: Szerintem például Lineage2 igényes privát szerveren igenis jó volt régen, mert az az egy krónikával való csúszás bõven bejött egy 5-10x XP rate-tel. Official manuálisan hasznavehetetlen, 24/7-ben is években mérhetõ egy fullos kari felszintezése, és akkor még nincs rendes gearben. 😊 Nem csak a highrate-é a világ. (Abban is volt 1-2 nagy durranás am.:p)

Mitol volt jobb a privat szerver?
Ket utes volt egy mob, vagy egybol durva cuccokba oltozhettel? Mert kb. csak ezekre tudok gondolni, ezek viszont szerintem nem pozitiv dolgok. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Sziasztok!
Regebben meg nezegettem az aion alakulasat egeszen odaig hogy volt open beta de sajnos nem volt idom kiprobalni. Nézelõdtem neten es lattam, hogy vannak privát szerverek. A kérdésem az, hogy ezek mennyiben másak a rendes international serverekhez képest? Gondolkoztam rajta, hogy a jövõben elõfizetek majd de valószínûleg egy ilyen priváton fogom kiprobalni mielott elõrendelek ezért fontos lenne tudni mire szamitsak mert jatszottam mar olyan mmoval ami sokkal jobb volt privat serveren és merlegelésnél jo lenne tudni a kulonbsegeket. <#circling>

Igen,ez nem wow topic,ezért itt lehet szidni!Köszönöm a nagy semmit amit beszoltál omg...
TruBy
Ez nem wow topic, de azert köszönjük a próbálkozást!

Az ilyen köcsög megjegyzést miért nem egyszerûbb nem leírni mint leírni??nemértem...
mint minden mmo-hoz.
viszont ha nincs skilled, akkor nem kell honort se farmolmod, mert úgyse fogod unlock-olni az éppen aktuális top pvp gear-t 😄

Ahogy nézem ehhez se kell sok skill csak idõ 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szal összegezve, a wow se tökéles, ez tény, meg sose lesz az, mint ahogy semmi se 😄

DeathlyHallows
rajtad és kakán kívül sztem senkit nem érdekel

jah, tény a wow-ban még 1 dolgot nem fixeltek meg, azt, hogy ha új karit kezdesz, akkor ne kelljen kb. 500k honort kifarmolni ahhoz, hogy sikeres lehess arénában?
hogy miért ennyi?
egyszerû...új kari, nulla gear.
új karinak kell full resis alap gear, ami most a furious, tehát kell az öv, back, bracer, cipõ, nyaklánc, gyûrû, stb. + instázással ki tudod váltani a furios set-et, ez mondjuk pite.
namost, ha összevakartál olyan 600 resit, akkor belevághatsz az arénás pályafutásodba, ahol hála a residnek nem fognak már 1 shotolni.
aztán amint mászol felfelé, úgy fognak unlock-olódni a még jobb cuccok (jelenleg relentless gladiator motyók), amikhez SZINTÉN honor kell, méghozzá nem is kevés.
s ezt szintén ki kell farmolni, ami történhet úgy, hogy:
- bemész puggal AB-WSG-EOS-stb. bg-kbe és 2 hét után garantáltan elvisznek a legközelebbi pszichiátriára, mert annyi faszlámával fogsz találkozni, hogy azt ép ésszel elviselni nem nagyon lehet
- vagy befekszel AV-n egy csendes zugba, 4 percenként megnyomod egyszer a space-t és olvasol valami könyvet, vagy nézel valami filmet, s nyugiban ömlik be a szükséges honor...jah, tom, nem túl korrekt, meg izé, de kiaf*szt érdekel? majd ha sok nyomorék vérpistike megtanulja, hogy AV (nameg a többi BG is) mirõl szól (nem, nem arról, hogy megyek, aztán ütök agyatlanul mindent, ami mozog és piros a neve o.O), akkor majd ráér szaggatni magát az ember.
- vagy csinálhatsz pug premade-et is, ahol tuti mindenki leszarja majd a leadert, s szintén agyfa**t kap tõle az ember,
- vagy csinálsz ventris premade-et, ahol kiba**od a pi**ába, aki nem azt csinálja, amit mondasz, de cserébe jól seggbekukizhatjátok az ellenséges frakciót, hogy csak néznek (na ez az, ami most nem létezik pl. a wow-ban legnagyobb sajnálatomra, de reméljük köv. kieg-ben visszahozzák szépen a rated bg-kkel). szal ez szintén durva honorbeömlést igér, csak macerás leszervezni...nameg kell hozzá egy kõkemény kezû leader is, akire hallgatnak a többiek.

szóval az egyetlen probléma atm. a wow-ban ez a honorgrind, ami kell ahhoz, hogy új karival arénában boldogulhass.
aki már régóta 1 karival tolja, annak ofcoz' ilyen gondja nincs, simán-lazán kiszed mindent pikk-pakk.
csak friss maxlvl karikkal probléma.

viszont úgy néz ki, ez is meg fog oldódni 1-2 patch-en belûl, mivel a módszer már létezik ingame is a wow-ban az uprgadelhetõ item-ek formájában (lásd t10 set-ek, legkisebb 251, utána 264, maxos 277 - elsõhöz kell csak kiszedni a token-eket, utána már csak sima upgrade, ha megvan hozzá a kellõ vanquisher, heroic vanquisher token).
s ezt az upgrade-elõs rendszer fogja bevezetni a blizzard a pvp cumók terén is, onnantól pedig viszlát honorfarm.
problem solved, issue closed, just enjoy the game.

hát kb. ennyi a story dióhéjban.

(ps.: aki persze több karit tol egyszerre, s mindet maxos gear-ben akarja látni, az meg persze inkább maradjon csöndben, mer saját magának vállalta fel, hogy wowrabszolgává alázza magát...1 karival viszont hawai-dizsi-napszemüveg, bõven van idõ irl-re is, úgy, hogy maxolni tudod a karidat)

off,de csak mint érdekesség😮lvasgattam a "NAGY WOW" topicot 1-2 helyen,és érdekes hogy maguk a wowosok szidják mint állat,sok wowos akik Aionra ráakartak állni,szidták hogy ez mekkora grind,aztán ahogy olvasom,wow sokkal nagyobb grind és ezt õk maguk ismerik el!!XD na mind1 csak érdekesnek találtam hogy egy gamet szidnak egy dolog miatt egy másik game javára,amire ugyanaz a dolog hatványozottan igaz..XD
Szia!

Köszi a tippet csak az a probléma hogy azóta windows 7 van fent és azon is szerencsétlenkedik. A kilens leállt zárja be a programot, vagy megoldás keresés a neten.

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: AION.bin
Alkalmazásverzió: 1509.1007.1125.2047
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4b0cc1c1
Hiba – modul neve: AION.bin
Hiba – modul verziója: 1509.1007.1125.2047
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4b0cc1c1
Kivételkód: c000001d
Kivétel – eltolás: 00043155
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3875
További információk 2: 3875fb765135c75b7815eb66376988af
További információk 3: c62b
További információk 4: c62bb4a8e2c11385cf28014e1d769af5

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt

Ezt az üzenetet kapom.
tegla
Uhh most nézem hányszor irtam be,hogy "probléma" 😄 Givf edit gomb!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Szia!

Lehet nem jó a tippem de nekem XP oprendszerrel nem indult mikor feltelepitettem a játékot.Nem reagált semmire bármelyik ikonra(launcher v. játékikon)kattintottam nem történt semmi...
Nos a .log fileba volt a hibaüzenetem ami az volt,hogy az XP betûkészlete hiányos(azt hiszem az Arial betûipussal volt a baj)és ez volt a zavar oka.
Ne tudd meg hány külföldi fórumot kellett átböngésznem mire megoldódott a probléma...
Ezért gondolom,hogy nálad is ez lehet a probléma mert nincs hibaüzenet.
Ezt a linket ajánlom és hátha megoldódik a probléma:Windows betûlészlet telepitése

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Nehéz az élet ha buta vagy.
Max 3 napot játszhatsz vele, max 5 ingame órát és max lvl 7ig fejlõdhetsz fel.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sziasztok.

Lehet rossz helyre írok de kérlek nézzétek el.
Volna egy olyan problémám hogy hogy az aion indításakor xp alat a program hiba üzentet nélkül nem indul nem csinál semmit, windows 7 alatt pedig azt írja azonnal az aion kliens leáll. A gépem nem túl erõs (AMD 3200+ geforce 7600, 1,5 giga ram, windos7) de állítólag még el kéne indulnia. Ha valaki tud megoldást a problémára kérem írjon vagy adjon valami linket ahol irnak a témárol valamit.

Elõre is köszönöm sziaszotk!
dupla xp van bazzeg 😄

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Na mivan senki sem élte túl a szilvesztert,mindenki kihalt???
Nem sértõdtem meg,akkor nem vigyorogtam volna😄 Nálam ez ilyenm mindenhez használt "megszólítás"XD
DeathlyHallows
valaki postoljon már képet arról az ominózus ronda kariról, látni szeretném 😄
ui.
Jó bulizást mindenkinek! remélem nem a gép elõtt töltitek :p

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Itt most valaki megsértõdött egy játékbeli karakterére... adjak zsepit? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ne megnézném a Te karidat kisbuzi,azon tuti nemröhögnek annyit ha meglátják mint az enyémen😄 Fõleg amikor öltem vele a mobokat és közben ami hangot kiadott szét röhögtem a belemet,meg másoknak is tetszett eddig,tök poén XD De a te karid biztos egy über atom dzsedilovag arany hajjal és hatalmas izmokkal váááá de kemééény
a Castor pocak az enyém XD

Fehercsoki
Aion demo accounts are good for three days, five hours, or level 7, whichever is reached first. Akkor ez a meghívás hogy van?3 nap,5 óra vagy lvl 7?Nem értem akkor 3 nap vagy 5 óra?

0Fritz0

Az nemigen fog lemenni nyár elõttig az tuti, ebben biztos lehetsz, de még azt is elképzelem, hogy egy évig fix ára lesz ha nem tovább.

Látom elkezdték szívni egymás vérét a magyar társak, pl. ilyen dolgok miatt nem játszom magyar légióban, mert sok a faszszopó kis vérpistike aki mindennel törõdik csak a saját dolgával nem. És ez mindig is így volt; lesz. Idióták -.-

Pocak látom Aionozol Archlord óta 😊, adjad neki és szvsz ne is reagálj a sok kis csírára meg wowfan klónra, senkit sem érdekelnek.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Fehercsoki
Van már info hogy mikor megy le a játék ára 12król 10re vagy 8ra?

Na szal kinek mi,én szeretem a poénos karikat,megnézném attyspocakét is..😄 Persze a fõkarim nem így néz ki,az csak szerényen rám hasonlít khm..😄
ÁHÁHÁHÁHÁHÁááááá<#pias><#pias><#nyes><#nyes><#wow1><#taps><#nyes><#nyes><#vigyor2>

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

😄 másokat mocskolsz be folyamat minden szavaddal, legalább lenne realitása 😊 neked is szép napot a továbbiakban.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

attyspocak
Rasta: Miért? Szergej nem vezetõ a Vigilben? Tudtommal az. Tehát csupán tény közlés, hogy ki tette a megjegyzést az idézõjel szubjekum. A veled kapcsolatos részhez:
Egrészt olyanoktól hallottam elsõ kézbõl a dolgokat, akik nem adtak semmi okot arra, hogy kételkedjek a szavukba. Nem leszûrtem, hanem meghallgattam ezen emberek véleményét és elfogadtam, mivel nem láttam okot arra, hogy kételkedjem bennük, hiszen olvashattam és hallhattam a beszélgetéseiteket. 😛 Vagyis nem mendemondát hallottam, hanem élõben voltam jelen az eseményeknél.
No legyen egy szép napod! 😛

közöm nincs a Vigilhez, szóval:
"Ilyen, amikor egy "nagy hírû" szövetség egyik vezetõje..."

Akkor mi is volt a célod ezzel a posttal?😛

"te pl. azzal tûntél ki a csoportból, ahogy akkor viselkedtél," tudtommal nem tartoztam semmiféle csoporthoz, nézetbeli különbségek voltak de azt hiszem a mendemondákból leszûrtél magadnak valamit amihez kb semmi közöd nem volt.

attyspocak
Azon, hogy a karaktert (tudod a karaktert és nem engem) kiröhögik na ná, hogy én is tudok röhögni. De más halálát kívánni még viccbõl sem ugyan az!

Rasta: Nem feltétlen a te véleményed lesz számomra a mérvadó. Fõleg, ha azt hiszed, hogy bármilyen szövetséget le akartam volna ezzel járatni, illetve, ha azt hiszed, hogy én akarok kitûnni a karimmal. Emlékszem, ahogy a fugibol távoztál, te pl. azzal tûntél ki a csoportból, ahogy akkor viselkedtél, így végképpen nem hinném, hogy te leszel aki számít! 😛

Jockey: A privi azért lett közzé téve, mert szerintem nagyobb gáz, ha valaki ilyesmit mond a másiknak, hogy jobb volna ha meghalna, mint az, hogy ezt közzé teszem. Megjegyzem, hogy az ócsárlást még a group csatin kezdte, csak az elsõ szót ott nem írta le, így nem értettem, mit akart a "A VAGY GECI" mondat töredékével. Ennyit arról, hogy mi privi és mi nem. Persze ott a pug csoportban mások sem, mert nem magyarok voltak. A sértegetés, attól még nem pm-ben jött.

MuldR: aiononline-ba írd be a Pocak nicket és a Spartaloson keresd.

De, hogy ne legyen (bár nem nagyon érdekel) flood folyam, pár dolgot szerintem le lehet szögezni:
1, hogy mi szép és csúnya, az izlés kérdése, és azon vitázni, meg ostobaság.
2, ez csak egy játék, így nem hinném, hogy olyan szinten azonosulni kell a karakterrel, hogy az alapján ítélkezzek mások felett, ahogy tette ezt az illetõ és teszi itt pár meber.
3, Más halálát kívánni bármiért is, nem hogy egy játékbeli karakter rondasága miatt nem csupán izléstelen dolog, hanem finoman szólva is "túlzás". És most indokolatlanul nagyon finom voltam.

Jockey
sztem meg kurvára senkinek semmi köze, hogy kinek hogy néz ki a karaktere, elvégre is optimális esetben egy normálisan kinézõ ember irányítja, és ha viccbõl bármi más miatt õ ezzel játszik, hát tegye..
tiszta rasszisták vagytok..:-p
amúgy nemtom ténylegese hogy néz ki, de különösebben nem is érdekel..
ettõl függetlenül privi linkelés az gáz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Link a karakterlapra?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szerintem az ilyen fajta privát beszélgetések kizárólag rád és az illetõre tartozik senki másra, ezzel inkább csak magadat járatod le nem a Vigilt, amúgy igen a karaktered egy förtelem volt, legalább valamivel kitûntél a tömegbõl (hamár mással nem tudsz), GZ hozzá.<#eljen>

BEAST
huha, most mi lesz :o

Amugy anno fugiban is felfordult mindenkinek a gyomra a karaktered lattan, es te is csak rohogtel ezen. A te dolgod milyen karakterrel jatszol, de szerintem lehet valami egyedi anelkul, hogy a jatek egyik legtorzabb teremtmenye lenne.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

attyspocak
Kabal egy vigiles, akinek a karakterét elvileg a Vigil egyik vezére használta éppen. Már ha igaz, amit írt. 😛

gurubefree
Ki ez a "Kabal" ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

attyspocak
Ilyen, amikor egy "nagy hírû" szövetség egyik vezetõje jókívánságaival halmoz el minden különösebb ok nélkül:

Hangsúlyozom, hogy nem tettem semmi olyat, ami érintené õt. Csupán olyan karaktert hoztam létre a játékba: 1, ami nem szép. 2, ami viszont ettõl egyedi az övével ellentétbe. 😛

Természetesen a teljes beszélgetés meg van, ha valaki kételkedne a dologba.

Belton
Én úgy tudom hétvégén lesz Dupla Xp , ez lesz az utolsó az az a 3. Hétvége mert ugye úgy írták ki anno.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Thx

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gurubefree
Mindig tanul az ember ..... ezt azert olvasd el .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;