22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• bubusti
    próbáld újyra beállítani CArbON-ban a controllersnél..más megoldás nemnaon van:S
  • Action
    Meg az a nagyon furcsa,hogy ha letesztelem a windowsban a játétkvezérlőknél akkor ott hibátlanul mükődik...de ahogy belépek a játékba megőrül.
  • Action
    Nemigazán segit az sem...:(
  • bubusti
    vagy properties vagy advanced nemtom:D:Dde valszeg utóbbi
  • bubusti
    5let:vezérlőpult->game controllers(játékvezérlők)ot kiválasztod a kormányod és calibrate gombra katt
  • Action
    Sziasztok!

Kormányproblémám van...bárhogy állitom be a kormányt(Logitech MOMO) egyszerüen képtelen vagyok játszani mert a program ugyérzékeli mintha egyfolytában nyomnám a féket.Tehát már a menüben sem tudok semmi állitani,mert elkezd lefelé vágtatni a beállitások között és nemlehet vele semmit csinálni.
    Más játékoknál ilyen akkor volt amikor a combined moddal nemvolt valami rendben a pedáloknál,de itt nemtudom ezt megszüntetni.
    Tapasztalt valaki ilyet? Esetleg ötlet?
    Elöre is köszönöm
  • bubusti
    jaja:P
  • Noninnyó
    De ott van még a Kihívás, és a netes játék is, szóval még nincs vége :)
  • Noninnyó
    OFF

Sajátgépre jobb klikk, tulajdonságok, majd Speciális fül, és a Teljesítménynél a Beállítások gomb, majd újra a Speciális fül, és legalul Módosítás.

ON
  • bubusti
    Hell.Sztem az a baj hogy kicsit rövidre sikerült..és kb 10-12óra alatt végigvittem,de amúgy nagyon jó.A Drift az valami eszméletlentáp..
    SUBARU POWER
  • Fawkesm
    És ezt hol tudom növelni?
  • Noninnyó
    Erre a mentés-dologra kíváncsi leszek én is. Kb 1 óra múlva hozza a postás a CE-t, jó lenne, ha a jelenlegi 92%-os teljes állást átvenné az is, meglátjuk. A lapozófájl a virtuális memória a gépen, amit lefoglal a rendszer. Azért nem árt megnövelni, nálam olyan 1.5 GB-nyi.
  • Fawkesm
    De a mentést bemásoltam ugyanoda.

EmLacee: "Nálam a lapozófájl mérete a lehető legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat" Mi az a lapozófájl?
  • EmLacee
    Még egy tippem van.

De ez már lehet, hogy nagy hülyeség:
    Nálam a lapozófájl mérete a lehető legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat?
  • LeePí17
    mert "újratelepítettem" azé...
  • Fawkesm
    Héééééé, újratelepítettem és nem olvassa a mentésem, azt írja betöltés sikertelen!! Ez miért van?
  • Yrda
    nincs még peccs
  • QhseKing
    Olvastam a FAQ-t. Bocs, de ha már van peccs, akkor valaki nyög nekem vmit???

PEACE
  • GanXstaZoleeWrk
    ez a jatek sincs optimalizalva nyugi mint a mostaniak kozul a 90% nem hiszem el hogy CFben ket 1900xtx-et fullra kihajtana full grafon ezt 1 kartyanak el kéne vinnie. Szarnak a programozok az egeszre olyan amilyen majd vesznek még több és drágább hardvert az emberek :D sajnos.
  • QhseKing
    Segítsetek!

Játszom a game-mel vagy 30 percet aztán hirtelen a Windows hibát észlel, leáll minden, mentés elveszik. Mi a franc van? Van már patch? Vagy egyéb help ???

Köszi
  • zsgaby
    MW nálam is szebb és gyorsabb volt.
  • EmLacee
    Igen! Normálisan fut. Viszont véletlenszerűen megfagy. Zene folyamatos, vagyis nem zeneváltásnál van ez. Először csak "néha", mikor versenyzek (amikor egyszerre több kocsi is vana pályán), s nem csak akkor, ha belém jönnek. De ha lefutottam az adott versenyt, s utána tovább megyek, akkor már szimplán a kóbórlás során az utcán is meg-megfagyogat. S ha újra versenyeznék, akkor viszont már egyszerűen élvezhetetlenné válik az akadás miatt.
    Mégegyszer mondom, ez nem szaggatás, hanem pillanatnyi megfagyás.
    Ugye, mert 640*480, alacsony grafikai részletesség melett azért ne akadozzon már a játék ilyen gépen, mint az enyém! Vagy nem?

A winreinstall esetleg segíthetne?

tegnap raktam fel, s egyszerűen 4% fölé nem tudok jutni, mert egyszerűen nekem élvezhetetlen. Az MW-vel nem volt ilyen problemám.
  • SuperCharger
    Hogy érted a megakadást? Megy a játék tűrhetően, és csak úgy időnként, véletlenszerűen megfagy pár másodpercre? Vagy rendszeresen egy nagyon rövid időre?
    Teljesen véletlenszerűen történik? Vagy esetleg egy bizonyos helyen a pályán, vagy amikor bejön eléd egy bizonyos autó, vagy amikor zenét vált estleg?
  • LeePí17
    hát mentem 1 körversenyt a Rend éber őrével..
    ellenük:

és a vége ez lett:

nemsokkal de jó voltam ^^
  • EmLacee
    Sziasztok!

Nekem volna egy kis problémám.
    A gépem: NF-7, Barton 2.2GHz, Ram: 1 GB 400MHz, 6600GT.
    A problema: játék nálam MEGAKAD. Főleg akkor akad, mikor a pályán nem csak én megyek, hanem más is. Először arra gondoltam, driver hiba. De nem. Bármilyen drivert rakok fel (84.21, vagy a 93.71, ezzel a kettővel próbáltam) mindig megakad a játék, bármilyen grafikai részletességgel. A win 1 hónapos, legújabb directx.

Kipróbáltam a Razor és a magyar verziót is. Mindkettőnél ezt csinálja.

Szóval az akadásra van valamilyen megoldás?

A segítségeteket előre is köszönöm.
  • Szabi1991
    pont azt mondom ... jobb a rendőr mint a fullos slr xD
  • Szabi1991
    az angol ugy írja ki a pontokat hogy 1;175;567
    a magyarositásom ami nekem van meg ugy h. 1175.567
  • Yrda
    jah sehol még ki se jött
  • ricky
    Melyikek a legjobb beállítosok driftre?? Gondolok itt a motor, gumi, felfüggesztés meg ilyenekre...
  • DeathJr
    Egy kis drift...
  • LeePí17
    foggalmam sincs..de a kanyarokban driftt megy..
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    Takumi Fujiwara
  • Szabi1991
    én azt ae86 al hozom :)
  • Szabi1991
    szerinted hogy éri utol a full tuningos SLR-t ? :)
  • Daveee
    te balfasz jani holvan patch?
  • Toroco
    köszi
  • svédcsepp
  • nyamiag #19183
    pont ugyanez :)
  • N3v3rland
    Első nekifutásra egy kis drift:

Ezért szinte pont 1 millát kaptam