22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• [negativ] Cirek
    én viperrel full tuninggal első kanyarban megelőztem és 10sec múlva már vége is volt :)
  • svédcsepp
    Nem birom legyalulni darlociuszt az uccsó pályán a kanyonnál.De már annyira idegesit,hogy inkább feltettem az mw-t és most azzal is idegeskedek 1 kicsit.
  • Put2
    Ésakkó ezekután má nem lehet nemeredetijátékkal onylányozni??? :(:(
  • Barney Tech
    Vanmár!
  • Barney Tech
    Nekem is milvel szar kristályjfolyadék van benne :|
  • Yrda
    peccs mikor lesz?
  • fery02
    Amúgy mikor a Most Wanted szezon volt, akkor is mindenki szinte csak szidta a játékot? Mert itt szidva van a Carbon de rendesen. Ebből azt akarom kihozni, hogy ha a Most Wanted is így volt szidva mint ez, akkor nekem nagyon be fog jönni ez a Carbon. :)
  • sisu03
    Hali! Meg lehet szerezni az összes jutalom kártyát? Mert pl az 1000000$ nekem nem megy. Meg még egy pár. Van rá valami lehetőség?
  • Hellsing47
    ja..értem :D
    az én monitorom csak akkor sötétül ha "kiterülök" itt a gép elött
  • LeePí17
    nem..csak beteges a monitorom..sötétebb képet ad az átlagnál..így powerstrippel adok kis fényt..hogy megvilágosodjon :)
  • Hellsing47
    mijeza a hatalmas fényerö??
    napszemcsivel jáccol??
  • LeePí17
    bukta..kipróbiztam minden gombot és nem..(na jó a power a sleep és a vék ápot nem )
  • Clava
    elegem van ha amgyarul akarom játszani új csapattagnál minidg hibát írk iez a szutoyk .. áhh
  • LeePí17
    nem is próbáltam :S
    go vissza..
    jó h szólsz..eszembe sem jutott :D
  • DJ Skyline
    szirénázni lehet?
  • LeePí17
    kicsit meglepődtem mikor ránéztem az "adatlapjára..
    3as szintü tuning??
  • GanXstaZoleeWrk
    rx7 elegge jo ra :)
  • svédcsepp
    Én az rx7el meg a challengerrel tudok értelmesen driftelni,jah meg a chargerel
  • LeePí17

driftre nagyon baba

és ő..hátöööö lol?
  • LeePí17
    minjá mutatom
  • Barney Tech
    Szerintetek melyik a legjobb driftelő auto a carbonban?
  • sikura
    Ez szép, túl az 1misin!!!! GRatula!
  • sikura
    Ja és ahhoz h izgalmatos legyen a drift sztem egy nullával többet kellene elérnie a gépnek! Túl easy! 8)
  • sikura
    Kösz TeeBee!
    Tudom 500.000-es a leggyengébb pályarekordom a többin már mind felette vok!!!!!!!!!! ÁÁÁÁlat vok !
  • 22Barna22
    Jó látni hogy békesség honol a topicban végre :D

MaverickSXT:Én is csak kipróbáltam(joypaddal játszom) a kormányt...
  • MaverickSXT
    eszembe se jutott veszekedni,en csak ravilagitottam arra a tenyre hogy ez arcade gombokkal kell nyomni,azert ne fps hez hasonlitsd,en inkabb szimes vok de nagyon jol elszorakoztam a carbonnal,es hidd el az EA a csucson van es inkabb a "doboz" gepeket isteniti,eleg sokat eladtak ,adnak ebbol is, nekem egy momo van de eszembe se jutott azt hasznalni,minek?ez arcad gombal is nagyon jo
  • ceas
    Ehh, egyébként a fene se akar senkivel vitatkozni, veszekedni meg pláne, úgyhogy bocs akit megbántottam. A lényeg nekem nem teszik a játék, meg az ilyen kiadói/fejlesztői hozzáállás, pont. Ha másnak bejön, jó szórakozást, minden irónia nélkül.
  • ceas
    Ahogy azt lentebb is írtam, ha egy fps-t kezdenél játszani és az nem kezelné rendesen az egeret, gondolom te is, meg az emberek 99%-a az első perc után vágná ki a francba, teljesen függetlenül, hogy mi van benne. Van egy minimum amit egy fejlesztőnek nem árt megoldani. És nem értek egyet, a régebbi nfs játékoknál nem volt probléma a kormánnyal, nyílván nem szimulátor szinten, de arcade-os mércével nem volt probléma vele. Annyira sok játék van a piacon és akkora a harc, hogy számomra már kevés egy régebben jól hangzó cím, ha már az első percben problémás a dolog, akkor válogatok a több tucat, tényleg jól megcsinált játék között. Talán a fejlesztőknek, kiadóknak érdemes lenne ezen elgondolkodni, mert hiába az EA nagy neve (arca), ők is bebukhatnak simán.
  • MaverickSXT
    momo racing force nalam kivaloan mukodott MW ben,persze nem ugy mint GTR ben de elfogadhatoan,amugy ez arcade nem kell kormany ide
  • Put2
    A #18341 orvosolja ezt a Problémát
  • crazyclone
    hándred pörcent végigtoltamm de valoszinuleg nem sikerult volna a muscellel (charger) mert nehéz vele a canyonban énis egy full tuning mclaren slr -el nyomtam vegig nagyon megy
  • svédcsepp
    skacok

Tudom,hogy ez nem az nfs mw forum,de ott a FAQban nem volt leirva,hogy is lehet magyaritani azt a gammát.Valaki emléxik még rá?
  • 22Barna22
    Nekem a Most Wanted csinálta/-ja, hogy a kormány műkszik, csak a pedálok nem és ez így nem buli, mert közben nyomni az X-et....ÁáÁáÁáÁáÁáÁáÁáÁ
  • MaverickSXT
    egyik nfs se kezelte a kormanyt rendessen csak kozles kepp modom,ha neked ez a legnagyobb bajod vele akkor....na meg egy perc "jatek" utan gondolom el is tudtad donteni milyen a game
  • pinduri
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom onlinetolni a gammát?
    Köcike!
  • Looooser
    Ez a reg file vagy micsoda pontosan hol is van lécc írjátok le köszi
  • svédcsepp

[IMG][/IMG]
  • 22Barna22
    20milliószor átt lett már beszélve....:(
  • svédcsepp
    Tedd fel a képestárra
  • shad0w
    üdv!
    haverom jutalomkártyák között megszerezte az lp640et meg a többi bónusz autót, de nem jöttünk rá, h hol és hogyan lehetne használni őket... segítséget kösz előre is, és ha sokszor kérdezték már akkor bocs, elég a hsz szám is...