22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#19261 Ja aztán wall hit.. -
#19260 valaki még a jutalomkártyákhoz?
-
Ezt próbáltam nemrég berakni
Ezért 1 millát adott. Ha gyaksiznék, talán a 2 milla összejönne a futam alatt :)
-
#19258 Ezekkel a jutalomkártyákkal én se vagyok teljesen tisztában... -
#19257 Az okoz nekem is gondot,itt két ember is viperral nyomta le az első kanyarban.Arra hajazok én is.Ha nem sikerűl,akkor meg trainer és nyomok egy V betűt (ultragyorsulás) -
#19256 Ha a jutalomkártya mind a 4 részét megszereztem, akkor az elnyert cucc az hol van? Egyáltalán mik azok? Kocsik v. kocsira lehet feltenni? -
Tomme12 #19255 javaslat darius elleni kanyoban ? -
Action #19254 Nekem sajnos attól sem akar megjavulni...sztem már mindent próbáltam,de semmi eredménye.Amikor elkezdem a játékot akkor elkezd a kocsi tolatni mint az állat és nem lehet vel kezdeni semmit.:(
Emléxem hogy a MW-ben is volt ilyen mint mondtad de ott nekem is megjavult itt nemakar. -
Toroco #19253 9600as kártyára van eg jó megoldásom. telepíts rá 9800 drivert. én ezt csináltam, és sokkal jobb lett a kártya teljesítménye -
#19252 jah az elég gázos, szerintem jobb lett volna valami bikinibe vagy ilyesmibe...
akkor még jobban vették volna a gamet :DD -
#19251 Volt nekem egy problémám: Ment a játék, és a 10mp-ként fekete képernyő, majd megint normálisan megy, aztán megint fekete képernyő. LeePí17
ajánlotta nekem, hogy frissítsem a VGA drivert, ez meg is történt, és a probléma meg is szűnt, ezután meg új probléma lett, megy a játék és olyan 5perc után kiír valamit az ATI (ATI radeon 9600 series videokártyám van) és a gép egyszercsak kikapcsol. Most mi a gond? -
#19250 Jaja,nekem is
A carbonos néni is bejött volna,ha nem mindig abban az ávos kabátban szaladgál :) -
Caterpillar #19249 Nah ez az hogy az AMG a legjobb perpill és annál csak úgy tudok jobbat venni ha versenyt nyerek... Ördögi kör bezárult... Viszont ezeket az időmérős versenyeket megpróbálom! Köszi a tippet! -
#19248 Az MW-s csaj nekem jobban bejött (a játékban) -
#19247 Na igen,gyököt kell vonni a látványból,hogy reális legyen,de azért mind2őt tiltásig hajtanám -
#19246 Az uccsó területre érve eldurvulnak a dolgok,kell venned valami pörgösebb verdát,még akkor is ,ha iszonyat jól tolod...sztem
Ha tudsz adj el pár kocsit,amit nem sajnálsz ,hogy legyen lé.:)
Kezd az időmérős versenyekkel ,ha van rá lehetőség.
-
#19245 lol fapicsák. Műanyag. -
Caterpillar #19244 Sziasztok!
Most járok 60% nál az utolsó terültet kellene meghódítani... Eddig a 65 -ös AMG vel tóltam a versenyeket és mondhatni simán ment. Csakhogy bejött az uucsó terület meg bejöttek az új autók és nekem ezzel a Mercivel kéne begyaláznom mondjuk egy EVO -t vagy egy Lambot... Lehet én vagyok a béne de elképzelésem sincs hogy egy új autó nélkül amit ugye csak elnyerni lehet hogyan tudnék akár egy versenyt is nyerni... Egyszerűen sokkal gyorsabbak az ellenfelek az enyémet meg már nem lehet tovább tuningolni...
Van valami ötlet vagy elszúrtam valahol vagy csak simán béna vagyok? -
#19243 khm...elgondolkodtam melyik nfsben van jobb nőm...
Szerintetek?
(wanted néni@carbon néni)
[IMG][/IMG] -
#19242 Helló. Nem akarok bunkó sem lenni, meg leszólni sem akarom a videókártyádat, de a FAQ-ban van a támogatott grafkártyák listája, és ez nincs rajta.
És az MX 440 sajna egy elég gyenge, játékok (pláne maiak) által nagyon gyéren támogatott kártya...
:(
Asszem az nVidia-t sem nagyon érdekli már, hogy kompatibilissé tegyék bármilyen szinten is a mai játékokkal. :(
(sajnos ideje beruházni) -
Toroco #19241 hát lehet, hogy a videókárty az gondot jelent -
zsgaby #19240 Rumblepad2-vel nyomom két analóggal, és nekem nem ugrál sehol, a kilépésen kívül (q) mindent meg lehet csinálni vele. -
Csabi82 #19239 Sziasztok
Nekem az a gondom, hogy nem indul el a játék, előszőr fekete képernyő volt majd frissitettem a videokártyám illesztőprogiját és utána csak kockákat látok! Hang van? Lehet hogy nem fog menni a gépemen? 64MB videokártya, nvidia GeForce4 MX 440 with AGP8x? Előre is köszi a választ -
Toroco #19238 hát csak tuningolni akarom a saját autóknál, versenyezni nem akarok vele. nem cserélem le az RX7est :D -
#19237 Valami Dodge (elnyertem), de egy kalap irányíthatatlan szar. -
#19236 Nálam is csinálja ezt. Be szoktam nyomni félig a gázt, akkor abbahagyja. Ez nem Windowsos v. játékbeli beállítási probléma, egyszerűen a játék van szarul megírva. ( Underground2-ben és MW-ben is ugyanez volt. Vagy figyelmen kívül kéne hagynia az analóg kontrollereket, ha nyomtál egy billentyűt, vagy 1 az 1-ben figyelmen kívül kéne hagynia a menükben. Gondolom ez vmi hülye konzolos "örökség", ahol a menüben is analóggal navigálnak, és ahol az analóg tengelyek mind visszaállnak középre. ) -
zsgaby #19235 háát Nemtom AsztonmartinDB9-et vettem és egy rakás szutyok a ChargerRT hez képest. :( -
Toroco #19234 Nem te, hanem azt nem tudom, hogy az én masinám hány éves
Bocsi hogy férreérthetően irtam. -
Toroco #19233 Megtudja nekem mondani valaki, hogy Wolfnak milyen autója van? Én nem ismerem fel, de tetszik, és szeretném feltuningolni, de még nincs meg szerezve.
Az RX7 nagyon jó autó, vagy a többi autó a pancser amit a gép irányit? Most járok 50%nál, és az RX7esem még mindig olyan széria autó, ahogy kihoztam a boltból, csak annyit tuningoltam rajta, hogy feketére festettem. Es nincs ellenfelem eddig, Angiet, meg a körzetét is olyan simán legyőztem hogy hihetetlen. A fönökversenyben 15-20 másodpercet vertem rá, A kanyonban, meg már 35% nál megvertem. Mivel ilyen könnyű volt 4szer is visszatöltöttem és negyedikre elnyertem az autóját.
Ya és mikor tudom már az autosculptban átalakitani a kerekeket, meg a légterelőket? -
#19232 höhö nekem is van ez a dolog.Olyankor fullra tekerem a kormányt jobbra utána meg balra és megjavúl. -
EmLacee #19231 Én? Vagy a gépem?
Hát, a gépem nem mai darab, s én sem vagyok már tizenéves. Sőt! De ez nem ide tartozik...
A hangkártyá (integrált) kikapcsolást meg kipróbálom. Késő délután beírom az eredményt. -
Toroco #19230 a garázsban, belépsz a testreszabás menübe, azonbelül a teljesitménybe és ott tudod -
Toroco #19229 Nem hiszem, hogy igazán a lapozó fájl mérete a kicsi és azért akad meg igy. nekem is kicsi volt egyszer játék közben felis jött egy ablak, és bele villogott a képbe, de nem foglakoztam vele és játszottam tovább, és csak ritkán volt egy pici szaggatás. de persze megnőveltem utána 3000MB-ra re
Valaki irta, hogy nincs jól optimalizálva. én ezzel nem értek egyet. Nekem Abit IC-7, P4 2,6GHz northwood, Ati rad 9600pro 128MB, 256MB RAM, van a gépemben, és közepes grafikán 1024ben, az autó max grafon tökéletesen fut ilyen kevés rammal. Vagy az én gépem annyival jobb, mint EmLacee-é? Bár már nem is tudom, hogy hány éves. -
dradge #19228 Sziasztok!
Az a gondom hogy felraktam minden teljesítménytuningot, de még relative a játék elején nyárok (40%), viszont továbbra is kijelzi verseny után hogy elérhetővé vált ez, és ez viszon 2. szintű!Ezt hol tudom rárakni a kocsimra?Lehet hogy láma kérdés volt!:D
Segitsen valaki pls!Köszi -
#19227 Igen, ellenben ha nem lesz hang, de akadás sem, akkor már közelebb vagyunk hozzá, hogy hol lehet a baj ;) -
EmLacee #19226 Jaja! Ki van kapcsolva!
A vinyótöltést megnézem délután, mert most dolgozok...
Ha letiltom a hangkártyát, akkor nem lesz hang. Vagy igen?
Action:
Ilyen nekem is van. A játék főmenüjében szoktam a kormányt (Logitech Formula Force GP, FFB-s. Ha jól tudom így hívják) mozgatni, s egyszercsak jó lesz. Erre nem tudok mit mondani. -
#19225 A lapozófile legkisebb mérete az, ha kikapcsolod, szerintem. Kapcsold ki teljesen, vagy vedd nagyobbra, hátha változik valami.
Van vinyótöltés, mikor megakad? Kerreg, ad valami hangot, világít a vinyó LED?
Próbáld meg letiltani Windowsban fullra a hangkártyát(Eszközkezelő), és indítsd úgy a játékot. (már ha elindul) -
Toroco #19224 nekem is sötét már a monitorom, minden fényerő maxon van kint is meg a játékban is :D -
Action #19223 De pont ez a problémám hogy nemlehet...Ugy képzeld el az egészet,mintha belépnél a controls menübe és elkezdenéd folyamatosan nyomni a lefelé nyilat és csak nyomnád nyomnád...ezért nemtudok ott semmit állitani.Olyan mintha beragadt volna a fékpedál,pedig nem... -
#19222 sziasztok a játékban nem tudom, hogy észrevettétek, hogy ha neki megy az ember a falnak akkor van úgy ,hogy 2 kerékre áll az autó, vagy kanyarban is volt, hogy nekem 2 kerékre állt :DD