22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991
    Új video
  • Jagi
    mééér mikor az f1 möcölárent odavertem a 1.6 16v turbós übertuning szuzukival az nem volt FUN(:P)?

vagy ezekhez is lennének letőthető vasak tuninggal vagy anélkül... sztem megoldható lenne :)
  • Szabi1991
    "Need for Speed Carbon demo for Xbox360 is available on Xbox Live Marketplace. Start your download now as it might take a while to download the 1.06GB file."
  • Laceeka213
    most úgy játszanék vele :'(
    áááá nem hiszem el hogy még nincs demo :'( :'(
  • Szabi1991
    Alfa Romeo-t már láttam !
    De Rome-t még nem xD
  • Daveee
    még az alfa rome 2007 es quattroját is?
  • Szabi1991
    Hát sztem a Mazda 3 , a mustang , meg a ae86 nem egy ritka auto (stb stb)...
    Esetleg a régebbi "amcsi vasak"
  • Tomsteel
    na szevasztok, jó dumcsizást!
  • Tomsteel
    mind1 de szerintem élvezetesebb lenne a játék,ezért (is) vennék többen
  • Tomsteel
    jaja egyetértek
  • VRSDM
    szerintem is, ez nem azért 15 mert lekell licenc-elni, ezt te sem gondolhatod komolyan, másrészt ha olcsóbban meg tudnák oldani akkor is 15e ért adnák hogy mégtöbbet kaszírozzanak...
  • DJ Skyline
    az ötlet jó,csak a hétköznapi autókból sokkal több van,mint a méregdrágákból,így még több ember nyekeregne,hogy Skoda 120 miért nincs, bezzeg Opel Astra van! :D
    csak akkor meg valahogy kategorizálni kéne,mint pl az NFS 4-ben,hogy ne menjen a régebbi M3-as BMW a Dácsia ellen meg hasonlók! :D
  • SNAKE01
    szerény véleményem szerint baromság!:)
  • meril
    jah nem lenne rossz!
  • Tomsteel
    lécci olvassátok el amit írtam, szerintem megfontolandó. KÍVÁNCSI VAGYOK A VÉLEMÉNYETEKRE !
  • meril
    de most kom mikor akarják ezek kiadni??? hát már a ... kivan velük! haladhatnának!
  • DJ Skyline
    nem
  • bertino
    hát le lehet tölteni
    de mégsem
    akkor ez igaz ?
  • blackfire001
    "Mondják" akart lenni a 8. szó. Asszem...
  • blackfire001
    Helló. Most jöttem meg a suliból. Azt mondjok, hogy le lehet tölteni a cabon PC Demóját. De ez nem igaz. Vagy igen?
  • Tomsteel
    ja meg lenne egy ötletem az EA számára....kellene csinálni egy olyan NFS-t amiben nincsenek ilyen méregdrága járgányok, hanem olyanok amiket az ember minden nap lát. ez két szempontból is előnyös lenne: (véleményem szerint) több ember tuningolna egy olyan kocsit amit gyári állapotban már százszor látott mint olyat amit még egyszerse, és ami a lényeg: nem lenne olyan drága a licenszköltsége az autóknak, amiből következik, hogy olcsóbb lenne a játék, tehát TÖBBEN VENNÉK ! ! ! !

ez csak egy szubjektív vélemény !
  • Jagi
    vagy nem... de nem kell sokat várni tőle és nem fogja alulmúlni a várakozást^^
  • SLICK
    legtöbbször PC-re jön ki legkésőbb... bár ha már X-boxra kijött akkor a PC-n is a héten, esteleg hétvégén jöhet...
  • Evogordon
    Nekem sincs xb360 de ne is lessz
  • bertino
    biztosan fogsz
  • Tomsteel
    ez milyen dolog, hogy kiadják a demot minden konzolra, de pont PC-re nem?

várom a játékot, de ha csalódni fogok benne, én megnyúzok valakit !
  • Szabi1991
    sajna nekem nincs :(
    (és nem is lesz a kőzeljővőben...)
  • Daveee
    de biztos itt a forumozok közül akad oyan akinek van x360 ja
  • DJ Skyline
    de most mi mit kezdjük a x360-as demoval?
    kipróbálja,megmondja milyen,attól mi még nem fogunk vele játszani sajna! :S
  • Daveee
    VAN DEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    legalábbis x360 ra :( most olvasom GK-n
    akinek van iyen szerkezete probája már ki
  • reaper4
    amíg az volt nekem addig semmi gondom nem volt vele (majd 1 évig nyúztam)
  • Daveee
    igen, probáld ki
  • CoD23
    nekem semmi gond nem volt vele a need for speed most wanted is 1280x1024 en minden max on és úgy is lazán tudtam "nyomi" a gázt
  • Laceeka213
    egyik gyerek olyat ír az EA fórumán hogy milyen lenne már ha a demót a full megjelenése után adnák ki :D:D
  • TothLaci
    Ezzel is el fog menni a NFS: Carbon, Zalman VF700 hűtő felszerelése után (eddig) semmi gondom sem volt vele. Különben a Need For Speed: Most Wanted "fingatta" meg a kártyát, ami miatt 2x-is majdnem leéget. [1x zöld pixelek jelentek meg, másodszorra egy másik olyan kártyán pedig a chip védelme lekapcsolta a képet] (egyszer lett kicserélve):)
  • CoD23
    hali nekem is inno 3D 6600 gt m van
    én + vagyok vele elégedve és ti ?
  • Laceeka213
    jó lenne már játszani vele
  • Szabi1991
    jah.. 180 megábol 2,6 giga....
  • Daveee
    ha kicsomagolod ps2 es demo jönki belőle ami 2,6 giga én leszedtem jp is, csak ez ps sajna
  • Daveee
    6600gt :P