Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
és a PC-sek vegyenek PS3-at?😄 nem érné meg az EA-nak,sok pénzrõl maradna le szerintem,bár nem hiszem,hogy az EA pénz hiánnyal küszködne!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
de én ennek cak õrülõk 😄
a fizikárol pedig : az MW ben be lehetett állitani hogy mien legyen , beállithattad "Drift"-esre , + "betontömbösre" 😊 a játék alaból betonos , de én mindig driftes fizikával játszottam 😄
fizikát 1ik nfs-ben sem szerettem, úgy éreztem mintha egy dög nehéz betontömböt vezettem volna...szar a kanyarodás szerintem, bár igaz hogy arcade...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
remélem igaz , és nem csak kamu 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
.. a grafika kira , a fizika is annak tûnik és végre tõbb drift lesz mint az eddigi bármely NFS-be , ezenkivûl lesznek izomautók <#felkialtas>#felkialtas>!!
Tehét én már nagyon várom a a karácsonyt <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mi lett veled Need for Speed???<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
trailerbe semmi nincs 5lettelen valami, majd a holnapit megnézzük.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
az 5-höz pedig csak skineket lehet, pedig az nagyon jó volt
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
azé rossz az NFS nagy a gépigénye , instabil , nem szimuláció hanem csak arcade kaka <#szomoru1>#szomoru1> szal ennyi de nekem 8888
oldschool.trance.techno.rave
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
megjelenik,elsõre aztmondom hogy fú ez nem is rossz,aztán 2nasp mulva meg már uninstall...
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Basszus, pedig milyen jó lett volna, ha csinálnak egy NFS4 et mai graffal, jó story hozzá, szupi törésmodell..😊 De ez a semminél is kevesebb! Ez így bukta, már semmi új nincs benne, errõl a rohadt pontozás rendszerrõl meg már leszokhatnának a játékkészítõk! Röhej, de már a repülõs játékoktól az FPSig már minden pontozásos! Na ez GÁZ!!😞..
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!