Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen , az jó is lenne , de a játék készitõk/kiadók nem a legszebb játékot akarják +csinálni , hanem azt ameiket a legtõbben +veszik ! És sajna nincs mindenkinek csúcs gépe ami bírná a PS3 graf-ot , igy egy átlag ember gépére terveznek , ám szerencsére nem a magyar átlaghoz 😄

Dave9214
látom nem érted, arra akartam kijukadni hogy PS3 ra készitsék, és PS3 rol legyen pc átirat

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

<#vigyor2>

DJ Skyline
"de sokkal jobb lenne a játék hogyha alapbol ps3 ra készitenék"
és a PC-sek vegyenek PS3-at?😄 nem érné meg az EA-nak,sok pénzrõl maradna le szerintem,bár nem hiszem,hogy az EA pénz hiánnyal küszködne!

Dave9214
2006.november 17 en én jelenik ez tuti, és azért akokr mert akkorvan világpreimerje a PS3-nak, és hamár megjenelt aznap. gondolom vennének is hozzá játékot, EA kiadja aznap amikor megjelenik a ps3- és angyot kaszál, mert hát a PS3 nicsn feltörve, és nincs olyan emebr aki nem probálná ki az uj konzolát, szal, ez EA nak jo lenne, meg nekónk is, de sokkal jobb lenne a játék hogyha alapbol ps3 ra készitenék, mert ott ûber a grafikai fizikai szint, és akkor az aátirat és jo szép lenne, lássátok a condemned et eredetileg x360 csinálták, és ami lett átirat, sokkal szebbvolt grfaikailag mint bármi,

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Nem tom nekem tegnap bejött <#wow2>

ja és 404 -es hibás 😛

Jah látom már volt, de itt van a szmóll féléhez meg a lárdzshoz <#vigyor1><#hehe><#idiota><#ravasz1>

hát igen ez a játék nagyon The Fast And The Furious Tokyo Drift szagú 😊
de én ennek cak õrülõk 😄
a fizikárol pedig : az MW ben be lehetett állitani hogy mien legyen , beállithattad "Drift"-esre , + "betontömbösre" 😊 a játék alaból betonos , de én mindig driftes fizikával játszottam 😄

copass
van ez az inital D, ez a japán éjszakai illegális hegyi versenyek, hát egybõl az ugrott be a videóról, erõsen gyúrnak itt erre a hangulatra.

ngcsnet
fizika szörnyû
fizikát 1ik nfs-ben sem szerettem, úgy éreztem mintha egy dög nehéz betontömböt vezettem volna...szar a kanyarodás szerintem, bár igaz hogy arcade...

<#nevetes1> ugyse veszi + senki <#hehe>

DJ Skyline
itt látszik mennyire pénzéhes az EA...minden fosra kiadják,csoda,hogy nem csinálnak Linuxos,meg Mac-es verziót

Need for Speed Carbon will be available on Xbox 360, PS3 and Wii, but also PS2, Xbox, Gamecube, NDS, GBA, PSP and PC !!! .

SNAKE01
nyugimár,csak az újreg srác ismerkedik az sg-vel és én segítek neki... <#idiota>

M@TriX
ez nem chat fiúk, értelmes hszeket produkáljatok, nem kell lesüllyedni a játék színvonalára 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SNAKE01
ja!

itt vagy?

egy oldalon olvastem egy cikket , amibe azt irták hogy ugy csinálják a játékot , hogy lehessen addonokat tenni a game-be 😊
remélem igaz , és nem csak kamu 😄

?

SZilaJMaGGoT
Fizika?? LOL

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Ilyen viszont eddig csak a Gearhead garage-ban(ami nem versenyzõs) meg a street legalban volt(ami sajnos a szûk határidõ miatt nem sikeredett annyira jól)... Egyébként az nembaj ha így kiválasztgatod a cuccokat, hogy mit raksz rá a kocsira, mert azt is meglehet jól csinálni, ha pl garázsban van a kocsi, meg a motortuningot is lehetne alkatrészenként, hogy pl görgetgetsz a turbók, levegõszûrõk egyéb ökörségek között... Nameg több finomhangolási lehetõség... Törés.. Ha összetöröm a kocsit, ebbõl abból újat kell venni, meg ilyenek.. Igazán lehetne már csinálni egy jó tuning gamet..

SNAKE01
a mai videóból aztán sokat lehet leszûrni milyen lessz... -.-

5 lettelen ? hát azért ...
.. a grafika kira , a fizika is annak tûnik és végre tõbb drift lesz mint az eddigi bármely NFS-be , ezenkivûl lesznek izomautók <#felkialtas>!!
Tehét én már nagyon várom a a karácsonyt <#nevetes1><#nevetes1>

gamerboy91
Sajnos én is ennyit szûrtem le a mai vidibõl.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Mi lett veled Need for Speed???<#wilting><#bdead>

SNAKE01
nekem teccik!várom a többi videót!

M@TriX
hát az én véleményem röviden annyi, hogy: szar... eddig legalábbis.
trailerbe semmi nincs 5lettelen valami, majd a holnapit megnézzük.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Állitolag lessz holnap uj trailer ... Reméljük hogy igy lessz 😊

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ilyen nincs.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber

Next PC upgrade: 2022

ngcsnet
ngcsnet
hp2 azért volt jó mert bármilyen autómodot lehetett kreálni hozzá, 4-hez is lehet, de azért hp2 mégiscsak jobb volt.
az 5-höz pedig csak skineket lehet, pedig az nagyon jó volt

DJ Skyline
hp2 nekem annyira nem tetszett túlzottan! jó volt,de nem volt az igazi! nálam eddig a pálmát az NFS 4,meg az 5 viszi

ngcsnet
hp2 volt a legjobb, a csúcspont, utána már ívelt lefelé a színvonal

ngcsnet
lol, hát neked lehet hogy igen...

Gerbill
Én csak két teljes verzióval játszottam a nfs4-el, és a nfshp2-vel, az újabb részeknek már csak a demójával, de az is bõven elég volt

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DJ Skyline
nem nem! a legelsõ résszel vált híressé,akkoriban bazi nagy csoda volt az ahogyan kinézett a játék,és nem csak grafikában volt nagy dobás,hanem az egész játék úgy ahogy van! az NFS 2 kissebb visszaesés volt,de onnantól csak ment fölfelé a lépcsõn egészen a 6dik részig...onnantól a tuningon kívül semmi nagy dobás nincs benne!

tobias88
szerintem az undergruondal vált igazán híressé
G1nic
sajnos de nekem amugy sem jönnek be az NFS-ek inkább CoD <#eplus2><#worship><#taps>
azé rossz az NFS nagy a gépigénye , instabil , nem szimuláció hanem csak arcade kaka <#szomoru1> szal ennyi de nekem 8888

oldschool.trance.techno.rave

ngcsnet
de ezaz, hogy autót "építeni" nem lehet, nem lehet lecsavarozni a lökhárítót vagy az ajtókat, vagy akármit

SZilaJMaGGoT
Jajj nfsu2 még jóvolt.. De most wanted... :S Engem mondjuk ez se gyõzött meg a luxusautók miatt... Egyszerûen hülyét kapok attól ha látok valami hasonlót... Street racing luxus autóal... :S Még ha úgy lenne, hogy lehetne replikát építeni az még oké...

DJ Skyline
különben nem ez az igazi NFS! az igazi NFS az NFS VI HP2-ig tartott,amikor pl egzotikus tájon végigsuhansz a CLK DTM mercivel,vagy a német tájon egy M5-s BMW-vel elrepesztesz a yard mellett,és nyakadon a rendõrség,nem ez a karácsonyfa díszítés,hogy ki tud minnél több gyökérséget rárakni az autóra a spinner felnin keresztül a motortér neonig!:\ biztos megint lesz valami nagyon egyedi sztorija,megint lesz kecsáp' ,feltöltdõdõ nitró,ohne sérülés max betörik az ablak,vagy kopik a festés...<#szomoru2> a képeket elnézegetve nagyon NFS U2 szagú a dolog

ngcsnet
ez már a 4. rész amiben ugyanaz van!!

Jajj, nemá, megint éjszakai futamok? :-|

EmIn3m02
jajj már megint rókabõr :\
megjelenik,elsõre aztmondom hogy fú ez nem is rossz,aztán 2nasp mulva meg már uninstall...

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

leslieboy
Ezt nem értem! Az MW után megvoltam gyõzõdve teljesen, hogy a következõ rész az egész világban lesz! Csak mert másképp nem adna a végén világszerte körözést a játékosra!
Basszus, pedig milyen jó lett volna, ha csinálnak egy NFS4 et mai graffal, jó story hozzá, szupi törésmodell..😊 De ez a semminél is kevesebb! Ez így bukta, már semmi új nincs benne, errõl a rohadt pontozás rendszerrõl meg már leszokhatnának a játékkészítõk! Röhej, de már a repülõs játékoktól az FPSig már minden pontozásos! Na ez GÁZ!!😞..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!