22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee
    fején találtad a szöget, nekemis 128 as 600gt m van aminek a nemes gyártoja MSI
  • Szabi1991
    189.33 MB
  • bertino
    nem csak szerinted, hanem így is van
  • kvanta
    91.31es driver van nekem. Egyébként meg felesleges dobálózni azzal kinek van több ram a kártyán, ugyanis köztudott tény, hogy a 256 MB memóriát nagyon kevés játék használja ki. Hiába vesz valaki 512 rammal ellátott vid.kártyát nem az a sorsdöntő teljesítmény tekintetében / szerintem /.
  • gduck
    A PCs demo 800MB és 1,4GB méret közötti lesz!
  • DJ Skyline
    jól van, 10-el szedi, még sem szedem le! :D
  • bertino
    please wait 40 seconds... jajdeutálom az ilyen oldalakat, de azért meglesem
  • DJ Skyline
    nem hiszem,de leszedhetem,ha fullal jön kb fél óra és kiderül
  • Daveee
    ps2 demo
  • urbijoe
    ez nem a pc-s demo?
  • Daveee
    3dmark 06 vagy 05
  • Attlen
    hello a az ati radeon 9600Xt-vel futni fog rendesen mert sztem nincs minden rendben a kártyámal ezt hogy lehet ellenőrizni?
  • Daveee
    hát ja de amit igértek legyen aniy D:
  • Laceeka213
    amúgy megtehetné az EA hogy csak 2 héttel a megjelenés előtt adja ki a Demot :(:(:( ugyan az lesz mint a Fifa 07 el !!!
  • reménytelen
    Jaj, mindjárt belehalok. Az UG óta nem volt több harmicnál, csak a fél évvel előtti ígéretekben, úgyhogy ha TÉNYLEG lesz 50, az már így is jóval több lesz, mint eddig!
  • dav1d
    1024x768
  • gduck
    Hali!

Tipikus driver probléma! Töltsed le a legújabb drivert!
  • dav1d
    "Azt pedig mellékesen jegyzem meg (off) hogy a 128 MG ram a karidon édes kevés,"

nekem sincs több annál és érdekes h mégis viszi a most wantedet meg az ug2őt akadás nélkül 1024x7068 medium grafal

(GForce Fx 5600 128mb rammal) szal hülyeséget ne állíts pls!!!
  • DjDano
    A sok okoskának mondom, hogy a Carbon demót legelöször az EA publikus FTP tárhelyén keressétek,ne torrent oldalakon..
  • Laceeka213
    lehetőleg normálisabban !!! köszi
  • Laceeka213
    sajnos nincs :'(
  • Casseus
    "haljátok lesz még ujabb hiavatalos kocsi lista?" szerinted halljuk?
  • Daveee
    mert ahogy számolok kerek 49 autot látok és 50 felettiről bezsélnek
  • Daveee
    haljátok lesz még ujabb hiavatalos kocsi lista?
  • Nohab
    No tudtok ti szépen is beszélni. :) Mindjárt szivesebben jön ide az ember.
  • Lsilent
    Egyszer majd nezd meg mennyit hasznal a Vgad abbol 256mb-bol, nem az egeszet abban biztos lehetsz.
    Egesz nap sz...ros laptopokat javitok alaplap szinten, hidd el van nemi fogalmam rola.
  • Lsilent
    koszi tehat akkor nem tudsz patchrol. Melyik driver van fonn neked?
  • blackfire001
    Jóvan bocs!Csak jó oldalt akartam mondani. Amúgy itt egy másik jó: KATT
  • kovecses
    Én kérek elnézést mindenki nevében! :P
  • Laceeka213
    én is leszedtem azt a 800 mb-os cuccot ! volt benne egy mw demo meg egy csomó carbon videó :S :D
  • Nohab
    Öcsém mint az oviban. Mindenki fikáz mindenkit (Tisztelet a KIVÉTELNEK!)CSak nézzen mindenki vissza a saját hsz.ra. Nyugodjatok már le! Nem kell mindenért a másik torkának ugorni.
  • Laceeka213
    Hello mindenkinek !!! Új vagyok a fórumon !!!
    Remélem legkésöbb hétvégére lesz demo :(
  • kis kocka
    nem az a lényeg hogy tetszik vagy nem hanem hogy nem kell ráklámozni
  • kovecses
    Azt pedig mellékesen jegyzem meg (off) hogy a 128 MG ram a karidon édes kevés, de tudod mit? Légy boldog a kariddal én még egy ideig nyomom a szaros atimnak a maga 256 MB memóriájával amin semmi gond nem volt egyetlen játékkal sem, még kb. 2-3 hónapot utána veszek valószínüleg egy másik szaros atit 512 MB memóriával!

ui.: Én nem sértegettelek csak válaszoltam, te pedig bunkón válaszoltál vissza! Ilyenkor mit vársz az embertől? Hm?
  • kvanta
    Kizárt hogy a kártya lenne a hibás, nekem egy MSI 6600 GT van /tökéletesen megy vele minden/ és minden probléma nélkül viszi a játékot, nem volt patch, csak simán.
    Driver a legújabb. Lehet a win szarakodik.
  • kovecses
    Egy: paraszt aki mondja, örülj hogy szóba álltam veled!
    Kettő: a szaros atimon nem volt semmi probléma az nfsu2-vel, sőt képzeld még a Most Wanteddel sem! :D
    Három: lehet jobban ismerem az Nvidia 6600 GT-t mint bárki más mert már 6 gyártótól volt nekem is és képzeld mind a 6-ot eladtam (megjegyzem azt is tudom hogy a PCI-Express változat jobban szuperál).
  • blackfire001
    Jah! Allig várom már a PC Demót! Egyes infók szerint, a játékot már le lehet tölteni! De erzt én azért kétlem!
  • Balazs15
    #4306 nem átverés tényleg demo...CSAK PS2 ES
  • Lsilent
    Szevasz paraszt latom, hogy nem nfsu2 forum bmeg. De mivel az a forum mar lezart, es itt meg szinten nfsrol van szo azert kerdeztem itt. A karira visszaterve meg lehet, hogy jobb a karim mint a te szaros atid. Ha nem ismered a kartyat ne nyilatkozz rola. Egy eldontendo kerdest tettem fol driver vagy patch? Ennyi
  • blackfire001
    Eléggé nagy betűkkel ki lett írva, hogy ninsc PC Demó!