Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ja, az Undergroundban legalább átszáguldottál rajta, majd keletkezett egy car reset 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJ Skyline
fúhát nagyon jó lesz már alig várom...

ez már a 4dik tuningolós NFS rész lesz...egy nem is tudom hanyadik rókabõr,amit lehúznak a játékról...pénz-pénz-pénz

Gerbill
A Flatout 2-ben is mostmár sportkocsikkal is lehet majd menni városi pályákon és a játék legnagyobb elõnye számomra az nfs-el szemben a törésmodell, lehet hogy nem licencelt autók lesznek benne, de jól néznek ki a verseny elõtt és brutálisan a verseny végén. Amúgyis csak azt mondtam hogy nekem jobban fog tetszeni a Flatout 2 mint a nfs

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Flatout 2 hogy jön össze a NFS-Carbon-nal 😄 lol ja mert hogy mind a 2 4keréken megy 😛

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Ez lessz az igazi Need For Speed ... Tuning , rendörök üldöznek 😄 stb hmmm

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Gerbill
Szerintem az nfs már csak egyre rosszabb lesz. Nemhiszem hogy ebbõl valami normális játék lenne, mint említették ez már csak a hülye pistikéknek van akik még a hatalmas betonfal keménységü fényes nyilak segítségével is el tudnak tévedni a pályán. Ne értse félre senki ezzel nem fikázni akarom azt aki játszik vele, csak a játék nekem nem tetszik, szerintem ennek már csak csökken a színvonala. A Flatout 2 szerintem sokkal jobb lesz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DJ Bee18
ezek a képek nem éppen véglegesek azért. Lehet mondani bármit, de az autók az MW-ben gyönyörûek voltak, ha más nem is...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Barney Tech
Meg ahogy látom nem csak 4-en fogunk versenyezni hanem többen is .

Barney Tech
Hát ahogy elnézem nincs olyan nagy grafikája.

ngcsnet
😄
az + a másik hogy ebben az ug mániában ugyanaz az unalmas város van végig
mondjuk ug2-ben voltak hegyi utak is, de azis gagyi volt:/

szép olasz tájak<#eljen> jó ötlet lenne 😊

DJ Bee18
Mondjk egy olasz autós gyûjtemény nem lenne rossz. Pl. NFS Italy, milyen fasza lenne. Ferrari, Lambo, Maserati, esetleg még sport Alfák. Nagyon kira lenne <#eljen><#eljen>

ngcsnet
ja, már rég adtak ki olyan gémt amibe csak 1 márkájú autók vannak..leszámítva a ford street racinget, de az gagyi :/

ngcsnet
<#nyes>

Snecie Smicie
ideje lenne egy olyat csinálni, mint a Porsche 2000 volt anno..persze nem csak Porshékkal.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

DJ Bee18
baszki, szakadjanak már le errõl a témáról. Miért nem térnek vissza a sima országúti autóversenyre sportgépekkel, semmi tuning. Hiszen az NFS ezzel vált híressé, nem az Underground szeméttel... Mintha két különbözõ játéksorozat lenne...

ngcsnet
ja vaze, olyan bénák, aztán nekimegyek visszapattanok róla mint a franc, hát ilyen hülye ötletet...
ha már pistikének mutatják az utat, akkor miért nem dynamic táblákat raknának oda, amiket le lehetne darálni...

ngcsnet
carbon regional park?
hát lefogadom hogy nem arról fogja kapni a nevét, hanem a carbon tuning alkatrészekrõl :c
amik már az elõzõ részekben is randák voltak

berlinboy6329
Hol van még a megjelenés..Addig lesz bõvben még mit tolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

már alig várom 😊

\\__/) (O.o) ( } { )

berlinboy6329
<#hehe>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Istencsászár
Pistikének kell, hogy tujda mikor kell egy kis jobb vagy bal nyilat nyomni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem estem hanyatt a képektõl, igaz hogy csak scanneltek. Ezekrõl a nagy világító nyilakról nem tudnak leszokni?

uhh bocsi ez nem jött össze <#szomoru1>

Ezen a gyönyörû vasárnap délutánon megérkeztek az elsõ scannelt képek és konkrét infók a legújabb Need for Speed-bõl, a Carbon-ból.

A játék a Most Wanted stílusát követi, a versenyek hasonlóképpen lesznek majd megszerezve, mint ott. Informátorunk szerint 50-100 autó lesz majd a játékban, 3 kategóriába osztva: muscle, exotic és tuning. Érdekesség, hogy ezúttal már csapatostul is tudunk versenyezni, melyben a maximális pontszám eléréséhez segítenünk kell majd a társainkat.

A játék helyszíne a Carbon Canyon lesz, a Playstation 3 tulajdonosok pedig örülhetnek, hiszen támogatja majd a Wii-tõl lopott szenzoros kontroller technológiáját. A Need for Speed: Carbon projekt vezetõje Dave Footman, aki a Most Wanted fejlesztését is irányította, az új rész babe-je pedig a szépséges Emmanuelle Vaugier (alias Nikki).

Hírforrás: Gamekapocs

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DanielT
Gyere má leáldozottba, kéne egy kis ész 😊 Osszál!
Ha ennyi kérésem lehet... Remélem hogy nem zavar a kis forum...... 😊!!!!!
Remélem hogy lehet!!!!

Biztos kijön pcre hanem akkor nyugottan lehet szolni a Moderátoroknak hogy zárják be...:S De várjuk meg az E3 végét 😊 Adig befogják jelentni hogy Pc-re is jön...!

Istencsászár
Na muti hol mondják hogy jön pcre...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen az mert az E3 nem röpke hirek mennek ! Látom jön a sok rossz indulatú ember már vártam Öket ! LOL! Vissza térve E3-on nem mondanak madárságot! Eggyesekkel ellentétbe ....!

Erre a videóra gondolsz, ami "hitelesíti", hogy lesz...

Istencsászár
😊) ha ugytünik akkor minek nyitsz neki?

Bizonyiték de csak egy röpke pillanatig ime:Ime a bizonyiték

Kedves Gamestar hívta fel a figyelmünket arra, hogy a GameSpot rátalált a következõ Need For Speed rész címére: Need For Speed Carbon, s egyelõre úgy tûnik, PlayStation 3 exkluzív lesz - de nem sokáig. Reméljük...