22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4454 Szerény véleményem, és észrevételem! szerint 100% FAKE -
#4453 Nemrég találtam, állítólag tölthető egy lopott verzió:
Link -
Szabi1991 #4452 Psp-n képregényes lesz , Pc-n nem :) -
#4451 kultúrált autós játékok után mw-ben én is így toltam először..:cc száni az irányítás (is). aztán del lett belőle. -
#4450 és mennyire igazad van!!!!!! -
#4449 kiderül...hogy olyan videók lesznek mint az MW-ben!:) -
#4448 hát ha néztél pár videót abból kiderül... -
#4447 ugye nem ilyen képregény lesz minden intró mint U2ben? Azt nem bírtam. -
#4446 Ehh.. tényleg szemem, mint sasé:D -
#4445 :DDDDDDD -
Szabi1991 #4444 "a kömény ellenfél még így se hagyta ott, na ez érdekes lesz"
az Cross őrmester :) -
#4443 Az egy dolog, hogy az illető flippert játszott a BMW-vel, de, hogy a kömény ellenfél még így se hagyta ott, na ez érdekes lesz. Ja és úgy vettem észre jó öreg catch up megint lesz. Az Alfa igen gyorsan utolérete az ellenfeleket becsapódás után. -
#4442 hát ez valami röhejes ahogy ez vezet!:D -
Szabi1991 #4441 persze mert ebbe a videoban azt mutatja meg hogy mien szép a szikra efekt -
#4439 URISTEN ! ne mondjátok hogy ezt egy teszter csinálta az EA-nál mert akkor össze fosom magam?! ekkora lámát, szinte nem is kormányoz csak a falat csiszolja -
Szabi1991 #4437 *psp -
Szabi1991 #4435 sztem pedig ezzel a kocsival megyunk be a Carbon canyonba/városba :)
és az első versenyen lelők az elenfél a hegyről ... majd pár hónap mulva felkelűnk a komából és indul a játék :)
pso -
ntex #4434 Úgy látom ezt a BMW-t simán megfogták és átrakták a Most Wantedből, még a kinézete is ugyanaz, remélem azért itt már át is lehet alakítani mind motorilag mind külsőre. Ha nem akkor EA ennyit tud, jó kis reklámfogás +1 autó gyanánt -
Szabi1991 #4432 de :) -
Szabi1991 #4431 szép is lenne ...
vmeik barom betenne egy 800x600 as (vagy mégnagyobb)képet aláírásnak lol -
#4430 Mind1 akkor! Így lesz azt kész! De ha új hír van ott akko rnem csinálhatok olyat, hogy KATT IDE? -
#4429 akkor biggyezd be mellé vagy alá a haverodét is...és nem megy, igen, mert aláírásba nem lehet linket, képet betenni -
#4428 OKé. Megtettem. De így nem jó a link, és a haverom oldalára senki nem megy fel. Pedig olyan jó. -
Szabi1991 #4427 "őgygondolom" egész jó az oldal xD -
#4426 Itt egy kicsit kimutatta a foga fehérjét a játék. Az első versenyben egyszerűen keresztűl ment az oszlopon. A canyon duelnél pedig szépen megy egyenesen a Lancer ,majd rá ront az ellen. Végül pedig ki kapott büntetést? -
#4425 egyszerűbb ha az aláírásodba bedobod a linket,és akkor ha írsz kommentet látszódni fog az oldal,de közben úgy reklámozod,hogy az mást nem fog zavarni! :) -
#4424 Hát látom, hogy Szabi barátunk már belinkelte a videókat. A Videókat Itt is megtaláljátok egy helyen! És ráadásul még leírás is van róla! Nah meg némelyikről kép! Nem reklámoztam, csak szóltam. És tudom, hogy egy nagy szar gportálos oldal, de azért itt ami kell azt én őgygondolom, hogy meglehet találni. És szerintem valószínü, hogy az oldal el is költözik a gportálról... -
#4423 van benne vmi -
#4422 már most érzem,hogy egy idő után monoton lesz a játék a 30x megyek el a xy hely mellett című dolog miatt! :\ -
#4421 jol látom h a második videóban a csavót egy mazda 6 előzi meg?? -
#4420 Hogy lehet egy ilyen jó verdával ilyen szarul nyomni ? -
Szabi1991 #4418 Alfa Romeo
Alfa Romeo 2 -
Szabi1991 #4417 BMW -
#4416 Ilyen alapon akkor Wipeout, oszt kész.. -
Lsilent #4415 Hali. Nos van benne vmi, hogy ki tudod probalni hogy is nezne ki a sajt kis autod ha dobsz ra egy kis tuning. Nem pedig dragan folrakod es nem tetszik. De kerdezem en. inkabb versenyzel egy alapban 75lovas autoval, vagy inkabb 200lovassal? Mibol van a jatek elmenyed? 14mp gyorsulas 100km/h-ra vagy 5, 150-nel csőgázon, vagy 270-nel? Szerintem utobbi. Hisz Need for Speed. A sebesseg a lenyeg.
-
#4413 November eleje! -
Szabi1991 #4410 Need for Speed Carbon GamePlayDJ (Ps2) -
Szabi1991 #4409 törölt hozzászólás -
Szabi1991 #4408 törölt hozzászólás -
Szabi1991 #4407 Cross is back - Interview