Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Szerintem is, de ha már annyira ragaszkodnak az izomautókhoz akkor az dragba való... Luxus szar az nem kell... Japán autók kellenének... Ha meg annyira ragaszkodnak az evóhoz akkor mért nem az 5ös 6os van a 7es 8as helyett?? :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nehogy már a legjóbból maradjunk ki ,a drag az uncsi ,a drift legalább izgalmas(sztem) !

ngcsnet
nem tetszik :l

bár ez a Lambo egész szép 😊 és hála az égnek az Asnton Martin sincs túl tuningolva 😊

DJ Skyline
"de szerintem itt a NFS Carbonrol kéne dumálni 😊"

SZilaJMaGGoT
Ami azt illeti nekem az se igazán jön be... Ami autókkal oké a gyorsulás, meg még a verseny is de drift.... áhhh.. Azt hagyhatnák a japókra...

egy ien kellll nekem 😄

hát igen ez igaz

2 video 😛

<#nevetes1> a lambo csak azért van hogy +vegyék a játékot <#vigyor4>
de az amcsi vasakkal kira lesz sodrodni 😄

ngcsnet
egy luxusautót tuningolni kifejezetten csúnya, hogy néz már ki egy alapból gyönyörû sportautó mindenféle biszbaszokkal feldíszítve??

gamerboy91
Bocs,de eddig csak 1 video volt....
Majd ha lesz egy hivatalos Car List akkor mondhatjuk biztosra melyik verda lesz és nem lesz benne....

SZilaJMaGGoT
Nem az eclipse-el van bajom... Az még inkább bele illik az utcai környezetbe mint a lambo... 😞(

amugy , szerintem nem is lesz eclipse a Carbon-ba 😊 pont azért mert az nem driftre van tervezve , és se képen , se videon nem volt még.

SZilaJMaGGoT
wááá.... Figy... Gondolj csak UG2-re.... Eclipsel úgy driftelhettem ahogy a videókban látom, pedig elsõkerekes szar, és egy utcai tuner ha megvesz egy autót, ilyen alapvetõ dolgot, hogy hajtás nem fog módosítgatni... Ha pl összkerekeset akar akkor szerez egy evot vagy imprezat(csakhogy nfs témában maradjunk)... Kurva sok gondal jár egy elsõkerekes autóból hátsókerekeset csinálni... Sajna carbon halott ötlet, mert összeakarják keverni a luxusautókat, az izomautókat, meg a driftet... Semmi jó nem sül ki belõle... NGCS-nek igaza van... rallycross játékokba élvezetesebb..(fõleg amelyik moddolható... 😄)

remélem lesz szilvi s15 is 😄

ngcsnet
arról beszélünk, elõéletérõl, meg arról hogy mit várhatunk eme a játékban, amiben már negyedszerre, ugyanaz van.

de szerintem itt a NFS Carbonrol kéne dumálni 😊

"elsõ kerekes eclipse-el alázol egy drift rx7-et" miért az eclipse is lehet hátsó kerekes ... pl. a TD film , hátsókerekes 5-õs GOLF ...

Dave9214
de reméynkedeek hogy nagyon full graffon elindul, jo lenne!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

ngcsnet
<#nyes>mellesleg sztem rally/cross gémekben sokkal jobb(élvezetesebb) a drift. fõleg hogy azok inkább már szimulátorok.

SZilaJMaGGoT
De jó, akkor leugrok a garázsba megnézni hol lehet a kocsinkon ezt állítani... Nincs olyan, hogy driftes fizika meg ilyen meg olyan... Vagy valósághû a játék fizikája, vagy olyan, hogy az elsõ kerekes eclipse-el alázol egy drift rx7-et... A másik meg az, hogy a tokyo drift ötlete is az initial D koppintása lehet... Driftet is csak NFS-bõl ismerik az emberek, de amúgy tuti senki se szokott végiglesni egy egy ütõsebb drift videót... :\

Bercy
Azt kérdezted, hogy full grafon menni fog-e és arra mondta, hogy nem biztos!
Nem az, hogy nem indul el...
Dave9214
6600gt n nem idnulna el?, hát 3dmark 05 be 3200 at nyom

gamerboy91
<#guluszem1><#wow3><#vigyor2><#eplus2><#beka2><#idiota><#idiota><#idiota>

DJ Skyline
ez elég gyökér ötlet,már ne is haragudj...ennyi erõvel szereltessük ki a motort az autóból,és guruljunk le a lejtõn<#idiota>

gamerboy91
VGA miatt nem biztos....

Dave9214
nyugtassatok meg
MSI NX 6600GT 128 mb
2x 512 MB ram 400mhz
amd64 3200+
asus k8n
konfiggal szerintetek megy full grafon?

Web mester
Dave9214
tenaggyon hülye😄😄
eznem most wanted, nemkell a feketelista élére kerülni😄
bár alitolag, nema rendõdõkrefog alapulni az egész, de olyan verseny is kéne, hogy egy baszottmgasa helyrõl,, kikötve a kocsink, és vhogy elvágodna a kötél, és a lejtõ végéig enm elehtne ynomni a gézt csak utána, és ugykéne versenyezni😄
milyen cooolos lenne már

egy angol Drift oldalon olvastam 😄

állitólag az NFS CArbon-ból is lesz Fekete Dobozos verzió 😊

M@TriX
de, ez igaz, bár nem nagy wasisdas, de az EA adja már ki a dobozos HL2 cuccokat, CS:S, HL2, stb.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SNAKE01
végre!már vártam nagyon.

Dave9214
megnyilt a carbon hivatalos oldal, má nagyonvárom
erre:
http://www.needforspeed.com

Gerbill
Nekem autós játékok terén a FlatOut és a Toca Race Driver 3 tetszik

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DJ Skyline
kopott a festék! mondjuk a törés tényleg nem nagy kaland az NFS IV,és az V után...NFS IV-ben addig trancsíroztam a Porschét,amíg nem füstölt,és max 60-al mentem!😄

Gerbill
Nekem pl a Most Wanted grafikája egyáltalán nem tetszik, törésmodell az teljesen ismeretlen dolog benne, a szikrák tök bénán vannak megcsinálva, az autón olyan a fényezés mintha tükörbe nézék, és ha nem törik az autó akkor legalább a festés sérülhetne egy kicsit. Az irányítás még rosszab mint az elõzõ részekben. Ja és szinte az összes nfs:hp2 utáni játékuk valami film stílusát utánozta. Nekem ezek miatt nem tetszik

Darukezelő
A hivatalos oldalon sehol egy EA logó,csak Valve,meg Steam! Na mindegy!

ngcsnet
igaz, nem mondtam hogy szuperjó a grafikája, azt mondtam hogy szuperjó grafikát akar csinálni az EA

Gerbill
Na jó lehet hogy keverem valamivel, de úgy emlékeztem hogy az EA adja ki a dobozos verziót.

Gerbill
Az hogy szaggat nem feltétlenül azt jelenti hogy jó a grafikája, hanem azt hogy szarul van optimizálva, mert nem foglalkoznak a minõséggel csak azzal hogy minél hamarabb készen legyen a játék és minél többen vegyék.

ngcsnet
méghozzá önmaga

Darukezelő
A HL2 EA kidadás? Mióta?
Érdekes oldalukon ezt írják:
We are sorry.
There are no games that start with : half life

ngcsnet
Electronic Artsnak van saját kiadója

Gerbill
Az EA amúgysen készít játékokat, csak kiadja õket. Mivel nem játékgyártó, hanem kiadó.

Gerbill
Haha. Persze ahogy azt Pistike elképzeli, az EA a legfõbb ellenpélda erre. Az EA másra sem megy mint a minél több bevételre, lásd: Sims 2: 3 kiegészítõ 2 booster pack, Battlefield 2: 1 Kiegészítõ, 2 booster pack, Half Life 2: Eddig 1 rész tervezett még 2. Ja és a játékaik is elég drágák.

ngcsnet
hát szerinem ebben nincs igazad, EA ponthogy a legszebb játékot akarja megcsinálni, ezzel akarja meghódiítani a kedves vevõt. mellesleg én mw-t és ug-t is minimum grafon játszottam, ugyanis szaggatott.