Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave9214
aha

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Novemberben jön?

SiteDisagner
<#eljen>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Az a helyzet, hogy örültem, hogy van NFS Carbonos topic, reméltem, hogy lehet értelmesen beszélgetni róla. Bár, visszaolvasva a hozzászólásokat, hatalmasat csalódtam. Itt csak egymást baszkuráljátok és fikáztok egy játékot, amirõl lófaszt se lehet még tudni. Az az érzésem, hogy már reflexszerûen fikáztok mindent.
Akinek nem tetszett a NFSMW, az inkább reménykedjen, hogy a Carbon jobb lesz. Akinek meg tetszett, az várja a novembert.

Vagy rosszul látom?
Dave9214
tök jo lesz....
A régi szép emlékek az NFS esetében valóban a múlt egy töredékét alkotják. Akiknek megadatott a szerencse, hogy az NFS2-vel ügyeskedjenek számítógépükön (hol volt még akkor ennyi platform...), azok bizonyára emlékeznek a 2 egész versenymódra: Circuit, Knock out. Az Underground 2 óta azonban versenymódok kisebb csapata szállja meg a játékot, s örömünkre mindig újulnak és újulnak. Akárcsak a novemberre ígért Carbon esetében - a defaultnak számító módozatok mellé vadonatújak is bekerültek.

Larry LaPierre egy vele készült interjúban ismertette a rajongókkal, hogy milyen nevezetû versenyeken lesz lehetõségü(n)k a kormányt tekergetni. Az nfsplanet.com-on megjelent interjútöredék szerint a szokásos Circuit, Sprint mellett ismét lesz Speedtrap, Time Trial és visszatér a TCM-videózók garmadáját megihletõ Drift is.

A játékhelyszín kanyon-része sem marad kihasználatlanul. Canyon Duel, Canyon Drift és Canyon Race szerepel a tervek között - s LaPierre egy párat még el sem árult nekünk! Amennyiben a "Canyon Duel" hasonlítani fog az NFS4 Duel módjára, akkor ott alighanem egymás autóit (pénzét, felszerelését) nyerhetjük majd el. Izgalmasnak ígérkezik!

De amugy nem errõl szól a Topic ... Szoval most elég Én is leállok meg Ti is !

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Na most mi lessz hogy nem írok helyesen 😞 HMMMM PFFF <#vigyor4><#pardon1><#vigyor2><#hehe><#worship><#circling>

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

DJ Skyline
<#unalmas>

reaper4
nálad is vannak helyesírási hibák..... legalább akkor te ne mondj ilyeneket 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SZilaJMaGGoT
Ne is mond! Tényleg elég gáz a helyesírása... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

pfff Én nem kemény vagyok csak nektek sírt a szátok hogy sok idiota tönkre teszi a forumot 😞 sajnálatos dolgok szoltam Adminoknak hogy lépjenek . Ebbe nem tom mi a keménység LOL ennyit tok erre mondani

icespeakyy
Jajj...de kemény valaki...

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

SiteDisagner
Hutyyutyu de mekkora "arc"-al van dolgunk...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Hmmmmmmmm elnézést kérek hogy nem helyesen írok.... 😞 Nagyon sajnálom komolyan mondom leég az arcomról a bõr ! <#worship><#worship><#mf1>!! Arrol meg nem tehetek hogy sok idiota idejár rontani a levegõt 😞 nagyon sajnálom már intézkedtem ez ügy érdekébe .... szoval megtettem a lépéseket

Jó lenne ha mindenki vissza térne a Témáhóz amiröl ez a Forum szól azaz a Need For Speed : Carbon-hóz !!!!!!!!Attol függetlenül Dave tényleg a haverom , de mindenki moderálja magát ......

ngcsnet
elvileg te dolgod lenne visszatartani az offot, már bocs, de én úgy látom hogy nem igazán figyelsz a topicodra...és a helyesírásra sem

Jó lenne ha mindenki vissza térne a Témáhóz amiröl ez a Forum szól azaz a Need For Speed : Carbon-hóz !!!!!!!!

ngcsnet
nem hát, fõleg hogy õ említette hogy nem oylan kocka hogy olyan gyakran nézze a topicot, ide meg olyan "kocka" kell, aki gyakran nézi a topicot-,-

2 éve jársz ide??? félrebeszélsz, Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 24.

ngcsnet
csak???

SLICK
az nem úgy megy h majd te leszel az mert azt akarod, hanem aki elvállalná mert van ideje és aki meg is felel e célra az jelentkezik. ha többen is akadnak akkor az idejáró fórumozók választják meg és majd írni kell a moderátoroknak, bár ha 8 bant kaptál akkor sztem esélyed nem lesz h majd egy moderátor neked házigazda jogot ad
nah én csak ennyit fûztem ehhez a dologhoz és mostmár no spam -.-

DJ Skyline
hallod ez itt nem így megy...ez nem valami pub,hogy spanom a kidobó,csapos,tulaj,és akkor minden ingyen,meg mindent elintéznek nekem!

SiteDisagner
Dave te nem kapsz! Szét OFFoltad a topikot és egy kis éretlen vagy még hozzá.. bocs már de az "unalmad" tükrözte ezt!

Dave9214
bongo a haverom, majd õ elintézi nekem

SLICK
akkor ne csodálkozz ha nem is kapsz házigazdaságot ha vhova kérsz

SLICK
azért az MW az nem volt semmi, amúgy msot van korlátlan netem, idõm is van szal én mostmár tudok tisztogatni -.-

Dave9214
hát bazd 2 éve járok errea helyre, csak azota 8 bant kaptam

SLICK
uhh inkább ne <#wilting>

DJ Skyline
<#nevetes1>
majd ha már 1 éve itt vagy
"a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált "

DJ Skyline
én nem tudom...MW topikot terelgettem egy ideig,mikor megjelent a játék,meg demo,de hogy itt mi lesz,ha már most ez van!😄D

Dave9214
én elválalom!

SLICK
hát lál mi van itt :\ lassan házigazda kell ide aki takarít 😄
-.-

SiteDisagner
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Dave9214
lol, nah jovan, bocs az OFF-oké,de megnyitota magam topikját

bertino
legyen mit kérdezned <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dave9214
amugy miért van bertino hsz je után egy vékony piros vonal?

SiteDisagner
Nem találom a legmegfelelõbb szót, ide a szánalmas igen kevés...

bertino
ujreg, mit foglalkozol vele ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dave9214
télleg, köszi

DJ Skyline
de ez nem teszt / unalomûzõ topik,ha annyira szórakozni akarsz,akkor nyiss a sajátban magadnak egyet,és senkit nem fog zavarni!

Dave9214
America's got a thing for this gangsta's shit, they love me
Black Chucks, black skullies, leather Pelle-Pelle
I take spills over raymo shit, I'ma fan
Got through the silver duck tape on my trait old handle
The women on my life bring confusion shit
SO like Nino from New Jack, I'll have to cancel that bitch
Look at me, this is the life I chose
Niggaz around me so cold, man my heart dun froze up
I build an empire on the low the narc's don't know
I'm the weatherman, I take that coco leaf and make that snow
Sit back, watch it turn to dope, watch it go out the door
O after O, you know, homey I'm just triple beam, dreamin
Niggaz be schemin, I'm fiendin to live a good life
The fiends just fiendin
Conceal my weapon nice and easy so you can't see
The penitentiary is definitely out the question for me

. 😄 elvok most, azé nem kéne bünti pontot adni, most vettem 400 ft ért vip jogot,nem kéne le hurrogni

DJ Skyline
szerintem nem soká bõvül a nick logód mellett lévõ terület pár sárga alapon lévõ fekete felkiálltójellel!

SiteDisagner
Ennyire nem kéne OFF-olni... Nyissál BK tápigot, vagy irjál oda ha van...

Dave9214
I got the magic stick
I know if I can hit once, I can hit twice
I hit the baddest chicks
Shorty don't believe me, then come with me tonight
And I'll show you maaagic
(What? What?) Maaagic
I got the magic stick

Dave9214
nem tom 😄

I.C.ram
Az volt pedig a beszteszt!!
Kandurex
<#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gabor1990
Ez hogy jött ide? Amugy sztem nem😛<#ravasz1>

DJ Skyline
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Dave9214
szerintetek Miki meghalt a Barátok köztbe? mert megfenygették és toni kapot egy gyász jelentést róla!
Remélem nem ölik meg

SötétBarom
Hamár eccer lehet, mér ne legyen neon? Én se szeretem, de jó érzés hogy van (nem kötelezõ).. Legyen nappal-éjszaka váltás, belsõ nézet, autóra legalább picit emlékeztetõ fizika, karakter.. Ehelyett nemkapunk lóf*szt se, csak egy MW-t ami ezúttal éjjel játszódik.. pf.ÉS VAN KANYON! MEKKORA ÖTLET! KANYON! AZTAKURVA HIHETETLEN KREATIV GYEREKEK EZEK AZ EA-nél..

OMg..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;