22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
ipacs #4846 mine márkájú a proci? -
#4845 7800GTX -
ipacs #4844 videókártya? -
#4843 amint lejött a demo kiderül. X2 4400+ proci csak elég hozzá ? -
ipacs #4842 jó neked -
ipacs #4841 és nem tudom garantálni hogy mindenkinek működni is fog, maga a játék elindul, csak rossz lesz az egész (szerintem láttatok már róla képeket) -
Code92 #4840 én elhiszem h. beemuztad meg lehet csinálni de én az egyszerűbb megoldást választottam mivel az öcsém szobájában ott csücsül egy pléjszésön 2:P -
ipacs #4839 elhiszem, sőt meg is étem csak ez tényleg működik...(igaz hogy igen nagy gép kell alá) -
#4838 Ez így van, de zavar, hogy csomó rajongót zavarsz azzal, hogy leírod: neked sikerült, aztán egyesek próba/szerencsében bízva órák hosszat azon lesznek, hogy elindítsák azt a játékot, amit elvileg nem is lehet még 2006 október 7-én. San Andreasnál is pont ez volt, hogy volt olyan gyerek, aki azt írta: megy, minden, de bizonyítékot nem tudot felmutatni. Annál a játéknál azóta sikerült az emulálás, de súlyos grafikai problémákkal működik csak. -
ipacs #4837 Teljes mértékben nem érdekel ki mit gondol, az a lényeg hogy nekem megy... -
ipacs #4836 nem fontos elhinni, ha nem akarod akkor ne hidd el, ennyi az egész.... -
#4835 Neked, meg a szomszédodnak megy minden, de még1 képet nem mutattál magáról, az "emulált" játékról. -
ipacs #4834 nekem se crack se hideolo-prog nem kellett... -
#4833 Igen SE-k nélkül gondoltam:P Amúgy ipacs csak az elején volt a mw-nél h hideoló progival kellett nyomulni azóta van minden krekk -
ipacs #4832 nekem nem lehet a játékban prtsc-zni sőt igazából semmien módon nem lehet képet készíteni
ez valszeg egy olyan beütés mint az mw-nél hogy nemm kelett semmi, hanem ment az eredeti exe-vel :D -
#4831 1. NFS
2. NFS SE
3. NFS II
4. NFS II SE
5. NFS III HP
6. NFS IV HS
7. NFS V PU / P2000
8. NFS IV HP2
9. NFS U
10. NFS U2
11. NFS MW
12. NFS C
meg állítólag van egy Motorcity Online is mint NFS,de tudtommal az nem NFS néven fut,csak sima M.O.
különben ha az SE kiadásokat nem számoljuk,akkor a 10.dik rész lesz,igen! -
#4830 fogok, csak lassan jön le a demo :( -
ipacs #4829 különben én ki nem állhatom a konzolokat :) -
#4828 Rakjál képeket is ha már ennyire játszol. kíváncsian várjuk :_) -
ipacs #4827 bár ha a sima mwt és a black-et együtt nézzük akkor 10 -
#4826 Cask a szar konzolokon rossz a drift :) -
ipacs #4825 sztem 11-ik nfs lesz de mind1 -
#4824 akkor na szolj vissza, hanem hagyd hogy játszunk -
#4823 Ez lesz a 10. NFS nem? Akk már azért is elcseszték a nfs9carbon.atw.hu oldal szerkesztői mert ez a 10. lesz nem a 9. xD Kiváncsi vagyok h tényleg annyira rossz lesz-e a drift mint mondják... Hülyeség lenne EA részéről átfabrikálni a drift cuccost, mint ami a ug2-ben volt.. -
ipacs #4821 szoktam azt is :) -
#4820 Irígykedek?:D már rég megtudtam volna csinálni, nekem nem kell a számbarágni :D -
#4819 Akkor menj addig most wantedolni ... -
#4818 ne törödj vele, csak irigykedik hogy mi játszani fogunk
71% demo.. hamarossan goo -
ipacs #4817 különben meg nekem és a szomszédomnak is tökéletesen működik a demo (de ez persze géptől függ!) -
ipacs #4816 nem akarok senkivel sem veszekedni semmiről.... -
ipacs #4815 én sem vagyok türelmetlen, csak le kell kötnöm magam valamivel -
#4814 Nem próbálom ki, mert egy szar a ps2es demó, én várom a pc-st nem vagyok türelmetlen kutyaszar mint egyesek. -
ipacs #4813 próbáld ki ha nem hiszed el.... -
#4812 patch... -
#4811 Ezt a konzolos topikban beszéljétek meg mert a ps2es demóval szórakoztok. úgyse fog működni... -
ipacs #4810 beletenni a pach mappába -
#4809 és ezzel mit kell csinálni? -
ipacs #4808 szted ezt kinek mondtam? -
ipacs #4805 de : [email protected] [msn] -
ipacs #4804 ja amúgy kell egy pach hogy az EA feliratnál tovább menjen!
pach: