Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
A neon szar primitiv sufni tuning. Igy is elég karácsonyfa lesz a kocsi anélkul is. Nem kell az! PFujJjJ!!<#idiota><#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Dave9214
amit eddig az összes képrõl és viedeóról hiányolok, azok a neonok......
Dh vhogy jobban is néznek ki annélkül

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SLICK
hát a karakter generálás az sztem nagyon jó ötlet lenne, meghát a belsõ nézet az nekem is hiányzik 😞

DJ Skyline
belsõnézet, karaktergenerálás már volt...belsõnézet minden részben az U1-ig asszem,karaktergenerálás meg a Porschés részben volt...lehetett választani xy ember közül...na nem sims féle karaktergenerálás,hanem megvoltak az adott emberek és kész,de lehetett menni fekával,meg csajjal is

bertino
belsõ nézetet ezek már elfelejtették 😞((((

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SiteDisagner
Nem grafikai húzásra gondoltam elsödlegesen. Valami ötletes dologra. Pl: belsõnézet, karaktergenerálás, bõvebb tuning, hangolható kipufogó, ne csak body kitek legyenek már, vagy ha igen akkor több kéne, mert azt a 3at hamar meguntam... persze ne értsetek félre, nem izélni akarok, mert még nemtudni, hogy benne lesznek-e, csak én ilyen fejlesztésre gondoltam személy szerint.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bertino
megvan a szint ? melyik szint ?
az a szint, amely a gyorsulás és Underground világát tükrözi ? hát ja, az a szint még tényleg megvan, tekintve, hogy évek óta ott tart ez a rakás fos...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SLICK
ott a pont 😉

DJ Skyline
mire gondolsz? jobb grafikára? van géped hozzá? nem kell ide nagy újítás,csak a régi bevállt dolgokat visszahozni!

Csori
Sztem a 21 pálya alatt valami olyan dolog lehet, mint az MW-ben 15 volt a blacklist ... itt vlmi hasonló lesz monnyuk 20 + 1 a canyon versenyek.
Nem hiszem h versenypálya lenne összesen 21 mert az már elég gáz. Létrehoznak 1 böhöm várost amiben lehet tekeregni, versenyezni, és mindössz 21 varriációban tolható az összes verseny. ha összeadogatjuk akkor minden versenystílusra marad 3 pálya. Szal ... nevezzük a jó öreg blacklistnek ... sztem az lesz 20as és 1 a canyon, v 21 blacklist és azon felül a canyon.

Nem készpénznek venni ... én se vok okosabb mint aki a cikket írta, csak végigolvasva ez jutott eszembe.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

SiteDisagner
Az oké ha megvan az a szint ami eddig.. nagyjából okéé... de haladni kéne a korral, nem csak naptár szerinti idöben...

SLICK
amúgy szerintem menyugodhattok, így visszaolvasva ritka kevés infó van a gameval kapcsolatban, ti meg úgy aggódtok h namég 😄
sztem semmivel ne mlesz rossza bmint az elõzõ részek... amúyg nekem bejött az összes NFS az Underground 1-tõl kezdve.
a régi NFS-ek közzül az NFS 3 Hot Pursuit-el és az NFS-el játszottam meg a Hot Pursuit 2vel a többi részt még ne mvolt szerencsém látni :\

SötétBarom
Sztem a 21 pálya azok a kanyonok.. Volt itt beszúrva egy térkép, és a város körüli hegyen volt egy csomó sárga pötty..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ngcsnet
miért, szerinted lesz benne 21 különbözõ pálya? kétlem...max más neve lesz a városnak...de majd meglátjuk..

Dave9214
azt városrésznek hivják

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

ngcsnet
hm...kínai negyed, belváros, canyon, driftmap, bevásárlónegyed, üzletinegyed<#idiota> stb...

Bandi 18
abból a 70-bõl a végén marad megint 32-40...De mi az hogy 21 pálya?

SiteDisagner
Igen...de érdekes idáig ugy volt h 100 autó lesz minimum...

hi

ezt olvastáták már?
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=45668

\\__/) (O.o) ( } { )

DJ Skyline
a képek alapján az lesz a gépigénye mint a Most Wantednak

Prince of Máté
egygépigényt?esetleg<#szomoru1> De sztem ezt is PS2õn fogom tolni...

SötétBarom
Ma már nem jelennek meg nagy gémek, csak folytatások.. HL2, D3, Q4, NFS9 (?), Tomb Raider, Hitman, AoE3, Total War 4, Heroes 5, Resident Evil 4, DMC3, Elder Scrolls 4, ... stb.. Minden rókabõr..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Broafka
újabb bõr a rókáról?
nem unja már ez a need for speed?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

soulhunter
<#worship><#nezze><#nyes><#nyes><#nyes><#taps>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

SiteDisagner
Butafijúú, akkor már rég tele lenne szemét "Nem indul, mijapicskut csinájjjak, segitsetek mer ha nem ti nagy szarszemétszaralakok vagytok!!" hszekkel..

ngcsnet
<#idiota><#wilting>

Evogordon
Kijött már az új níd for szpíd?

soulhunter
nah, nem is vágtam,h lesz ilyen játék 😊
elolvastam kb. 150 hsz-t (amennyit mutat 1 oldalon)
tanulság:
aki törést akar,az játszon az MW Challenge módjával, a zsernyec kocsik törnek rendesen, bár nincs hatással a jármü sebességére 😄DD
vagy játszon rally játékokkal...

én azé letöltöttem,toltam joideig az MW-t,mert ennek végre volt értelmes története, nemcsak menni,menni menni menni menni, és a változatosság kedvéért menni... ja, néha kanyarodni is kellett 😄DD
de már bánom,h meg is vettem...
3-4 honapig jo volt,h 2 dologra kellett figyelni: bounty + verseny...
aztán ha meguntam,akkor jöhetett a challenge 😊

de azért bevallom, olvastam a tanulmányt, miszerint azok,akik ilyeneken nõnek fel, több balesetet okoznak az utakon,mint azok,akik rendes töréses kocsis játékokkal játszanak... mer utobbiak ugyebár motiválva vannak,h ne hasitsanak 300 kmph-val a falnak,mer vagy volt kocsi,nincs kocsi, vagy sokba kerül a javitás... és ha ezt megtanulják a játékban,akkor az életben se fogják leszoritani a másikat,mert ezzel nõnek fel,és kicsit nagyobb realitás tudattal száguldoznak... ugyebár...
(na persze nem árt,ha legalább 1 tescos kormányt is vesznek hozzá - mármint a játékhoz) 😊
ha máshol nem,az elõbbiek az utakon vagy ott hagyják a májukat, és megtanulják a leckét, vagy rájönnek,h nem mindig lesz pénz a kocsi javitására,mert senki sem törésálló,és nem is isten 😊
és akkor marad a busz 😄DD
azé remélem ilyesmi mégiscsak jár az EA fejében is,h necsak zugjon a nép 300 kmph-val,hanem mondjuk ugymond "fejlõdjön" is...

hát, remélem nemcsak éjjeli szutyi arcade lesz ez is,ami össz vissz arra lesz jo,h az ember ne lássa a kanyarokat 😄DD

ennyi a véleményem 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Bandi 18
Szerintem a Juicedre gondolsz aminek nem is a csapatos részével volt gond hanem az irányításával..és a társak mi-ével. Amúgy nem rossz 5let ez a csapat dolog, meg kell szokni 😊😊

DJ Skyline
szerintem úgy gondolták,hogy annak hepi' end' a vége,dzsoni megmenekült a nagy ugratással,és kész

leslieboy
A video dolgot nem értem!Tényleg,hogy lehet mindent elmondani róla,ha egyszer az se biztos,hogy ingame,hanem intro?!:S..Viszont ez a csapat dolog remélem egy rossz vicc!Nem olyan rég kijött valami autós game,amiben ilyen volt,neve nem ugrik most be..De ott valami katasztrófális volt a dolog!Egyáltalán lesznek benne rendõrök?Ha igen,akkor most ez az MW folytatásaként jön?..Mert azért ha valamit,hát az MW történetét szivesen látnám,hogy megy tovább..A történet vége ott nagy meglepetés volt..Kár lenne egyszerûen eldobni😞

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

12346
kösz a védelmet szilaj😄

nagyvonalakban végigolvastam a beszólásom utáni okosságokat, hát jaj:C minek ilyen szarságokon több oldalas flémet eröltetni?😄
mellesleg farok felfogás elfogadni azt, hogy ez már csak a pénzrõl szól. nem így kéne lennie. nem is értem a sikerét... há fakk. tisztára, mint a gta. befutott 1-2 jó résszel ez is az is, aztán azóta csak stagnálás van. semmi új ötlet. csak ugyanaz, új dobozban. de sztem befejeztem. ez se lesz élvezetesebb az elõzõ 3 hülyegyerek tuningos nfs-eknél, oszt heló^^

lehet reagálni😄

Oooooh igen, hp 2, milyen szép volt...

SLICK
hm eddig kicsit visszaolvasgattam és látom ha vmi teamet kell összehozni a játékban... ha nem így van akkor sry
sztem nem olyan rossz ez nekem még tetszik is. Amúgy meg az U1-2 ben is már ilyen autós bandát kellett lenyomni (U1-ben az Eastsiderz, U2-ben meg a kaszásokat) sztem jó kis ötlet h te is létrehozhatsz egy ilyet, persze egy másik módban vagy pl amikor végigvitted a gamet, már úgy értem hogy levertük a fõ ellenfelet és utánan lehetne létrehozni saját teamet és versenyezhetsz más team-ekkel.

SZilaJMaGGoT
Egyetértek...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Látszik, hogy amik... Nagyon emlékeztet a rugbyre...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Schwarz
talán a porsche volt az a rész ami nekem a legjobban tetszett, klavval játszottam jó sokáig, aztán idõhiány miatt abbamaradt a dolog, valahol még megvan a mentés is 😊, nfsu végigment, nfsu2 már nem, mw-n meg csak egy kört mentem, igaz a gépem amin játszható is tõlem 140km.re van, laptopon nemigazán megy <#idiota>

Mi az a windows?

SiteDisagner
<#nyes><#vigyor>

Csori
Majd lesz Blokk Gusztáv 3csillagos hátráltató, + Luft Aladár 4csillagos szélfogó, és persze ne felejtsük el Józsit az úthengerrel aki síkra vasalja elõttünk az utat 😄DD
Asszem ezt a lehetõséget ha lehet hanyagolni fogom.
Ezt a rémhírt én is olvastam, remélem nem gondolják nagyon komolyan. De ha nem kötelezõ használni 1 csapattagot sem verseny közben, akkor + kár is ezen mérgelõdni.

SiteDisagner
ahhhaa, értem én, de erre a dologra most felkaptam a fejem. Furdal a kíváncsiság.<#heureka><#taps>

Csori
Szerintem õket nem kell külön irányítani, csak kiválasztani. Az én gondom az a dologgal, h ne szabónéni nyerje már meg nekem a versenyt, mikor éppen 1 szétfúrt Mustang GT-vel nyomom 😄DD

Az h vannak csapatok az okés, de senki nem nyer a másiknak versenyt. Ez csak F1-ben volt divat Ferrariéknál ... mert ugye summcinak nyernie kellett 😄DD

DJ Skyline
lehet,hogy vólki' tolkin' vagy min kommunikáltok majd!😄DD
" A csapatot nekünk kell majd összeállítani" tehát gondolom majd az elején kiválasztod a tagokat...mondjuk én is kíváncsi vagyok mire gondoltak konkrétan,de majd biztos lesz valami videó ezzel kapcs...vagy nem 😄

SiteDisagner
De hogy irányitasz egyszerre 4 embert? Vagy az elején te választod kivel is akarsz lenni??? Nem értem igazán. Erre tényleg várom a választ az EA-tõl.

DJ Skyline
vannak csapatok! itthon is vannak ilyen olyan városok racing teamjei,meg hasonlók!

SiteDisagner
"Attacker" <#buck><#buck>De istenem, ez tényleg fura lesz... Én sem fogok ezzel a sok "kisegítéssel" élni. Illegális versenycsapat?<#zavart2><#falbav>

5.a topik?MEgjelent a gém vagy mi?😄 Csak vicceltem😄 Mirõl beszél itt mindenki?Arról hogy a NFS😛U után már szar az nfs szerintem is szar vagy nem is szar de roszabb lett azt a szegény belsõnézetet miért kellett kivenni?Tényleg ebbe lesz belsõnézet?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Csori
Ez a team játék tényleg baromság szagú. De remélem h nem lesz kötelezõ a dolog, szal team nélkül is versenyezhetek, és már meg is oldottam, mert csipetcsapat nélkül tolom végig ismét 😊))

SLICK
/fav
látom felkerült a 4. helyre a topik 😄 nem akarok már lemaradni semmirõl -.-

SötétBarom
Ez egy akkora f*szság h iszonyat.. Miazhogy szélárnyék biztosítása??? Ami gyorsabb, azután nemtok menni, mer leég a motor, hameg lassabb, akkor a szarnak egy pofon.. Blocker?! Ez egy vicc.. Remélem lesz attacker is, aki biturbo hummerral ledarál minden szembejövõ mazsolát.. WÁÁÁÁÁÁHÁÁHÁHÁHááá <#gun><#violent>

SNAKE01
fikázás,fújjozzás le hurrogás és sok sok OFF!-.-