22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Szabi1991 #4763 nem esnek ránk a "csovek" csak lezárják az utat , a másik oldalról meg Cross zárja le , és "elkobozza" a kocsinkat :S -
#4762 A sokkolók olyanok mint a száguldó viperában! -
#4761 hát én nemtom!:)
nekem semmi bajom a driftel,és hát alig baszom el úgy a driftet hogy falnak csapódjak.
én nagyon ritkán szúrom el a drifteket és akkor is csak úgy hogy nem annyira gyorsul fel a verda amennyire szeretném és kevesebb pontot kapok.ekkor szoktam földhöz kúrni a joyát!:DDD -
#4760 -
#4759 Az IGN tesztje
"Az NFS Carbon egyik legnagyobb újítása az újjávarázsolt drift mód - ami, számunkra világos: borzalmas. Legalábbis a demóban. A demó második pályláján körbe-körbe száguldasz, szinte irányíthatatlan az autó, a pontokat a drift hosszúságáért kapod; a sebesség külön bónuszként számít. Sajnos azért nem adnak bónuszt, ha nekicsapódsz a falnak, pedig én egész végig ezt csináltam."
Forrás:IGN Fordította:TCM -
#4758 SPOILER!*
tetszik!
nagyon jó lesz ez csak azt nem értem hogy mi lesz a verdánkal.ráesnek azok a csövek és összetörik vagy mi?:)
a végén valami olyat mond a csaj hogy hogy válasszak egy kocsit ugye?
és ott áll a három kategória!
egyébként meg semmi hasonlóság nincs a 2f&2f-ból a sokkkolók se olyanok szvsz de nemtom mit láttál benne olyat!:S -
ipacs #4757 -
Szabi1991 #4756 Cross az egyik interjuban azt mondta , hogy otthon egy xbox360-on nyomja, és az lesz számára a kihívás, amikor magát kell majd leráznia...
-
ipacs #4755 Tuti hogy fake!
Egy videót rejt
de lehet már feldobták azóta a tesztverziót :) -
Szabi1991 #4754 A Carbonban is meg lesz a MW-hoz hasonló rendőr üldözés, csak egy teljesen új rendszerrel fog megvalósulni. Ahol elkövetjük a kihágásokat, és ahol a legtöbbet üldöznek a rendőrök, ott nagyobb lesz a körözöttségi szintünk. Ezt majd a térképen követhetjük szemmel. Tehát lesz olyan terület, ahol nagyon, és lesz ahol kevésbé keresnek minket a zsaruk.
A sztori is fejldni fog. Mi alakíthatjuk a történetet. Még élethűbb és még több bejátszás lesz a történet alatt.
Az online cheat-elés csökkentése érdekében teljesen új rendszert vezettek be. Vagyis az online játékok mindegyike az EA szerverén keresztül fog futni. Tehát ha a hostoló fél kilép, akkor ő veszít, de a többiek játéka folytatódik. Valamit az EA-s szerver fel van szerelve egy megfigyelő renszerrel a csalások kiküszöbölésére. Például lesz egymegfordulás figyelő modul, ami azt vizsgálja, hogy szembe mész-e a többiekkel, hogy szándékosan össze ütközzetek.
A performance tuning is fejlödik majd. Egyedi beállítást kap mind a három kategória. És azt igérik könnyű kezelhetőség, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki az autójából, ill. hogy mindenki a saját stílusára formálhassa a verdáját.
Mint azt már korábban megtudtuk, lehetőségünk lesz a játékot megállítva fotót készíteni a kocsinkról. És a konzolos verzióhoz hasonlóan 360 fokban elforgatható lesz a kamera.
Kristian von Fersen szerint idén sokkal több időt fordítottak az MI-re. Vagyis reényeink szerint realisztikusabb és élvezhetőbb lesz a játék. Egy példát említ a producer: "Egy Mazda RX8 nem veheti majd fel a versenyt egy Lamborghini Murciélago-val". Hát ajd meglátjuk. Valamint, hogy ezek a külömbségek, majd tuningolás után sem fognak eltűnni.
Végül pedig megtudhatjuk, hogy az érkező DEMO-ban a Circuit race-ben 2:36-ot kell lenyomnunk, a Drift-ben pedig 200.000 fölött már jók vagyunk!
forrás:nfssr -
Szabi1991 #4753 Mint tudjátok, nem mindig a versenyző szerepét kapjuk majd a Carbon-ban. 3 féle feladat vár ránk a játék során. Mindig más lesz a dolgunk. Egyszer versenyzőként törünk az élre, egyszer a hátráltatók feladatát végezzük majd, és egyszer segítünk egy versenyzőn, hogy jobb eredményeket érjen el. Erről készült egy rövid ismertető külön kategóriákra bontva. Így tehát angolul 3 db 1 perc hosszúságú videót tekinthettek meg, melyből talán még többet is meg lehet tudni. A videók eleje és vége ugyan az, csupán a közepében van eltérés, ahol a feladatunkat ismertetik mindhárom kategóriában.
Hátráltatók
Segítők
Versenyzők
forrás:nfssr -
#4752 fake! -
#4751 lehozod és elmondod h mi :) -
#4750 demó semmi féle képpen nem lehet! Azt viszont nem tom hogy fake-e, de ha teszt verzió lenne akkor sztem azért páran tudnánk róla és játszanánk is vele... -
Code92 #4749 szerintetek fake vagy csak demó mert nehéz elhinni h. ez a rendes teszt vezzsön? -
Code92 #4748 nah én valami vagy nagyon benéztem vagyí nagyon heppi lehetek alig 2 óra múlva mert erről az nfs9carbon.atw.hu-ról máér ráncigálom le a tesztverziót:D -
Szabi1991 #4747 remélem igaz a pletyka :)
(nagyon várom már a TDU-t) -
#4746 A legújabb pletyka 24.-én jelenik meg a TDU, ha van esze az EAnak (márpedg van), akkor a demó előtte 100% hogy megjelenik -
ipacs #4745 állítólag 15 körül jön ki a demo pc-re -
ipacs #4744 minden kamu! a mai világban smmit se hidj el! -
#4743 Sziasztok akkor tényleg kamu az a oldal,amiről lelehet tölteni? -
#4742 Milyen már az hogy a készítők már rég játszanak a végleges verzióval minket meg itt éheztetnek :D -
#4741 jelenjen már meg:P -
#4740 ez jó volt, egy nagyott röhögtem rajta -
#4738 Nem, de ha a Windowsban beállítod a dátumot 2006. november 10-ére, akkor már le tudod tölteni a netről, mert a warez oldalt is megtéveszti a dátum, és hirtelen megjelenik rajta a NFS:Carbon. -
shiftáj #4737 omg.... -
#4736 már megjelent?
-
Daveee #4735 amit kétlek :P, -
Szabi1991 #4734 ha árulni fogják kishazánkban... -
ipacs #4733 nekem mind1 meik került fel mer úgyis a CE-t veszem meg -
Szabi1991 #4732 remélem a Collector's edition-kerűl fel a netre :)
már csak azért is mert abba +10 autó lesz ( pl. 92’ Nissan 240 SX,07 Jaguar XK,06 Camaro Concept és 06’ Koenigsegg CCX...)
ezenkivűl + 6 verseny , és 12 pálya :) -
#4731 ez is igaz, csak eladó gusztávot aki az eladásokból max a havi létminimumában érdekelt ponn nem érdekli ez :)
de mosmáá vágjuk kukába az offot :) -
#4730 sosem tudhatod! ^^ elvégre ez nem egy kis fórum, nem kell nagy tudás a fórumot olvasni, kijelentkezve is bármit ellehet olvasni a gumin, és a sajáton kívül! :S -
#4729 Hát nem, szerintem aki ott dolgozik az is lopkodja a kódokat, a játékot meg letölti :) -
#4728 Aszt majd leadják a drótot, h Csorit, és JaBaRnt ne szolgálják ki :DDD
Viccet félretéve, játéknál nem túl nehéz 1 eretei kód. -
#4727 Ja télleg. olvassa itt az 576eladó, aki az europarkban van, és mikor megy a haverom, sé visszaviszi a cdkulcsot majd biztos mondja hogy, ja te vagy az a gyerek aki a haverjának adja az egyik kulcsot :D -
#4726 azért az ilyen sztorikat ne nagyon szerintem, ki tudja mikor ki olvassa a topikot! :) -
#4725 Haverom tavaly megvette a battlefield 2 special forcest, a kódot nekemadta és visszavitte az 576ba hogy azt írja a cdkulcsra hogy foglalt, és kicserélték neki szó nélkül, így jól jártunk :) -
#4724 eredeti serial szerzésnek azéé játékoknál van némi esélye :DD
pl szomszéd hülegyereket megnyígatod, h milyen yoo játék ... vetesse + anyucival, átséta segíteni telepelni mertháát nemúgyvan az h gyerecipóhammbekaplak ... és nyertél 1 serialt. ez 1 a sokból.
de pl a daveee féle is használható annak ellenére, h belül fexik a dobozon a dolog. éjszakai tesco látogatás alkalmával rohattul nem bux be 1 doboznyitást. -
Szabi1991 #4723 tudom én is probálam :)
de én őrőknitorval xD