Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Dh vhogy jobban is néznek ki annélkül
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
az a szint, amely a gyorsulás és Underground világát tükrözi ? hát ja, az a szint még tényleg megvan, tekintve, hogy évek óta ott tart ez a rakás fos...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem hiszem h versenypálya lenne összesen 21 mert az már elég gáz. Létrehoznak 1 böhöm várost amiben lehet tekeregni, versenyezni, és mindössz 21 varriációban tolható az összes verseny. ha összeadogatjuk akkor minden versenystílusra marad 3 pálya. Szal ... nevezzük a jó öreg blacklistnek ... sztem az lesz 20as és 1 a canyon, v 21 blacklist és azon felül a canyon.
Nem készpénznek venni ... én se vok okosabb mint aki a cikket írta, csak végigolvasva ez jutott eszembe.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
sztem semmivel ne mlesz rossza bmint az elõzõ részek... amúyg nekem bejött az összes NFS az Underground 1-tõl kezdve.
a régi NFS-ek közzül az NFS 3 Hot Pursuit-el és az NFS-el játszottam meg a Hot Pursuit 2vel a többi részt még ne mvolt szerencsém látni :\
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt olvastáták már?
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=45668
\\__/) (O.o) ( } { )
nem unja már ez a need for speed?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
elolvastam kb. 150 hsz-t (amennyit mutat 1 oldalon)
tanulság:
aki törést akar,az játszon az MW Challenge módjával, a zsernyec kocsik törnek rendesen, bár nincs hatással a jármü sebességére 😄DD
vagy játszon rally játékokkal...
én azé letöltöttem,toltam joideig az MW-t,mert ennek végre volt értelmes története, nemcsak menni,menni menni menni menni, és a változatosság kedvéért menni... ja, néha kanyarodni is kellett 😄DD
de már bánom,h meg is vettem...
3-4 honapig jo volt,h 2 dologra kellett figyelni: bounty + verseny...
aztán ha meguntam,akkor jöhetett a challenge 😊
de azért bevallom, olvastam a tanulmányt, miszerint azok,akik ilyeneken nõnek fel, több balesetet okoznak az utakon,mint azok,akik rendes töréses kocsis játékokkal játszanak... mer utobbiak ugyebár motiválva vannak,h ne hasitsanak 300 kmph-val a falnak,mer vagy volt kocsi,nincs kocsi, vagy sokba kerül a javitás... és ha ezt megtanulják a játékban,akkor az életben se fogják leszoritani a másikat,mert ezzel nõnek fel,és kicsit nagyobb realitás tudattal száguldoznak... ugyebár...
(na persze nem árt,ha legalább 1 tescos kormányt is vesznek hozzá - mármint a játékhoz) 😊
ha máshol nem,az elõbbiek az utakon vagy ott hagyják a májukat, és megtanulják a leckét, vagy rájönnek,h nem mindig lesz pénz a kocsi javitására,mert senki sem törésálló,és nem is isten 😊
és akkor marad a busz 😄DD
azé remélem ilyesmi mégiscsak jár az EA fejében is,h necsak zugjon a nép 300 kmph-val,hanem mondjuk ugymond "fejlõdjön" is...
hát, remélem nemcsak éjjeli szutyi arcade lesz ez is,ami össz vissz arra lesz jo,h az ember ne lássa a kanyarokat 😄DD
ennyi a véleményem 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
nagyvonalakban végigolvastam a beszólásom utáni okosságokat, hát jaj:C minek ilyen szarságokon több oldalas flémet eröltetni?😄
mellesleg farok felfogás elfogadni azt, hogy ez már csak a pénzrõl szól. nem így kéne lennie. nem is értem a sikerét... há fakk. tisztára, mint a gta. befutott 1-2 jó résszel ez is az is, aztán azóta csak stagnálás van. semmi új ötlet. csak ugyanaz, új dobozban. de sztem befejeztem. ez se lesz élvezetesebb az elõzõ 3 hülyegyerek tuningos nfs-eknél, oszt heló^^
lehet reagálni😄
sztem nem olyan rossz ez nekem még tetszik is. Amúgy meg az U1-2 ben is már ilyen autós bandát kellett lenyomni (U1-ben az Eastsiderz, U2-ben meg a kaszásokat) sztem jó kis ötlet h te is létrehozhatsz egy ilyet, persze egy másik módban vagy pl amikor végigvitted a gamet, már úgy értem hogy levertük a fõ ellenfelet és utánan lehetne létrehozni saját teamet és versenyezhetsz más team-ekkel.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Mi az a windows?
Asszem ezt a lehetõséget ha lehet hanyagolni fogom.
Ezt a rémhírt én is olvastam, remélem nem gondolják nagyon komolyan. De ha nem kötelezõ használni 1 csapattagot sem verseny közben, akkor + kár is ezen mérgelõdni.
Az h vannak csapatok az okés, de senki nem nyer a másiknak versenyt. Ez csak F1-ben volt divat Ferrariéknál ... mert ugye summcinak nyernie kellett 😄DD
" A csapatot nekünk kell majd összeállítani" tehát gondolom majd az elején kiválasztod a tagokat...mondjuk én is kíváncsi vagyok mire gondoltak konkrétan,de majd biztos lesz valami videó ezzel kapcs...vagy nem 😄
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92