Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off : töröltem a zenét, még mielõtt baj lesz belõle...

nem nincs fenn, honnan tom leszedni? És le kell törölnöm a videódrivert?

feltettem a másik helyére...

és nincs meg valakinek az eredeti yonderboi szám? mert a carbonba az eredeti remixje van, és nekem az eredeti is kellene de nem találom sehol ahonnan le lehetne tölteni. Ha tudtok kérem segitsetek.
nagyon szépen köszönöm.
Csõ! NET.Framework-ot felraktad mielöttt felnyotmad videokártya drivert?! Multkor haveromnál is ez volt! felrakta cd-s driverét és nem volt jó aztán felraktuk új drivert, az meg szarakodott és utána NET.Framework 2.0val jó volt! szal fenn van neked?

<#banplz>

hemi? az mi? nekem olyan kéne, amit 2 ellenfél legyõzése után már tok, szal a charger akkor jó lesz

Én evoval szoktam.

PSN: berghold

csárdzserrel jó driftelni igen. Meg a hemivel is
elegem van, nekem senki sem ír? milyen kocsival jó driftelni? charger r/t, vagy meik?!

miccoli002
Tovább kell vinned nekem is ez volt ,de nekem kb 2-3 verseny után be is adta egybõl õket.

H!

Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelõ tuning cucc sem érhetõ el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhetõ, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?

Elõre is kösz
fery02
Basztatok már ilyet? Mert én most olyat basztam, hogy veszek egy autót (fajta most mind1) 18000-ért. A garázsban az értéke 20000, eladom, és csak 10000-et kapok. Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg tudna adni valaki tippet, hogy annyíért adjam el, amennyi az értéke?<#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

PLS!!!!

Hy all!
Újraraktam a gépet, felraktam a Carbon-t, amikor elindítom azonnal újraindítja a gépet!Ez miért van? MIt lehet tenni?
Elõre is kök!

nem tudja valaki honnan tom letölteni a magyar gyereknek a zenéjét ami a carbonba benne van?
Breathe boccs

The prodigy - Breath
watto
mi a szám címe ami megy közbe ?
egyébként grat

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

neméppen voltam tiszta mikor felnyomtam anno 😊
RelakS
yust watch it 😊

? 😊 yust? 😊
Egyébként meg grat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

...Also it looks that the NFSC LAN server is in the works as few guys discussed this on the forum. That's all for now. I will update the site later with more stuff!...

H!

Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelõ tuning cucc sem érhetõ el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhetõ, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?

Elõre is kösz
watto
hy nemtudja vki mi annak a honlapnak a címe ahol le lehet ellenõrizni hogy el-e indul pl Suffering,Carbon,Oblivion...stb?

220.000körül. Egyszerre. Egy futamra ez kb 6-800.000. Nekem jobban nemm megy
Sziasztok !

Megvan a soundtrack, de a kanyonpárbaj zenéi nincsenek rajta. Valami õsi szamuráj-zene azt hallottam. Tudjátok, amikor beindul szép lassan a dob... 😊
Az official OST-n sem.
Valamelyikõtök tud vmi elérhetõséget.

Sztem az a legjobb zene amikor Engem üldöz a Boss! 😊
watto
2.989.873 ez úgy emlékezetes volt😄

Alwares
Nektek mennyi volt a legtöbb amit drifteltetek?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

RelakS
Nézd, az szvsz nem a verda hibája, ha 120-al nem akar bekanyarodni a sarkon... Szvsz túlzottan is ragaszkodik az úthoz.

Az viszont nevetséges, hogy egy Aston Martin, amivel akár 300-al is lehet menni, majdnem szarabbul gyorsul, mint a mi Skoda Fabiánk. Meg hogy ha belerúgok a fékbe, akkor bármelyik kocsinak fél-egy másodpercig tart felfogni, hogy még mindig állok a gázon, csak egy kicsit fékeztem :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ez a te véleményed, nekem megy a játék, csak nagyon ideges tudok lenni amikor hibaüzenettel kilép....
12346
gyáá ez a játék..:C erre mit tudtok izgulni? közöm nincs az autóhoz néha. csúszik vhova, azt' szasz:| mit lehet abban élvezni, hogy nem úgy viselkedik az autó, ahogy elvárná az ember? 1-2 próbaút után all access cheat volt, megnézem majd még miket lehet alakítani a bringákkal, párnak meglesem a hangját, aztán del. ez nem embernek való sry:/

magyarvok
Hát tényleg, a játék legfontosabb tulajdonságai, hogy milyen a nitró mutató csík, meg a sebességmérõ.

Ennél azért durván nagyobb hibákkal van tele.

Tunner Trabi, zsír!<#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Valaki már írta még régebben ebben a Hsz-ben.. #18341 nekem mûködött! Szerintem neked is fog!! 😊
Ezek az ikonok meg a mûszerfal valami ultra gagyik lettek nem? Még csak a demóval nyomultam, de már ott sem tetszett a fordulatszámláló meg a nitro mutatója, áhh, na mindegy,de akkor is LOL.<#vigyor2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

rage
Nem tudom volt-e, de jópofa :

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ToCsEk
Nah már csak ez a 2 versen van hátra innen:

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Danman
Engem is ki szokott dobni fekete képernyõvel-hibaüzenettel, de szerintem eeddig még nincs sajna rá megoldás...Crack hibája lehet:S

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Úgy raktad be a dokumentumokba mappa szerint? tehát elõször berakod a mentésed az általad csinált mappába NFSCarbon-on belül és utána csináld a progival..Értem?😄(SP)😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Szasztok...

HÁTTÉRBEN FUTÓ ALKALMAZÁSOK
===================
A játék használata közben kerüld a háttérben futó alkalmazások használatát.

Az automatikusan elinduló programok miatt elõfordulhat, hogy a játék nem reagál a
billentyûzetparancsokra, vagy egyes képernyõk használhatatlanok lesznek. Javasoljuk,
hogy zárj le, vagy függessz fel minden automatikusan elinduló alkalmazást, vagy
idõzíthetõ alkalmazást, mielõtt a játékot használnád. Ilyenek például az alábbi
programok:

- Windows System Agent
- Windows Task Scheduler
- Windows "Disk Cleanup"

sry, readmeben van, es engem kivag taskmgr-alkalmazashibaval idonkent, vagyis befagy egesz kép, es ahtterben van ez a hibauzi.., nemtom van e koze hozza, ha lenne mittehetek ez miez egyaltalan? 😄 kosz..😄

Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Feltettem a játékot, de még indulás elõtt hibaüzenettel leáll.
Próbáltam a MINIIMAGE-es dolgot is, de ugyanaz.
Safe módban is ugyanez a dolog történik.
A config: AMD 1400Mhz proci 640Mb memória GeForce Ti4200 128Mb.
Van ega másik gépem, abban a vidkari GeForce FX5700-as, minden gond nélkül megy, ugyan néha itt is kilép hibaüzenettel, de azon lehet akár több órát is játszani.
Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon E-mailt [email protected] címre.
Mindenkinek köszönöm elõre is.
Tomy

AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4

mrall
leszedtem az álltalad belinkelt progit és evvel sem jó sajna! 😞 akármilyen 100% save-et próbálok csak nyazsgemol

Sziasztok!
Köszi a segitséget Danman 😉
Mi lehet a baj?Rosz crack
mrall
gigasorry <#szomoru1>

Az lenne a kérdésem hogy mikor kilépek a carbonból és utánna belépek akkor ne menti el de automtikusra van állitva de azt irja hogy ha kilépek vagy ujra inditom akkor elvész hát ez hülye?.akkor hohy kapcsoljam ki a gépet.
Szóval szeritnetek mi a baj ti mit csiáltatok?
Sziasztok. Instalálnám a játékot, de sajnos az instaláló nem enged tovább DirecX 9,0c - re hivatkozva. Már felintaláltam a legújabb Dx-t, alegújabb ATI VGA drivert (ATI 9250) de semmi. A hangkártya onboard AC’97. Kérem ha tud valaki sigítsen, vagy esetleg volt e valakinek hasonló problémája és hogyan oldotta meg? Más gépeken ugyan ez a verzió gond nélkül fut, Köszi.