22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• DARYL
    És ez még a MOST WANTEDüben volt. Azért kérdeztem meg, mert ha a CARBON is ezt csinálja a kézi váltós pályákon, akkor nem veszem meg, mert nem akarom földhöz vágni,
    mint a Most wanted-et.
  • DARYL
    Üdv mister Einstein!

Jól el vagy szálva magadtól,atombombának képzeled magad a sörétek között mi?
    Tipushiba...

Ami engem illet, bocsi hogy még gyerek vagyok és nem tok semmit a világról, de azt hittem ha ide beirok akkor segitökész választ kapok.

A gond az hogy -kézi váltásnál- néha hiába kormányozok, az autó egyenesen megy, ha ez nem alulkormányozottság akkor bocsi, de én igy tudtam, és ezért még nem kell lelámázni.

MOMO kormányom van és tökéletesen mükszik, tehát csak a játék hibája kell legyen, vagy ha direkt ilyenre csinálták, akkor nagyon elkurták.
  • Hydroceph
    es akkor msot mit gondoltok mi lenne elgjobb megoldas? legyen egy kulon topik Trainereseknek, lefagyosoknak etc? :D vagy csak alapbol egy "NFS Carbon-Hülyéknek"? :D
    atttttyauristen...
  • Humesz
    Igen, itt nem is magával a játékkal van baj, hanem azzal ahogy egyesek hozzáállnak. Nézd meg hányszor volt olyan, hogy "állandóan lefagy ... baj, hogy trainer-t használok?" "ad valaki mentést?" "hova kell beírni az all unlock-t" és hasonló baromságok! AZ ILYEN MINEK JÁTSZIK???? Ahogy egy jó barátom szokta mondani: HOL A JÁTÉKÉLMÉNY??? És aztán még mi vagyunk a gyengék, mert nem tudjuk, hogy trainer használatával miért fagy le a game. A magyarításról már nem is beszélek, mert már bűn kimondani, hogy FAQ.
  • Hydroceph
    Életkor: ismeretlen
  • Hydroceph
    kérdés; izommal kezdtem, vettem egy mustangot, szintén izom, miért nem tudom teljesitménynél huzni? se nitro, se kompresszor, semmi, csakis optikailag >.< sry ha alma kerdes de eddig 100as career mentéssel toltam, csak gondoltam elkezdem normalisan is...
  • Hydroceph
    lenne egy nekem is;
    remélem érthető:D faszt baszogatsz mindenkit, nem tetszik nem olvasod el marha egyszeru....ne oszd az eszt köszcsá
  • CaviaR
    Az SG operátorai egyre gyengébben teljesítenek. Soraikban lassan már csak teszetosza hatalomvágyas egyének vannak akik simén törölnek egy topicot, mert hasonlóságot véltek felfedezni vmelyik másik topikkal, de az igazi moderálási feladatokat nem látják el. Max büntipontokat osztogatak.

Kérdésem lenne. Muscle kategóriában kezdtem így muscle kocsikat kaptam a területekért. Ha mondjuk egy tunert használok, akkor tuner kocsit is kapok ha elfoglalok egy területet?
  • Finkoo
    néha azt érzem, hogy a faq-ot már ott el kellene kezdeni, hogy: első lépés - kapcsoljuk be a gépet...
    itt tartunk, már nem oktatják a dos-t, csak a winfost... nem tudnak olvasni, írni is csak nehezen... a jelentés felfogása pedig maga az elérhetetlen álom...
    nem bántom a nfs sorozatot, de én csak kb. a negyedik játékként tolom, kikapcsolódásképp, ha megunom az rbr-t, vagy a gtr2-t... valaki meg arra nem képes, hogy ehhez az egy nyomorult játékhoz úgy álljon hozzá, ha már végig akarja tolni, ahogy kell...
    a következő kérés egy 100 %-os mentés lesz... ez tuti... :D
  • Humesz
    Ilyenkor hol vannak a moderátorok? Amit a Bence gyerek csinál, az már felér FLOOD-al is!!! Attilaswf mellett állva nagy egyetértésben még hozzátenném, hogy 1-2 szavas kérdéseket szedjünk össze magunkban és aztán leírhatjuk egy hozzászólásban is. Mindezeken kívül FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    Jézusom látszik hogy 12 éves...
  • Randelz
    FAQ ban van egy program amivel meglehet csinálni nézd meg.
  • tzsoltika
    Hali! Most állati mérges vagyok! 73%nál tartottam(!!!), és most nem tudom betölteni a mentésemet! Mit tegyek? LÉGYSZI SEGITSETEK!!!
  • dvdrw111
    bence19940222
    elöször is nincs msnem
    másodszor nekem is kiirja a hibát csak elfeleltetem mondani ugyhogy most ha igy nem jó akkor telepitsd újra
  • attilaswf
    aha, következö kérés: irásjelek használata
  • attilaswf
    tanuljátom már meg megnyomni a "válsz erre" gombot!!
    meg amugy nem kis betükkel ki van irva a banner alatt hogy FAQ, rányomsz és láss csodát...azon belül meg végigolvasni is kb 10 perc az egész, bár neked ki tudja ha erre nem vagy képes...

• dvdrw111
    bence19940222
    a gamecopyworldról lehet letölteni ha a keresöhöz be irod hogy need for speed carbon azután kijön egy nagy sór ott a legelső az utána már biztos tudod
  • attilaswf
    FAQ...
  • cicai
    én nem fikázom, csak nem szeretem az Exotic autókat:D
  • Beni521
    sima csima verzióval h lehet tuningolni bónusz kocsikat?
  • martinho040150
    hy!!!!regiztem az ea-n!!!!!a carbonban csináltam ea fióknevet!és akárhányszor multizni akarok kiirja:....próbálkozz később!!mit csináljak??ha vki tudja akkor megirná privibe vagy ide?kösz
  • CaviaR
    ??
  • bence19940222
    tudom de csak ott
  • dvdrw111
    bence19940222
    az elején kapunk egy házat és abba lehet
  • Humesz
    :))))))))))) Csak tudnám, hogy azok akik nem tudnak írni azok miért fórumoznak? Tizenéveseké a világ :)
  • Szabi1991
    asszem vmeik jutalomkártyával :)
  • attilaswf
    mi folyik itt mostanság...megjött a sok láma: alulkormányozott részek, baly, világositcsatok, Halálos iramban 3... hogy az utolso pár hsz-böl idézzek
  • Yrda
    sziasztok
    a carrier-t végigvittem és az lenne a kérdésem, hogy az eclipse GSX-et hogy lehet megszerezni??
  • RelakS
    Drag-re gondolsz?
  • DARYL
    Engem egy dolog érdekel, vannak-e benne alulkormányozott részek?
    Mert a MOST WANTED-ben volt egy pár olyan rész, ahol kézi kapcsolás volt és az autót alig lehetett kormányozni. Ettől lettem idegileg teljesen vegetativ ugy 2,35 percre.

nos, tapasztalatok?
  • BIZ0906
    FAQ-ban értelmesen le van írva.
  • tzsoltika
    a hungarian-t átneveztem french-re, felülirtam a french-et, bementem a memcard mappába, a hungarian-t átneveztem french-re, majd felülirtam igy kell nem?
  • Humesz
    Akkor nem úgy csináltad ahogy a FAQ-ban van leírva, mert az egy teljesen korrekt, működő, igaz leírás. Én a Ford GT-re esküszök, EVO-t még nem próbáltam.
  • tzsoltika
    Jah és neketek teljesen magyar a játék, mert nekem nem, ahogy irta a faq ugy csináltam én is és kb 10% magyar: a menük, meg néhány mondat a versenyekben
  • Randelz
    Én az EVO mellet vagyok mert remek autó. Vagy vlmi muscle mert azok is nekem bejönnek hogy olyan nehézkesen mennek.
  • Mr Faláb
    na vki?
  • 1600gh
    ezt nem értem a save salvaidorral megcsináltam a mentést de azt irja ki hogy a mentés betöltése érvénytelen akkor mit kell csinálni
  • gettobuxa
    szerintem szar bence, idegesítően csili-vili az egész... a barátnőm is 2 nap alatt végigjátszotta. a most wantedhez képest 1 rakás szar, bár az se valami hosszú játék
  • CaviaR
    Szerintem nagyon könnyű. Az a kocsim van amit az elején adott, nincs is benne még minden tuning és simán eljutottam vele 30%ig úgy h majdnem minden versenyt elsőre megnyertem. A sok pénzzel meg nemtok mit kezdeni, mert ha vennék egy mégjobb kocsit, mégkönnyebb lenne..
    Szerintem.
  • bence19940222
    Én még csak most töltöm de meg kérdem nehéz????
    és milyen hosszú????