Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelõ tuning cucc sem érhetõ el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhetõ, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?
Elõre is kösz
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PLS!!!!
Újraraktam a gépet, felraktam a Carbon-t, amikor elindítom azonnal újraindítja a gépet!Ez miért van? MIt lehet tenni?
Elõre is kök!
The prodigy - Breath
Van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban: a karrierem 20%-át már teljesítettem, de még egyetlen teljesítmény-növelõ tuning cucc sem érhetõ el, mindegyik "le van lakatolva". Hiába írja ki a versenysek végén, hogy pl. nitró 1-es pack; motor 2-es pack stb... elérhetõ, nekem akkor is "le van lakatolva". Tud valaki segíteni?
Elõre is kösz
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Megvan a soundtrack, de a kanyonpárbaj zenéi nincsenek rajta. Valami õsi szamuráj-zene azt hallottam. Tudjátok, amikor beindul szép lassan a dob... 😊
Az official OST-n sem.
Valamelyikõtök tud vmi elérhetõséget.
Sztem az a legjobb zene amikor Engem üldöz a Boss! 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az viszont nevetséges, hogy egy Aston Martin, amivel akár 300-al is lehet menni, majdnem szarabbul gyorsul, mint a mi Skoda Fabiánk. Meg hogy ha belerúgok a fékbe, akkor bármelyik kocsinak fél-egy másodpercig tart felfogni, hogy még mindig állok a gázon, csak egy kicsit fékeztem :/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ennél azért durván nagyobb hibákkal van tele.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
HÁTTÉRBEN FUTÓ ALKALMAZÁSOK
===================
A játék használata közben kerüld a háttérben futó alkalmazások használatát.
Az automatikusan elinduló programok miatt elõfordulhat, hogy a játék nem reagál a
billentyûzetparancsokra, vagy egyes képernyõk használhatatlanok lesznek. Javasoljuk,
hogy zárj le, vagy függessz fel minden automatikusan elinduló alkalmazást, vagy
idõzíthetõ alkalmazást, mielõtt a játékot használnád. Ilyenek például az alábbi
programok:
- Windows System Agent
- Windows Task Scheduler
- Windows "Disk Cleanup"
sry, readmeben van, es engem kivag taskmgr-alkalmazashibaval idonkent, vagyis befagy egesz kép, es ahtterben van ez a hibauzi.., nemtom van e koze hozza, ha lenne mittehetek ez miez egyaltalan? 😄 kosz..😄
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Feltettem a játékot, de még indulás elõtt hibaüzenettel leáll.
Próbáltam a MINIIMAGE-es dolgot is, de ugyanaz.
Safe módban is ugyanez a dolog történik.
A config: AMD 1400Mhz proci 640Mb memória GeForce Ti4200 128Mb.
Van ega másik gépem, abban a vidkari GeForce FX5700-as, minden gond nélkül megy, ugyan néha itt is kilép hibaüzenettel, de azon lehet akár több órát is játszani.
Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon E-mailt [email protected] címre.
Mindenkinek köszönöm elõre is.
Tomy
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
Köszi a segitséget Danman 😉
Szóval szeritnetek mi a baj ti mit csiáltatok?