Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A FAQ szerint támogatja a játék az ATi 9600 szériát tehat a 9600pro-t is mégi ilyen. Legújabb driver van fent mindent belõttewm a játékba mégsincs textura. Jah 1.2-es verzió van fent.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ezzel már nem megy a netes játék 😞 serialt kér! 😞
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
köszi elõre is
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
vagy a patch kicserékli a ckracket is ??
==========
1. Tömötítsd ki a filet
2. Másold át az "Aced" mappát ide: \My documents\NFS Carbon
3. Indítsd el a "ReVOLVeR.reg" filet
De ha belépek a carbon mappába akkor cak egy fájl van ott
Szeritnm en migy ekll
iLove oHs.
Elindítom, feljön egy DOS-os ablak, kicsit dolgozik azt ennyi!!
A javítócsomag részletei
Az EA GAMES(tm) bemutatja
Need for Speed(tm) Carbon PC JAVÍTÓCSOMAG README
A Need for Speed(tm) Carbon PC verziójához kiadott javításunk néhány újdonságot tartalmaz, melyek érzésünk szerint teljessé teszik a játékélményt.
Megjegyzés: Ha az interneten szeretnél játszani, frissítened kell a játékot ezzel a csomaggal – amennyiben ezt nem teszed meg, nem tudsz majd a világhálón versenyezni.
Javított problémák
=================
- Helyrehoztuk az online hitelesítés képernyõ problémáját
- Lehetõvé tettük az EA Messenger megfelelõ használatát
- Kijavítottuk az Online üldözõcédulás verseny eredményjelzõ tabellájának hibáját
- Lehetõvé tettük a teljes barátkeresõ szolgáltatást
- Kijavítottuk az XP és 2K alatti indítással kapcsolatos problémát
(C) 2006 Electronic Arts Inc. Minden jog fenntartva.
Need for Speed Carbon PC PATCH README VÉGE
Need For Speed Carbon Patch 1.3 Released
EA released patch 1.3 for Need For Speed: Carbon. The following issues where addressed.
Issues Addressed
- Addresses issue with the online authentication screen
- Allows for consistent use of EA Messenger
- Updates to address a leaderboard issue during Online Pursuit Tag
- Allows for full friend searching functionality
- Updates to address launching issues between XP and 2K
You can download the patch from the following links below.
Fõoldal!
http://nfscars.net/
Viszont ez egy 1400Mhz-es AMD Athlon, nem Athlon XP, de köszi az okosítást, más válaszokra várok.
Hali
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nekem is ps2re van meg.sztem sehogy😞, bár tökmind1, mer eza game öléggé ratyi, mit ne mondjak:|
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
PS2-re van meg a carbon, nem PC-re de ide többen írtok!
Kérdésem:
hogyan tudom lemagyarosítani a PS2-es carbonomat?
viszont a meccsek egyre keményebbek, úgyhgoy kéne :/
http://emulehelp.uw.hu
Csak én msotanában nem jáccok.
Szerintem már tudsz venni egy tier3ast- a Plymouth-t
tier3-as kocsikat mikor tudok venni?
http://emulehelp.uw.hu
Megvilágosodtam<#smile>#smile>A 100%-os game complíthez csak a 100%os carirer és az összes chalaneg series kell. A quick race meg revard cardok nem kellenek a 100%hoz.
elkezdtem neten a játékot ( eredeti gyüjtõi változattal) hát... a szintem jelenleg 5-ös.. a többi játékos meg no comment.. szinte mindenki az audival megy ( azért én is) aki meg nem az a cararre gt-vel!
PS2-re van meg a carbon, nem PC-re de ide többen írtok!
Kérdésem:
hogyan tudom lemagyarosítani a PS2-es carbonomat?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
V.ki léci írja már meg ,hogy hogyan lehet megkapni a Bmw-t meg az Audit .Már kijátszottam a gamet ,de nincsenek, se a garázsomban, se az autókereskedésbe. Help PLS
Kösz : Ákos
Miért van az hogy megcsináltam 5versenyt quick raceban, ki volt pipálva ami kész volt, kiléptem a játékbol és vissza és nem volt ott semmi, kezdhetem elõlrõl.. nah a kérdés az hogy hogy kell menteni, hogy meg maradjon a quick race versenyek?