22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• davides222
    hy nem tud nekem mondani valaki olyan végigjátszást ami a jutalomkártyáknál is 100%-os? kösz
  • bauer15
    tudna valaki adni olyan mentést aki kb 65 % nál tart?
  • bauer15
    Köszönöm
  • Hydroceph
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\NFS Carbon
  • bauer15
    hello hova is teszi a mentéseket?
    köszi
  • liverpool123
    oksa
  • Hydroceph
    "hi all nekem Logitech Formula GP Racing Wheel kormányom van azzal menne a carbon mer látom nem támogatott előre is kössz" ez egy kérdés? :D btw meirt nem probalod ki? =/
  • liverpool123
    esetleg a #21031 valaki válaszolna? előre is kössz a választ
  • Humesz
    Hát azért ne hasonlítsuk már össze a CMR2-t és a RBR-t márcsak az időkülönbség miatt sem, ez nagy hülyeség!
  • DARYL
    A MOMO-t PC-t mind svédböl hozták ajándékba, de lesz magyar bill. is, engem eddig nem zavart az angol bill.

A CMR2 szerintem ARCADE játéknak tekinthető, hisz szinte csukott szemmel fütyörészve
    lehet menni rajta- a RBR-hez képest mindenképpen-, anélkül, hogy lemennél az útról. Lehet, hogy azota javitottak ezen és átmentek szimulátor jellegbe.
  • I.C.ram
    "sztori" :D
  • Humesz
    Ez csak egy példa volt a írási problémákra.
  • RelakS
    Azon még nem gondolkoztál, hogy ha már vesz valamilyet, akkor normálisat vesz? :D
  • Humesz
    Van egy szerintem működő megoldás és ez nagyon sok játékban így is van (GTA San Andreas pl.): nekem nem volt ilyen gondom, hogy nem jó a save reinstall után, mert általában amelyik játék a Documents&Settings könyvtárba pakol magának, annak hagyjuk, hogy saját maga csinálja meg a mentési könyvtárat (sok esetben ráadásul ugye rejtett is az adott mappa).
    Tehát előbb indítasz egy új játékot, csinálsz egy új profilt stb stb és elmented, majd később felülírod a mappát a korábbi mentéseddel. Ez mindig beválik, én mindig így csinálom.
  • Humesz
    Ja még elfelejtettem: MOMO-d van de 1000 Ft-os magyar bill.-re nincs már keret? :)))
  • Humesz
    Talán fogalmazzunk úgy, hogy azért nem olyan valósághű a Carbon az RBR-hoz képest, mert előbbi egy Arcade játék, a másik meg Simulator, az egyikben csak mész ész nélkül a másikban azért jobban figyelsz. De talán elég annyi is, hogy a RBR-nak benne van a nevében, hogy miért más mint a Carbon. Egyébként meg nem ide tartozik de a CMR-t semmi nem veri le!
  • balcooo
    Szasztok,

Emlékszem hogy másokkal is megesett hogy a gamma ujrainstallálása után nem működött az előző felrakáskor kreált save game. Erre a gondra lett valami megoldás, vagy ha újrainstalláltam akkor felejthetem el a korábbi save-emet?
    (Csak tudnám hogy akkor hogy működnek a mindenféle cheater siteokon közzétett 100% save-k hisz azok sem az ember "saját installjának" a save-jei)
  • DARYL
    Nekem a bátyám vágja az angolt és a RBR -ben a tanuló pályákkal kezdtük. Akkor tudatosult bennem, hogy miért jó, ha egy rally autó hátsó kerék meghajtású, ök az első kerékre azt modják, hogy "rossz kerék meghajtás". És tényleg, ha ezeket a technikákat megfelelö képpen használja az ember -pl. skandináv flick a 90 fokos csúszosabb kanyarokban- akkor bármikor rá lehet verni egy elsö kerekesre.
    Nézve a WRC közvetitéseket lehet látni ahogy ök is ezeket a technikákat használják. És az AWD autókkal ugy-e még könnyebb a helyzet.
    Ezért a kedvencem a Richard Burns.

A CARBON-t mindenképp megveszem, ha vezetéstechnikailag nem is olyan valósághü mint a RBR. A carbon inkább az izgalom és sztori, no meg az autók miatt nyerö.

Igen, hamarosan magyar bill. lesz, jön a karácsony...
  • gamerboy91
    Aki megvette eredetibe az melyik patchet használja?
  • BeRob
    Üdv Mindenkinek! Hogy kell a Carbont online játszani? Segítetek?
  • RelakS
    Máig nem tudom (én csak flikk-flakk-nak hívtam, rohadt nagy szopatáááááás XD )

Billentyűzet: Nem gondolkoztál azon, hogy valami magyart beszerezz?
  • RelakS
    Amire rájöttem:
    Minál magasabb fokozatba kapcsolsz, annál alulkormányzottabb a kocsi! Válts vissza egyet, uram bocsá' kettőt, és a leggusztustalanabb kanyarokat is beveszed. Az meg a fejlesztőket nemigen érdekelte, hogy ettől egy valódi kocsiban kikönyökölne a féltengely, szal gond egy szál sem.
  • DARYL
    A Skandináv flikket könnyen megtanultad?
  • DARYL
    Nekem svédböl hozták a PC-t és angol billentyüzetem van. Elég nehéz igy ékezetekkel irni, kétszer annyi idömbe telik, amig megkeresgélem a megfelelö billentyüt. Ha siet
    az ember akkor persze, hogy ékezet nélkül ir.
  • RelakS
    Én az RBR alatt vertem szarrá a kormányt, az "irreális" fizikája miatt... Aztán rájöttem, hogy maga a fizika "irreális" (speciel IRL tapasztalat is van, hál istennek csak ijedtség volt :S )
  • DARYL
    Igen, nekem amugy a kedvencem a Richard Burns Rally, sztem az a legprofibb mind közül. De minden ujdonság érdekel és mindig ráuszitom a fémcsapágyas MOMO-t, ami mellesleg gyönyörüen muszikál minden autós játékban amit eddig próbáltam, még a NFS -ben is, kivéve ezt a DRAGes részt, vagy hogy is mondjam... (válaszként Humesznek).

• DARYL
    Tudod, a Most Wanted-ben van, hogy elég bounty-t stb. kell összeszedj ahhoz hogy kihivd a köv. ellenfelet versenyezni. Ehhez ugy-e lehet válogatni a felajánlott versenyzési és zsarupiszkáló "pályák" között. No, a versenyzésiek közt van olyan, amikor kizárolag kéziváltással kell első légy 4 ember közül. Ezeken a pályákon van a gond nálam - ismétlem, ez a NFS Most Wanted. Itt van az, hogy az addig gyönyörüen, a legkisebb kormányforditásra is reagáló autó csak akkor hajlandó mondjuk 5 fokot fordulni, ha a kormányt csontig tekerem jobbra vagy balra. Ez az amit kérdeztem, hogy másnál fordult-e elö.

Egyébként köszönöm mindenki válaszát és bocsesz, hogy a CARBON-os forumba irtam, de
    szerintem kapcsolatban áll egymással a 2 játék.
  • DARYL
    Azokat már nyomtam.
    Vége a NFS szavazásnak, nyert a Carbon!
  • Danman
    Na akkor felteszem megint a kérdésem: Online szeretnék jáccani de amikor bejelentkezne az EA-nationhöz akkor kidob a játék fekete képernyővel...Reinstall se segített..Egyik pillanatról másikra.Vki help pls?
  • moonster
    Sztok!

Valamiért nincs egyáltalán hangja a carbonnak, és nem tudom, h miert.
    A többi játéknak van.
    Valaki találkozott már ezzela probémával?
    A reinstall sem oldotta meg.
  • liverpool123
    hi all nekem Logitech Formula GP Racing Wheel kormányom van azzal menne a carbon mer látom nem támogatott előre is kössz
  • SLICK
    Minek floodoltok??? A tököm kivan a sok nyomi újreg hsz-nek a törlésével...
  • C7
    sztem jobb, mint az MW, most megin MW-zek, és a nitrózás naon érdekes, ahogy kilövi magát, és kész, hiába nyomod nem gyorsul. a carbonra rádolgoztak. a patcheket nem próbáltam, mer engem nem zavart, hogy néhanapján kilép a magyar miatt
  • attilaswf
    amugy énis csak néhanapján veszem elö a játékot, ha játszani támad kedvem akkor inkább RBR, LFS, CMR vagy underground2 és csak ezek után jön a carbon
  • attilaswf
    DARYL: nem vagyok elszálva egy kicsit se magamtol...
    és bocs hogy felhoztam az "alulkormányozott" részeket, de tetszett.
    amugy a leginkább a drag-nak (gyorsulás) nem az a lényege hogy sávot váltogassál, csak nehezités képpen tették bele (elég szarul sikerült), és bill-el is "alulkormányozott" (ja és a lámás dolog nem feltétlenül neked szolt!)
    Hydroceph: látom senki nem akar segiteni, nem is tudom miért? lehet azért mert már 256x megkérdezték ezt a forumba??? na mind1! okoskodnék egy kicsit ha nem baj: azért nem mert ha uj autot veszel meg kell nyerni hozzá ujra mindent.
    Humesz és Finkoo köszönöm a megértést, ti tudjátok hogy mi bajom van
  • tmisi
    Te meg miféle kézi váltós pályáról beszélsz? A Carbonban nincs is DRAG. Persze mehetsz kézi váltóval, ha akarsz, de olyan pálya nincs, ahol csak kézi váltással lehetne menni.

Nem ártana egy-két leírást olvasni a játékról, mielőtt megvennéd.

Emlékszem, mikor megjelent, hú de milyen szutyoknak leírták itt egyesek, a PC Guru (amely szigorúbb szokott lenni a Gamestarnál) meg 93%-ot adott rá. A GS-t még nem olvastam, de mivel címlapfókuszban van, ők sem ítélhettek rosszabbat.

Nekem egyedül csak a pályák textúrázása (főleg ha ráközelítenek pl. néhány elemre) szúr szemet néhol, de a többi rendben van. Igaz a MW sokkal hosszabb volt és a rendőrök is agresszívabbak voltak. A Carbonban engem eddig még egyszer sem kaptak el.
  • Humesz
    Szerintem meg egy Momo kormánnyal menj CMR-ni, vagy GTR-t nyomni, mert az nem NFS-re való.
  • Humesz
    ő=ó mielőtt beszólsz
  • Humesz
    Nem arről van szó Mr. ékezeteket nem ismerő "msot elgjobb es megoldas kulon" Hanem erről: nem tudsz írni nagyokos!!!! És ez idegesítő, nem olyan, hogy ha nem akarom nem olvasom, mert mindenképpen látom és elolvasom, mert első szándékból segíteni akarok, de amikor arra is lusta vagy, hogy a saját "írásodat" ellenőrizd akkor mit vársz még?

UI: Most mond meg, hogy az ilyenre mit lehet válaszolni: "nekem mindig kilépés ki írja hogy hiba......mit csináljak???" Bence srác megint alkotott. Na az ilyenek tényleg mehetnek a Carbon-hülyéknek topicba!