22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Mr Faláb
    Murciélagoval nehéz a kanyonban versenyképesnek lenni (mármint kanyonversenykor. ha sprint van akkor más a helyzet). aszongyátok próbálja EVOval? (vagy esetleg Gallardoval)
  • killecske
    Nem értem minek fikázod a Mercit és a Gallardot!!
    Én Mercivel vittem el az utolsó városrészig ott váltottam Gallardora és elég könnyedén lenyomtam Dariust de az tény hogy az EVO ez egyik legjobban irányitható gép!!!!
  • Szabi1991
    ez meik pálya ?
  • boneyard
    na neeeeee
  • cicai
    Ezért vegyél EVO-t:D
  • cicai
    mind2 xar vegyél EVO-t
  • Edimax
    lambo xar vegyél mercit!
  • Humesz
    Vegyé má vissza!!! Talán azért nem szóltak hozzád, mert nem tudják a választ, vagy mert egyéni szoc problem, vagy mert csak simán szar a géped és nincs rá megoldás, mint látod itt mindenkinek megy
  • Szabi1991
    törölt hozzászólás
  • tmisi
    Csak Nintendo Wii-set találtam.
    http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=33802&PHPSESSID=9b8b768407a297c42954ef483c9f0c7c
  • mátécska
    hello kellene a boritoja a Carbon-nak.Nem tudjátok honnan szerezhetem meg?
  • Mr Faláb
    tudtok valami jó beállítást javasolni a lamborghini murcielagora, hogy az jól menjen a kanyonban? mert a gyenge kanyarodás miatt dariust nem bírom ott legyőzni...
  • Kozman
    köszönöm az egész társaságnak hogy nagylelküen segédkeztek...már kétszer leirtam mi a bajom és nem segitett senki még csak hozzám se szoltak. a faq-ot elolvastam nem volt benne válasz de 200 oldalt nem fogok visszaolvasni...nem fogom 10 szer megkérdezni hogy mi a baj...szoval ... kösz
  • Szabi1991
    már megtaláltam :)
  • Szabi1991
    a tuy os verióhoz mien crack kell ? mert a razorossal nem indul :(
  • tzsoltika
    Hello! Ahogy a faqban irta, ugyanúgy probáltam magyarositani a játékot, de nem sikerült teljesen. Néhány opció magyar, a többi angol (kb 10% magyar) Mit csinálljak, vagy ez ilyen kell legyen?
  • aaasdd
    és hol kell átálítani angol nyelvre???
  • MORO67
    Sziasztok tudna segiteni abban valaki hogy miért van az hogy letöltöttem a GAMECOPY-rol a 1.3-as Trainer-t 12-es és a haveromnál elinditja ha rá klikkel nálam meg egy másik havernál nem csinál semmit?Pedig felkéne jönnie egy kisablaknak ahol belehet állitani hogy mit akarok használni a csalások közül ha esetleg találkozott ezzel a problémával más is és sikerült megoldania válaszoljon elöre is köszi.
  • sylas
    az audit meglehet kapni a 100%nál?
    Legjobb NFS játék szavazás

Szerintem a hónap végén le is lehet zárni a szavazást, szóval aki még nem szavazott, az ne késlekedjen.

Eddig vezet a Carbon, ami nekem fura, azt hittem régebbi játékok lesznek a nyerők.
  • Humesz
    De azt még hozzá tenném: csak OLVASS MÁR VISSZA!!!
  • tmisi
    Én is Ford GT-vel nyomtam le. Mert akkor mikor kellett kocsira váltani, nem volt még kapható a Lamborghini Gallardo. Aztán meg nem cseréltem, mert sokkal jobb nem lett volna tuning után sem.
  • RelakS
    hihetetlen... billentyűzetről szinte könnyebb játszani :S
  • Prince of Máté
    nekem is 380! Ford GT-vel de egyszerűen nem ment 380-nál
  • Prince of Máté
    Ps2 peccs:D

Énis full tuningos Ford GT-vel nyomtam le.
    A carrrier végén voltak canyon duelek amiért autókat lehet ett nyerni na ott mindet úgy vertem le hogy az elős egyenesben lehagytam és kész:P
  • roncs
    a legjobb a corvett csak meg kell ismerni:)
  • Daveee
    nekem ce van, ti miyen patchet szettek le? mert felraktam 1.3 ce english patch feltette de ugyanugy 1.2 pls help me
  • dvdrw111
    hát igen nagyon könyü volt, ezt amugy neked irom zolo96
  • zolo96
    ja hát azzal túl könnyű. Nincs benne semmi kihívás
  • dvdrw111
    én dariust egy slr mclarener nyomta le és nagyon könyen elvertem
  • zolo96
    Én skyline-al nyomtam le. Valahol a pálya közepe fele be tudtam bújni mellé a belső íven és nyertem.
  • Humesz
    Akik lenyomták már Dariust, azok milyen kocsival mentek??? Csak mert egy fulltuning Ford GT-vel lenyomtam és nem is kicsit!!! Kíváncsi lennék van e olyan autó amivel még könnyebb! Csakhogy legyen játékélmény :)
  • tmisi
    A 0compressed.zip/1compressed.zip tudtommal telepítőfájl, mivel neki a telepítésnél állt le. Ha a telepítő iso-ba volt (márpedig minden bizonnyal abban), nehezen szedi le csak azt a két fájlt.
  • SzZs
    Vásárold +az eredetit és nem kell rar-okkal szórakozni:)
  • Tikal #20916
    guminyikorgást ki lehet kapcsolni vhol??? nagyon idegesitő, tulzásba vitték egy kicsit :)
  • Delac
    Azt a 2 fájl-t töltsd le újra.
  • Edimax
    foldi nézzél hozzá drivert!
  • kt850921
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy...
    25%-nál a telepítés leáll...
    EZ A KÉT FÁJL CRC HIBÁS -->>>>>>>> 0compressed.zip 1compressed.zip
    Tud valaki erre megoldást?
  • foldi6
    sziasztok!
    Speed link 10gombos rezgő game padom van, de nem tudom a játékban beállítani, h rezegjen. Vki tudna tippet adni?
  • Hydroceph
    hát kapjatok be.
    Otthon xp van fenn sp2 nelkul, jobb gepem mint Itt apamnal, otthon 5percenkent kifagy, itt BladeXP van fenn, egesz ejjel toltam es semmi baj, lehet ez problema? egyik verzio sinc patchelve, ugyanaz a verzio van nalam is, innen vittem fel....valami?