Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

állítólag télleg PC demó... csak az a aj hogy csak állítólag, de van egy haverom aki szedi és mient lenntvan neki azonnal küldöm róla az infóka nektek!

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Lehet hogy találtam vmit....különben helóka mindenkinek
Állítólagos pc demó: http://www.torrentz.com/torrent_964478.html
800 valahábny mega, de lehet, csak átverés

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

gduck
Jobban jártok, ha a NINCS helyére vmi dátumot írtok <#vigyor2>
(pl. a Fifa07 alapján a demó valamikor azoktóber 16.-i héten fog kijönni...)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A Pc demó még nincs felirat egyre nagyobb alakot ölt😊

gduck
Jaja... Anno Én raktam be az elsõ screenshotokat (más volt a nick nevem) a játékból és akkor már végre elhitték hogy a HKZonda verzsön nem fake <#vigyor2>

A demo viszont nem fog kiszivárogni <#pardon1> Várjuk, várjuk, de szerintem október közepe-vége elõtt nem adják ki! Pedig már nõ az adrenalinszintem, taposon a szõnyeget, szorítom a billanytûzetet, a látóterem beszûküüüüüll: NFSSSSSSSSSSSS <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kovecses
Így van...már semmi nem történik itt!
Emlékszem tavaly amikor rátaláltam torrenten a teljes verziós most wantedre senkisem hitt nekem még imremagdi sem!

Én tudtam hogy , az és nem fake, le is töltöttem és már akkor ezerrel játszottam vele amikor felkerült a betonos torrent oldalra! 😄

Szóval idén sem várok mást, hiszen itt mindenki csak magának hisz és türelmetlenül várja a biztosat!

Na én nem várok tovább! Minden nap ha találok valamit torrenten lerántom (koliban rohadt gyors a net)és ha megvan szólok, de akkor ne kételkedjetek már megint bennem ( megmondtam akkoriban is hogy a HKzonda-s verzió jó a torrenten)!

Addig is a fórumot akár be is lehet rekeszteni mert tavaly is már két hete játszottunk a teljessel mire kijött a demó!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Barney Tech
Ez nem a tiéd na mimnd1''

bertino
ték

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

blackfire001
múgy majd még küldök linkeket, ha találok avlami jót!
blackfire001
Jah ok!
Sland
Volt már!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

blackfire001
Nah milyen az oldal? Gondolom az a szar benne, hogy gportál! Mind1.
SötétBarom
BANNN

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

blackfire001
Jó északát mindenkinek! Én lelépek!
bertino
nem, mert a stalkert még mindig nem hagyja le semmi

Imremagdi
UG1 azért volt mert nem készültek el a "városba való mászkálással".
Menü, nem tök mindegy milyen menü van egy játékba? olyna szarságokba bele tudtok kötni...

4300 hozzászólás és még egy demo sincs, nem lesz ez lassan rekord?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

WiZZaRD
ez a multis video az elso hasznalhato video, amit kidobtak...ez alapjan mar kezd egesz jo kepet festeni a progi, raadasul egesz pofasan nez ki 😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Tigristank
Hát én se. 😊)))

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SZilaJMaGGoT
Hát olyan konzolosak... Nem is tudom miért.... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Tigristank
Tényleg jó rész volt és ott még a menü is tetszett. Az NFS 5-ig jól megcsináltak azokat. Azóta sajnos már a menük sem olyanok, mint régen.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SZilaJMaGGoT
Tudom én, csak azt akartam ezzel elmagyarázni, h nfs az és nem bûn az ha valakinek az teccett, és ezt várná el az össz nfs-tõl... 😊

[Walaki]D`Lair
Jajaja

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
Porschés volt az egyik legjobb rész szerintem, és nem a Porschék miatt,hanem a tálalás miatt inkább! a Porsche már csak hab volt a tortán! ^^

[Walaki]D`Lair
Én kurvára nem találtam meg sehol hogy hogyan...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SZilaJMaGGoT
Ehh... Hát sztem mindenkinek joba van megmondani a véleményét, ha ki is fejti... Ha valakinek az 5 teccett akkor az 5 teccett.. Az is nfs néven jelent meg, tehát nfs... Nekem pl a 4 is teccett meg a 2 is... 3-mal nem sokat játszottam 1-et meg épphogy csak kipróbáltam, h tudjam, h milyen, jah meg a hp2-t se sokat toltam... U1 elég jóötlet lekoppintani a midnight clubot meg kapóra jött az FNF téma is... U2 kellett volna legyen az underground, fölösleges volt az a 2 rész, de ugye pár estrával eladhatták mégegyszer... Most wantednál meg pár "lényeges" változással teljesen új "egyedi" nfs rész következett... Szerintem underground óta nem mutat semmi újdonságot az ea, csak váltohatja a meglévõ hozzávalókat.. Kivesz ezt, betesz azt, stb... És ne értsen férre senki, most nem fikázok csak a tényeket mondom... Egyébként ha azt mondja valaki h porsche az nem volt nfs akkor azt mondom hogy akár arrafelé is haladhatott volna tovább a sorozat...

bertino
nem, mert offtopic

blackfire001
Lehet. Valaki így gondolja. De nem tudni, hogy mit hoz a jövõ!
blackfire001
Így is megveszik! Csak kevesebben. De 10 emberbõl 1 megveszi. Nos. Ha 4000 FT lenne, akkor 10 emberbõl 5 venné meg. A másik ötnek nem kellene, vagy megszerezte letöltötte, hasonló. Az úgy kb 14.000 FT. És akkor 3-szor annyit kellene gyártaniuk, hogy mindenkinek jusson, aki megakarja venni. Aki nagyon megakarja venni, az megveszi 10000 FT-ért is. Vagy többért...
bertino
a mai NFS játékok lennének az utolsók a világon, amiért pénzt adnék

blackfire001
GTA 3 akart lenni
blackfire001
Minnél több idõ megy el, a játék az értékébõl veszít. Pl.: GT3, vagy Vice City. Megjelenéskor 12 körül voltak, most meg.... Hát 3000 FT. Szóval ha valaki nem akar sokat fizetni, akkor úgy vegye meg a Carbont, hogy vár fél évet. Ha kibírja.<#vigyor>
takraj
Szerintem is sok 13K 1, azaz egy darab nyamvadt játékért! Adhatnák 4-5K körül....még tán meg is vennék az emberek.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

blackfire001
De nagyon is árfüggõ. Figy. Megjelent a Midtown Madnes, meg a Fifa 04. KB egy idõben jelentek meg! A Fifa 04 sokkal jobb minõségû, mint a Midtown Madnes. Ígyhát nem is egy árban vannak.
blackfire001
Jó. Van benne valami. De mosst gondolj bele. Ha mondjuk egy olyan nagy játék, akkor mért olyan kevés? Láttam már 16-ér is játékot. A Sims 2 is méregdrága! Vagy még sorolháznám. De az is lehet, hogy az EA azért adja 13 körül, mert így többen veszik meg, és nagyobb lesz a bevétel. Mondjuk anyámék szerint sok egy darab játékért 13000FT. Van ebben is valami. Attól függ mekkora vagyonnal rendelkeznek az emberek. 1 biztos. A Carbon-ból foglyák a legtöbbet megvenni. Mint tavaly a San Andreasnál!
bertino
azt is elsõ részhez képest jol átformálták...

DJ Skyline
a játék minõsége,szavatossága nem ár függõ szerintem!

takraj
Hmm... a FlatOut2 nemis jó játék akkor? 😞 Dekáááár....... 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sland
Láttál már 15-20ezer forintos PC játékot ami nem collector's edition vagy vmi speckó cucc?
Majdnem Minden DVD-s PC-s játék 12990FT! Ami nem az olcsóbb!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csabesz6
<#hehe><#eljen><#smile><#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

blackfire001
Amúgy énszerintem a Carbonba nem kell annyi bizalmat fektetni! Nem lesz az akkora durranás. Ha egy nagyon erõs játék lenne nem 12.000 FT-ot kéne a PC -ért fizetni. Hanem mondjuk 15, vagy 20. Szerintem....
sTk01
Ez 1 ujreg mert a régit elfelejtettem sry

bertino
jauvan látom ujreg vagy, ugyhogy csak szoltam

<#eljen>

sTk01
pontosan

sTk01
Jolvan nem tudhatom hogy mpre fontosan van frissitve az FAQ

bertino
baaaannneeeerrr

SGn alapszabály, hogy mielõtt kérdezel valamit, szétnézel a bannerban hátha le van írva a válasz esetleg vagy használod a keresõt!

nem nehéz, még egy 10 éves is meg tudná csinálni, ha legalább 1 éve itt aktívan fórumozna :>

sTk01
Jah én kérek elnézést hogy megmertem kérdezni

bertino
a házigazda meg írja ki nagyobba, mert rohadtul senki el se olvassa, mint látszik!

bertino
NINCS

sTk01
Hali a demóról van valami hír?