22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Mr Bishop
    Én elhiszem, szerintem sem szükséges a demo most már.
    A demónak a megjelenés előtt 3-4 héttel van értelme megjelennie.
  • dalks
    Dnes sme sa dozvedeli jednu veµmi smutnú správu. Pracovník pre styk s verejnos»ou, ktorý vystupuje pod nickom Smoothie oznámil na EA fóre, ¾e demo pre PC platformu nebude z dővodu: "Need for Speed: Carbon sa vyrába pre v¹etky platformy a je to veµmi nároèné na èas vyvíja» hru pre ka¾dú platformu naraz, preto nechceme ohrozi» vydanie plnej verzie hry demom, ktoré nieje a¾ tak potrebné.

Háát röviden igy hangzik: Ma nagyon rossz hírt tudtunk meg. Sajtóképviselő, aki Smoothie nicken ismert, bejelentette az EA fórumán, hogy demo PC-re NEMLESZ indok: NFSC egyszerre jelenik meg az összes platformra és ez nagyon időigényes fejleszteni az összes játékot egyszerre, ezért nemakarjuk veszélyeztetni a teljes verzio kiadását a demo miatt, ami nem is annyira szükséges.

Ezután jött még 1 kis halandzsa h. a hír persze nem hiwatalos de azért wegyük nagyon komoan. Szówal az ok ami miatt ezt felirtam h tudtok-e erről vlmit, mert szerintem van 1kis valóság alapja. Tudom most az fog jönni h. miért ne wolna ideje egy több100 fős teamnek, és az h a demo nagyonis fontos.
    Ja és mégwalami, személy szerint a demo nemér semmit, mit érek el max 1-2kocsiwal, pályáwal max 20perc és huzhatunk 1csikot h ez is megwolt… de én azért szorítok nektek, és persze majd arért álszent módjára én is letöltöm
  • Imremagdi
    Elég jó minőségű 14 darab elvileg uj képernyőfotó
  • Jagi

a topik nem csak a noodf@szlámák^^...
  • kill3r21
    én is igy voltam de rájöttem miek aggodni ha lesz demo ugyis meg fogjuk tudni..erre jo az rss reader :D
  • macleod2005
    Kaptam egy levelet az EA-tól, téma: Need for Speed Carbon Exclusi.... (ennyi fért ki)rögtön katt rá , hátha vmi infó a demóról (hogy honnan lehet leszedni).... ..... és Nem Ennek a leélnek a tartalma: Exclusive screenshots from NFS Carbon. Hát dugják föl maguknak az exclusive screenshotokat... ez már alpári nagy parasztság volt tőlük
  • DJ Skyline
    engem zavar, de leginkább a légből kapott megjelenési dátumok zavarnak, és a ma már nem lesz demo, pénteken 22:33-kor lesz demo, stb beírások! és ez napi 10x-20x
  • kill3r21
    Ez az!Én pl kurvára nem értem pár embert mért zavar az hogy itt zajlik az élet(az most mindegy milyen élet) de zajlik...engem pl nem zavar szeretek olvasgatni..az hogy a modikat zavarja azt megértem...a de mind1 em szolok mielött pontot kapok...(lassan odajutunk ha valaki szol valamit ami a demoval kapcsolatos pontot kap)
  • DjDano
    engem pédául nem érdekel ki mit ír, ez is hozzátartozik... máshol ugyanez megy mégse jut eszébe senkinek önkényesen bezárni
  • Shortstop
    lehet, bár ez maradna az intelligensebb felének a hivatalos SG-s topik
  • OrioN the S
    "mondjuk akkor meg nyit valamelyik kis hülye egy újat neki" az meg szvsz szarul járna :|
  • Shortstop
    Csak nem csináltok semmit csak nyavajogtok és mindig mikor benézek látok 80postot és reménykedek hogy van érdemi hsz. de sajnos csalódnom kell mert tizenéves PC buzik nyávogását kell olvasni, hogy így fattopó az EA meg úgy.
    Szóval nézd vissza az utóbbi min.200postot és szerinted van benne értelmes hozzászólás vagy értelmes kérdés?
    Ezért mondom hogy zárja be kapuját ez a topik míg nem lesz Demo vagy Full verzió. (mondjuk akkor meg nyit valamelyik kis hülye egy újat neki)
  • OrioN the S
    szerintem nem...pár napig pihenhetne...
  • DjDano
    már egyszer be lett zárva a topik... de szerintem nagy hülyeség lenne újból megtenni
  • mucsácsó
    lehet nem is rossz ötlet...
  • IStexI
    Szentem pár autót még hozzádobhattak volna...

Tudom, hogy így is elég nagy a kínáűlat de én pl hiányolok a tuner kategóriából pár kocsit.... pl opel astra... vagy valami kisebb kocsit. Hol a honda? Szal pár klasszikus tuningvedát kihagytak. Sokak kedvence a supra, de már qrva unalmas, főleg, hogy nekem nem teccik. De már 10xer rakják bele. Helyette mehetett volna monyuk 1 alfa stb.... A renaultért sosem rajongtam de mégis jó 5letnek tartom a cliot, kis változatosság.

Ezek a verdákra szvsz szükség lenne, hogy olyat is lássunk amit el lehet érni 1 halandónak is. Ráadásul alapja is van a dolognak hiszen tunig téren bármit meg lehet csinálni lásd kispolák vs ferrári....
  • OrioN the S
    DE!
  • Shortstop
    fagyasszák be a topikot míg nem lesz kint a demo vagy akár a teljes verzió
  • PunkZoli
    Pwnd
  • mucsácsó
    hát jha, az ilyen 12 éves NFS- ill. Carbonbuzik húzzanak innen, és akár az SG-ről is, mert ezt már fájó nézni komolyan...ezt a szenvedést, amit itt levágnak egyesek..
    meg azt sem tudom, hogy mit kell ennyire várni egy nyamvadt DEMO-n.. =/
    mondjuk jóh, ezt még talán megértem úgy ahogy, mert elhiszem, hogy egyesek már tűkön ülve várják, de azért ez már durva, hogy bármikor belenézek a topicba, és szinte csak nyavajgást látok pisis módra...(mert azok is nyavajognak talán?!) vagy ha nem nyavajgást, akkor offolás ezerrel, meg a szenvedésnek mindenféle módja..

és bocs a durva kifejezésért, és nem is akartam geciskedni vagy vmi, de ezt már nem bírtam tartani..
    de lehet csak én vagyok a hülye, és én látom így a dolgokat, de hát akkor szóljatok ám....
  • OrioN the S
    hja várni kellett volna még 5 percet
  • DjDano
    Egy picit erős volt egyből bant adni neki...
  • Laceeka213
    A türelem Need for Speed Carbon-t terem. :) ez jó :D
  • fireball
    hú látom a szokásos megy most is,mint szokott...
    én türelmesen várok,és szemlélem az eseményeket,1× úgyis kiadják a demot,meg a teljest is:D
  • raven87
    Nyugi emberek. Ha lesz akkor lesz minden. Demó, teljes, Collector's Edition. Minden játszani fog.
    A türelem Need for Speed Carbon-t terem. :)
  • Sland
    Úristen már megint mi van itt. Remélem nem ez lesz a TDU topicban is...
  • SötétBarom
    die.
  • DJ Skyline
    hogy azért írjunk, hogy ne csússzunk le a listán!
  • TothLaci
    Aha. :)
    Meg nem tudom, hogy EA games miért nem csinálta meg, de két képernyőt használok, egyik a monitor, másik a TV, és nem klónozott az üzemmódja, így pl. NFS csak az elsődleges megjelenítőre(monitorra) vetíti ki a képet. Más játékoknál, pl. GTA: SA-nál, GTR2-ben alapból ki lehet választani, hogy melyik képernyőt szeretném használni. (Ugyan két ugyanolyan VGA nevet listáz a program, de rá lehet jönni, hogy melyik megjelenítőhöz tartozik)
  • DJ Skyline
    ezt nem kéne!
  • buldozer99
    :DDDDDDDDDD
    hát mondjuk ja:D
  • Hellsing47
    "Logitech Rumblepad"-ba bele számit a Logitech Rumblepad 2 is???
    csak hogy tereljem a témát xDDD
  • kovecses
    "reménykedem, hogy kevésbé lesz eredményorientált, mint közvetlen elődei.
    Reménykedem, hogy vezethetek majd dzsuvás csizmában és
    a vegytiszta adrenalin elkábít majd, ahogy szétárad
    a véremben, mert leszokni úgysem tudok.
    Arról a drogról amit úgy hívnak hogy:

Need For Speed !!!"
  • DJ Skyline
    ne menjünk bele ilyen részletekbe, lassan ott kötünk ki, hogy miért van reluxa az ablakon! inkább örüljetek, hogy csinált videókat!
  • kovecses
    Dehogy...de nem csak egy újságíró van...mindegy...én úgy feltenném mint huzat, sőt kéz alatt jópénzért másolnám, még jobb mint a net, már minden haverom nyomná, meg a koliban is, sőt... :D
  • Code92
    nem erre gondoltam hanem arra hogy neki nagyon jó h. ő már megkapta és meg sem említettem h. dobja fel valahová szal nem értelek...de mind1
    csak akkor minek csinál mégis ilyen vigyorgós fotókat a dvd-vel???a tejbetök pofájával:D
  • Hellsing47
    de bazz..ha egyzser csak az ujságirok kapták meg akkor szted kik rakhatták fel???
    9éves hackerek??? :D
  • kovecses
    sosem derülne ki hogy ő tette fel...mindegy...
  • Casillas
    Demo megjelenésnek dátuma: Október 24. (vagy azután)

hmm....
    szerintem meg:
    Demo megjelenésnek dátuma: 2014 karácsony. (vagy azelőtt)
  • DJ Skyline
    hogyan lenne mér? szerinted melyik újságíró teszi fel torrentre?:D