Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értelmezz, ne kötekedj és ne flémej mert nem veszem fel.
lol
nah szóval a video láttán, remélem nektek lesz igazatok, h nem cseszik el annyira mint az mw-t, mindegyik részét végig játszottam minimum 3x de valahogy nekem a most wanted már nem igazán tetszik az u2 az még úgy valahogy el megy de a mw- hát ez elég gas lett, reméljük a carbon jó lesz<#vigyor2>#vigyor2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
#4203- Nagy fun voltam az underground-ig) még jo hogy tudunk angolul😊
a fun és a fan nem ua. n00bZ
u dont have to listen anybody else but me
Van vkinek vmi 5lete?
Thx
Az UG1 viszont tényleg eddig a legkirályabb.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha te azt tudnád...^^
nekem ez a photo mode teccik a legkobban... 😊 tényleg jó game lesz<#nyes>#nyes>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
jó móka lesz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én az elsõ résztõl kezdve toltam a játékot és mindegyiket végigjátszottam nem egyszer.
Sztem ezt is végigtolom. Kell a GT4 után valami "toljadnekiosztjóvan" 😄D
De nagyon hiányzott nekem az NW-bõl Nissan sportautó felhozatal 😊
Skyline/sylvia rlz^^
<#buck>#buck>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
de legalábbis fikázás helyett építsen egy gumiszobát, ahol aztán a falat verve üvöltheti, hogy milyen szar az NFS... addig se itt rontjátok a levegõt!!!
köszöntem
Szóval mostanában minden játékot k***va nagy várakozás elõz meg... Kicsit igényes lett mindenki és elfelejtkezik a játék örömérõl <#zavart2>#zavart2>
Az NFS nem szimulátor, hanem egy arcade játék. És tök dzsó <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"reménykedem, hogy kevésbé lesz eredményorientált, mint közvetlen elõdei.
Reménykedem, hogy vezethetek majd dzsuvás csizmában és
a vegytiszta adrenalin elkábít majd, ahogy szétárad
a véremben, mert leszokni úgysem tudok.
Arról a drogról amit úgy hívnak hogy:
Need For Speed !!!"
Tönkreteszitek a fórumot a sok offolóval együtt!
Nem kell a sok lehangoló hozzászólás!
Ez a játék mindigis jó volt és jó is lesz!
Én az Undergroundot minden autóval végig játszottam az Underground 2-t majdnem szintúgy a Most Wanted nekem sem jött már be annyira de az sem rossz!
Szóval ha valakinem nem tetszik nem muszály, akinek nem inge ne vegye magára (de akkor ne is irkáljon ide semmit, feleslegesen)!
Bocs, de ez a véleményem!
Ja és az NFs sosem volt szimulátor és sosem lesz az!
<#felkialtas>#felkialtas>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MW:
lol rendõrautófizika
A need for speed az need4speed ha szereted szereted, na nem nem , de SOHA nem lesz és ne is akard, hogy szimulátor legyen belõle, mert nem az a cél, hanem 300-al kanyarokat venni, 0 sebességérzettel.
Nagy fun voltam az underground-ig, de csak csalódom. Remélem a carbon helyretesz valamit... nem lesz már a régi _________NFS5 rlz
Csináljanak egy olyat amit nem egy év alatt dobnak össze, de az legyen élvezhetõ!! de az EA nem fog tudni ilyen játékot csinálni.
nah Bye Bye<#eplus2>#eplus2>
NFS-nél: szuper kocsik, száguldás, csajok... Ezzel lesz eladható. Ha vérbeli szimulátort csinálnának, abból rétegjáték lenne.
Az UG2-be csak az nem tetszik, hogy minden versenyhelyszínt meg kell keresgetni, a MW-be legalább lehetett menüben is választani.
amúgy meg nincs seninek semmi köze, hogy mien úton - módon szerzitek meg!
nah csak ennyi, ez nem fikázás akar lenni, csak mondtam h ne lessetek nagyot mikor ki jön és....... szóval értitek nah bye<#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2>