22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Hellsing47 #8141 de nincs olyan hülye egyik ember se hogy megszegje az EA(vagy másik cég)-vel kötött szerzödését!!
igy megkapja a tesztelehtö verziokat megjelenés elött...nem fogja csak azért ezt igy eldobni mert néhány ember(vagy hülyegyerek )nem tud várni pár napot/hetet -.- -
#8140 Imremagdi kérésére (kategóriánként):
Exotic:
Alfa Romeo Brera
Aston Martin DB9
Audi Le Mans Quattro
BMW M3 GTR
Ford GT
Jaguar XK
Koenigsegg CCx
Lamburghini Gallardo
Lamburghini Murcielago
Lamburghini Murcielago LP640
Lotus Elise
McLaren SLR
Mercedes Benz CLK500
Mercedes Benz SL65 AMG
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Muscle:
Chevrolet Camaro Concept
Chevrolet Camaro SS
Chevrolet Chevelle SS
Chevrolet Corvette Z06
Chrysler 300C SRT8
Dodge Challanger Concept
Dodge Charger RT
Dodge Charger SRT8
Dodge Viper SRT-10
Ford Mustang GT
Ford Shelby GT500 (2007)
Ford Shelby GT500 (1967)
Plymouth Hemi Cuda
Vauxhall Monaro VXR
Tuner:
Mazda RX7
Mazda RX8
Mazda Speed3
Mitsubishi Eclipse GSX
Mitsubishi Eclipse GT
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Nissan 240 SX
Nissan 350 Z
Nissan Skyline GT-R R34
Renault Clio V6
Subaru Impreza WRX STi
Toyota Supra
Volkswagen Golf R32
-
Code92 #8139 jah zéró kúl már eztv tolja de ha neki megvan a béta akkor már torrenten is kéne legyen működő nah jó haggyuk a torrentet mielőtt megint nagy vitát nyitnék ezzel -
#8138 szerintem felesleges ezen rágódni, hogy mi van északon! majd ha játszunk már a játékkal, akkor kiderül! :) -
#8137 Sztem ezt direkt nem mondják el és csak a játékban fog kiderülni... Persze KafaNulla már biztos tudja -
#8136 ...de nem mert a mostani játék kiterjed erre a területre!!! -
#8135 Gondoltam már arra is hogy északon az előző város van ahonnan elmenekültünk... -
Szabi1991 #8134 sztem Rosewood :P -
Code92 #8133 sztem az a "szabad préda" bár ki tudja..... -
#8132 És miért? Valami bővebb véleményt ha lehet. thx -
#8131 Nem derül ki sehol, hogy mi van északon!
-
Code92 #8130 gondolom onnan szedi a képeket mármint az nfsplanet-ről
-
#8129 én lemondtam rola..majdha lesz full akkor letöltöm!!! és nem veszem meg mert kurva EA tölük soha többet semmit!!!!!!
Szopatják a jónépet..pedig tervebe volt carbon megvétele de elvetem...THX EA -
#8128 Palmont City
Select a Region!
De itt a hivatalos oldalon sem árulják el hogy mi a fene van északon!!! -
#8127 na én többet nem szólok hozzá, míg nem lesz demo...:S -
#8126 Érdekes képek:
0001
0002
0003
0004
0005
0006
Amugy mi köze van a GameKapocs-nak az NFS-Planet-hez??? -
#8125 Akkor számomra már el is tűnt a süllyesztőben a játék.....erről ennyit. -
#8124 Passz, északról semmi info, semmi! -
#8123 nem lehet, hogy mindegyik városrészhez tartozik egy autó kategória, az északin pedig mindegyik ott van, és pl egy exotic ellen lehet menni muscle-val. de jó lenne... -
oliverb #8122 Amugy a trabantom az tuningos:D Füst gép van hátulra telepitve:D Ez egy hosszu cső ami alul bal irányba van meghajlitva és olajos a vége:D De szép kék füstöt nyom és ledes hátso lámpák körül ilyen kis szellözö nyilások keletkeztek régen(rosda):D ugy hogy nagyon tuning feeling ja és a félszemü elejéről még ne is beszéljünk:D -
#8121 „ Nem számítottam arra, hogy újra idetolod a képed! A dolgok megváltoztak azóta, hogy eltűntél. Az egész város csatatérré változott, a területek felosztásáért. Tunningolt, egzotikus és izomautók küzdenek egymással, ami mindig a kanyonban végződik. Na ez az, amit te sosem fogsz túlélni! Szóval hallottam hogy visszatértél… Most azt akarom hallani hogy eltűnsz… „
-
oliverb #8120 JAH -
Dodo55 #8119 :( -
#8118 ez jó ötlet nyújtsuk be az EA-hez és jövőre már meg is kapjuk jó bugosan:D -
liverpool123 #8117 hát ja -
#8116 nyomoztam
Nem derül ki sehol! -
oliverb #8115 Azt mondják hogy sajnos underground feeling lesz, én spec. utálok sötétbe vezetni(nem látok semmit, még akkor se ha a lámpa a trabin fel van kapcsolvade abbol is csak egy világit, a másik tartalék) -
Newfronter #8114 Nem lesz nappali pálya, tehát inkább Underground. -
Laceeka213 #8113 de birnám hogyha mire feltennéd akokra már lenne demo :D
Válasz 'oliverb' üzenetére (#8092)
OrioN the S - VIP 2005. 03. 27. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 03. 27. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 19:37 | privát | galéria | válasz erre | #8099
megyek bevamzerolom
ezt nem értem !!! légyszi valaki világítson már fel. köszi -
#8112 utóbbi :| -
oliverb #8111 szerintem most már a piros csikba nyugodtan át lehet irni a 24.-ét vagy azután egy egyszerü magyar kifejezésre a "majd megjelenik"-re -
#8110 Ebbe a részbe lesz nappali pálya, vagy underground style? -
oliverb #8109 Vagy az lehet hogy ilyen vas temető, amit már emlitettem is -
#8108 Az utak kiterjednek a térkép 4. avagy északi részére is! De sohol nem irnak neki nevet! A többinek igen: muscle,exotic,tunner...
Ennek nincs neve, nem lehet tudni kihez tartozik és hogy mit kell majd ott csinálni!
Érdekelne már nagyon! -
#8107 Lehet h az ilyen semleges rész lesz ahol bele tudsz kötni az összes fajta versenyzőbe, és lehet outrunozni nemtom tlaán... -
#8106 31-én már a teljest fogom tolni -
oliverb #8105 De abba fogják dobálni amik leestek szakadékbol kocsikGondolj bele elmész oda daruval pecálni és kifogsz egy lamborghinit vagy egy porschét -
#8104 az nem egy nagy tó? -
#8103 Engem továbbra ia az izgat hogy mi van északon! Mert a térképen látjuk hogy mi van nyugaton,keleten és délen, de sehol nem írják hogy mi fog törénni északon!
Játék térképe
Eredeti Carbon Canyon térképe -
oliverb #8102 Hát azt már most elrontottad mivel már rég fent volt mivel már mindegyiket untam de mivel ez ilyen tuningolos, ez volt a szükséges rossz