22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#8238 Vergődjenek csak, ha sok a feles enegia...
és akiknek ilyenkor sincs semmi fontosabb dolga a suliban/munkahelyen és nővel sem voltak egy jó ideje, ettől érthetően feszültek és ha egyetlen, a legfontosabb az életükben hogy egy szaros játék szaros demóját (nem is a fullt) várni, akkor spameljenek hisztizzenek amennyit akarnak.
A szabad vélemény nyílvánítás joga mindenkit megillet... a modik úgy is kiszedik a szaftosabb részeket^^ -
Lack #8236 "Well now we know for sure that it should come out wednesday or friday." -
????? Csak ne lenne szerencsétlen olyan qrva okos. Hivatalosan nincs bejelentve a demo, nem tudom mit kell itt cirkuszolni. Majd játszik mindenki a teljessel ha kijön valamikor.
-
kis kocka #8235 ne spameljetek már -
#8234 Csütörtök-Péntek :( -
#8233 Ebben a hozzászólásban minden benne van:
Well now we know for sure that it should come out wednesday or friday.
If not tehn they're a bunch of stupid fukks.
Haha sorry been playing Scarface to keep me busy.
Maybe next years game they'll have the demo out 2 or 3 hours before its release
You know EA ..give it a thought.
I can't wait to try the demo of your next game 5 minutes before its widely released.
Just a thought.....MAybe you might pay attention to this one more than anything else people request. -
#8232 Van egy nagyobb terjedelmű fórum is:
Carbon Forum Big -
#8231 Fun thing is....EA had TIME for the PS2....the XBOX360.... but NO time for the PC. Try explaining that Smoothie. I don't believe you can now do you?
You just dont care for PC users anymore....so why dont you just admit it once and for all? I dare you to explain this. -
#8230 Aki esetleg még nem találta meg a fórumot:
EA Forums: NFS Carbon General Discussion -
Lack #8229 Szánalmas ami itt megy. -
Dodo55 #8218 Az aláírásomra gondolsz?
Azért mert sokszor van az, hogy le kéne írnom egy hozzászólásomba, hogy milyen gépem van, és így sokkal egyszerűbb, hogy ott van automatikusan :)
-
babetta80 #8217 Dehogy nem de attól hogy nincs nem dől össz a világ. -
babetta80 #8216 Miért írod ki hogy milyen géped van, nem kötekedni akarok csak már másnál is láttam és érdekel. -
#8215 mért te nem probálnád ki szivesen a demot? ezt nem mond -
babetta80 #8214 Hogy mennyire szánalmasak ezek a nincs demo bukjon az EA hozzászolások. Hisztis kisgyerekek anyu nem vett fagyit kiverik a balhét. -
Dodo55 #8213 Nem vagyok az :) -
babetta80 #8212 Azt nem gondolod komolyan hogy egy NFS játékot nem vesznek meg mert nincs demó, ez nevetséges. -
#8211 ez az, ez az a hozzászólás ami tükrözi az igazságot, nem véletlen adják a demo-kat évek óta
E.A. -
babetta80 #8210 Te biztos valami gazdasági szakértő vagy. -
babetta80 #8209 A pisisek egyből bezáratnák az EA t mert nincs demo. :) -
Dodo55 #8208 Ezt az EA fórumán, a Carbon Demo topicban olvastam:
"Search, my friend. Search.
But EA is loosing their costomers now. I'm still undecided for which to get carbon, for PC or X-box 360. I have 360 demo and it looks awesome, but I wanna be able to mod it. Like get some decals, maybe even cars.
I wanted to see the diffrence between graphics on my PC and 360 and make final decision. I also wanted to pre-order the game, but I can't, cuz I don't know how good it's gonna run on my PC."
Magyarul:
"Keresés barátaim, keresés.
De az EA a vásárlóit veszti el most. Még mindig nem döntöttem el, hogy PC-re, vagy Xbox360-ra vegyem meg. Megvan az Xbox360 demo, és lenyűgözően néz ki, de szeretném, ha tudnám moddolni. Például berakni matricákat, vagy akár autókat.
Szerettem volna látni a grafikai különbségeket a PC-n, és Xbox360-on, és így meghozni a végső döntést. És előrendelni is szerettem volna, de nem tudom, mert nem tudom hogy hogyan fug futni a PC-men"
Szóval nem csak a magyar vásárlókat veszti el azzal az EA, hogy nem ad ki demot... -
#8207 Azokban az országokban , ahol majd lazán kicsengetik ezt az összeget, ott biztos nem fog megbukni.Idehaza meg vegye meg aki tudja. -
LeePí17 #8206 persze a játék minőségén nem fog rontani..
az eladásokon majd észrevehető náluk majd..
nálam eleve bukott ügy a amegvétele...
10-15rugó.. az sok..még ha a készítés ára is benne van...meg a jogdíj..
még az 5-7 türhető... -
#8205 "nagyot fog bukni az EA" - látom mindenki nagyon okos kisgyerek! Nem fog nagyobbat bukni mint másképpen meg előtte mivel a 90% így is leszedi P2P filecserélőről aki meg eddig megvette ezután is megfogja...
előbb gondolkozzatok mielőtt írtok -
#8204 Pontosan. Világos : Drága !
De a játék minőségén ez nem fog rontani semmit. -
#8203 Nem ez itt a lényeg!
- Több játéknál előre bejelentik a demó dátumát!
- A legutóbbi demók jóval a játék megjelenése előtt kijöttek!
Ez a szivatás tudatos az EA részéről (persze képeket és videókat folyamatosan nyomatják)
UI: És most Én vagyok a topic gyilkos, mert ilyen hozzászólásokat írok... -
babetta80 #8202 Ugyan ti is tudjátok ez a játék sorozat be van járatva, nem a demo miatt nem veszik meg hanem az ára miatt. -
#8201 Meg bizony, de meg ám... ! -
#8200 bukni nem, csak kevesebbet fognak venni. Igen is számít egy demo, és nem csak nálunk -
Dodo55 #8199 De a demo esetleg segíthet valakit meggyőzni arról, hogy inkább vegye meg.
De így, hogy nem lesz demo, alig lesznek bolti eladások Magyarországon.
Mert nem sok Magyar van, aki kipróbálás nélkül megvenne egy ilyen drága játékot. Aztán letöltik a fullt, hogy kipróbálják, aztán majd azt mondják, hogy jó játék, de nem ér meg 15 ezret, ezért inkább nem veszik meg, mert így is tudnak vele játszani. -
babetta80 #8198 megveszed te a demo nélkül is mint más meg én is nem tudom minek az a szar demo amikor a játék sem lesz nagy eresztés ugynolyan rossz mint az MW. -
#8197 Nem fog az megbukni. -
babetta80 #8196 Olvassátok el az utóbbi 3 hozzászolásomat, mondtam hogy nem lesz demo de snki nem htte el. -
#8195 Alig eladások nem a demo hiánya miatt lesznek hanem mert nem sokan vesznek ennyiért játékot. Ha NFS ha más. Másfelől egy EA kaliberű cégnek a magyarországi eladások nem jelentenek túl sokat. -
#8194 látom szakértő vagy -
LeePí17 #8193 ezzal az EA nagyot fog bukni...
főleg üzletieg..
kíváncsi leszek mivel fognak előállni jövöre..ha netalán eljutnak odáig.
"hát pcre azért nem adjuk ki mert a warez.."
szvsz csökkeni fog az EA játékok iránt érdeklődők száma..
-
Dodo55 #8192 Ha nem lesz demo, nagyon nagyot fog bukni a játék. Legalábbis itt Magyarországon biztos. Ha nem lesz demo, alig lesznek itt eladások, szóval ha ez igaz, akkor ez egy rendkívül felelőtlen döntés volt az EA-től. -
#8191 utánna is, hisz miölőtt megvenném a játékot több mint 10 ezer Ft-ért had probálhassam már ki, igy van már évek óta -
babetta80 #8190 OVODA ami itt megy. Tisztelet a kivételnek. -
#8189 nem is beszélve arrol hogy minde platformra van demo...a másik meg mindenböl volt demo..u,u2,mw carbonhz métne csinálnának! -
#8188 szerintem baromság, dem oigen is fontos, és a full a hivatalos megjelenés előtt már jóval előbb elkészült, hisz szoksorosíteni kell, terjeszteni stb..
Maradék egy 1-2 hétbe meg simán össze lehet rakni egy demo-t
Ha nem akkor ez E.A még rendesen lejártja magát.
Elvárható hogy mielőtt megvesz vali egy gamét, kiprobálja, ps2 és xbox-rai s vab demo