Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem thx
ez pl a printscreen gombbal kézült

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A FRAPS-el,vagy a printscreen gombal.de mintha a játékban is lenne lehetõség képek készítésére.nem emlékszem,és most éppen nincs fent a játék.

szabii98
hogy kell képet kivenni (kezdõ vagyok ezen a téren)

I met God. She's black

saslaca
http//www.nfshungary.hu/

saslaca
http://http//www.nfshungary.hu/

saslaca
Ha jó kocsikat akarsz akkor töltsd le a save editort.Én nem használom de ezzel a progival az összes kocsit és az öszes tuningelemet fel tudod szabadítani.innen letöltheted:nfshungary

Hát nekem 1napos volt a game.Talán elsõ végigjátszásra kicsit hosszabb..Kezd el használni az idõbelassítástDDDélesebb kanyar elõtt benyomod azt kifelé a kanyarból már nitrozhatsz<#hehe><#hehe>szerintem ez jobban sikerült rész,mint az undercover.Néha úgy éreztem miközben játszottam vele hogy autós játékkal játszom...nem pedig valami ûrszekeret irányítok =)

Pummis
Sziasztok
Help!Régen jácotam a carbonal.Fel akartam teni ujra de mikkor istalátam és be akakrtam krekelni felüirtam és eccer csak az nfs ikon talozo ikoná vált 😞 és nem indult mikor be krekeltem pedig azota nem fejlesztetem a gépen anyi hogy az xp tetem ujra 😞 probáltam több carbonal is de ugyan ez szépen felteszem és mikkor bekrekelem semmi eccerüen eltünik az nsf ikon 😞 nagyon tanácstalan vagyok!kérlek szépen segicsetek köszönöm szépen

3000Ft alatt van az ára a játéknak.szerintem vedd meg.és akkor nem kell szopni a crack-elt szarságokkal.

nekem az a tapasztalatom,hogy nem annyira a jó tuning,mint inkább az ügyes vezetési stílus az,ami a versenyek megnyerésében segíthet.ha belegondolok,hogy egy agyon tuningolt,nitro-val szerelt Camarro-t egy mezei rendõrautó legyorsúl,az,ami az üldözések legelején szokott kergetni,elgondolkodtat,de hát ez egy játék.próbáld meg ügyesebbnek lenni náluk.amúgy meg kóborolj sokat az utcán,és fogadd el a verseny kihívásokat,amiket kapsz menet közben.sok jó cuccot lehet nyerni az ott kapott jutalom kártyákkal.

helló!lehet autókat importálni a játékba ??és ha igen akkor hogyan ??valaki SEGÍTSEN köszi!!
Én 50 % nál nem tok tovább menni akárhogy nyomom 1000 x jobb kocsijuk van és nem tudom lehagyni a legjobb tuningnál sem .

Valaki tud adni tanácsot h mit kell ilyenkor csinálni ???

Köszi !

Mindegyik CRACK 1 trójai vírus olyat amin nincs virus nem tudsz találni ha megcrackeled a játékod nem kapod be .

Ha nem hiszed futtasd végig a virusvédöt bármelyik játék crack jén .

hali
vki linkeljen már be egy jó cracket, mindehol csak trójaisat találtam :/ köszi!
üdv mindenkinek!újabban azt csinálja a játék,hogy kb 5 perc játék után,egyszerûen leáll.és kint találom magam az asztalon.ma a legnagyobb rendõri üldözés közepette kilépett.azt hittem kivágom a gépem az ablakon.van erre valami megoldás,hogy ne álljon le önmagától?már vagy 3-4X megcsinálta.

PJack
ez vicces, mert nekem is ez van 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nekem megy a multi,de a kutya sincs fent sosem.van ehhez valami szerver keresõ?

rayman12
nem tom mér de nem mükszik a multi mármint be tok lépni meg kapcsolodni meg minden de 1 játékos sincsen.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Ryder62
Igen, nem muszály felfogadni õket.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RAZOR27
lol, azthittem, hogy ez csak wareznál van.
De írták már a megoldást, valami fájlban kell átírni angolra a magyart és akkor jó, de mégis marad magyar... olvass vissza, nemrég írhatták.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Toyo
Nekem is kilépett ott, de az elfogadás helyett nyomj egy Esc-t, nekem így tovább ment..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Ryder62
Úgy tudom hogy a magyarosítás bekavar.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

mit nem vettem meg?kb 1 hete vettem a játékot a tesco-ban,4000Ft-ért.és nemtudok egyszerûen 3. csapattársat felfogadni,mert ahogy rákattintok a felfogadás gombra,kilép a játékból.

RAZOR27
azért mert valójában nem is vetted meg?...

üdv!az miért van,hogy miután legyõzöm az elsõ ellenfelem,és a harmadik csapattársam jelentkezésnél elfogadnám azt,egyszerûen kilép a játék és meg is áll.

PJack
elvileg ha az autorun.exe kompatibilitását átállítod, windows 2000-re, mûködni fog.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

neked a DX9.0C-nek egy kis kiegészítésére van szükséged.elvileg a programnak kellene telepíteni,de ha nem tette,akkor keress rá a neten,hogy nfs carbon dx9,és biztos kiad valamit.

GX25
Sziasztok!

Légyszi segítsetek, nekem olyan problémám van a Carbonnal hogy a serial beírása után a telepítõ kiírja hogy nem folytathatom a telepítést, mert a játék futtatásához Directx 9.0c vagy újabb verzió szükséges. Nekem a legújabb directx van fenn még is kiírja.
Hogyan tudnák innen továbblépni?

Nekem is a magyar van meg és eredeti, ezért nem értem hogy miért íja ki ezt.

AudiQuattro
Eddig ment?Ha nem akk a videokártyád régi hozzá..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

üdv!most vettem meg magyarúl a Carbont.melyik patch jó hozzá?egyáltalán számít a nyelv?elõre is köszi

hy!
Valaki nem tud Xbox-hoz végtelen pénz csalást?
találtam, de az extra pénz csak s 1x lehet felhasználni.
Vki letudná írni hogy melyik bossnál melyik kártyát kell választani hogy elkobozzuk a kocsiját?
Toyo

Toyo
Helló! Van vhol olyan progi ami lehetõvé tenné, hogy 1280x720, vagy magasabb 16:9-es megjelenítést adna a játéknak? Régebben a Most Wanted-hez találtam, de már azt se tudom hol..

elitehun
Látom sokan járnak ide
szabii98
az nekem is kell

I met God. She's black

elitehun
Crack-et honnan tudok szerezni?
Miért fehér és kockás a kép a carbonba!

Pleease help 😞
ezért mert ha nyomod a gázt vagy a féket a pedálon akkor mozog a menuben az a biszbasz le . Nézd meg hogy nem e álsz rajta akkor jó lesz
dienesoft
*hátrafele

dienesoft
Sziasztok!

Mitõl lehet az, hogy a játékban Formula Force EX kormányom használatával folyamatosan hátrfale megy az autó? A menüben is minden visszafele mozog, mintha rátérdeltem volna a lefele billentyûre. Nemj övök rá, mitõl lehet, mert ha kihúzom a kormányt, egybõl jó. Beállítgatni próbáltam, de nem hatott, mert mindent beállítottam nagy nehezen, de úgyanugy ment hátra az autó. Kérlek segítsetek! Köszönöm!

tommygiant
A kérdésed nem tartozik az NFS CARBON témához! Különben a válasz a kérdésedre: Netikett.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Srácok, én szeretnék kérni egy 100%-os mentést-!
Köszönöm

Doom 4
Miért baj az ha a capslock be van kapcsolva ????

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Dj Lyon
tacsek

RAZOR27
....Talán eredeti játék kéne....

Dj Lyon
hello
ha csinálok egy ea fiókot a nfs carbonban,fizetnem kell érte havonta.
nem eredetia játék.és egyedi meccsben csinálta egyet,és engedte
csak játszani nem tudok,mert azt írja nem lehet csatlakozni a játékhoz
fizetnem kell érte?

nem tom de nincs hozzá vmi patch?

RAZOR27
Valószínûleg a videókártyád miatt van.Milyen típusú?