Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az volna a kérdésem a NFS Carbonhoz hogy ki tud onlinen játszani eredeti cd kulcsal .
Kb.1 hónapot tudtam onlinen játszani és utána egyszerûen nem tudok szervert késziteni meg onlinen játszani. Várom segítségegek!
nekem az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy nekiállok játszani karrierbe és miután leráztam a rendõröket, elmentem a rejtekhelyre, bemutatja a csapattársamat és utánna kidob?
a választ elõre is köszönom.
Azt nem tudja valaki hogy néhe nem mined alkalommal game. exe hibával kidobál?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
multizni h lehet nem tudná vki megmondani? elõre is thx
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
amúgy nemtom.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Én nekem az lenne a problémám hogy fel akarom telepíteni a játékot beírom a kódot és a DirectX-et kezdi el telepíteni de amikor végig töltötte a DirectX-et azt írja ki hogy: "Installation cannot continue because this game reqieres DirectX 0 or higher to be installed on your system. You can download the latest version of DirectX here: http://www.microsoft.com/windows/directx"
Lécci segítsetek!
de ugyanezt csinálja gta sa-nál is, ha nincs bent iso... itt meg, ha bent van, akkor se jó neki.
ati radeon hd 4670m van és két giga rram...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
,??,,,
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
valaki tud olyan végigjátszást amia wolf-on túl van?
elõre köszi
Mindazonáltal regisztrációs kódokat nem szokás világgá kürtölni (szerintem.)
Because fuck you. That\'s why.
Buék.!!
TDU nickname:lowlama
Because fuck you. That\'s why.
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
ez a Fraps nevû kis alkalmazás,ezzel képeket is,és videókat is tudsz csinálni a játék közben.
Vettem két teljesen egyforma Logitech Formula™ Force EX kormányt, megvettem az NSFC-t és az egyik gépen amikor játtszunk nincs erõvisszahatás ha pl. patkára, megyek, vagy ütközöm. Mi lehet a baj?
Mindkét kormány a driver-hez adott tesztprogival tökéletesen mûködik.
Létezik az NFSC-nek olyan beállitása ami ezt kikapcsolja?
Elõre is köszi.
annyira gyökér nem vagyok, hogy 1 sort ne olvassak vissza.. am meg sokat segitetettél^^
esetleg akkor valaki tudna segiteni???
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
azt írja látogassak a needforspeed.com-ra valaki légyszives segytsen
Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."