22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• fúj Félkrajcár
    húzzámá innen a faszba
  • Oehler1985
    Release Dates: November 1, 2006 (US) |November 3, 2006 (Europe) | November 9, 2006 (Germany)

Itt a hivatalos megjelenés erről az oldalról :
    megjelenés

Remélem nem keseritek le vele senkit .
  • DJ Skyline
    mi múlik azon az egy órán? :)
  • DJ Skyline
    "ez itt egy fórum, ez itt nem chat! itt arról szokás beszélni, ami a téma, tehát itt nem érdekel senkit a blueray író...a másik, ez nem egy chat topik, itt nem írunk be olyanokat, hogy mentem kajálni, semmi ilyesmit, csak ami a témával kapcsolatos!"
  • Attila56
    Kérlek válaszoljatok rá.Fontos lenne.:

Sziasztok.
    Nem szokásom warezolni,de egy kérdésem lenne.

http://gamestation.smsline.hu/reg.php

Ennél az oldalnál nektek bejön az email küldése??mert nekem 404-es hibát ír ki,meg mozillával nemtom előhozni,meg minden.Segítségeteket előre is köszi.Mert emailt szeretnék írni.Vagyis a Carbonról írni,mert olvastam egy oldalon hogy a gamestationnak írtak üzit hogy majd Okt. 31.-én este fent lesz a Carbon(bár nemtom mi igaz ebből)
  • jakewyler
    nekik is lekell szedni,hogy működő verzió-eamúgy meg télleg lassúak mert megjelenés után 1 órával teszik csak ki.
  • peti193
    tudtomal nem!
  • kill3r21
    Off: sorry de ne legyetek már Nforce örültek..jo oldal de kurva lassan kerülnek rá ki a cuccok..pl nem emlékeztek tavaly a mw hkzonda verzire...már rég jácottak vele mire kikerült nforcra...pl nemrég is már rég kiprobáltam a Rush for Berlin reloadedet mire kirakták oda hogy van..szal ennyi (UI: attol még sajnos regeteg fake verzio van carbonbol)
    On
  • martinho040150
    van egy warez oldal amin regiztem magam(magyar oldal)!nem pénzesek a magyar oldalak?
  • Attila56
    Sziasztok.
    Nem szokásom warezolni,de egy kérdésem lenne.

http://gamestation.smsline.hu/reg.php

Ennél az oldalnál nektek bejön az email küldése??mert nekem 404-es hibát ír ki,meg mozillával nemtom előhozni,meg minden.Segítségeteket előre is köszi.Mert emailt szeretnék írni.Vagyis a Carbonról írni,mert olvastam egy oldalon hogy a gamestationnak írtak üzit hogy majd Okt. 31.-én este fent lesz a Carbon(bár nemtom mi igaz ebből)
  • jakewyler
    remélem hogy nem
  • GabriSanyi
    jh ég az előbbihez hogy kb 40 pass-t írnak hozzá és vagy 200-an kérik még a jó jelszót........
  • DJ Skyline
    sehol, de egy csomó helyen 31-ét írnak! csak nem légből kapott dolog, hogy x+1 helyen írják ezt a dátumot!
  • GabriSanyi
    találtam egy bizonyos oldalon 1 carbont(ezen az oldalon ez az első PC-s relase) 2133Mb-osat,nem szedem le mer minek,csak a kommentje érdekes,ezt megosztom:

This is a Pre Release of the game that was given to some Gaming Websites and Magazines, It is no different from the Version you can buy in the stores on the 01.11 though. Simply burn or mount with Alcohol 120%, install and copy the cracked content f

Mielőtt letiltotok törötök büntettek elmondom hogy csak érdekességként raktam be.......
  • peti193
    igazság szerint sejtetem h valami kamu....
  • DJ Skyline
    nem lehet leszedni, az csak tájékoztat, hogy van warez verzió!
  • NEOreg3
    onnan sehogy
  • Száddi
    Az nforceról hogy lehet leszedni cuccokat vagy az micsoda?? Bocsi ha túl lámás a kérdés :D
  • peti193
    jól van csak baszta a fantáziám.......
  • mentos-boy
    "this is a repeat of a fake, L.word.s01.e02.dvdrip.rus.NOVAFILM.avi inside the iso file definately a fake, sorry guys"
    ...ennyi!
  • Csabesz6
    oks barney azé' htx;)
  • mentos-boy
    le van írva hogy valamelyik film DVDrip-je!!!
    nyugodj bele...
  • peti193
    jó van nyugi
  • OLIII
    mondom n-fo-r-ce ............ semmit nem kell itt próbálni
  • Rage47
    az amcsi és európai változat között lesz különbség? pl más kocsik stb.
  • gman906
    Egy nagy nulla
  • OLIII
    ha fenn van az n-fo-r-ce on akkor jött ki egyéb más esetben NEM... miért nem lehet ezt megérteni...
    ezt is be kellene írni ebbe a piros részbe itt fenn...
  • OLIII
    ez viszonyítás kérdése, simán megy defaulton úgy elhiszem,
    de pl nekem van egy Athlon Xp 3200+ és egy 6800GT m és közel sem megy simán még medium beállítások mellett sem (motion blur természetesen kikapcsolva minden esetben) , hiába a 256mb memória a vid. kártyán; ja és 1gb dual memória van a gépben és friss rendszer...
    úh erről ennyit
  • jakewyler
    Nem azé,de hol van írva a hivatalos oldalon a okt.31???mert én sehol nem találom csak a nov.1-et, van egy olyan érzésem,hogy mára se kapunk carbont
  • GoKu x
    inkább oylat irj h pc. akkor több üzo fog menni privátba hidd el
  • Hellsing47
    TL
  • Barney Tech
    Akit érdekel honnan tudja letölteni xbox360 az irjon privátot.
  • peti193
    a kis gyikok:) nekik azé jobb egy csomó játékot hamarabb kapnak meg mint mi!Nem kell Wrezozni nekik mert VAN PÉZ!!!!
  • GoKu x
    hát ez fenyegetésnek vette a kocka :))
  • doxadmin
    nem gondolnak, hanem azzal álmodnak! .-))
  • doxadmin
    Nszerintem szemét vagyok, mert a következő történt!

Az egyik warez oldal forumáról kitiltottak, pedíg csak 2 hozzászólásom volt, és nem sértettem meg vele senkit, nem warezoltam, nem hirdettem más oldalt!

Írtam az adminnnak hogy 14:00-ig van idelye visszavenni vagy elintézem hogy ne kerüljön föl az oldalára több játék!
  • peti193
    hát mondjuk ha szét tudják lőni egymás fejét az iskolába....minekik egy boltrablás?.....
  • tikshow
    persze, ez egyértelmű, sok 13-14 éves beront a best-buy üzletlánc valamelyik boltjába és kirabolja :)
  • peti193
    jaja!!!mondjuk már lehet h már valaki feltört egy üzletet és kifosztota a Carbon állományt:Dés már nagyba zuza!!!
  • GoKu x
    mert nem kockák mint mi