Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi!
Mikor lesz warez verzio ? Okt. 31elött?
Mikor lesz warez verzio ? Okt. 31elött?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
a büntetõpontot azonnal kapod... 5 pont után egy hétig el leszel tiltva, mármint nem küldhetsz hozzászólást...
büntetõpont
oké bocs ha basztattalak, piiiiiiiiiiiiisz, bárcsak már ott lenék hogy az elinditásárol vitatkozunk :S
eredetivel lehet online ...
... nem eredetivel még nem tudni...
... nem eredetivel még nem tudni...
Bocs de nins kedvem végigolvasni az elõzõ 8000 üzenetet és ezért mgkérdezném hogy az NFS Carbonnal akár a demova llehet majd valahogy LAn on jacani?
Csá
figy elsõre nem törlöm mert azt úgyis meg szokták beszélni hogy mégis hogy indul, ha valaki ezek után bejön és megkérdezi mikor már a FAQ-ban is benne van akkor törlöm.. (ezt a játék megjelenése utánni idõszakra értem)
most akármit linkelnek be azt tudjuk h FAKE! szal nicsn értelme itt maradnia.
most akármit linkelnek be azt tudjuk h FAKE! szal nicsn értelme itt maradnia.
tiszta gyurcsány azt csinál akkor amikor akar, és nézzétek emg mára midenki õt akarja kinyirni
igen, a házigazda szerep feljogosít egy kissebb fajta moderátorkodásra, tehát, akkor szól rátok amikor akar, akkor törli a kommenteket, amikor akarja! ha olyan a probléma, amivel nem tud boldogulni, akkor szól a moderátornak, és ha úgy látja, akkor közbelép, ha meg szerinte nem vészes, akkor nem kap pontot az illetõ!
de lehetõleg ha kijön ne töröjed m a warezt, mert lehet hogy emiatt nem fog soknake lindulni!
nekem is onan vana pontom hogy vagy 10 en "dumaltunk" eleanorrol , mert az is lesz a játékban.. erre bejõn a srác és "belepofázik" majd fut egy modihoz hogy csunya szabi igy +ugy...
és a tõbbiek nem kaptak pontott..
és a tõbbiek nem kaptak pontott..
SLICK:
Légyszíves olvassad el a mai napi hozzászólásokat!
Meglátod: kevés hozzászólás volt és nem nagyon volt benne SPAM! Egészen addig amíg valaki elnem kezdett kötekedni. (13:44 óta 50 hozzászólás)
Légyszíves olvassad el a mai napi hozzászólásokat!
Meglátod: kevés hozzászólás volt és nem nagyon volt benne SPAM! Egészen addig amíg valaki elnem kezdett kötekedni. (13:44 óta 50 hozzászólás)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
az hogy kezdem unni és unom két különbözõ fogalom! Warez majd lesz a FAQ-ban... Nézzetek be pl WOrld of Warcraft topikba vagy CS: Source topikba... vagy az ez elõtti NFS topikokba... ugyan ez volt. Én pl megpróbálom úgy rendben tartani a topikot h ne legyen az mint MW-nél. De ez is kezd olyan lenni.
na innentõl én befejeztem az offolást, ha vkinek nem tetszik vmi reklamáljon modiknál.
na innentõl én befejeztem az offolást, ha vkinek nem tetszik vmi reklamáljon modiknál.
Most ne slikett hibáztassátok: arrol van szó eredetileg hogy bejön ide valaki aki azt mondja hülyegyerekek vagytok és kussoljatok és hogy majd köztetek fognak rendettenni a modok! Nem ám neki adnak hogy igy bejön és bepofázik, vagyis majd kiderül de ki ez valami Isten?
<#taps>#taps>
hát vmikor törölsz oyan üzenetkeet amit nem kéne, és itt nyafogsz hogy nicsn kedved törölni, ennyi kész, tedd le a jogot és add oyannak aki rendesen eltudja végeznia munkát, milesz ha emgjelenik a full? 500 bol 490 et törölsz mert warez hsz-t tartalmaz? eccer elszurnak iyenért az utcán
oks azt megértem,hogy törlöd a warez,OFF,stb...hszeket,de még kell törölni a DEMO hszeket is??hát ez akkora hülyeség<#wilting>#wilting>
1. Akárki akárhogy fikázza ezt a játékot, nekem azért bejön...
2. Kell egy tapasztaltabb fórumozó aki rendben tartja a topikot..
3. ha most helyettem DJ Skyline lenne a házigazda, akkor sem lenne különb a moderálás.. és lehet nem véletlenül bízta rám inkább a topik vezetését.
2. Kell egy tapasztaltabb fórumozó aki rendben tartja a topikot..
3. ha most helyettem DJ Skyline lenne a házigazda, akkor sem lenne különb a moderálás.. és lehet nem véletlenül bízta rám inkább a topik vezetését.
figyu haggyuk is õket,ezek nemnormálisak.
hiába jártatom a pofám énis.
még a végén én kapok pontot,úgyhogy én befejeztem.
majd a modok rendet tesznek...
hiába jártatom a pofám énis.
még a végén én kapok pontot,úgyhogy én befejeztem.
majd a modok rendet tesznek...
Nem én nyitottam, hanem elválaltam a házigazda jogot, h rendben tartsam a topikot. na de flém OFF
ne járasd már le magad! Kell aki rendben tartja a topikot, ha én nem lennék már elszabadult volna itt a pokol... bár már így is sok a hülyeség! Ha nem tetszik vmi reklamálj a modiknál.
te figy ne ugassál SLICK-nek mert õ szépen végzi a házigazda feladatát,csak éppen ti nem fogjátok fel hogy nem kéne ennyit spemelni...
És szerinted ez nem a játékorol szól??? XY bejön aki kezdõ és leszed valami hülyeséget a netrõl és meglátja hogy az télleg egy hülyeség mert azt írták hogy MÉG Mindig nincs kiprobálható verzió!!!
Attol hogy te, meg én ,meg a többiek akik itt vannak tudják, de vannak nem olyan tályékozottak is és azoknak kell ez is....
Attol hogy te, meg én ,meg a többiek akik itt vannak tudják, de vannak nem olyan tályékozottak is és azoknak kell ez is....
Amúgy Slick te nyitottad ezt a témát, ez azért van, hgoy az emberek a carbonról beszélgessenek, mikor megnyitottad gondolhattál volna erre, hogy sok szó lesz a demóról, meg warez is lesz.
Gyerekek! Én szoktam nézni a topicot. Ha látjátok eddig nem is irtam semmi hozzászolást csak nézelõdök! Épp ezért irtam hogy arrol van szó amiröl kell.... demo... full game... videok.. képek ... autok! Nem arrol hogy ki mekkorát brunyált vagy hogy millyen volt tegnap este a Szökés a Tv-ben! Épp ezért irtam most mert mint kivülálló aki nézi a topikot azt látom hogy arrol van szó amiröl kell! Most addig ne irjatok semmi csak ha kint van a demo??? miez?????
"MÉG MINDIG NINCS "KIPRÓBÁLHATÓ VERZIÓÓÓÓÓÓÓÓ"!!!!
ma az egyik haverom akart eteni azzal hogy a haverjának megvan a full ami 4.1gb-ot foglal...mondom aha ja persze.erre õ õ is elkérte de a csávóka azt mondta hogy nem veszi ki a winyót mert fél hogy kacc a windows-nak dvd-t meg nem ír mert nincs neki😄
mikor meghallottam mondtam ennek bedõlsz?
tiszta lol😄"
ez mi ha nem baromság?
és még sorolhatnák párat de mostmár tényleg befejeztem... -.-
ma az egyik haverom akart eteni azzal hogy a haverjának megvan a full ami 4.1gb-ot foglal...mondom aha ja persze.erre õ õ is elkérte de a csávóka azt mondta hogy nem veszi ki a winyót mert fél hogy kacc a windows-nak dvd-t meg nem ír mert nincs neki😄
mikor meghallottam mondtam ennek bedõlsz?
tiszta lol😄"
ez mi ha nem baromság?
és még sorolhatnák párat de mostmár tényleg befejeztem... -.-
a játékról lehet beszélni...
csak azzal van baj h a demó így meg úgy... sok baromság, ja meg aki beesik h infót találjon a gamerõl, az mit lát??? Csak azt h jajj mikor jön már a demó, jöhetne már, stb...
egyszer le lehet írni de utánna már átmegy szpembe és csak a topikot szpemmelitek szét...
dehát újregeknek lehet magyarázni...
csak azzal van baj h a demó így meg úgy... sok baromság, ja meg aki beesik h infót találjon a gamerõl, az mit lát??? Csak azt h jajj mikor jön már a demó, jöhetne már, stb...
egyszer le lehet írni de utánna már átmegy szpembe és csak a topikot szpemmelitek szét...
dehát újregeknek lehet magyarázni...
az a nagyon nagy baj hogy itt is meg mér rengeteg helyen mások felsõbbrendûnek érzik magukat, pedig ugyanúgy senkik csak fórumozók..
Nemtudom milyen jog alapján lehet meg egyáltalán hogy érzik azt hogy õk arra jogosultak hogy ugyanolyan userek felett rendelkezzenek és a postjaikat törölhessék... Számomra ez érthetetlen és elfogadhatatlan, és hiába próbálja bárki is megmagyarázni észszeû érvek alapján sose fogja tudni...
Nemtudom milyen jog alapján lehet meg egyáltalán hogy érzik azt hogy õk arra jogosultak hogy ugyanolyan userek felett rendelkezzenek és a postjaikat törölhessék... Számomra ez érthetetlen és elfogadhatatlan, és hiába próbálja bárki is megmagyarázni észszeû érvek alapján sose fogja tudni...
akkor minek válaltad el? ne rijjá, tedd el a házigazda jogot, avgy csináld becsületesen nyafogás nélkül!
egyetértek
ha nem teccik valami el lehet menni! Ha meg árulkodsz egy moderátornak akkor meg mindenki majd kisbuzinak fog nézni!
MODOKNAK:
Picit túlzás ami ebben a fórumban zajlik!!! Itt már semmirõl se lehet fórumozni. BAKKER EZT A KURVA NAGY CENZÚRÁT!!!
NEM LEHET BESZÉLNI:
- DEMÓRÓL
- MEGJELENÉSRÕL
- ÉS MÁR A JÁTÉKRÓL SE!!!!
Picit túlzás ami ebben a fórumban zajlik!!! Itt már semmirõl se lehet fórumozni. BAKKER EZT A KURVA NAGY CENZÚRÁT!!!
NEM LEHET BESZÉLNI:
- DEMÓRÓL
- MEGJELENÉSRÕL
- ÉS MÁR A JÁTÉKRÓL SE!!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
snake nek szóltam, nem neked
Mit fejezzenek be??? Beszélgetnek a Carbonrol ha tudnál olvasni látnád -> remélem a modik intézkednek igen, az ilyenek ellen mint te!
mirõl kéne itt vitatkozni, még csak nincsenek is warez hozzászólások a carbon a téma.
Ha visszaolvasnál látnád hogy a térképröl beszéltek, az auto listárol, képeket linkltek meg videokat meg mi egyebeket! Szoval ezért mert nem azt látod hogy mindenki arrol beszél hogy hány percen belül jön a demo attol mért intessz kussra mindenkit... büntetõpont azaz: neked kéne az okoskodó megszólalásodhoz!
"kuss! -.-"
húha "VIP", minek képzeled itt magad?
húha "VIP", minek képzeled itt magad?