22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#11329 USA-ba még nagyba alszanak és nem gondolnak semmiféle Carbonra:D -
#11328 Akit esetleg érdekel honnan lehet letölteni PSPre az irjon privátot. -
Code92 #11327 erre inkább nem válaszolnék... -
#11326 Majd megkérdezem sumakertől hogy 300 al a célegyenesben mennyire homályosodik nálla a kép xDDD -
csoola #11325 sokan elbiztátok magatokat, sztem lehet h még az eu-s megjelenés környékén jön el hozzánk... -
#11324 Szerintem fejezzétek be a warezolást. -
#11323 Szerintem holnaputánra biztos már meglessz.Mellesleg ti pénzért írtok dvd-t másoknak. -
tikshow #11322 az 18:00-20:00 között 35% 20:00-23:59 40% 25%, hogy nem kerül fel ma -
#11321 #11314, még annyit csak hogy a szemed télleg kibaszottul máshogyan látja, mint egy kamera! mentem én már 220-al az m1-esen, és igaz nem ilyen erőteljesen de elmosódott a táj meg minden, csak ami előttem volt azt láttam teljesen tisztán
vonjál köbgyököt abból ami a carbonban van, és akkor kb el tudod képzelni hogy milyen az életben -
tikshow #11320 a carbon oldala csak nekem nem jön be? -
#11319 Szerintetek ma még felkerül warezoldalakra a carbon teljes? -
tikshow #11318 na szal pontosítok, mert elég hülyén fogalmaztam meg, a kamera nem ugyanazt látja, mint a szemed, trükközni kell, hogy ugyanolyan legyen, ezért a motion blur effekt filmekbe is néha, na itt is hasonló az oka, hogy érezd a sebbeseget, csak annyi a gond, hogy a valódi életbe csőlátásod lesz, tehát egy bizonyos körön belül mindent tök élesen látsz azon kívül minden tök homály, na ezt próbálják a játékba is megoldani, de elég hülyén...am nekem sose volt bekapcsolva a motion blur, mert nem nagyon szeretem, hogy alig látom az utat (nfs u1 óta amióta ugye van a motion blur, azóta nem használom) -
Elmör #11317 Asszem, ez basz**ás!
Persze attól is függ, hogy mekkora távolságok vannak, pl városban úgyis tudod, hogy 90-el menni gyorsabbnak hat, mint kint. De köszi, hogy ezt megosztottad velünk, nagyon cool. -
#11316 Aza baj hogy lószart sem lehet látni a videóból mert szer a felvétel de bizonyításnak tökéletes. -
#11315 ebbe a játékba az akadást nem ugy lehet érteni h szaggat hanem belassul, lasabban reagál a bill.(vagyis nálam iylen gondolom mindenkinél) mit gondoltok mennyi a reális fps ami türhető is. 25 talán? és melyik effekt veszi jobban le az fps-t? de vmi olyan ami nélkülezhető is nem nagyon érzehető a hiánya. -
tikshow #11314 ez egy kamerával van felvéve, azért ha a saját szemeddel néznéd akkor abban a tempbóban lehet kicsit csőlátásod lenne(egy sávba tök élesen látsz , aztán mosódik egy kicsit a dolog) -
#11313 391 km/h mclaren f1-el...fele annyira se mosódik el a környezet mint az #11305-ben! :|
mind1 -
Elmör #11312 Nálam rosszabb volt a helyzet, de gondolom a kari miatt, ami végülis el is ment a háztól... :)) -
#11311 Jó benn ez a takony effekt is. -
#11310 Húúúúú.Jól néz ki.de el van piszkosul túlozva.mi lesz ha 300km/h val mész.Szerintetek van esély hogy a teljesben is be lehessen kapcsolni a motion blurt pixel s...2.0-ás karikkal? -
Oehler1985 #11309 ja jó neki !!!! -
#11308 máshogyan nem tudják megoldani a sebességérzetet, mert azért 180-nál már tényleg látsz élesen, ha más miatt nem is akkor az adrenalin miatt :)
de ha télleg gyorsan menne a game akkor meg senki nem tudna vele játszani, tehát maradnak az ilyen szemfényvesztésnek is gyenge effektecskék |-C -
Elmör #11307 Ez az!
Pedig 180-al nem egyszer megyek és közel sem olyan. Inkább 210 környéke ez, 220-nál (rossz voltam és ennyivel is mentem ) -
#11306 -
#11305 pölö -
#11304 Az ürgének télleg megvan ps2ben. -
#11303 én nem recskázom csak várom! -.- -
#11302 El sem hiszem mindenki(én is) itt recskázik és ezt a játékot várja. -
#11301 Valaki tudna képet tenni amiben be van kapcsolva mert elnemtudom képzelni milyen lehet a gémben a motion blur. -
#11300 vegyen -
tikshow #11299 http://www.nfsunlimited.net/ - az legfelső cikkben leírják, hogy miben fog különbözni a demo a teljestől, ez interjó valami főokossal az ea-nél az eredeti szöveg pedig a carbon hivatalos honlapján található meg, remélem még nem linkelte be ez senki sem :) -
#11298 ezt akartam írni aki nem birja míg ki jön pc-re vegyek egy xbox 360:)) -
#11297 Már vártam hogy mozduljon meg :D -
#11296 megyek veszek egy XBOX 360-t amíg nem jön ki pc-re!!!!! -
#11295 1 joy+kábelek 99.000ft a fullos(2kar,hdd,memóriakártya)
térjünk vissza a carbon-hoz:) -
#11294 :D -
#11293 De a gyengébb felszereltséget. -
#11292 Jah én éppen ezért álítottam ki mivel eléggé valósághűtlen. -
#11291 elmossa a képet! csak az a baj, hogy 180-as tempónál olyan érzése van az embernek mintha hiperűr sebességgel menne a star warsban! -
#11289 Elmosódás effekt. Inkább csak elrontja a játék grafikáját.