22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#11422 valahol meg nov 9. pl az sg.n is olvastam az utóbbi dátumot -
Code92 #11421 ok jó lesz.játékról ennyit. MIKOR JÖN? -
#11420 Kénytelenek vagyounk várni, aki nem akar az ugorjon át az amcsikhoz, és hozzon egyet magának, de mielőtt játszana vele tegye föl nekünk is!!!! -
#11419 Nah gyerekek szerintem haggyuk ezt a megjelenéses dolgot.Valamelyik nap kijön aztán kész.Beszélgessünk a játékról,háha úgy gyorsabban elmegy az idő -
#11417 ma vagy holnap! hol okt 31 van írva, hol meg nov 1 -
#11416 Jó tudom bocs!
Most akkor télleg mikor jön ki? mer már mindenki annyi mindent mondodt h nem vágom -
#11415 nah akk ma adják ki amcsiba vagy nem?
minyá nyitnak a boltok:D
ha kiadják,estefele lesz belőle vmi,adddig mek mocizni:D:D -
#11414 Brazil........te mekkora egy láma vagy :D :D :D :D.Killer értem...csak olyan furcsa volt :D Azt hittem ide jöttél basztatni embereket :D :D :D :D Mint ahogy sok értelmes ember ejön ide és elkezd pofázni meg stb......Nah azokat nem birom.Nah mind1,ne térjünk el a Carbon témától.Most akkor Nov. 1.-jén jön ki USA-ban? :( :( :( De már mindenki keveri a szart...ez a legrosszabb,és így nehéz eligazodni! -
#11413 ez mekkora hue, szegény -
#11412 ezt pont te mondod... -
#11411 hol ollvastad???? -
martinho040150 #11410 úgy se lehet még sehonnan leszedni a teljest!értelmetlenség most itt egymástól kérdezhetni hogy "hol van már fent?" !le kéne egy kicsit nyugodni -
#11409 nekem irtad? mert akkor Te nem láttad a faq-t
#11398 köszi, úgy emléxem régebben vmelyik UG-nál vol ilyen, azt hittem összefügg a megjelenések dátumával is... -
mentos-boy #11408 -
#11407 -
#11406 Bocs mindenkitől ! -
#11404 idegesít a sok hülye aki megkérdezi h mikor jön ki? honnan lehet tölteni? meg ezek, és most valakin le kellett vezetni a feszültséget :) -
#11403 Gratulálok.A kúltura feltámadt. -
Oehler1985 #11402 passz ezt én sem tudom csak annyit hogy a collector edition és a sima tér el egymástól de szerintem ezt te is tudod !!!!!
-
#11401 KILLER....neked mi a bajod ilyenkor? :D(normálisan kérdezem,úgyhogy lécci normális választ is adj rá :D) -
#11400 láttom ellszabadultak az érzelmek:D mirről maradtam le:) -
#11399 Talán megkéne nézned a FAQ-t és kiderülne :D -
#11398 nincs ilyen tudtommal, hogy amcsi és eu változat -
#11396 én a témával kapcsolatban irok, arra miért nem válaszoltok?
az amcsi és európai változat között lesz különbség? pl más kocsik stb. -
Oehler1985 #11395 igen neked irtam -
#11394 lehet hülye kérdés, de van/lesz különbség az EUs és USA verziók között??? -
romanpierse #11393 Emberek itt több üzenet megy 1 perc alatt mint a chat.hu-n és még meg sem jelent a játék -
sorted #11391 amazon.com-on pl aztirják már hogy In Stock asszem.. -
#11389 Oehler1985 azt nekem írtad hogy megnézted az oldalt? :D -
#11387 Amúgy meg sztem is az utóbbi időben kicsit lassult az nforce, de tök mindegy mert ha "kiadják" akkor kinnt lesz ott is 1-2 órán belül, de akkor is mi van?? A nagyobb warezos oldalakra is plussz 1-2 óra amíg feltöltik normálisan. Btw remélem ma vagy holnap kijön mert van regem a doxra -
Code92 #11386 rohadt érdekes és témához állatira nem köthető dolgokat tudsz mondani úgyhogy leléphetnél már amúgy szerintem is ki kelll bírni még 1 naopot hülye időeltolódás -
#11384 Egyként tud mutatni nekem vki egy boltot ahol az van ott h okt.31-től kapható??(USA) -
Száddi #11383 Nekem van olyan érzésem hogy mi ezzel ma már nem fogunk játszani majd csak holnap :S De mind1 szünet van :D -
#11382 gondolom tömegével kapod az acc-okat mindenkitől :D -
#11381 ezek szerint! bár ez megint csak egy mende monda eddig! -
#11380 engem egy dolog zavar a carbon demójában....az, hogy kicsit sötét van a garázsban
ja meg az lenne a kérdésem, hogy ti mikor változtatjátok az út tükröződésének minőségét, nektek változik valami? -
Code92 #11379 igazad van -
Oehler1985 #11378 én megnéztem csak november 1-én indul újra az oldal.
Lenne 1 kérdésem a www.majomparade.com-ra van valaki regelve.
mert felnéznék az oldalra hogy mi található fenn csak nem tom megem regelni.
Aki regelve van az dobjon 1 privit a felhasználónévvel és jelszóval PLEASE PLEASE -
#11377 Nforce fórumán valaki ezt írta:
The PC version is already out in Asia, as I mentioned. The official release date for Europe is still November 2nd for all countries except Germany and the Netherlands, where it'll be released on November 9th. So if we're to expect the game to hit the web soon, it'll be either straight from Asia or the US.
Akkor most kijött Ázsiában? -
#11376 hát akkor várunk még 1 napot! kilehet bírni! :)