Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja addig mószt vaned szetáp...hátha árnyékra vetõdünk.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Azért ne kiabáljuk el...! Csalódtunk már a hírekben elégszer...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

DjDano
az EA Ftp oldaláról tetü lassan fog lejönni az tuti, ugyhogy valami hipersebességû linket kell keresni 😄

BlindMan
jaja...asszem 7 óra az eltolódás...lol...akkor majd reggel kell tolni...azzal meg ki húzzuk szerdáig...vagy csüt.-ig...ill,addig amíg a torrentre nem fake-et tolnak fel...pffff....nahh...addig is mindenkinek jó várakozást...😄😄😄😄<#violent><#boxer><#gun><#idiota><#vigyor3><#wink><#nyes><#nyes><#taps>

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

De okos vagy de ha ott este 8 kor rakják fel akkor az itt min másnap hajnal 2, 4 óra.
Barney Tech
Jaaah, igaz bocs 😊
Összezavartam magam egy kicsit.

DjDano
de ha ott felrakják este, akkor itt ugyanúgy hajnal lesz 😊

Barney Tech
De ha ott felrakják akkor mit attól függetlenül ugyanúgy le tüdjük tölteni amicsi honlaprol.

Akkor az itt holnap hajnal 😞
Barney Tech
Sztem amcsi.

Ez a ma este milyen idõzóna szerinti ma este?
mike0013
NEEEM😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mostmár elhiszed??<#bee1>
ja, a hír forrása:www.nfsunlimited.net
honann szeded hogy este lesz demo?

On other hand, the PC demo is more likely to be released tonight, so keep checking back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Jagi
szia Elmör 😊

Jagi
pedig de
NFS az NFS, ne várj szimulátort

bld
ja ja náéztem énis pár videót és a mozgások elég neccesek remélem nem csezsik el h megint vmi iszonyat arcade-stílusú szart dobnak ki csili-vili grafikával.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Shortstop
meg ugye V6 nem I4

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Remélem én is, hogy javítottak rajta és nem lesz olyan "furi" mozgás!<#wave>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

A kategóriáknál nekem furcsa, hogy az Audit, meg az M3-ast az Exoticba tették. Golfból viszont jobb, hogy nem GTi van hanem R32. Egyszer volt szerencsém látni élõben és jobban is néz ki+jobban megy, ja meg ugye 4WD és nem FWD.<#buck>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

hát igen valahogy nem tetszik igazából senkinek, de még nem próbáltam nem tudok róla véleményt nyílvánítani. ami az u2-ben volt nah az tetszett azzal még most is szoktam drfitelgetni

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

rTp
A demót nem tudjátok honnét lehet lehúzni, mer az fix, hogy kint van már, sok helyen láttam... (igaz fake) 😄

|_O_|

Igen, lesz megint drift!
Ha érdekel, akkor keresd meg lejjebb a linket, van videó róla, de nekem valahogy nem tetszett a kocsi mozgása drift közben.

bld
amúgy még a vicces dolgokhoz hozzátartozik annak is a megemlítése, h ebben a kategóriában csináltak már 2 éjszakai és egy nappali játékot is, -vagyis képesek mind a kettõre-, akkor miért nem csinálnak egy olyan gémet amiben változnak a napszakok

ja és még 1 kérdés a carbonban lesz újra drift?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kovecses
Nem szeretem a GameStar-osokat! Túl nagy az arcuk...

kovecses
Nem akarom azonban dicsérni magunkat, bár azt nem tudom megállni, hogy el ne mondjam, a Team Fortress 2 videó annyira világpremier volt, hogy tõlünk vette át több nagyobb hírportál, s még a YouTube is a Zero által felvett videóval volt tele egy ideig. Ezek az apróságok teszik igazán emlékezetessé számunkra az idei GC-t.
<#violent>

kovecses
<#taps><#vigyor2><#circling><#nevetes1>

zsanet
az egy 2GB-os lufi..rar fájl és üres(sztem)

bld
ebben is úgy lesz majd h ráállok a fényre és akkor beteleportál egy versenyre, az elég gyerekes volt remélem kitalálnka majd vmi okosabbat

Nah, most lépek majd jövök benézek és ha válaszoltok elõre köszy csumesz

U.I.: PLZ válaszoljatok !!!!!!!
ilyen race wars lesz a játékban? jó lenne csak ahogy láttam az elsõ fél percben megelõzte a 80%-át a csókáknak

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

LOL mé külte 2 x ????? XDXDXDXDXD
csá, azt azt szeretném kérdezni hogy, letöltöttem az isohunt.com ról az nfsc t és kell jelszó. Ez most fake akko vagy tényleg van jelszó? Vagy mi van most evvel ???? LOL DX/forumkepek/2006_10/324.jpg
csá, azt azt szeretném kérdezni hogy, letöltöttem az isohunt.com ról az nfsc t és kell jelszó. Ez most fake akko vagy tényleg van jelszó? Vagy mi van most evvel ???? LOL DX[/img]
tudom hogy nem ide tartozik de máshol nincsnek ahol tudna valaki segíteni, sziasztok egy kis segítség kellene az UG1 el játszom a neten de van amikor lefagy az egész és újra indul a windows mitõl lehet elõre is kösz
kovecses
Ja igen! Én is néztem...

gduck
Hoppsz, pár elírás volt:

UK: nov 3.

Race Wars

Kicsit korán van még...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Európában tovább gyûrûzik a késés:

Németország: nov. 9. (ezt ugye már tudtuk)
Hollandia: nov. 8.
UL: nov.3

Race Wars

Képek

Ma újra D-DAY... Kiváncsi vagyok ez most bejöne-?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

fifi
ja
nforce-on viszont nyoma sem volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lhet hogy a kigyo a mi csapatunké lesz

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Nem tud valaki infot arról hogy lesz-e benne Dyno vagy valami mérés amivel meg lehet tudni mire is képes a verda?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Ez a valõság, addig legyetek türelemmel!:
October 26, 2006- David Teichner, Chief Executive Officer of Channel M, the largest non-traditional media company in the world and leading provider of retail marketing services, announced today that the new MAZDASPEED3 will be part of a unique marketing program involving the much anticipated Electronic Arts video game Need for Speed™ Carbon , available in stores across North America on November 1.
😊
Igen én is ezt mondtam, hogy 1-2 nappal a megjelenés elõtt már várható, a Most Wanteddel is így volt.
Pheaper
okés csak mondtam ..😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Shortstop
ezt is már megtárgyalták és talán van is neki külön topik