Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
azt mért csinálja a game, de csak idönként hogy hibával leáll az explorer hibát észlelt....
Ez mitõl lehet??
\\__/) (O.o) ( } { )
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
elmondom ujra: amint lehetõséged van, cserélj procit, mert azzal nem fog menni semmi
de elõbb utóbb majd magad is rájössz biztosan <#eljen>#eljen>
<#taps>#taps>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Kicsit viszafogottabban lécci mert kicsit nagy az arcod ott a gép mögött
Ja, és amit tudtam, rátekertem a beállításokon, de nem akadozott 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
marhára érdekes sztetek is, ugye ? 😄
isstenem...
celeronnal nem nagyon csodálkozz, hogy annyi, azzal kb egy pasziánsz elmegy szaggatás nélkül és ezt nem viccbõl mondtam :|
Ja és ha akármit is állitok betölti a circuitot és kidob driftnél jó,ha nemállitok akkor betölti a circuitot is mükszik is és menetközbe is tok állitani akkor meg semmi baja nincs hát nemtom erre kellet várni hogy ilyen jól optimalizálják?? 😄
Configom:Celeron 2,8GHZ 512mb RAM,ATI Radeon 9550
És mielõtt valaki fikázza a configom ,én megértem a 20fps-t csak low-on annyi meg high-on is ezt nem értem 😄
örülj annak h annyit mutat..
nézd vissza a videót..
nem szaggat..
hidd el jó az a fraps..
vagy te állítottál el vmit 😊
régóta használom..
nagyon megvagyoik vele elégedve..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
majdnem potty <#hawaii>#hawaii>
2. Kicsomagoltatod vele 1 tetszõleges mappába a telepítési fileokat.
3. A setup.exe-t átállítod windows 2000 kompatibilitás módra
4. Örülsz 😊
"gépigényrõl csak annyit: 1024x768 -ba jól megy, de nincs az a gép aminél nagyobb,pl: 1280x968 felbontás mellett, minden max-on, folyamatossan 25 fps felett legyen (egy vga kártyával)"
én olvastam félre.
/sorry
"Jabar sa bu eeda murishani!"
kérdés: akármit csinálok, a directx 0 hibát irja ki egyfolytában telepitésnél. leszedtem a legutobbi directx-et, nem volt jo. akkor felraktam a legujabb ati drivert (X700-am van jelenleg) azzal sem jo. van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehet megoldani a dolgot? tudom, sokan kérdezték már ezt, de akármennyit olvasgattam vissza nem volt szo arrol hogy mit lehet ez ellen tenni 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
-fav. <#wave>#wave>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vamos Argentina!
amugy a teljes verzióban biztos hogy minden maxon lehet majd mert biztos optimalizálják. Amúgy vicces kis demó ez, kicsit csúf, kicsit béna irányítás, de itt van. :p
Amúgy ahogy igy utánna olvasgattam a teljes biztos hogy nagyon jó lesz.
Az meg hogy egy autó nem igy viselkedik az életeben? na és? megnézném hogy ha úgy viselkedne mint az életben mekkora drift pontszámokat raknának ide be az emberek 😄
ez egy arcade játék, csakis a könyed szórakozásra kihegyezve, amiben az nfs mindíg is a legjobb volt pc-n. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;
Vamos Argentina!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
remélem holnap már pc-s ver lesz fenn
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
és megjelent nem kijelent 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
-Aki pedig most se hiszi, hogy van élet a 300, ponton túl a driftben, az nézze meg a vidimet <#gonosz1>#gonosz1> #9521
Unleash Your Inner Monkey