Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Nekem x1300 van, énis leszedtem most jó. Köszi a tanácsot.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Azt légyszives mond meg hol tudom leszedni?
jakewyler
nekem is x1600pro van,nekem is újraindult a gép leszedtem a 6.9-es drivert és elindult

Hörkee
Hát nem nyerte el a tetszésemet a demó 😊

Katun
Végre egy ATi-s <#worship>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Asus X1600
Geforce 6600 GT
a collectors edition is megjelenik 31.-én vagy csak a sima?

games4ever
milyen videókártyád van?

Hali! Az miért van, hogy baszkódik a hang? Pedig mindenhol jó volt eddig csak itt nem 😞
És azt hol lehet?
gduck
Sztem rövidesen lesz új ForceWare driver is, ami az NFSel kapcsolatos "javításokat" tartalmazza (múlt évben is így volt <#vigyor2> )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jakewyler
vga driver frissítés

Hello mindenkinek.
Mitõl lehet az hogy mikor belépek a Demoba akkor egyböl reszetel a gép?
games4ever
nemnem, itt a driftrõl volt szó😊, de amúgy én nem tom csak amit írtak, mer csak mielõtt eljöttem dolgozni akkor jáccottam vele 1 kicsit, a véleményemet meg má írtam😊

Danman
Igen az nekem is volt ráadásul elsõre és EVO-val...Mondom "Ennyi az egész? AKk nem nagy cucc..."😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

RelakS
Ja, kell fékezni, de még mindig igen furán üzemel a verda... Majd kormánnyal is meg kell néznem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
<#idiota>
Az alább látható arcot az elsõ kanyarban lehagytam, majd "Opponent Overtaken" üzenettel instantwin ^^

DjDano
hát Circuitban Lamborhinivel én nem ezt tapasztaltam, kanyarokban nem árt erõsen fékezni

N3v3rland
Most akkor nem rakok képet, ezt úgyse hinnék el sokan: drift: 884,086
<#integet2>

Unleash Your Inner Monkey

Attila8805
ok most már nyitva van csak meg kellet nyerni a circuitot.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

berlinboy6329
Csinnádd meg a másik 2-t!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Attila8805
Nekem a kanyon duelll le van lakatolva<#wilting>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

berlinboy6329
Az AI-ról még senki nem beszélt.Itt is olyan csalónak érzitek az enemyt,hogy így meg úgy le vannak maradva,aztán ránézel a mapra és ott van mögötted?Mikor elõször nyomtam a circuitet,hát mintha nagyon olyan lett volna.De a drift után sima ügy volt.Canyon duel meg kaki,mert nem látom merre kell menni.Igaz nem csak ott nem,sehol sem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

games4ever
pont nem arról írtak, hanem arról h még most is síneken futnak az autók, de mostmeg már a gép is besegít a kormányzásba😛

Imremagdi
regedit segitségével tudsz világosítani

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DjDano
Komolyan nem értelek titeket, eddig az volt a baj hogy "síneken mennek" az autók, most meg azért fikázzátok mert nehezebb az irányítás....

McW
Na kb. én is így nyomom, kívülrõl mintha egy vak kacsázna jobbra balra, nem érzem, de ha ki lehet majd kapcsolni ahogy ítrák alant, nem is akarom megszokni...

Mess with the best, and die like the rest...

berlinboy6329
Bazz eza drift ez mi?Áhh,ez így szar.Megnéztem már a demót én is épp az elõbb,de az Autosculpton kívûl elég gagyi.Irányítást elõször a Camaro-val Circuit versenyen néztem,és nem volt hajlandó kanyarodni,úgy kellett erõvel elfordítani.Gallardot nem néztem mentem a lancerrel.Ez a Canyon duel meg még szarabb mint a másik 2.Nem igaz,h ebbe a k.. Optionsba nem voltak képesek legalább 1 nyamvadt brightness belerakni mert szó szerint semmit NEM LÁTOK!

Max majd a fullt azért viszem valameddig h tudjak Sculptolni.

games4ever
😄DDD<#hehe><#nyes><#nevetes1>

RelakS
A driftrõl nekem az jut eszembe, mintha a kormány mögé beültettek volna egy vakot, az anyósülésrõl meg egy hisztérika ordibálna vele, hogy BALRA!!! JOBBRA!!! JOBBBRAAAA!!!! MONDOM JOBBRAAAAAA!!!! balra-Balra-BALRAAAA!!!!!

Katun
Mert a driftben rásegít a gép az irányításra fullban ki lehet kapcsolni, olyan mintha egy gyroszkóp lenne a kormánynál az viselkedhet így. 😛

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

games4ever
pedig nem vmi bonyi egy játék ez az NFS <#beka3>😛

McW
Az lehet, csak nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy kell írányítani hogy úgy tûnjön driftelni akarok/akarnék. 😄

gduck
Verseny közben nagyon jó lett a drift 😉

McW
Örülök, hogy az írányításon módosítottak egy kicsit, most már csak az exotic-ra jellemzõ a korábbi nfs-ek sínautós fílingje, a másik kettõ már izgágább(egy kicsit). A kanyon az qrva nehéz szerintem, de ez csak jó, viszont a drift...ájájj!

gduck
Circuit+Gallardo: 1. kör 50.47, 2. kör 45.45... Ez jó?

Katun
Osztom a véleményed!
Ismét jó autókkal amit már megszoktuk az nfs sorozatból.

games4ever
ez most h jön ide???<#conf>

De te csak 16 éves vagy...persze hogy élvezed...én is élvezném annyi idõsen!
games4ever
itt egy kis olvasnivaló, akinek nem teccik a játék, hátha megteccik😊 engem nem gyõzött meg, de hátha vkit jobb belátásra bír😄

Én már láttam a demo-t szerintem nem a legjobb, de attol sokat fogok vele játszani!És a teljes az lessz király!!!Ja és inkább kivárom a teljes játélkot mindek a demo ha nov. 3.-ra kint lessz a teljes!!!

bertino
nekem az tetszik, hogy végre veseny közben van valami élet <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az a durva hogy ott virít a sarokban a v1.2 felirat és még így is egy sz*r!
tcs007
nekem állitás nélkül lehet mennni circuitot de ha állitok akkor elõbb driftet kell menni 😄 na akkor mégse vagyok hülye nem csak nálam nemjó 😄

Eagle16
De a tuningos rész nagyon ütõs(ez a jó pont)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Hali!
Letöltöttem a demót én is.Egyéni vélemény: gagyi,csúnya(még maxon is),
Az meg egy dolog hogy 7300Gt-n 15fps-t nyom fullon, de hogy még 7600GT-n sem megy játszhatóan az már sok.Ugyanaz a motor mint a most wantedban de rátettek egy két shader cuccost meg csili-vili dolgot hogy még mostani középkategóriás kártyán is szaggasson/lassú legyen...meg ha elsõre circuitot akarok menni akkor kidob a windowsba, szép.na mindegy ez csak demó, remélem a full már játszható lesz...ezt így nagyon nem kellet volna az ea-nak kiadni sztem

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius