Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
mégis mibajod van ezzel kérlekszépen megoszthatnád velem, thx...

@

gizmoplayer
Valaki tud valamit a multipléjer részérõl? pl hogy hány fõ a max, aki 1idõben gémelhet? <#vigyor2>

Na most a demo tenyleg szar. Olvastam viszont a gamestar honlapjan hogy a teljes jatek viszont baromi jo a legjobb idaig kiadott nfs. Lehet hogy ennek a demonak nincs sok koze a jatekhoz. Ezt azert jo lenne tudni mert megrendeltem a colectors editionst ami nem kevesbe kerul majd nekem. Nekem megy full graffon de valami nem stimmel magaval a jatekkal.
PJack
uff, miez? traktor? még annak sincs ilyen széles kereke<#idiota>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

gduck
Játék közben ESC és ott lehet átdefiniálni a billentyûket!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

chalezlopez
"nekem demó az úgy megy hogy filter anisotropic, AA off minden más maxon kivéve worldot az csak mediumon, és nem látom hogy szaggatna."

"config: athlon64 3200+, 1giga ram, 6600GT"

NA EZ A VICC....<#banplz>

Vamos Argentina!

Met
kár hogy nem lehet csak a hátsót külön

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TothLaci
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem kell 100-ra tenni..
SLICK
hát igen a gumiszélesítés már túlzás egy kicsit, mármint az h ennyire ki lehet szélesíteni :|

töltsétek le a gamestarol

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

ALIENwoods
'Kérdem én az egyszerû plájer. Ez normális?'

Nem hiszem el hogy ennyire nem képesek megszani a határokat. még jó hogy összen nem érhet e két hátsókerék.

PJack
francabaa.. 😞 nekem csak 18 kb/s-el jön<#sir>
azt írja, h 10 óra mire lejön

TothLaci
Remélem a Carbon Canyon-on is lehet szabadon járkálni...
InfectedMann
Lehet az lesz <#hehe>
Aztán jövõre úgyis kapok egy új vasat, végre rátudtam beszélni õsöket, hogy így muszáj megy úgy muszáj <#hehe>
Végre õk is észrevették, hogy csak szenvedek ezzel a szarral <#idiota>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

SLICK
de lehet... csak a demóban van így

itt nemis lehet majd szabadon járkálni a városban?
PJack
wow, megjelent a demo? na király, gyorsan letöltöm<#vigyor><#hawaii><#vigyor2>

10-12 ezer ftért vehetsz annál 2 generációval újabbjobbszebb kártyát.

BiG G
mi értelme lett volna az MX kártyák támogatása? lassúak, keveset tudnak (dx7), semmi értelme támogatni.

ha meg nincs pénzed akkor játssz régebbi játékokkal, ezvan.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Talán mert gyenge a géped hozzá...
bertino
ték

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

InfectedMann
"NVIDIA GeForce MX series not supported."
<#boxer><#mf1><#violent>
Csak a pénzt elfelejteték mellékelni, hogy jobb kártyát vegyek... a csórókra nem gondolnak?
Pedig eddig az összes NFS ment MX kártyákkal... Pedig egy játék miatt nem fogok új vid. kártyát venni... Ennyit a EA -ról...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

szoval nem csak nekem megy magától néha ? 😄
nekem mindig jobrahúz lol

DJ Skyline
remélem kilehet majd kapcsolni a fullban!

atenza
Azert ez elég dúrva h. driftelés közben hiába nyomod a kanyarodást, a játék felülbírálja és ellenkormányoz h. ne csússzál ki.. Vki elmondaná h. erre mér volt szükség? Ha jól emléxem az elõzõ részekben nem volt ilyen, az feltûnt volna...

Hehe, ugyanez a konfigom, kíváncsi vagyok hogy fog futni nálam ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Garyskillz
nah skacok felraktam a demot.. hát nekem az irányítással nincsem bajom, inkább a grafikával... lowon megy akadás nélkül... medium shaderrel meg lelassul a játék, maxxal meg jácchatatlan, motion blur is nagyon beszaggattatja a játékot low shader mellett is :\ remélem a fullban csak finomítani lehet jobban a grafot..

Eisenhower
azt mondja meg nekem valaki hol lehet átállítani a bill kiosztást ha egyáltalán lehet.... vmi cfg fájl vagy mi?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

armageddon666
Jeee sikerült a Duel xD Muscle-lel... Tunerrel nemment :S Exotic-kal meg sem próbáltam azt mert azzal a circuit sem ment XD nem úgy kanyarodik ahogy akarom... a Muscle meg a Tuner a jó 😊

@

nekem onnan 2kval jön😄😄
SNAKE01

új rekordom!😊

thxxx
Gerbill
playware.hu
Maximummal jön.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Honnan lehet leggyorsabban tölteni?lécci mer meek nagymutterhoz és még szeretnék jáccani vele😄😄
SNAKE01

most csináltam és csít meg fotosápp nélkül!

én most döntötem meg egy rekordot a rekord:403 818

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Banano007
jó a demo!

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Hörkee
Én ki se próbálom a demót, csak a fullt 😊

Sas6
nah már töltöm is a demo-t😊)

Remélem fog menni a gépemen 😄D

games4ever
vmi punishment😄 lol

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy kiírja ezt a directx 0-s hibaüzit annak ellenére, hogy már felraktam a legújabb dx-et + nvidia driverbõl is a legfrissebb van fent
Vmi ötlet esetleg?
vga-m: asus gf6600gt 128mb AGP
armageddon666
azé belassul az autó ha neki mész szal van mégis valami punishment.... nekem teccik a játék... motion blurt kilehet kapcsolni. igaz hogy picit elvan túlozva de azért annyira nem szörnyû....

@

scorpeeon
6600gt 128mb jóval jobb

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

autoszimulator
kipróbáltam max-on a játékot. Simán elfut szóval gépigény sokat nem növekedett.. Ennyi lenne a pozitívum.
Viszont az irányítása ramaty még mindig, mintha taknyon csusztatnám az autót. Csili vili egy ilyen játékban nem gáz, de ennyire ? Meg ilyen szintû motion blur?? szinte már hányás, hogy a háttér el van mosva mint állat, az autók meg tiszták és élesek...törés, ezt igy konkrétan nem állítanám hogy van a játékban, inkább karcolodás, melytõl senki sem fogja ugy gondolni hogy nem faltól falig versenyezzen.. <#levele><#levele>

.: mobilize.hu :.

armageddon666
nekem demó az úgy megy hogy filter anisotropic, AA off minden más maxon kivéve worldot az csak mediumon, és nem látom hogy szaggatna. maximum mintha lassabban menne. nagyon teccik a gém, bár a canyon duel nem megy :S szokatlan az irányítás...eddig a Gallardo volt a legjobban irányítható itt ivszont elég nehézkesen kanyarodik... pedg azt mondták a Muscle lesz ilyen...
config: athlon64 3200+, 1giga ram, 6600GT

@

Megy elindult istenem nme olyan szuper

hétfõn jön ki

jakewyler
90% hogy nem jön ki ma,olyan hétfõ estére várható a megjelenés