22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
hacking15 #16018 te üye a memcard mappa nem a memória kártyát jelenti..... amugy igen x360 ra lett fejlesztve szval átirat, jövöremár ps3 ra csinálják, ott még keményebb lesz a graff -
OLIII #16017 csináljad a játékot és akkor majd tudsz szkulpt olni semmi baja a játéknak csak játszani kéne vele.......... -
#16016 köszi, megpróbálom! -
#16016 nézzétek emberek egy ujreg balafasznak nevez.
hallode,hogy te milyen szánsalmas vagy. -
hacking15 #16015 amugy tok egy jo moccert ha elfogyott a pénzed.... -
OLIII #16014 mondok én nektek valamit, azért ilyen ez a játék, hogy nincs benne normális multiplayer meg olyan összecsapott , mivel akkora konzolátirat az egész mint a szél....
mi az hogy a telepítési mappában van egy memcard mappa... nevetséges és szánalmas -
#16013 na meg az rx7, az lószart sem ér, mert igaz jól lehet irányítani, de lassú! kéne egy level 3-as tuner! -
hacking15 #16012 rx7? felejtős, már ott carreragt vel furikáznak, meg ford gt vel, oyan versenyekre menjetek ahol kocsit kapsz, unlock menübe mutatja, écs csak minden kics városnegyed eb 2 versenyt csináljatok emg, mert akkor már tied az a negyed és kaphacc autot, és ha van közte vmi izom auto akkor ved meg azt, de sztem én egprobálok most egy corvett z06 al menni mer neke már az van -
#16011 ja tényleg, dodge, akkor én ezelőtt elírtam. chevroletet írtam. de megvettem a dodge-t is, azzal utol lehet érni őket, de kanyarodni nem lehet, mert csúszkál össze-vissza. lehet, hogy neked menne, nekem nem... -
#16010 A collectors editionba benne van a Pagani Zonda? és ha igen akkor hogy lehet előcsalogatni? -
hacking15 #16009 enyire nem lehetsenki balfasz igaz barney az, egyszerű vegyetek fel uj sapat tagokat, és lehet..... nálam érdekes mod lehet mindent -
#16008 rx7 se jó??se a dodge??mert akkor én is elakadtam:S -
Paranoia #16007 350Z -
#16006 hány %-nál tartasz? -
#16005 én 2-t tudtam megnyerni, pedig fullos cayman s-em van! -
#16004 #15923-RA KÖNYÖRGÖM VÁLASZOLJATOK MER NEKEM IS EZ A BAJOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#16003 én még mindig az alap mazdával mászkálok
-
hacking15 #16002 énmost db9 el, de eddig vagy 3-4 versenyt nyertm meg, nehéz nagyon -
#16001 a faszom kivan mostmár! hogy vittétek ti ezt végig? nem igaz, hogy nem tudok venni egy olyan autót, amit nem hagynak le simán!!! ti milyen autóval mentetek az audis csávó területén? (ilyen kígyós kártya a jele) -
#16000 Jaja, megérte lecibálni azt is. -
#15999 nekem a HUN Tuy verzio van meg 6 orája megy folyamatosan a játék, ugy hogy néha ledobom tálcára, minden video, és szöveg helyén van, nincs fagyás se semmi. -
#15998 Nekem alapba az összes video "pal"-os (TUY). Amúgy grat az okosságért, akkor jól jött ezek szerint az a filelist. :))) -
#15997 Hi all! Nekem olyan problémám van, hogy ha belépek a játékba, és mondjuk elinditok egy circuit versenyt ahol jó sokan vannak akkor szaggatás nélkül megy végig a versenyen. Utána a mondjuk elinditok még egy ilyen versenyt, akkor már ugy szaggat hogy játszhatatlan :|. De csak az olyan versenyekben van ez ahol sokan vagyunk, dirft be meg canyon duel-drift be nem szaggat egyáltalán. Driver baja lehet? :/ 6.5 ös driver van fent mert ez a legújabb a kártyámhoz (ati 9200 se). Tudom hogy gyenge kártya, de akkor amikor belépek mért nem szaggat?. ramnak is elkéne sztem birnia (768) mert osztálytársamnak csak 512 van mégis megy neki rendesen.
Valakinek van valami ötlete? -
#15996 abba jók alapból a videók azt tudom -
#15995 Hát nemtom...én a registryben magyarítottam és most is játszottam 2 órát hibaüzi, fagyás, stb nélkül! -
#15994 Csak akkor hibás, ha a registryben magyarosítod,
és nem találja a program a PAL videokat.
A TUY verzió jó lesz, abban szerintem alapból benne lesznek a PAL Movie file-ok... -
#15993 Mehet a FAQ-ba ,hogy a magyar nyelvel hibás a game!!én most leszedem ezt HUN Tuy verziót és megnézem,hogy azzal is vannak-e problémák,ha vkinek van vmi problémája ezzel a verzióval írjon. -
#15992 Ez nem file
A registryben kell visszaírni, a FAQ-ban megtalálod, hogy pontosan hol -
#15991 na én most lécelek, ha van valami fontos, ami menjen majd a FAQ-ba, azt küldjétek el privátba, hagy ne olvassak holnap vissza 600 üzenetet! :D
bye -
#15990 Erre gondoltam, s szerintem, teljesen jogos is.
Neked is ajánlom a 15985-ös hozzászólásomat -
tom235 #15989 hol van ez a fájl? -
chok4 #15988 hát igen....visszaállitottam magyarrol angolra es igy semmi sem fagy minden tökeletes... -
Paranoia #15987 tya
---------
A "márka" matricákat mértnem teszi fel szimetrikusan?!Vagy vagy,h kell,h a másik oldalra is tudjak akkor ugyan oda tenni:Snekem még nemsikerült rájönnöm.ugyhogy ha vki ennek a tudás hatalmában áll kérem ossza meg:)thx -
#15986 Angolra visszatenni:
Language : English US
locale : en_us -
#15985 Amit a FAQ-ba bettetek (a módszerem a magyarításra úgy, hogy videok is legyenek, vagyis a ntsc pal-ra átírása) könnyen lehet, hogy a kilépéseken is segít, hiszen eddig magyarosítás esetén olyan fileokat keresett a program, ami nem szerepelt sehol.
Így meg megtalál mindent.
Esetleg próbáld ki ezt a módszert
Full magyar lesz minden, lesznek rendes videok magyar felirattal, s lehet, hogy kidobálni sem fog. -
tom235 #15984 egy kérdés, hogy kell visszatenni angolra? -
#15983 magyarra írtad át??? -
#15982 Na átírtam a nyelvet, úgy ahogy a FAQban le van írva a languages és a memcards mappákban. Csapatváltásnál nem fagy ki, de legalább a főbb feliratok magyarul vannak -
mcrae3 #15981 hi all!
carrier-be van egy mazda rx8-asom és 62%nál járok ésmindenből csak profi csomag van egyedül a nirto az versenycsomag és hogy lehet megszervezni a többihez is a versenycsomagot??? -
Paranoia #15980 kilép!Én most írtam ár a razoros CE-t a registrybe magyarra és sépen kilép,kilépéskor