Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
a FAQ magyaritás.exe nem fut, hibaüzenet: "ez a regisztrácios kod má rhasználva van amivel telepitetted a játékot"
nekem egyébként a demohoz képes nagyon pozitiv csalodás a carbon, a visual treatmentet lowra teszem(HIGH-ban ocsmány neonreklám a grafika), brightness az égbe, minden más maxon (1280x1024), a gagyibb kocsik relative kelemesek, de pl egy camaro már nagyon gagyi 😞 oldalt mész vele, a kikaparás a nemlétezõ fizika miatt ilyen szánalmas 😞
végre nem csak 3 kocsi ellen mehetünk, hanem akár 7 ellenfél is lehet a pályán - VÉGRE !!!!
mindenesetre a bugdemo után még adok a karriernek 1 esélyt 😊 természetesen csak a cobra11 végigtolása után 😄
Forza.
"Everything that happens, happens for a reason"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
1. kivághattad volna a képet paintban
2. mi ez a 2 púp a kompresszor körül!😄 vadászgépeken van ilyen beömlõ
Bár még csak 1 fél órát játszottam vele, tetszik!
Nos a városbeli, ill versenybeli irányítás nagyok király! A Karrierben 3 autó közül lehet választani elsõként tuning, izom, és van még egy arra nem emlékszem, én a tuningot vagyins a mazda RX8 at választottam!
Noa mint mondtam az írányítása remek, tuningolásra nem vol még alakalmam, keveset játszottam vele!
Amúgy visszatér szereplõként a jó öreg CROSS õrmester!
Szerintem a garafika üti a most wantedot 2000cel procival 768 Mb memoval, és geforce 6600 256Mb-os karival 800*600ban simán fut, egyszer kétszer van egy kis szaggatás!!
A magyarításról:
Az exe-t nem tudtam föltenni mert azt írta ki hogy a serial foglalt! Ezt pedíg csak a játék újratelepítésével tudnám változtatni
Átírogattam a fájlokat, de a játék elején volt fölirat, most meg nincs fölirat, csak a menü+az sms-ek magyarok!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ill be back !!!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Ill be back !!!!
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Szívesen meghallgatnám a véleményét ha már a topiknak errõl kéne szólnia.
Most komolyan milyen a játék, jobb mint a demo??
üdv Oliii
Ill be back !!!!