22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• rvn
    Nekem jó a magyarhoz a carcak
  • miki90
    valaki válaszolhatna már a kérdésemre:

a magyar verziohoz rossza crack és ahhoz a razoros verziot kell használni??
  • matyi08
    na szóval megvettem a Charger-t és feltuningoltam max-ra. Menni nagyon megy, csak kanyarodni nem nagyon tudok vele, mert nagyon csúszik. de azért jobb, mint eddig.
  • jakewyler
    Akinek eddig nem lép ki amikor kiakar lépni szal megfagy,próbálja vissza tenni angolra,hogy úgyis ki-e lép!!!!!!!!!!????????????
  • Sztárboy
    Egy gyors kérdés: a regeditben a Locale értéke mi volt eredetileg? (en vagy en_us) Mert tegnap átállítottam, és lehet h rosszul írtam vissza. Thx
  • McW
    Öhm... ha kocsit váltok, akkor újra lockolva lesz az összes addig elérhetővé vált alkatrész? Sőt mintha mostmár a versenyek után se nyitná meg a dolgokat. Beszarok ettől a játéktól: túlbonyolított, idegesítő fos menü, balfasz változtatások az előző részekhez képest! Most akkor ez bug vagy mi a picsa? Mer elértem az első bosshoz, tele vagyok lóvéval és egy kibecseszett performance tuningot se tudok venni mert mind lockolva van...segíccsetek lécci mer mingyá megy a kukába a játék!
  • vaguny
    Nálam is érdekesen viselkedik kilépéskor a gamma. Mikor felteszi a kérdést, hogy ki akarsz-e lépni igen/nem, rányomok az igenre, majd ezt követően semmire sem reagál... ebben a helyzetben ha kihúzom a kormány usb csatiját akkor kilép szépen a winbe. Hát elég érdekes...
  • Balyy
    Hy!
    Mi az eredeti szöveg a reg.adatbázisban amikor még angol a gém?
    Sajna ez nincs a faq-ban!
  • gabesz752
    Visszaállítottam, és csapatváltásnál nem lép ki. Játékközben meg majd meglátjuk.
    Csak elég furcsa most, hogy angol....
  • Sztárboy
    Igazad van, sry. Módosult a FAQ mióta legutóbb elolvastam...
  • rage
    De viszont, a FAQ-ban ha elolvasnád, ott van, hogy hogy lesz teljesen magyar...
  • Evans
    Hol lehet új autót venni?Plz.
  • Sztárboy
    Lehet, méghozzá úgy ha nem a regeditben módosítod, hanem a fájlokat nevezed át, english-ről hungarian-ra. Csak így nem teljesen lesz magyar, ellenben a regedites módszerrel. :( De legalább van videó ;)
  • DJ Skyline
    igen, FAQban levan írva
  • Hellsing47
    visszaolvasás rulez??lehet beválna..
    amugy igen...
  • Gyovai
  • Attila8805
    Akkor meglehet csinálni hogy legyen renderelt videó magyarítás után?
  • fúj Félkrajcár
  • matyi08
    nem magyar nyelvű fogd már fel, az előbb is beírtuk vagy 5-en, nincs magyar hang, csak a feliratok, meg a menü magyar!
  • rage
    A nyelv a választható feliratot és menüt jelenti.
    A szinkron angol.
  • Hellsing47
    ugy baszod hogy csak a feliratok magyarok!!!!!
    hülyegyerek
  • fúj Félkrajcár
    miafasz? ezt most magyarul plz
    amúgy meg már el lett mondva
  • Gyovai
    na ne hülyegyerekezzéé azt magyarázd már meg nekem ha hülyegyerekezel hogy hogy lehet magyar nyelvű??? hm??
  • rage
    Ezt most tetted be ötödször, de nem tudom, mi nem világos benne
  • Hellsing47
    ezen mit????
  • Gyovai
    nekem is lefagy miko lépek ki akko lefagy kiirja h kilépsz rámék igen azt lefagyott
  • fúj Félkrajcár
    Mit nem értesz ezen hülyegyerek?
  • beamkiller
    hi! engem is kidobal idokozonkent amikor visszakarom tolteni a karrierem pl vagy amikor a garazsban vacakolok, vagy csapattars cserenel is tortent. a vidkartyam Sapphire Ati Radeon 9600XT 256Mb Ram
  • rage
    Tedd vissza angolra a registryt
    English US és en_us a két érték.

Nézd meg, úgy kidob-e.
  • chok4
    van rá esely h kijon egy crack vagy vmi amitol nem fagy le mindig?
  • gabesz752
    akkor nem ati problem :(
  • gabesz752
    A garázsodban az autókiválasztásnál megnyomod a 2-es gombot és ott ki lesz írva
  • Radian
    Nálam is ez van csak nálam a billentyűzet se akar működni.
  • Crazy Mate
    Nem tudom leszedni a FAQból azt a Nyelv átállító programot ami Dodo honlapján van.
  • HunnernesKonge
    inno3D 6600GT 128Mb
  • matyi08
    de el lehet adni. a kocsi választásánál van.
  • gabesz752
    igen úgy háromóránként magától, meg most amikor csapattársat akarok váltani. Nézegettem játék közben a szabad memóriát, vidkártyánál, meg rendszermemóriánál is, de semmi gubanc nincs ott
    gondolom nem driver hiba... akinek kilép, annak milyen vidkártyája van?
  • chok4
    nem lehet eladni kocsikat? mert en balga mindent megvettem feltuningoltam es most nincs penzem a gallardora :\
    amugy nekme razoros van es minden kilépesnél lefagy meg nem lehet csapattarsat valtani mert kilép a winbe
  • LasDen #15940
    LEhet volt már róla szó.....de mért van hogy a ki akarok lépni a gémből akkor mindig lefagy mikor a kilépésnél az OK-ra megyek....???
  • rufus999
    hali, valaki nem tudja, hogy hol lehet beállítani, hogy milyen érzékeny legyen a kormány? valaki help pls, koözi előre is