22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#16058 Isten király vagy :D hogy jutott ilyen eszedbe :D ez a palos megoldás :D :D LOL
Nekem RAZOR-os verzoió van :D és tényleg működik :D
csak azért rakom be hogy akinek esetleg nem sikerült megcsinálni az lássa hogy meglehet csinálni :D
-
#16057 azokat a ellenőrzőpontos versenyeket tudtam, nem tudom mi a rendes neve. tudod, mikor időre kell beérni pontokhoz. -
#16056 Abban szerintem gyárilag benne van minden PAL video,
mert magyarra állítással aki próbálta, annak simán működött
A probléma csak a Razor verzióval volt. -
BIZ0906 #16055 Kinek sikerül az a kibott Canyonos Drift? -
#16054 Senki sem beszél a HKZondás verzóról? :) Ott is működni fog ez a pal-os módszer valószínűleg? -
#16053 Ehh... Mit keres itt Cross? :D Közvetlen MW folytatás? :D -
#16052 ahogy nyersz a 1 főnök ellen lehetőséged lesz +új autót vásárolni pl exotic nál Lotus Elise vagy Aston Martin DB9 es -
#16051 hogy érted h alapból azt ajánlja fel? -
#16050 szerintem vehetsz bármilyent, de alapból azt a stílust fogja felajánlani ahogy egyre előrébb jutsz a játékban ezért választottam az exotic ot :o) -
#16049 Sajna nekem még így is szar!
Vmit jó lenne vele művelni mert az egy dolog h leszedem a magyar verziót ami elméletileg jó de ha nem tudom belerakni a mentésemet akkor az nem jó! -
#16048 dede,vehetsz bármelyik fajtából -
#16047 somebody? -
#16046 Lenne 1 láma kérdésem: Az elején 3 kocsifajta közül választhatsz ugyebár... Onnantól kezdve csak olyan kocsit vehetsz ami a választott fajtában van, nem lehet megváltoztatni közben, vagy venni/szerezni vhogy másik fajtából? -
#16045 melyik versenyt sikerült megcsinálnod?? -
#16044 mért van az h a gém 1 szer csak ugy beszab h nem tok jáccani vele?:S és nem is áll vissza:/ jah és soxor ha ki akarok lépni lefagyok -.- :S miért..? -
#16043 Én csak átneveztem őket pal-ra
Ezáltal, nem lett több a movie mappa mérete :-)
Ha esetleg gond van, bármikor visszanevezheted ntsc-re
Arra figyelj, hogy ha jól tudom, te a languages mappában a magyart írtad felül angollal, azt csináld vissza. -
#16042 hali! légyszi segítsetek! elakadtam a játékban. :) 66%-nál járok, és nem tudok tovább jutni... egyszerűen akár hogyan tuningolom a kocsit (bármelyiket), az ellenfelek simán lehagynak, sokkal gyorsabbak nálam! pedig vettem már több 2-es szinto kocsit! pls mondjatok valami tanácsot!! bocs a láma kérdésért! :DD -
#16041 Akkor végülis van valami hatékony megoldás a razor verzió kifagyásaira?, mert van amikor már verseny közben is kidob. -
#16040 Sziasztok! Megvan a játék, de egy régebben említett problémát nem tudok megoldani. EULA-nál semmi, Legalább DirectX 0 kéne a futtatáshoz. Win2000 kompatibilitás be. Ugyanaz történik. Nem tudom, lehet hogy az a baj hogy nincs fent az SP2, de a demo simán ment. Ha valaki esetleg tud segíteni azt megköszönöm. -
Sztárboy #16039 A Movies mappában lehet törölni az ntsc fájlokat, avagy szükség van rájuk? Vagy elég a pal? Mert így majdnem 2.5GB-ot foglal ez a mappa. -
OLIII #16038 ckájlájn -
#16037 na már meg tudnám venni a skyline gtr-t, meg a corvette-t, csak pénzem nincs. sztetek melyik a jobb? -
OLIII #16036 lehet kéne egy rendszer újratelepítés mert valami drivergond lesz, csak sajna azzal nem fogod megoldani ha most mást ráraksz mert ugyan olyan marad .... lehet az is hogy a hangkártya driverével van gond, az is szokott belassulást okozni. -
#16035 na azt ismerem,azt szoktam is nézegetni,de nekem ott még kocsit sohasem írt -
#16034 isten vagy ez a megoldás a razor és hzonta verziók magyarosítása után nincs videó lejátszásra, egyszerűen total commanderrel movies mappában lévő filokat file menű, csoportos átnevezés, keresendő: ntsc cserél: pal át kell nevezni az ntsc filokat pal ra és így akkor már magyar is lesz és meglesznek a magyar feliratos renderelt videók!!! -
#16033 Oks! Thx!
Az lesz az igazi megoldás mert mégse jó!
Ha jól olvastam akkor a magyar verzióval nincsenek ilyen gondok? -
#16032 valaki? #15997 -
OLIII #16031 az csak annyi hogy ha a map on ráviszed valamelyik versenyre az egeret és akkor felugrik a kis ablak aminek az alján egy futószöveg írja hogy mi az unlock.....gondolom -
Radian #16030
Ha a magyar verziót leszedem akkor talán megoldódik a billentyűzet problémám??? -
#16029 registryben legyen magyar
Semmi mást ne nevezz át, csak a videok neveit ntsc-ről pal-ra,
ahogy a FAQ-ban le van írva
Nem kell englisht hungarianra nevezni, meg fordítva. -
#16028 hol van ez a unlock menüpont?? -
#16027 Már semmi figyelmetlenül olvastam a fuck-ot! -
OLIII #16026 mert előtte meg kell szerezned azt a crew membert akinek a skilljei között ott lesz, hogy lehet hajlítgatni meg változtatni az elemeket... -
#16025 Na hát vissza állítrottam a registry-ben a nyelvet magyarról angolra a languages mappába meg átnevezéssel megint magyarra de még mindíg meghal a játék! V. meg kell csinálni azt a videós dolgot is? v. ha jól értem azt csak akkor ha a registry-be állítjuk magyarra a nyelvet? -
#16024 hy!
need help!!!
olyan kérdésem lenne (lehet h már elhangzott, akkor viszont bocsy), hogy azokat a dolgokat mért nem tudom módostani ami előtt egy szerelőkulcs van??? pl a kipufogót, vagy a szárnyat -
OLIII #16023 erröl beszélek énis apuci...
ilyet nem lehet csinálni, csak egy szar átírat... -
OLIII #16022 csináljad a játékot és akkor majd tudsz szkulpt olni semmi baja a játéknak csak játszani kéne vele.......... -
#16021 Nem véletlen köszöntem meg pár hozzászólással lejjebb :) -
#16020 Vki nem tudja h mit lehet tenni az ellen h folyton meg kelljen védenem a területeket? Egyfolytában támadja őket az ellenség. Ha nem hagyok neki semmi területet, nyugton marad? -
#16019 hát lerí róla, hogy az...
meg nem véletlen kell a számokat is 0-9-ig használni... :D