22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17792 a városiban szinte hagya magát
-
#17791 az elsö futamon mikor ö van elöl igyekezz minél közellebb kerülni hozzá akkor több pontod lesz vagy elzd meg akkor röktön nyersz a második futamban pedig probálj elöle minél messzebb kerülni enyi -
#17790 Maga a játék nagyon jó ,sokkal jobb az MW-nél szerintem.
A Driftet viszont nagyon elkúrták. Végigmegyek rajta szépen nem megyek neki semminek mégis utolsó leszek mert amikor én vagyok az első 10 másodpercen belül levon -100000000 pontot valami Split Score cucc. Egyáltalán miért kapok split scoret?
-
#17789 a városi futammal vagy a kanyonnal van gondod? -
#17788 Lépj a gázra :XD -
reznák #17787 Sziasztok !
Nektek sikerült az első főnöki verseny? Mert nekem nem.
Nem tudnátok tippeket adni? -
#17786 Olvass már kicsit vissza, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Hol panaszkodtam én?
Mellesleg képzeld, mivel még tanulok, nincs rá pénzem, nincs 12000Ft-om egy olyan játékra, melyet 1 hét alatt simán kiakasztok. -
Vakeraka #17785 Nekem is ez van -
#17784 Nem fagy le, csak nagyon lassan lép ki olyankor.
Próbáld ki:
NE nyomj semmit, csak várj pár percet -
#17783 nekem is ilyen én ugy csinálom hogy elmentem a játékot aztán ctrl+alt+del
és folyamat leállitása azt jólvan ! most én is kérdezek egyett menyi autom lehet a garázsban ???? -
Funnay #17782 Próbálom betölteni a mentést, de azt írja ki hogy töltés sikertelen, mért? -
#17781 Helo volt már nektek oan problémátok h mikor rányomsz a kilépésnél az okra nem lép ki és lefagy??(csak az ujraindulas segít) -
#17780 Én 67%-nál vok és még mindig nem tudom szal(csak gyors versenybe).... -
#17779 Nem... -
play419 #17778 azt azért ne modnjuk már hogy egy átalg magyar embernek (már pedig te az vagy nagyon hagsulyozod) nincs ennyi pénze egy játékra, én nem vettem meg de nem is panaszkodok! -
#17777 mért nem tudom a felniket szélesiteni,mikor már 30%-nál járok és 150.000 dollárom?
mert valami gusztustalan karbon kereket lehetne ,de azt sem engedi mert minden csuszka szürke -
#17776 Hát nemtudom, lehet. Hogy razor vagy hkzonda az mind1, hisz mind2 CE, csak a hkzonda-hoz van +1 DVD. Viszont a sima és a CE exe között lehet, h van különbség.
Itt a CE-s (razor) exe, ha a tiéd nem az lenne:
-
#17775 THX! -
#17774 Le irná valaki a cd kulcsot? -
#17773 tényleg, az számit h razor - hkzonda - yul(hun)-os exe? :D -
#17772 orig exe -
#17771 ok -
#17770 má fenn van :D
minnyá belinkelem -
#17769 1 megával töltök fel, feldobom én neki, 1 perc -
Crash88 #17768 kösz szépen a zenét ,most értem haza meg néztem kira
haverom meg most szolt h neki a klipp is megvan szal most meg azt szedem majd -
#17767 91%-os save -
#17766 Megveszed nekem? -
#17765 kössssz! -
#17764 Trainer +16:
Infinite N2O
Infinite Speedbreaker Time
Get Massive Money
No Car Heat
Be the Most Wanted
Instant Cooldown
Freeze Pursuit Time
Set Pursuit Time To 45 Minutes
No Police Backup
No Cops After You
Massive Cops After You
Massive Police Vehicles Immobilized
Massive Canyon Race Points
Disable Fall Behind Time
Unlimited Crew Member Availability
Super Fast Acceleration -
#17763 reinstall, de lásd mien jó vok feltöltöm neked pill ;) -
#17762 Okos gyerek, ha letiltana akko bese tudnék lépni acc-ommal, szerver fagyzik, és nem csak nekem, de no para, megfogom venni a gammát, mert megérdemli :) -
#17761 mer én má felraktam a cracket -
#17760 eredeti exet honnét lehet szerezni? -
#17759 Valki megrendelte a Ce-t ?? mert én megrdeltem az 576nál de még semmi hívás meg semmi e-mail nem volt, meg megnéztam a galaxisnetet és ott is letünt a carbon. Valki aki megrendelt már a Ce-t az meg is kapta? -
#17758 Valaki próbálta már kiírni a Collector's Edition-Razor1911 verziót?
én két elb@szott DVD után úgy döntöttem jó lesz nekem, ha simán kiírom az image-t. -
#17757 km/h ra hogy lehet átállítani a játékot? -
#17756 jogos -
[Walaki]D`Lair #17755 Vedd meg bazmeg ne elégedetlenkedj... -
Hellsing47 #17754 hát ja!! -
[Walaki]D`Lair #17752 A kurva anyját az EA-nak, hogy letilt téged mint lopott szoftver felhasználót...micsoda geci népség...