Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
hm? :S
Szerintem is gyenge a FAQ. 😊
Hassan B
Uhh, kössz. Most kezdhetem elõrõl. X(

][ ВАЗ ][

HunnernesKonge
tedd fel azt ami a lemezen van..(már ha van rajta xDDD)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hassan B
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy, Angie legyõzése után , ugye elmegyek Samson-hoz, akkor ott pofázik, és amikor rámegyek hogy felfogadás, egyszerûen kilép. Nem tudjátok mitõl van? Már próbáltam azt ami FAQ-ban van, de semmi.
Elõre is kössz!

Jah, és a sima hungarian változat van meg.

][ ВАЗ ][

Törölt felhasználó
Nem tudom telepíteni a játékot a nyavajás DirectX miatt,valaki mondjon valami jó megoldást!!!!!!!
Dj Skyline

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

magyarvok
Ki szerkeszti a FAQ-t?

magyarvok
mert 1-es szintû cuccaid vannak unlockolva, az új kocsid meg kettes.

magyarvok
Kilépéskor nem fagyott meg.
Csak lassan lépett ki néha. Nálam is ez volt, kipróbáltam, és pár perc alatt kilépett.

HunnernesKonge
vagy nem...
Törölt felhasználó
Megpróbáltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mondtam!Mindent!!!
Valaki tud nekem segíteni egy "apró" problémában? A csarrier státuszom 13% és eljutottam egy olyan pontig már rég, hogy vettem egy új gépjármûvet és sehogy nem tudok rá performance cuccokat rakni csak az alap gagyi Mazda MX8-ra választhatók. Mit tehetek?
atenza
Gondolom ott már megnézték és akért kérdezték meg itt...

RelakS
De gagyi a fordítás 😞
Hogy lehet a GYÁRI feliratot (stock szerintem ez esetben ezt jelenti) Raktárkészletnek, az Utángyártott (Aftermarket?) alkatrészt meg Alkatrészpiacnak hívni? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lehet igazad van...akkor mingyár megyek vissza!<#hehe>
HunnernesKonge
Cenzurázott edition: Bemész quick racbe és nyomsz a kocsiválasztásnál egy le nyilat, és ott lesznek a bonusz autoid :S
atenza
Ha végigviszed a carrier mod-ot, akkor 100%-ig ki van pörgetve a játék? Ehhez nem kell a challenge modot is vévigvinni? Mert gondolom ha végigvitted 100%-osan akkor kapod csak meg...de mind1, ezt csak úgy tudjuk meg ha valaki végigtolja <#vigyor2>

macleod2005
én is ezért kérdem, mert ha látnám vhol hogy ki van írva hogy pagani, akkor nem rinyálnék hanem tolnám tovább, addig mebbig egyáltalán lehet, de semmi utalás nincs rá

challange módba is látom h mit fog elvileg unlockolni de azok közt se látom
jakewyler
Na én a france verzió után ,leszedtem ezt a HUN TUY verziót,és semmi hiba nibcs játékba,amúgy nekem csak az volt a baj a FRANCE verzióval,hogy megfagyott kilpéskor,de ezzel már jó a kilépés is,szal ajánlom annak akinek rossz a game.

Én is kérdeztem már párszor,de senki nem válaszol,csak azt nem tom,hogy a faq-ba miért nem lehet leírni?
atenza
Nem lehet h. a challenge modot is végig kell vinni?
Amúgy mit jelent a szorzó a heat mellett? Ha 4×es akkor elvileg nehezebb túlvinni, mert én ezt nem vettem észre...?!?

Matthewpamer
Nah leteszteltem a gépemet, 45-80 fps között mozog a játék a köv konfiggal:
amd 3700+, x850xt, 1 giga ram
minden maxon

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

én is ezt kérdem!
SD456
Hy all!

Nagyon jó lett a játék! Csak azt szeretném megkérdezni, h hogyan lehet neten multizni? A haverjaimmal karunk már egy órajá probálgatjuk de akárhogy csinált a haverom egy szervert nem azt találja meg hanem más szervert.

Elõre is köszönöm!!!

PS3 ID: SDani456

macleod2005
Valaki tudja hogy hogy lehet a paganit elérni a játékba? nekem a collectors edition van és a játék filejai közt ott is vannak a pagani cuccai, de a játékba sehol se találom hogy hol lehet esetleg elérni vagy feloldani (carrert 100% ig vittem), vagy esetleg valami pagani hack is megtenné nekem <#idiota> csak mert nagyon kiváncsi vagyok rá, mert egyik kedvenc autóm

magyarvok
Szted mi a jó istenért van GARAGE TÉMA???

Csuhai G
Bassz*meg! Regeditbe magyar nyelvre állítottam a játékot. Már ott tartok, hogy kihív a csaj (nemtom a nevét :S) versenyre! Végigcsinálom a városban a futamot : én gyõzök! Végigcsinálom a kanyonon a versenyt: én gyõzök! Gondoltam elmentem az állást mielõtt valami történik, de nem tudok, mert küld egy SMS-t az a blokkoló csávó, hogy menjek oda hozzá! Odamegyek és amikor kiakarom rúgni az elõzõ blokkolómat lefagy a játék! Gondolhatjátok milyen ideges voltam...nah gondoltam nem gond, túlélem! Haveromtól elkérem az eredeti szöveget amit a regeditbe átírtam, majd belépek a játékba, végigcsinálom az egészet, megint gyõzök a csaj ellen, erre amikor tölt újra kifagy!! WWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Én öngyilkos leszek emiatt a szar miatt!!!! <#violent><#boxer><#falbav>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

CheAteR88
alt f4😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sziasztok!én nemrég végeztem a karierr móddal razoros verzióm van és összesen 2szer lépett ki!Szal ezzel meg vok elégedve.viszont tudna vki segíteni h a paganit h lehet elõcsalni mer most még nics és megnéztem h még van pár autó amit lehet unlockolni(Challange series)de azok közt sincs?Hol van??
Miért van az hogy 10-20 per alatt kifagy a játék???
Ugyanúgy ahogy Slipknot 14nél csak néha meg megy simán...

Slipknot14
az autosave szar😊 Ha elkapnak a zsaruk elmenti és cseszheted. Én mnojuk ha elkaptak Mw-be Ctr+Alt+Del és betöltés utána XD Itt még nem kaptak el szerencsére, szal nem próbáltam, de sztem itt is mûködik😄
Erre az idõközönkénti kifagyásokra jó lenne valami megoldás:@ Mindíg akkor amikor megcsinálok egy verseny- aztán megvédem az én területemet utána tölt és kilép😛

SASboy
kepfeltoltes meg imgshackon kívül sztem mehet mind

nice legs. what time to open?

Mikiller
Kapcsold be az Automatic Save-t vagy vmi ilyesmi az options-ba.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

szevasztok melyik oldalrol lehet belinkelni képeket?
Balazs15
<#idiota>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Valaki segitsen!!! Razor1911 verzióm van!!! Nem akarja elmenteni nekem a játékot!! Versenyek után elmentem de ha kilépek az egész játékból és utána visszlépek akkor nem mutatja azokat a futamokat amiket kivittem. Mér van ez?????
HunnernesKonge
A) Fogod és nem veszed fel. Mikor ott vagy hogy felvehetnéd akkor esc bemész a karrier menüben valahová pl térkép, vissza crew-hoz és utána felveszed.
😎 Esc mentesz egyet kilépsz belépsz felverszed.
C) Esc mentesz felveszed ha közbe kilpett akkor (dodo magyaritásával)
visszateszed angolra, belépsz felveszed.

Valamelyik muködni fog.
magyarvok
1. A fileokat állítsd vissza, ahogy eredetileg voltak.
2. Használd ezt: http://rapidshare.com/files/1688260/Magyaritas.rar

Így 95%, hogy menni fog.

Nem tudjátok hogy lehet a fékpedált inverzre állítani?

Gracie Barra

Jaja, nekem is kiszokott lépni. Fogalmam sincs mitõl lehet, pedig most telepítettem újra a rendszert, tehát biztos hogy crack, vagy játékhiba.
gondolom másnak is van ilyen problémája 😞 (a haverom is most mondta nekem, és utána nekem is kilépett)

nekem is Samson nál fagy ki 😞

janos666
Namármost nekem a HKZonda féle verzióm van, próbáltam magyarrá tenni ahogy a FAQ is írja, de 0 magyar feliratom lett. Nem volt nehéz rájönni hogy azért, mert a francia verzióhoz készült a magyarosítás, megcsináltam ugyanezeket, csak az englis fileokra cseréltem ki a hungarian fileokat, nem a franch-ekre. Így most kb a feliratok 50% magyar, a többi angol. Piszkáltam a registryt is, bár az én kulcsom jobb hasonlított a Razor verzióéhoz, így kipróbáltam már ott is mindkét variációt (a razorhoz javasolt magyarítás kulcsához igazítani az enyém, vagy átírni magyarra mint franciá illik...).

Valaki jutott ennél tovább?
Hecker007
akkor megnyugottam hogy nemcsak nekem nem megy tovább mikor fel kell venni a csávókát

Slipknot14
Nekem is kilép néha töltésenként, meg már 2x próbáltam felbérelni Samson-t de akkor is lefagy, többször nem próbálom(már úgyis meg van Yumi)😄 Csak az lenne a kérdésem: Ha (gondolok itt belsõ tunningra, nem optikaira)nyerek valamibõl(pl:fékek)-2.szintû(valamien)-t azt hol lehet beleszerelni? Mer már elég sokszor láttam iet hogy 2-es szintû ,de nemigazán találok új cuccokat a tuningolásnál:/

Balumann
Nekem is mindig lefagy mikor akarok kilépni... :/ De 2 megoldás is van, ha fagy akkor ctrl alt delete, nyomjatok egy 'N' betüt, és delete, majd space (rámegy az n betüsre ami a nfsc.exe delete bezárás, és space a biztosítás!. Vagy a másik megoldás hogy a fõmenbõl alt + f4-el léptek ki 😊

Elárulná valaki hogyan kell megcsinálni vagy mi kell ahoz hogy kiemelkedjen a motorházból a compressor szívókája???
THX

szabi itt írtam le alatta állícsd át a nyelvet angolra a Faqban megtaálod a dodos vagy milyen változatot tölcsd le ...nagyon egyszerû...és jó lessz!!!!