Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak t-online adsl-el !

deestroy
OK! DE A FOTÓ MÓDBAN CSAK NETTEL NEM?

pajti
nem. F12

deestroy
CSAK NETTEL LEHET A JÁTÉKBAN KÉPEKET CSINÁLNI????

kisradai
valaki tudja hogy hol lehet megnézni a képeket amiket a játékba csinálok?

Sgtfathi
Tud valaki magyar boritót a collector's vezióhoz??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ez nem megoldás a problémádra mert ez csak a demos esetében mûködik 😉

Ill be back !!!!

janos666
Ahh, Win98 kopatibilis módot kellett neki beállítani (nem volt elég az XP SP2-es).
Az elõbb olvastam hogy a mentésnél meg a regeditben ugyanannak a serialnak kell lennie. De nekem a mentésbe eggyel több karakter van serial ba és nem tudom melyiket haggyam ki. Valami megoldást nem tudtok. És a mentésbe az elsõ sorba van a serial?
valószinü...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Irvine Kinneas
Hi!Felraktam a játékot de nem indul,fekete kép és lefagy,próbáltam a faq-ban leírtakat de akkor is ugyanez!A rendszerkövetelményem simán meg van hozzá,szal futnia kéne,kivéve az h nem SP2-es XP-m van,ez lehet probléma?

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

ahol betud állitani az irányitást ott lesz a jobb also sarokban
ha jol emléxem!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DJ Skyline
papa lenyomta gond nélkül! <#hawaii> canyon duel addig tartott, hogy elsõ kanyarban leelõztem, és az alagút elõtt már nyertem <#gonosz1>
amúgy kidobott az asztalra <#wilting> kiválasztottam a kék hajú leányzót, mentünk egy versenyt, majd gondoltam a fönt lévõ race wars-t elindítom, na ez nem tetszett neki! de nem baj Kenji kocsiját megszereztem pink slipen keresztül! 😊

Sziasztok!Tudna nekem valaki valami tippet adni arra hogy,hogyan tudnám a kormányom rezgését kikapcsolni a játékban?Mert a controlls menüben a Rumble gombot kinyomom off-ra de nem változik semmi!Elõre is köszi!
És sikerült a hibámra megoldást találnom akinek ilyen hibája van a directx-el a telepítés elején akkor az csinálja ezt: az autorun ikonon jobb klikk/tulajdonságok/kompatibilitás/windows 2000 és menni fog 😄.D:
Pethy23
rx7est vettem eddig rx8 am volt ott minden performance tuning megvolt, de itt nem enged semmit, szóval akkor ide új cuccokat kell megszerezni?
Valaki legyen szíves ezt nekem magyarra lefordítani mert ez a titok nyitja a hibámra:

This is about trying to Install the game but you get an Error saying "Could not Install, Make sure you have Direct X 9.0 Installed" or something like that. I had the exact problem. Here is how to fix it.

First you download the file into a folder, you then click the folder and look for a Large file called "OCompressed", you then Open that folder with WinZip and Extract all of those files into the Folder you created earlier. The folder is large and should have Cars, Tracks, Sound etc. just make sure you Highlight all and Extract them into the NFS folder that you created. Once Extracted, click the NFS Icon in the folder and the Demo should start loading and your ready to play! Hope that helps and if anyone else has problems let me know.

Note: When I bought NFS: MW the same thing happened to me, so that was what I did. I looked for all the OCompressed files in each disc and Extracted them into the NFS Folder that I created manually. Now the game works just fine, as if it was installed Automatically.

Köszike
janos666
Sikerült már valakinek elindítani a játékot Vista RC2 alatt? A demó még futott, akkor ennek is illene (nameg minden más régi játék is fut...)
Van aki megoldotta azt a problémát amit a játék a demonál is kiírt?
Golyo69
nem ugyanazt a serialt irtad be 😄 és ezért nem tudja betölteni 😄
nyisd meg a mentést pl jegyzettömbel ott nézd meg a serialt és uttána regedit : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc és itt írd át serailt arra ami a mentésbern volt D: és akkor mûxik 😄

GGMU

magyarvok
Nekem is ez volt a bajom!
Gondolom te is 2-es szintû kocsit vettél, a feloldott alkatrészek pedig 1-es szintûek.

magyarvok
mivel a razor verzió az a CE, ezért már kész is, le van ellenõrizve

most jut eszembe, nincsen benne gyorsulás 😄 :S

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Gideon Wieth
Szia! Az autóddal versenyeket kell nyerned😊 minden verseny felold valamit😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hi all,leszettem a Razor1911 es versiont a Collectorsba de vmi azt sugja h nem collect...editon hanem sima,hogy tudnám legewgyszerübben kideriteni???
Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S😞(((((((( Help. Elöre is köszi

Pethy23
#16547 vki
Gyovai
nah akkor ezért nemrakom ujra:..:S

Doki17
Újra raktam a játékot és most azt írja ki hogy a profilom betöltése sikertelen, de nem csak az enyimmel van igy hanem az össze többivel is, mit lehet ilyenkor csinálni?

Elöre is köszi a segítséget.

Rage47
qva vicces vagy
mostantól -fav
Gyovai
ok ,ha a mestést kimásolom és mituán ujraraktam menni fog ugyanugya mentésem tutitira?

mike0013
ha senki nem küldené el, ajánlom az újratelepítést😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gyovai
AKINEK MEGVAN A FRANCIA VERZIO ÉS NEM ÁLLITOTTA MAGYARRA AZ PLESA KÜLDJE ÁT NEKEM AZT A HÁROM FÁJLT H VISSZAÁLLITSAM AHOGY VOLT KÖSZI MSN :[email protected]

Pethy23
Vki megtudja mondani új autót hogy lehet tuningolni (nitro, motor), most vettem 1 rx7-et és alig enged pár dolgot?
Senki nem tud adni mentést???????????
de akkor hova töltsem fel h ti is lássátok? a képek méreteik 90-90 kilobyte
mike0013
metr le van tiltva SG-n😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gyovai
okés
nemtom

mért nemtok képet csatoln ia képfeltöltés.hu-ról az istenért is
deestroy
ÉN EZT A faq- BAN ÓLVASTAM! PRÓBÁLD KI, VESZTENI NEM VESZTESZ! DE HOL VANNAK A NYELVEK?

Gyovai
ez a francia verziora is igaz??? mikor föl akarok venni valakit?

mike0013
ez nem jött be😊

deestroy
"Akinek kifagy a csapat szerkesztésénél a Razor verzió az állítsa vissza angolra és mûködni fog, utána vissza lehet magyarra állítani! Nem kell másik cracket keresni!"
NA KÓ! DE AZ NINCS IDE ÍRVA HOGY HOL LEHET A NYELVEKET ÁLLÍTGATNI, A MENÜBEN PEDIG NEM TALÁLTAM....

Bocsesz az elõzõ én voltam. A kérdésem az h mért írja ki ugyanazt a hibát mint a demonál h el sem kezdi telepíteni de méár hiba? vki lécci

http://www.kepfeltoltes.hu
Cindas
Üdv mindenkinek!
én Need For Speed Carbon Hungarian-TUY ezt a fajtát szedtem le ,és a gond vele az ,hogy ha eccerüen rámegyek a kilépés gombra és ott az OK-ra akkor lefagy a gép:S meg néhány verseny utána kilép a játékból, és bejön csak egy sima feket háttér.. de különben elnézve a ghibákat igen jó játék érdemes leszedni!..na hali

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Csuhai G
Vicces volt. -.-

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

matyi08
nézd meg a faq-ot, sztem mindegyik kérdésedre ott a válasz.

hi all,leszettem a Razor1911 es versiont a Collectorsba de vmi azt sugja h nem collect...editon hanem sima,hogy tudnám legewgyszerübben kideriteni???
Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S😞(((((((( Help. Elöre is köszi

deestroy
Na még lenne 5 kérdésem! Aztán vége!
1. Milyen warez verziók vannak, és honnan tudom letölteni?
2. Mit lehet tudni az egyes verziókról?
3. Kidob a játék hibaüzenettel, vagy lefagy! Mit lehet tenni?
4. Ha magyarítom a Razor verziót, akkor nincsenek animációk! Mi a teendõ?
5. Hogyan tudom magyarrá varázsolni a játékot?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

deestroy
az autó tipusátol!!!!!

gagyi