Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ill be back !!!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná
ha jol emléxem!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy kidobott az asztalra <#wilting>#wilting> kiválasztottam a kék hajú leányzót, mentünk egy versenyt, majd gondoltam a fönt lévõ race wars-t elindítom, na ez nem tetszett neki! de nem baj Kenji kocsiját megszereztem pink slipen keresztül! 😊
This is about trying to Install the game but you get an Error saying "Could not Install, Make sure you have Direct X 9.0 Installed" or something like that. I had the exact problem. Here is how to fix it.
First you download the file into a folder, you then click the folder and look for a Large file called "OCompressed", you then Open that folder with WinZip and Extract all of those files into the Folder you created earlier. The folder is large and should have Cars, Tracks, Sound etc. just make sure you Highlight all and Extract them into the NFS folder that you created. Once Extracted, click the NFS Icon in the folder and the Demo should start loading and your ready to play! Hope that helps and if anyone else has problems let me know.
Note: When I bought NFS: MW the same thing happened to me, so that was what I did. I looked for all the OCompressed files in each disc and Extracted them into the NFS Folder that I created manually. Now the game works just fine, as if it was installed Automatically.
Köszike
nyisd meg a mentést pl jegyzettömbel ott nézd meg a serialt és uttána regedit : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc és itt írd át serailt arra ami a mentésbern volt D: és akkor mûxik 😄
GGMU
Gondolom te is 2-es szintû kocsit vettél, a feloldott alkatrészek pedig 1-es szintûek.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S😞(((((((( Help. Elöre is köszi
Elöre is köszi a segítséget.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
NA KÓ! DE AZ NINCS IDE ÍRVA HOGY HOL LEHET A NYELVEKET ÁLLÍTGATNI, A MENÜBEN PEDIG NEM TALÁLTAM....
http://www.kepfeltoltes.hu
én Need For Speed Carbon Hungarian-TUY ezt a fajtát szedtem le ,és a gond vele az ,hogy ha eccerüen rámegyek a kilépés gombra és ott az OK-ra akkor lefagy a gép:S meg néhány verseny utána kilép a játékból, és bejön csak egy sima feket háttér.. de különben elnézve a ghibákat igen jó játék érdemes leszedni!..na hali
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ja és hogy lehet átnevezni a csapatnak adott nevet mert véletlenül rányomtam ami az alap volt (NEV) meg azt hitem h ez a név a csökött csap.társé lesz .Mondjuk a mentésemnek már annyi mert megkerestem a mentésemet (jatekba én nem tutam megvaltoztatni)és megtaláltam átirtam a fájlba azt a részt de azt irta hogy Crash betöltése sikertelen pedig a fájlt jegyzettömbel nyitotam meg és rákerestem a NEV re és csak azt irtam át:S😞(((((((( Help. Elöre is köszi
1. Milyen warez verziók vannak, és honnan tudom letölteni?
2. Mit lehet tudni az egyes verziókról?
3. Kidob a játék hibaüzenettel, vagy lefagy! Mit lehet tenni?
4. Ha magyarítom a Razor verziót, akkor nincsenek animációk! Mi a teendõ?
5. Hogyan tudom magyarrá varázsolni a játékot?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD