22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#17751 bázeg, rakd angolra kész, ha nem megy vedd meg na :D -
#17750 Kurva geci anyját az EA-nak, állandóan kilép online-ból, pedig majdnem nyertem az üldözésben :\ Olyan jól beszopattam a többieket xD -
rob981 #17749 a pálya bejön...és megyek is rajta..csak egy bizonyos szakasznál fogja és leáll..nem mindig ugyanott..de majdnem..a csapattagváltás nem jo.. -
Danielinho #17748 PLease! -
#17747 próbáltad? #17659 -
rob981 #17746 ja és RC2-m van.. -
rob981 #17745 HassanB: köszi a tippet, de sajna nálam ez az oda-vissza crack nem jött be..ugyanugy kilép..ns most valszinü én csinálom rosszull...maxinál mountolva...sd4hideal..eredeti inditófilelal..kilép.......
elinditom a crackelt inditófilet amit tulképpen csak a game könyvtárba van átnevezve a original mellett..igy se jo..nem tuom mi van..kezd bosszantani... -
Danielinho #17744 Tudja valaki h lehet neten játszani?? -
Szabi DEMON #17743 Mekkora már hogy a végéna piros negyedben mind a három volt ellent úgy vertem Carrera GT vel hoyg lelőztem őket. :D Wolf votl a legnehezebb amúgy az ott nagyon nehéz csak mákom volt hoyg megelőztem... -
#17742 Köszi szépen! :) -
[Walaki]D`Lair #17741 Na hát erről beszélek én is teee...muszáj hogy csússzon egy kicsit...de nem gondoltad te se komolyan, hogy ugyanannyira mint a hátsók remélem...;))
Peace ;) -
[Walaki]D`Lair #17740 Na jólvan ne fárasszál, majd ha egyszer látsz élőben is driftet, neadjisten ülsz is drift autóban drift közben, vagy driftelsz, akkor visszatérhetünk a témára...addig hidd csak el, hogy muszáj utánacsúsznia az orrának, különben bepörög az autó...;)) -
#17739 Már unlockoltam!
De carrierbe nem lehet használni kár pedig csak ezért nyomtam végig a játékot.Na mind1 megyek vissza MW-ni! -
Funnay #17738 Légyszi valaki mondjon olyan oldalt ahonnan le lehet tölten Mentést. -
Szabi1991 #17737 garázs-autóválasztás-1-2-igen-enter :) -
Szabi1991 #17736 razorossal nem merek neten sokat játszani.. -
#17735 Hali! Hogy kell kocsit eladni? -
#17734 Ha crack-elve van rakd vissza az eredi exe-t és játsz maxi image-el. Ha nincs crackelve crackeld... :D (nem vicc, nekem is volt már így) -
rob981 #17733 53% nál járok és nem tudok ujabb területeket szerzni, mert szinte minden további pélyárol kilép menet közbe...nem értem miért? vki? ötlet? rakjam fel újra? -
#17732 ja ertem,kozben leesett -
FLeK0 #17731 ez az online lista -
#17730 neked csak ennyi kartya van?vagy ez mi?nekem tele van az egesz oldal kartyakkal -
Attlen #17729 Hello tudna vki adni tunningtippeket vagy valamit 65% vok és a versenyeken nem tom legyőzni a gallardokat help:) -
#17728 A kilépéssel kapcsolatba semmi infot nem találok..valaki? -
zsolesz79 #17727 Igen -
FLeK0 #17726 Online másnál is eltűnnek az ellenfelek egy kis idő után? Pursuit játékok teljesen élvezhetetlenek így :< -
#17725 nekem a Razorosal nem enged regelni -
#17724 és hogy álsz??mennyi versenyt mentél már? -
rob981 #17723 miért van az hogy egy csomó pálya közbe fogja és kilép...nem lehet végigvinni...erre van meglodás? vagy majd lesz patch erre? -
#17722 Erre én is rájöttem, htx :D -
Szabi1991 #17721 -
#17720 Online próbáltatok már baráttal játszani? Mert addig oké, hogy felveszem és meginvitálom egy játékra, de ő ezt nem tudja seholsem le okézni. Coop-ot próbáltuk. -
#17719 lehet hogy a trainer miatt -
#17718 Nekem megvan belőle 1 xD Pedig már gyakorlatilag még 2őt megcsináltam, de nem jegyzi fel :( -
#17717 Egyszerűbb, ha a registry-ben nézitek meg a serial-t.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc] -itt található.
Amúgy köszi az infót a mentésről. -
#17716 4 reszbol all a bmw unlock es eleg durvak ha jol emlekszem -
amdrula #17715 Bocsi, kétszer nyomtam, vagy nemtom.
Amúgy a live for speed nem driftre van, hanem versenyre, de lehet benne driftelgetni az RWD-s kocsikkal. -
#17714 kereső legközelebb -
#17713 igen -
hawkie22 #17712 Az előző hozzászóláshoz kapcsoltan: Az Aston MArtin DB9-nél járok, onnan még sokára?