Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Akkor még van 3-4 órád 😄 a Közepén tartasz?
Franky szálnál vagy?

The Protector
3-4órája nyomom a gamet.Tán még az elején tartok.Eddig a játék*5-ös.Hihetetlen

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Észlény

jaja,tényleg gány a gránátdobás,nekem is volt sajna elég gyakran,meg tegnap multiztam és valahogy olyan pici a gránát,hogy nemis látom röpülni,attol féltem mindig ,hogy megakadt valahol a fedezékbe és magamat robbantom..

Shep
Á nincs benne P90 öcsém akkor ez tényleg egy szar játék 😊

Ja a gránátdobást ettõl szarabbra már nem nagyon lehetett volna megcsinálni. Tegnap 2x is úgy dobta ez a nyomorék, hogy valahova a mezõ közepére mutatott a piros karika, erre ez a néma maga alá dobta. Mondjuk az sem gyenge, hogy csuklóból eldobja 100+ méterre, értem én ,hogy kemény amcsi katona erõs fizikum meg minden, de hát akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy igaz vér pistát hallhattunk aki megcsillantotta minden tudását! 😄 Biztos nincs benne p90 hez hasonlo tunkerfegyver amivel villámként végigszárnyalhatott volna az elsö pályán,és levonhatta volna azt a következtetést a tükörbe.." igen igazi gamer vagyok" 😄DD

uHs Gerzson
ész-vész

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Shep
Köszönjük eme roppant tömör és építõ jellegû hozzászólást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zinaj
nagy szar jatek!

i7 azt szevasztok :P

tobias88
jah, ennél a játéknál megnézném milyen, nem ilyen cod hent az tuti
Promi
Kivalasztod a csapatot, es jobb eger gombbal ra mutatsz az ellenseges celpontra.Arra kell fugyelni, hogy ojan helyre kuld a bazokasokat, hogy tudjon loni a celpontra a figura.
na akkor énis megyek a szobába,amugy simán nagybetüvel irtam mindent és beengedett,külföldiekkel nyomtam!

DarkSector
az sem rossz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rexHUNter
akkor majd nézelõdök mert este én Rainbow six Vegast 2 nyomok

DarkSector
Hama Mukodj!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ahhogy összegyûlünk, akkor fent megbeszéljük.
én még ki sem próbáltam, csak menüig nézelõdtem el.
remélem minimum 4-6 emberke lesz. én estefelé leszek.<#vigyor3>

rexHUNter
azért annyira nem lámi
mikor van a Hamacsi találka mert én mennék

DarkSector
CapsLock?

DarkSector
nincs.

rexHUNter
1 lámi kérdés a multi résznél a GameSpy ID-nél megadnám az azonosítómat de csak nagy betût lehet írni és így nem jó.Megoldás?

Sziasztok !
Nem lehet valahogy utasitani a Bazooka team tagját arra
hogy lõje ki az ablakból a géppuskást ?
Van a játékban cooperative multi, ahol a hadjárat pályáit lehet ketten játszani?

DarkSector
Hama szoba: BIAHH
Jelszó: biahh

DarkSector
Én tudtam megnéztem, és mint a Stalker CS esetében, ittis valszeg inkább ennek lesz hangsúlya.
Én csinálok is szobát. <#worship>

DarkSector
Nem.
Hanem azt mondom, nem erre számítottam.
Emellett azé végigtolom1x, de kevéske.

Skacok nemtudom tudjátok e,de lehet multizni és sztm nagyon hangulatos,egész éjjel toltam!!!!

Promi
Ugy ertem nekem volt rovid, pedig mar kezdtem be melegedni.😊
grebber
A qurva rövid az a Code of Honor 2 volt a maga kb 1-1,5 órájával meg a Warhead a kb 4-5 órájával. Ez a mai világban közepesnek mondható.

Next PC upgrade: 2022

Promi
1 nagy bajat talaltam a jateknak a vegigjatszas soran, qrva rovid.
balee4
Nekem tuti több lesz mint 7óra, tökölõs típus vagyok, néha meg-megállok csodálni a gfx-et 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

én szeretem az Elit Alakulatot, de annyira ez a játék nem tükrözi azt a hangulatot

Prince23
Sztem lesz aki megveszi eredetibe, magyarral 😄 Fõleg akik Band of Brothers beállítottságúak.

Kandurex
szar warez, kinyírja a PC -t :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Colton
Szevasztok

Csak nekem tûnt fel hogy nincs közelharc? vagy nektek is?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Törölt felhasználó
Az esõ tényleg odabassz!
Snexi
azért mert rövid

Shep
Hát akkor is 😊

Prince23
Tegnap késõ délután jött ki, h pontos légy 😄

Shep
Tegnap éjjel jött ki, de ti már végigtoltátok. Hát nem vagytok semmik.

tsarffi
Fasza kis game lett<#eljen>

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Törölt felhasználó
Én is végigtoltam. Nekem nagyon bejött. Grafikával semmi bajom, szerintem jó lett. Hangok, zene nagyon csillagos ötös, és a játékmenet is egész jó. Mondjuk néha a tököm tele volt a fedezékbõl-fedezékbe rohanással, de néha ilyen is kell, nem csak a durr bele fps-ek.

Balumann
Ha Ati kártyával próbáljátok, akkor a Catalystban vegyetek le mindent (vagyis játék vezéreltre). Nálam megszûnt a szaggatás tõle.

uj gépet vagy boxot veszel 😄 nekem is szaggat, hiába állitgattam mediumon meg highon ugyanaz, néha folyamatos, néha meg nem
amugy a sérülés az csak fejlövésnél meg robbanásnál/nehézfegyonál van? mert ha valakit mellkason lösz mg42vel sorozatban akkor annak a haja szála nem görbül de ha kispisztollyal szájbalövöm asrácot akkor egy irdatlan vérfolt van rajta é hiányzik a fél arca... vagy be lehet kapcsolni tényleg reális sérülést?

Snexi
ue3 tehát sm3 a minimum

gyerekek visszanéztem 2 oldalt, de nincs megoldás. Elindul ez egy x800GTO-n? Vagy SM3 a minimum?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

AntiCamper
Sziasztok!

Nekem nem azt mondom h kegyetlenül szaggat dse szaggat. alapból be van kapcsolva a HDR nem?? h lehet kikapcsolni?? vagy ilyesmi?? vagy h tudom úgy megcsinálni h ne szagasson???

Elõre is kösszi

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

Prince23
Itt sajna extra sincs. Bár a Splinter cellt ezerszer végigmerném vinni hardon, nem úgy, mint ezt. Gondolom nehéz lehet nagyon a bia legnehezebb fokozaton...

Prince23
Nem akarom szétverni a billemet😊))))

az egy dolog 😊
anno én is legalább egy hónapig játszottam authenticen a rth30-at és a eib-ot, csak hogy meglegyenek az extrák 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mért lennél ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit