2318
  • Konaboy
    Köszönöm hogy felraktad a mentést,bár nem én kértem de jól jön.A Black Friday pálya ugyan ezek után sem megy(ugyebár nem tetszik neki valami a videókártyában),de azt kihagyva a többi ,legalábbis eddig grafikai hiba nélkül játszható.
  • BiG G
    igen, nekem is pont a hell's highway pályán volt ez. a legjobb az egészben pedig az, hogy azon a lejtőn felverekedni magad egyedül nem könnyű, kb huszadjára sikerült megcsinálnom azt a pályarészt csak.

egyébként meg bármit csinálsz, az ott hibás, nem fognak lőni soha (csak ha kapnak egy patch-et, lol)
  • ProGabe #1436
    hát basszák meg hogy felhúztam most magam. hell's highway pálya és egyik csapat sem hajlandó LŐNI! állnak, bújnak, mennek, futnak, mindent csinálnak, csak LŐNI NEM LŐNEK

találkozott már valaki hasonlóval? mondják, hogy fájöring, spread hell on them meg minden szart, csak nem csinálják
  • reger
    Az miért van hogy véletlenszerűen mefagy a játék ,és amikor vége a fgyásnak ,csak elmosódottan lehet látni a képet meg ilyen full graf hiba az egész ?
  • ProGabe #1434
    volt már valakinek olyan hogy nem lőttek az emberei? oda mennek, ahova küldöm őket, és ha menet közben lőni kell, akkor lőnek is. de fedezékből nem hajlandóak lőni! konkrátan a base of fire team, tehát pont azok, akiknek ez a feladata.
  • tobias88
    kicsit buta az ellen pc-n, mert szétlövöd a fedezéket, de ottmarad még jó sokáig
  • broman191
    Nem tudom milyen fokon toltad, de nekem néha az arcomba szaladtak a németek úgy nyomultak előre...a konzolosodással egyetértek, az embereink nem halnak meg csak elfekszenek és majd felállnak bármi van, plusz a sebződés is komolytalanabb. Archív anyag nagyon is van, figyelmetlen voltál, ott van a sok report képpel, leírással csak meg kell találni az adott pályán hogy megnézhesd...szerintem játszd végig legalább még egyszer mert sokmindenről lemaradtál...
  • Kurfürst
    Az első része nagyon tetszett, főleg hogy a történelmi hűségre sokat adtak, voltak archív anyagok stb. Itt nincs.

A játékmenet is elég egyszerű és repetitív lett. A konzolos hatás sajnos látszik, Q lenyomása a fedezékhez stb, így a 3D-s irányzák kvázi fölösleges, alig néhányszor volt alkalmam használni. A pályák elég gyengusok, lineáris az egész, a németek pedig teljesen passzívak. Ha jól emlékszem az első részben mozogtak egy kicsit, átcsoportosítottak, volt benne kihívás, itt végig kempelnek csak..

A sztori elmegy, sajna nagyon rámentek a csöpögős drámára, a vége pedig teljesen hülyén ér véget egy tankos küldetéssel, amik amúgy is elég bugyután lett kivitelezve, árkád jellegük van.

Csalódás, többet vártam.
  • broman191
    *baj
  • broman191
    Akkor változott a régihez képest...nem vaj a 2. fok sem volt túl nehéz. Csak a vége felé feküdtem meg párszor. :)
  • csoola
    mindegy milyen nehézségen viszed végig csak vidd végig az a lényeg és akkor unlockolja az authenticet :)
  • broman191
    Végigjátszott save, az utolsó nehézségi fok is elérhető. :)))
  • broman191
    Authentic módban kaphatod meg, amit akkor unlock-olhatsz ha a kezdetben elérhető legmagasabb fokon tolod végig a gémet.
  • broman191
    Én is azt hittem egy pillanatra hogy öngyilkos lesz, de egy rész még biztosan várható, akár holnap is szívesen berontanék Berlinbe...:P
  • BiG G
  • csoola
    sezbvedj csak még nekem is sikerült pedig én nem vagyok tul brutálkocka állat:D taktikusan és ovatosan, amugy az télleg szopatos rész volt
    most vittem végig nagyon fasza volt, SPOILER azt hittme Baker megmurdál de nem tette és lesz folytatás ha minden igaz, ez jo! SPOILER VÉGE
  • Maxtreme
    pontosan.
  • Rolika16
    A kitüntetéseket hogy lehet megszerezni ?
  • Viktorr
    Hello!
    A Black Friday pálya után valaki tudna adni egy mentett állást?Légyszíves valamelyik fájlmegosztó tárhelyre dobja már fel!kb 43 kbyte helyet foglal...
    Köszi előre is!
  • Nathan66
    Végig vittem ma én is a game-t. A lövöldözések nagyon jók lettek. Grafügyileg igen, nemártott volna némi újítás, de ettől függetlenül nagyon pörgős a játék és adja magáta story is.
  • AMD Norbee
    Hát gyerekek szerintem ez a legjobb VH-s game történetileg, sztem az átvezető videók oriásiak, drámai jelenetek nekem nagyon teccetek, kültéri graf.-ra rágyúrhattak volna na sebaj majd a következőben!!

Össegében nagyon jó volt!
  • Deajka
    No, néhány órai játék után: Számomra nem hozta az elvárt szintet. :(
    A drámai jelenetek valahogy nem jönnek le, a szinkron nálam sokszor csúszik. Az AI -veteránon nyomom- nem játszik élvezetesen. Volt, hogy megálltam a fal mögött és vártam na, most mi lesz? Hát semmi. Ők is vártak. A graf az olyan amilyen nem jó nem rossz.
    Összeségében: Pl: a COD4 a single Fpsek királya. A másik a taktikai Fpsben a Vegas.
    Ez meg meg valahogy félre ment. Nem rossz de ...
  • Szasza20
    Tetszik a játék! Most volt alkalmam kipróbálni és kevesebbett vártam tőle, de nemrossz! Grafika is Zene is játékmenet sem olyan rossz!

Mindeki tudja hogy nono26 mire gondolt, de úgy látom vannak itt nagy nyelvészek és egyből kijavítják a másikat! :D
  • urhzandar
    Brother's In Arms Hells Highway HAMACHI Project 2k8
  • BiG G
    örömmel jelentem, hogy sikerült egy nagyon jó átmeneti megoldást találni az "ATi-s videokártyával nem megy, a Black Friday pályán kifagy-lefagy-újraindul" problémára: downgradeltem a Catalyst drivert 8.6-osra (az a legrégebbi amivel még megy a 4850-esem), és így ugyan még mindig eltűnnek néha a szövegek, de semmilyen más grafikai hiba, és legfőképp fagyás és egyéb finomságok sincsenek. az eltűnő szövegeket pedig két Alt-Tabbal meg lehet oldani (gyk. windowsba ki, majd vissza).
  • grebber
    Nem nézett be semmit sem.

Ezt írta: "Magyarosítás nincs, és nem is lesz soha." Ez pedig ígaz mivel olyan hogy Magyarosítás nincs MAGYARÍTÁS na olyan már van.
  • Jagodits
    sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy ha a játék elindul de amikor végig megy az első trailer jön még egy töltés és újraindul a gép ez miért van?:\ HELP a
  • urhzandar
    Bármikor! Minden feltétel adott!
    Van voice szerver, ez esetben ventrilo.
    Hamachin tökéletesen lehet játszani multiban!

Adatok:

Ventrilo:
    IP: 88.132.33.82
    PORT: 3785
    jelszó a szerverre: jackass
    Szobanév: BiA HellsHighway
    szoba jelszó: alma

Hamachi:
    Név: BiA_HellsHighway
    jelszó: biahh

Aki csatlakozni akar jöjjön bátran ventrire, vagy ha nem ért valamit vegyen fel msnre ([email protected]) vagy xfire-re (zndr0)
  • PhantomAss
    végignyomtam
    ez az év játéka eddig nálam
    minden segítséget kikapcsoltam, csak a fedezék mögötti célkereszt volt bekapcsolval, így azért realisztikusabb
    hihetetlen szép grafika, jó történet, könnyű irányítás, de vannak problémák is, pl az ai nincs a helyzet magaslatán, elég buták
    a kórházos rész pedig valahogy nem illik a játékba sztem,olyan mint valami horrorjáték, és a játék is elég rövid
    összességében 9/10
  • ricsa008
    ez benézted maxi :D lesz!
  • sasvader
    Good Morning Soldiers:DValamikor meg kéne beszélni egy időpontot és szervert csinálni és oda csak mi tudnánk belépni ezt valaki meg tudná szervezni mert én fityfenét nem értek hozzá:D!
  • Jagodits
    sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy ha a játék elindul de amikor végig megy az első trailer jön még egy töltés és újraindul a gép ez miért van?:\ HELP
  • davidka003
    Magyarítás és a szinkron már készül.
  • Maxtreme
    Jó reggelt. Magyarosítás nincs, és nem is lesz soha. Max ha szórsz egy kis erős pistát, meg hagymakarikákat a cd tetejére....
  • nono 26
    Jó reggelt!Van magyarositás a játékhoz?Honnan lehet leszedni?
  • Drizzthsz
    Jah, az tény, de attól még kiváncsi lennék, hogy milyen a játék. Meg gondolom csak nem mindenkinek eredeti van itt. Vagy tévednék?
  • smusher
    az hogy lopott a cucc
  • Drizzthsz
    Nekem indításnál general protection filure-t dob, s nem megy. Mi lehet a gond?
  • smusher
    Rommel vajon tudta-e, kiért harcol, az itt a kérdés. Rommel tudta. Hitlerért és a bandájáért harcolt, merthogy megfizették. Romel tehát szimpatizált a nácikkal. Különben miért harcolt volna értük?

A Company Of Heroes egy teljesen más stílusú játék. Lehetetlen összehasonlítani a Biával. Szerintem abbafejezhetnéd az agyatlan tanácsok osztogatását talán.
  • Spirit
    Sziasztok! A 3. vagy 4. pályánál tartok napok óta, de még mindig nem talátam megoldást. Végigcsinálom a pályát, és a végén a töltésnél hibát észlel és leáll a progi, majd kapok egy hibazenet a játéktól is. 178.13-as driver van fennt, Physx-eket már össze-vissza cserélgettem. Tudnátok segíteni?