Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikapcsolni még nem próbáltam. :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
mindent ki lehet kapcsolni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem is nagyon szép, az a szépséghibája még a Csysisnek is meg van, hogy nagyobb területeken néhány esetben látszik egy textúra igen sokszori felhasználása és néhány lényegtelen tárgy (ne adj Isten, nem olyan lényegtelen felület) nincs nagyon aprólékosan kidolgozva, direkt közelrõl nézve nem tûnik élesebbnek, mint amennyire az a 3 - 4 évvel ezelõtti játékokban a legszebb elem. Pl. a HL 2-ben is volt nagyon aprólékosan kidolgozott, realisztikusan effektezett padló és mosott "kartonfal".
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Because fuck you. That\'s why.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Engem kifejezetten hideg zuhanyként ért, hiszen szerintem elragadó és lebilincselõ a játék a lehetõségekkel, a kis részletekkel és a sztorival (a civil személyek szereplése, a hangulatos átvezetõk mind segítik az átélést), és ez ellen dolgozik nálam ez a pálya, mivel nem telik el 2 - 3 perc teljes feketeség, mindenféle felirat hiánya vagy egy - két tárgy fehér PhotoShop brush-sá válása nélkül (nyomot hagynak mozgásra). 😄 😞
Nektek milyen videokártyátok van? Nekem egy HD 4850-es.
(Lehet, hogy driver elõbb jön, mint patch.)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nem játszottam a korábbi részekkel és az angolom is gázos szóval nem értettem a párbeszédeket annyira
De nyugi, hónap végén jön a FarCry 2, az lesz a neked való, na persze az engem is érdekel 😊
szerintem te vagy az "egy a millióból", aki hasonlóan érez! csak sajnálhatod hogy így látod a dolgokat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Légy erõs, ott még nincs vége az introknak...
SPOILER
Jön 1-2 perc elég gagyi lövöldözés, aztán véged van, majd jön egy intro, aztán egy video, amiben megismerjük a katonákat, aztán egy új video, ahol beszélgetnek, hogy talán Hollandiában fognak menni, aztán egy új video, ahol veszekszenek egy sátorban, majd végre elkezdõdik a Market-Garden hadmûvelet (videón), látjuk, ahogy repülnek a vitorlázó szállítógépek, aztán video a landolásról, majd a katonák Jeepekbe ülnek, és elindulnak valahová, látjuk is egy videon, ahogy autóznak, aztán nagysokára megérkeznek, és akkor jön egy Betöltés. És betöltõdik egy új film, amin látjuk, hogy a katonák már nem autóznak...
Tovább nem tudom, mert ennél a pontnál befejeztem a Hell's Highwayt, ugyanis már félórája gagyi animációs filmet kellett néznem, pedig játszani akartam. Valahogy az interaktív dolgok jobban tetszenek, mint a passziv filmnézés, persze azt is meg tudom érteni, aki inkább hátradõl, és mozizik.
A legnagyobb gáz, hogy ez a szar kikapcsolhatatlan: nincs olyan, hogy mittudomén nyomsz egy Escapet, és átugrod az unalmas videókat.
Tegnap még azt mondtam volna, hogy ilyen játék nincs, de hát lett, és ha nem lenne siralmas az egész, akkor jót röhögtünk volna rajta.
A játék szerintem 10/10-es. Most járok ott ahol elõször lehet tankkal menni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azon kívül, hogy félórig megy az elején a rajzfilm (benne másfél perc unalmas lövöldözéssel), és azon kívül, hogy be kell állítani az irányítást, mert ember nincs, aki a gyári beállításokat használni tudja (fõleg, ha már tolt fps-eket).
Tulajdonképpen nem is tudom, mennyi a rajzfilm az elején, mert amikor elindulnak a Jeeppel, és jön egy Loading a forgó sisakkal, azt hittem, na végre megérkeztek és kezdõdik a játék -- na de lófszt: csak egy újabb rajzfilm kezdõdött, én meg ennél a pontnál unistalláltam az egészet.
Ha szar animációs filmeket akarok nézni, arra ott a Cartoon Network.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hátha valaki nem tudja...
Igyunk sört jól!
Szokásos folyik a textúra szarság<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022