Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL KiLLeR
Ez nekem is amolyan kisegítõ lehetõségnek hat, ez aztán az elõítélet, Ubi, és nem illik bele - legalábbis ekkorában semmiképp sem - az ultrareális hadszintérbe, de azért kis látótávolság esetén, pl. az esõs pályán megbocsátható, fõleg azért, mert ezek a német katonák borzasztóan messzire látnak. 😄

Kikapcsolni még nem próbáltam. :-)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ki lehet kapcsolni
mindent ki lehet kapcsolni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ReaL KiLLeR
Régen játszottam ennyire nagy átérzéssel, és nem kevésbé rég tettem meg minden lépést ilyen szintû érdeklõdéssel és izgalommal, mint az utóbbi 2 napban, pedig nekem tényleg fontos a grafikai minõség.
Szerintem is nagyon szép, az a szépséghibája még a Csysisnek is meg van, hogy nagyobb területeken néhány esetben látszik egy textúra igen sokszori felhasználása és néhány lényegtelen tárgy (ne adj Isten, nem olyan lényegtelen felület) nincs nagyon aprólékosan kidolgozva, direkt közelrõl nézve nem tûnik élesebbnek, mint amennyire az a 3 - 4 évvel ezelõtti játékokban a legszebb elem. Pl. a HL 2-ben is volt nagyon aprólékosan kidolgozott, realisztikusan effektezett padló és mosott "kartonfal".

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Engem az zavar, hogy a qrvanagy realizmus jegyében hatásvadász faszságokat pakoltak bele (végtagszakadás, bélkifolyás, agyfröccsenés), miközben piros foltok jelzik a rosszfiúk helyét: ezt ki lehet kapcsolni benne? És ha igen, azért még leszedhetõk a gennyes nácik? Elõzõ részekben ha kikapcsoltad a piros golyókat, nem látszott az ellen <#conf>

Because fuck you. That\'s why.

Kiprobáltam a játékot és nekem nagyon tetszik. Nem tudom, hogy egyeseknek mi a baja a grafikával, szerintem nem rossz.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ReaL KiLLeR
Micsoda igazságtalanság, felháborító attól még, hogy minden játékba bevásárol az nVidia egy saját logot. Dehát én türelmes vagyok... :-)

ReaL KiLLeR
Ja, ezek szerint drivert épp úgy várunk, mint patchet, hátha valamelyik megszünteti a hibajelenségeket, mindenesetre a gondot semmiképp sem a hardveres képességek váltják ki, úgyhogy megoldódik elõbb - utóbb, mi, Atisok is játszhatunk majd épp úgy, mint a GF-esek. Semmiképp sem kell tartani ilyen - olyan grafikarontó fixektõl. 😄

ReaL KiLLeR
Nekem is pontosan ez a probléma okozott meglepetést, remélhetõleg egy javítás nemsokára orvosolni fogja. Ezen az esõs pályán néhány effekt igencsak elgyönyörködtet, eddig valóban ez (jó, a színvilágra nem gondolok, csak a realizmusra) a játék grafikai csúcspontja, viszont ezeket a hibákat nem indokolja. :-)
Engem kifejezetten hideg zuhanyként ért, hiszen szerintem elragadó és lebilincselõ a játék a lehetõségekkel, a kis részletekkel és a sztorival (a civil személyek szereplése, a hangulatos átvezetõk mind segítik az átélést), és ez ellen dolgozik nálam ez a pálya, mivel nem telik el 2 - 3 perc teljes feketeség, mindenféle felirat hiánya vagy egy - két tárgy fehér PhotoShop brush-sá válása nélkül (nyomot hagynak mozgásra). 😄 😞

Nektek milyen videokártyátok van? Nekem egy HD 4850-es.
(Lehet, hogy driver elõbb jön, mint patch.)

Adam II
Szóval az esõs pálya azért nem jó mert Ati videokártyám van ha nem tévedek. Rohadt jó!

neked kerülte el

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Danecay
Profilt ebben a részben tényleg nem lehet készíteni, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet?

Snexi
az ki is derült igen viszont még mindig nem értem hogy miért baker-t kisérti amikor Legget volt a hibás

már másnál is bekavart

joy van hozzál ehet az kavar be

Adam II
Az elsõ részben Baker elküldte õt két másik katonával valami felderítés szerûségre (már nem emlékszem rá pontosan mire) és a szemüvegest leszámítva mindkét másik halott volt mire rájuk találtunk. Legget (a szemüveges) ezek után magába fordult és nem beszélt az esetrõl a játék végén pedig kiállt egy német tank elé és azt üvöltötte öljetek meg és a németek nem is gondolkoztak sokat ezen beléküldtek egy skúlót. Hogy mi történt pontosan ott ahol a két másik meghalt az majd kiderül ebben a részben.

Danecay
Ha van esetleg valamilyen játékvezérlõd a PC-hez csatlakoztatva, kormány, joy, akkor húzd ki. Ha nincs akkor egyelõre passz.

Adam II
Jah meg tanulj meg angolul bár nem tudom 5dik osztályban milyen szinten oktatnak nyelvet.

Snexi
valaki leírná hogy ki az a szemüveges fickó akit halucinál és mit követett el ellene hogy "kisérti"

nem játszottam a korábbi részekkel és az angolom is gázos szóval nem értettem a párbeszédeket annyira

Adam II
HURR menjél azt játszál CSét CSeszd meg.

Danecay
Gondolom akkor az sem igazán érdekel, hogy mirõl szól a játék. Megnyugtatlak, ha az elején nem lett volna ennyi videó akkor sem tetszett volna neked a játék, így jobban is tetted, hogy letörölted.
De nyugi, hónap végén jön a FarCry 2, az lesz a neked való, na persze az engem is érdekel 😊

ProGabe
<#wow3>

szerintem te vagy az "egy a millióból", aki hasonlóan érez! csak sajnálhatod hogy így látod a dolgokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Adam II
Hurrá patchre kell várni ezért >😞
Amúgy mi okozza?

Netrat
vége van az introknak, rögtön a játék elején ahogy felsegít a csávó

Légy erõs, ott még nincs vége az introknak...

SPOILER
Jön 1-2 perc elég gagyi lövöldözés, aztán véged van, majd jön egy intro, aztán egy video, amiben megismerjük a katonákat, aztán egy új video, ahol beszélgetnek, hogy talán Hollandiában fognak menni, aztán egy új video, ahol veszekszenek egy sátorban, majd végre elkezdõdik a Market-Garden hadmûvelet (videón), látjuk, ahogy repülnek a vitorlázó szállítógépek, aztán video a landolásról, majd a katonák Jeepekbe ülnek, és elindulnak valahová, látjuk is egy videon, ahogy autóznak, aztán nagysokára megérkeznek, és akkor jön egy Betöltés. És betöltõdik egy új film, amin látjuk, hogy a katonák már nem autóznak...

Tovább nem tudom, mert ennél a pontnál befejeztem a Hell's Highwayt, ugyanis már félórája gagyi animációs filmet kellett néznem, pedig játszani akartam. Valahogy az interaktív dolgok jobban tetszenek, mint a passziv filmnézés, persze azt is meg tudom érteni, aki inkább hátradõl, és mozizik.

A legnagyobb gáz, hogy ez a szar kikapcsolhatatlan: nincs olyan, hogy mittudomén nyomsz egy Escapet, és átugrod az unalmas videókat.

Tegnap még azt mondtam volna, hogy ilyen játék nincs, de hát lett, és ha nem lenne siralmas az egész, akkor jót röhögtünk volna rajta.

de most néztem utána azt irják hogy pár napon belül jön a patch ami megoldja a gondot

Adam II nekem is ugyanez a gond van

Adam II
Eddig gond nélkül futott a játék minden hiba vagy akadás nélkül de most a Black Friday résznél ahol esik az esõ egy kis idõ után grafikai hibák lépnek fel például a teherautók eltûnnek és a helyükön nincs semmi olyan mintha ollóval kivágták volna a képernyõrõl õket és a feliratok beragadnak és csak Alt+F4-el tudok kilépni mert a menü feliratai is eltûnnek. Valakinek volt hasonló gondja? Van rá megoldás?

Snexi
én is megnéztem,ugyanez a véleményem (a németek karja milyen má :/)

Nekem is gond van a black friday nevû résszel,ATI kártyám eddig minden jó volt de innen kezdve a textúrák szétvannak mosódva meg fagy

nemtudja valaki miért van az hogy ha belépek, vége van az introknak, rögtön a játék elején ahogy felsegít a csávó kezedbe nyomja a puskát, elkezd pörögni nekem az egér? körbe körbe, nem tudok vele mit csinálni

Prince23
Egyébként: jelenleg a multija nagyon gány😞 nem erre számítottam.<#levele>

az se normális sprint ami cod4be van... bazmeg de amikor izomból sprintelsz, fél mp alatt tudsz 90fokot fordulni? nem hiszem 😊 sebességcsökkenés nélkül persze...

davidka003
<#lama>

A játék szerintem 10/10-es. Most járok ott ahol elõször lehet tankkal menni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
De nem úgy ahogy mi szeretnénk... pár milimitért megy fére ha közbe avatkozunk egérrel.

Shep
Hát ilyen hozzászólást sem olvasni minden nap. Végre egy háborús fps ahol van történet erre tessék 😊 Ha csak lõdözni akarsz menjél Kékelni. Egy jó játékhoz igenis kellenek a jó és hangulatos átvezetõk, intro stb. Hol vannak már azok az idõk ahol szinte minden játék több perces renderelt animációval indult (mondjuk voltak köztük elég bénák is)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem csõfutás az sem hanem egérrel lehet közben irányt változtatni!

Next PC upgrade: 2022

dante3
Sztem jó az irányítása, csak a csõfutással van gond, de szokható!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Prince23
LoL vagy

grebber
Irányítással nincsen semmi baj még véletlenül sem!

Snexi
én is átálítottam az irányitást,q-ról jobb klikk-re raktam a fedezékbevonulást (így olyan mint a vegasban)

úristen<#wow3>

Netrat
Mi a baj ezzel a játékkal?

Azon kívül, hogy félórig megy az elején a rajzfilm (benne másfél perc unalmas lövöldözéssel), és azon kívül, hogy be kell állítani az irányítást, mert ember nincs, aki a gyári beállításokat használni tudja (fõleg, ha már tolt fps-eket).

Tulajdonképpen nem is tudom, mennyi a rajzfilm az elején, mert amikor elindulnak a Jeeppel, és jön egy Loading a forgó sisakkal, azt hittem, na végre megérkeztek és kezdõdik a játék -- na de lófszt: csak egy újabb rajzfilm kezdõdött, én meg ennél a pontnál unistalláltam az egészet.

Ha szar animációs filmeket akarok nézni, arra ott a Cartoon Network.

Eisenhower
másnak is bugos a "BLACK FRIDAY" rész? nekem tök bénán jön be a kép ha kilépek menübe nem látszanak a feliratok játék közben meg nem látszódik a tárak száma meg a gránátok száma. vmi megoldás? nforce-on is láttam hogy másnak is szutyok az a rész. lehet ati vga miatt. lehetne már patch hozzá :\

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Promi
Mindenkeppen.<#eljen>
Tatyla
csá Promi,akkor ez azt jelenti hogy ajánlod?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TerranceG
Gránátdobásnál nyomva kell tartani a F gombot. Ekkor ki lehet jelölni a célt, hogy hova dobja. Elengeded és már dobja is.
Hátha valaki nem tudja...

Igyunk sört jól!

Snexi
szerintem is szebb mint amit grebber rakott

grebber
Ja akkor azon már túlvagyok ott is megmutatkozott mennyire nemtudnak bánni a vízes dolgokkal.
Szokásos folyik a textúra szarság<#levele>

Prince23
Ne ved sértésnek. ezt csak beszúrtam poénból.

Prince23
Ahol este van és esik az esõ. sztem a bia3 pályái közül a legszebb.

grebber

Prince 23: Melyik az a pálya amire azt mondtad hogy nagyon szép??