Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
De akkor idegbeteg leszek, mire végigviszem 😄

told végig authentic-en
egybõl meg lesz az a 10óra

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
Akkor tuti Ardennek lesz a folytatása.

Snexi
7 óra csak? :/ én olyan 4 órája tolom kb,akkor elrakom hogy holnapra is maradjon 😄

szerintem a következõ BiA az Ardennesben fog játszódni! vagy valami Operation Bastogne vagy valami ilyesmi lesz...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Leggett-el "beszélget" a fánál, kérdezte tõle Leggett, do you afraid of snow? vagy vmi ilyesmi... ez sztem utalás a következõ témára 😊 Amúgy is az a következõ olyan dolog ami fontos dolog volt a háborúban. Normandia>Hollandia>Ardennek,Foy,stb>nemtom😊

Prince23
Végigvittem! Nagyszerû, hangulatos játék. 7 óra garantált játékidõ! De ez egyéntõl is függhet. De a 10 óra játékidõt felejtsétek el, mert annyi az életbe nem hozható ki eme gémbõl.
A videók jók, és kellõen hosszúak is. Remélem ki jön magyar feliratosan is. Magyarul mégegyszer tuti végigviszem 😄
Nemcsak a háborúról szól ám a játék, hanem Baker lelki világáról is, bárataihoz erõs szál kötõdik. Lol úgy beszélek errõl a játékról mintha film lenne. Valóban! Filmszerû élmény vesz körül, ha kipróbálod és végigviszed a BiA-t. Bár a Franky szál eléggé FEAR szerû volt, tudjátok a Hospital rész😄 A történet folytatódik... TO BE CONTINUED. Így ért véget a BiA HH.
Összesítés:
Grafika: 8
Hangok: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8.5
Irányíthatóság: 9
Összhatás: 8

+
*szép grafika, mesés
*oda illõ zene
*AI néhol meglepést is tud okozni, sajnos 😄
*ismét taktikai elemekkel "megáldott" fps
*ezuttal tankot is vezethetünk
*Elit alakulat-os hangulat + befejezés
*Headshot kamera

-
*Ha sprintelünk szinte irányithattalan a karakter, csak "csõlátásban" (ha tök egyensen akarsz menni) ajánlott a sprint használata
*társaink buták: pl ha "követés" parancsban vannak, és ha robbantok, akkor õk is beledöglenek, nem futnak el a 88-osaktól
*Franky történeti szál borzasztóan nem oda illõ volt, az a küldetés az Übersoldier és a FEAR hangulatát kelltette :S
*kár h nincs 10 óra játékideje, -de még mindig hosszabb mint a CoD4 sztorija végigjátszásszempontból

amikor checkpointhoz érsz, automatikusan felélednek

Valaki tapasztalt grafikai bugot az elsõ esõs pályánál, miután franky meghalt?

Úgy néz ki, hogy a jármûvek és egy két fedezék teljesen átlátszó de elmosódott.. és ha megnyomom az ESC-t akkor meg a menüben nem jelennek meg a választható opciók

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Viktorr
Az elesett csapattársakat fel lehet éleszteni valahogy?

tobias88
egyáltalán nem fontos szerintem
csak engem zavar hogy már nem 3d-s a taktikai térképünk? 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

a lõszerek alatt ott van 1 szám és az jelenti a tár számát.

Amúgy kipörgettem a játékot, de miért csak a 4. chapterig tudom visszatölteni? tehát nem tudom a végéig betölteni :S

zzeN
a töltények fölött ott egy szám

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Azt hol jelzi, hogy hány tár van nálam az adott fegyverhez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hornbali
Hehe, igen, a nagy rohanásban azt nem írtam át. ^^

nekem egy kis problémám lenne a játékkal, vki segítsen pls :/

elõször is miután felraktam és crackeltem a játékot, indítanám és faultrep.DLL-t hiányolt. beszereztem 3 fajtát és mindezek után annyiban javult h a menüig eljutotttam és mikor indítanám a játékot, lemegy a loading és nagy feketeség.

vki tudna segíteni?
Danecay
?

Danecay
Gondolom ebben az esetben a BIA exe-jét kell átnevezni megfelelõen, nem pedig a BIOAHOCK-ét <#vigyor3> Egyébként DirectX 10 alatt sem mûködik az élsimítás, mert úgy tudom, hogy az U3 engine DX10 alatt tudja.

Törölt felhasználó
Az a te körmöd 😊))
grebber
És mi a fejezet cime azt nemtudod ?Mert számolja a tököm hol tartok.

Next PC upgrade: 2022

Egy kis nosztalgia!!!
De kérlek ne harudjatok rám......<#worship>

hornbali
Sry, hogy nem olvasok vissza, lehet volt már, de sztem sokakat érint a dolog.
Azoknak akiket zavar az élsimítás hiánya:

Nvidia
Bioshock.exe-t nevezd át R6Vegas_Game.exe -re és indítsd így: R6Vegas_Game.exe -dx9

Ati
Bioshock.exe-t nevezd át Oblivion.exe-re és indítsd így: Oblivion.exe -dx9

Ahogy a Bioshocknál, itt is mûködik, legalábbis Nvidia kártyánál tuti, azzal teszteltem.

grebber
Valaki más is próbálja már ki hogy a játék Binaries könyvtárában lévõ biahh.exét átnevezi bioshock.exére és driverenbõl rányom AA-t.
Nforce-on azt írták mûködik az AA.

az egy bug, sztem patch javitani fogja... de egyébként én vhogy nem arra figyelek, szal nem zavart engem

Danecay
OK, tényleg, de attól még a hozzászólásomban leírtak szerintem igazak, mármint, hogy ez a BIA féle játékmenet eléggé megválasztja a jónépet.

Snexi
csak nálam nem mozog a szája amikor fedezékbõl parancsot adok? :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
STALKER Clear Sky

Danecay
Miféle praktikerrõl ?

Nathan66
várj! én a praktikerrõl írtam nem a BiA-ról. Ezzel én elvagyok meg a többi VH-s játékokkal is.

Danecay
Ízlések és pofonok. Aki nem csak agyatlan lövöldözésre vágyik és szereti a VH-s FPS-eket annak szerintem bejön ez a stílus, és valószínûleg az elõzõ 2 részt is végigtolta már. Egyébként a Road To Hill 30 (az elsõ rész) is megosztotta az embereket, voltak akiknek egyáltalán nem jött be, olyanok mint Te és voltak olyanok akiknek beadta a játék, õk olyanok voltak mint én 😊 Sajnos én a 2. részt az Earned in Blood-ot nem tudtam befejezni, mert VISTA alatt nem mûködik, igaz vannak trükkök, amikkel elvileg mûködésre lehet bírni, de nálam sajna nem jött be. Már alig várom, hogy kipróbáljam a HH-t 😊

Prince23
A 13. fejezetre menjetek csak, és utána meg mondjatok valamit a grafról. Esõs pálya, ami sztem eddig a bia 3 csúcspontja grafikailag!

Méghogy nem szép..nem tudom mi benne a nem szép? Most komolyan...különben is...nem csak grafikából áll egy játék,hanem játékélmény, hangulat...

A grafika ennek csak kis része.És különben sincs vele semmi gond, jól néz ki

BiG G
szerinted nem szép != gagyi

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DarkSector
Jesszusom... valamiben egyetértünk???<#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
1680x1050 16 aniso 4xaa.
You don´t have to rename the exe to bioshock now to use AA

Ezt írta egy srác az nforce fórumán és tett is be képeket!

DarkSector
Rainbow six játékmenet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BlackShadow
arra a parancsra nem volt utalás a tutorban.. én is kerestem, de lehet kivették(?) belõle 😞

a killroy meg falfirka.. "tagelsz" 😄 én a tutoron kívül még 1et sem találtam/kerestem.. annyira nem nagy extra

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
nagyon baba lett a játék. nem tudom, hogy aki a grafika miatt sír, miért teszi! kizártnak tartom, hogy szebb boxon, mint amit az én kis PC-m produkál 😊

két gyors kérdésem lenne: hogy lehet megmondani a csapatnak, hogy takarodjanak oda az ellenhez és aprítsák õket? tehát azt a a parancsot keresem, ami az elõzõ verziókban akkor jött elõ, ha a jobb gomb nyomva tartása mellett megnyomtam a bal-t. kikapcsoltam a tutort, gondoltam úgysem tudnak újat mondani, erre tessék

a másik, hogy azok a bizonyos killroyok mégis mik? megbújik egy-két fricc valami rókalyukban és azokat kéne levadászni? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nathan66

tobias88
nekem tetszett, de miféle bugokról van szó?
Nathan66
Pont tegnap próbáltam ki. Kb 2 percet játszottam vele és töröltem is le.. Az a játék nálam annyit se ér, hogy a számra vegyem a nevét😊

Promi
Ha ez neked tele van bugokkal, akkor te nem jatszottal a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky -al. Na az tele van bugokkal!
Törölt felhasználó
csávókám nincs túl jó bõrben 😊))

BlackShadow
jaja az jó rész volt 😊

nekem az egyik legnagyobb negatívum, h az egységek csak úgy "ottvannak" .. tehát amikor pl egyedül maradok abban a házban, kimegyek az ajtón és már ott várnak a bejáratnál (odarepültek 😄) .. szal legalább vmi kis animáció h épp akkor másznak elõ a kerítés mögül stb..
de ez legyen a legnagyobb gondom .. 😊
ui: a gránát viszont tényleg gáz.. konkrétan nem látni 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shep
Na kipróbáltam, a grafikával nincs gondom unreális 3 aztán jó (szerencsére elég élesek a textúrák, nem a GoW féle mosott szar). A hangulat ugyanaz mint eddig tehát rendben van. Viszont az irányítás nekem valahogy nehézkes, befeszülök a fedezék mögé ami roppant jó meg minden, de tök nehéz kimászni, néha megy tovább, néha csak vár valamire, van ,hogy simán kilép belõle, a gránátdobás hát az olyan semmilyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Az AI néhol meglepõen jó, de többnyire kempelnek ellened a németek, tedd te is azt ellenük! Mert úgy is a fejüket kidugják a fedezékbõl, és annyi nekiek. Ez egy türelmes játék. nem CoD, az biztos.
Pl volt egy olyan jelenet ahol megkellett egyedül tisztitani egy géppuskafészek "lakosztályt", kimentem fedezékbõl a bejárat elõtt, mondván, h oldalba kapom õket (3 nácit akartam volna leszedni a Barral oldalból), s erre az egyik AI ugyanezt tette, hirtelen oldalba támadott, észre sem vettem, és nekem annyi volt. Ott meglepett a dolog.

BlackShadow
hát én még nem tapasztaltam h scriptmentesen oldalba kerülnének ha arra gondolsz 😊 de nekem így is megfelel

bár ahoz képest,h veteránon nyomom elég könnyû.. inkább kiveszem a veszély jelzést meg egyebeket .. egyelõre csak kipróbáltam 😊

grebber
Nemsemmi hogy a faszi körbe alatt milyen dzsuva van<#idiota>

grebber
Hát nemtudom az AI-re mit lehetne mondani.
Ott vannak a fasza lõállás mögött vagy 5-en elindulsz feléjük egymagad szépen fedezékrõl fedezékbe araszólva és megfutamodnak elõled hátrálnak visszafelé.
Fedezékbõl szerintem olykor fölöslegesen szaladgálnak.

No akkor te is tudsz válaszolni az 1058-as kommentben feltett kérdésemre. <#vigyor0>