2318
  • HUmanHunter
    a, a banner nem látszódik
    b, nemtudom miért nácizza le mindenki a német katonákat, ők is csak sima katonák voltak nem tehettek róla hogy mien vezetőik vannak.
  • Adam II
    Ritka az olyan, hogy ne ez legyen a felállás. A Red Orchestra Ostfront volt az ahol nem amikkal kellet nyomulni hanem oroszokkal de aszem ott is a németek húzzák a rövidebbet.
  • c3124c
    sziasztok, nálam az esős pályán, ahol egy Flak van a téren egy templom előtt, szétcsúszik minden textúra. :s Másnak is van/volt ilyen problémája? 4870em van. Thx
  • priluki
    De ez akkor is a történelem része volt,szoval tényleg lehetne már német kampány is az amcsi melett,de persze ez elfogultság náluk :D
  • Kandurex
    valszeg csak render cucc volt az a jelenet, vakítás...
  • zeus89
    Most fejeztem be a játékot, és ezek a jelenetek egyátalán nem voltak benne, sőt a gránátot sem úgy dobja el. A lámpás holland sem lámpázott, hogy a törölköző mögött van egy náci. És a mortált vagy mit raktak ott a katonák a fedezékre a videóba, na az sem volt benne. Szóval nagyon átalakitották ...
  • davidka003
    Ami a videóban van az kamu. A játékban semmi ilyesmi nincs.
  • Danecay
    Ezt már én is meg akartam kérdezni, meg azt is, hogy olyan van e mint a 2006-os trailerbe, hogy a társad a karjaidba zuhan egy találat után. Továbbá ugyan ebben a trailerben van az is, hogy egy holland lakos az ablakból zseblámpával jelzet, hogy egy német egy kiterített lepedő mögött bujkál, majd az amcsi katona a lepedőn keresztül szedi le, aminek van fizikája is. Ez is benne van a játékban?

YOUTUBE
  • Rundstedt17
    játszanék:D
  • Rundstedt17
    jah túlerőben nem volt nehéz,meg amerikai gazddaság által biztosított kifogyhatatlan utánpótlással,gyártással...
  • broman191
    Nem indult a game mert hiányolta ezt a bink...dll-t most leszedtem egy dll-es oldalról erre ezt írja ki...ötletek?

• Gerbill
    Jelentem Ati kártyával nálam grafikai hiba nélkül futott az első két feladat erejéig a Black Friday pálya. Viszont miután bementem a templomba hibaüzenettel kivágott az asztalra.
  • Hellsing47
    még mindig jobb hogy csak "lesérülnek" mint meghalnak ahogyan az előző részekben tették
    ott ha elestek a chapter végéig fel sem keltek
  • Adam II
    Tudom csak arra akartam rávilágítani miért pont amerikai fejlesztőktől várja el, hogy olyan játékot csináljanak amiben német katonákkal kell amerikaiakat lőni.
  • Montanosz
    de hát a románok csináltak(((..tudod amikor a magyarokat kell kiirtani, volt egy kis botrány belőle...
  • Adam II
    Nem. Ezt elég furán oldották meg ha lelövik őket akkor nem halnak meg csak szarakodnak és nem tudod őket irányítgatni mindent magadnak kell csinálnod de ha egyedül befejezed akkor ott lesznek az átvezetőben egy karcolás nélkül. Tölts vissza egy checkpointot ha akarsz velük foglalkozni.
  • Djemba
    az jó lesz akkor addig nem is viszem végig:) megvárom a szinkront mert nagyon bejön a játék
  • leviking
    csá. a társainkat akiket lelőnek és ott szarakodnak a földön azt meglehet gyógyítani?
  • Adam II
    Meg sem közelítették a csodálatos nácikat mégis legyőzték őket azok a mocsok buta kövér amerikaiak bárcsak mind meghalnának.
    Multiban annyi amerikait lőhetsz halomra amennyit akarsz és nyugodtan alhatsz másfelől nem tudom te mit szólnál hozzá ha egy magyar fejlesztő olyan játékot csinálna amiben a Don kanyarnál egy orosz katonával kéne halomra lőni a magyarokat.
  • sz4bee
    Remélem a magyar verzio is ilyen olcso lesz mint ez.
  • Ronnie07
    Hali Nemtudja valaki h mi lehet a gond,ha a legelső intro után a gép újraindul a bia nál? pls help
  • Rundstedt17
    már elég uncsi hogy mindig a szövetségesekkel...főleg az angol amcsi hősi katonákkal..igaz a valóságban meg sem közelítették a német katonákat.na de ezekben kaszálják őket.baromira uncsi
  • davidka003
    Simán megcsinálható az esős pálya is így bugosan is. 1-2 kocsi textúra eltűnik, de ez nem akadályoz semmiben.
  • davidka003
    Lesz hozzá szinkron és magyar felirat is.

Egyébként most néztem, nagyon olcsón adják ahhoz képest, hogy új játék:

link 6 290 Ft
  • davidka003
    Biztos lámák voltak. Nekem 6 éve van ATI kártyám és eddig két játékkal volt gond. A Crysis volt textúra bugos, de az ATI gyorsan javította. Most meg a BiA: HH hibás, biztos majd azt is javítják. 6 év alatt 2 játék az nem olyan rossz arány.

Alone in the Dark nálam maxon ment hiba nélkül. Clear Sky meg medium fölött szépen ment. Soha nem ment 30 FPS alá. Nem volt semmi gondom vele.
  • Djemba
    kipróbáltam tegnap szerintem sokkal jobb mint az előző részek.
    Remélem a végigjátszás hosszú lesz.
    (Lesz magyar felirattal majd?)
  • SZEG007
    olyan nincs hogy ennyire egyértelmü bug bentmaradjon a játékba ezt a legprimitivebb játéktesztelö is észreveszi, és olyan sincs hogy csupán egy hardweren tesztelnek egy játékot. Egyetlen oka lehet annak hogy egy ilyen minden ati kártyára kiterjedö hiba a játékban maradt mégpedig az hogy az nvidia-tol pénzt kapatak a fejlesztök, hiszen egy kis negativ reklám föleg ilyen idökben soha nem árt a konkurencia számára.
  • Hellsing47
    pedig már panaszkodtak más játékoknál is..névszerint csak az alone in the dark 4et és a stalker clear sky-t tudom felhozni, de lehet nem is volt több
  • Adam II
    Ez nem a kártya miatt van hiszen addig a pontig tökéletesen ment a játék és más játékokkal sincs gond. Ezt bizony a fejlesztő kúrta el de nagyon.
  • BiG G
    rémhír, illetve hozzá nem értők terjesztik :) 3 hónapja használok egy gigabyte hd4850-et (mondjuk igaz hogy normális hűtéssel, túlmelegedéskor lehet hogy tényleg bugosodna), és eddig semelyik játéknál nem tapasztaltam hibás vagy bugos működést, pedig elég sok minden megfordult a kezeim között (CSS, Grid, CoD4, Crysis-ek, CoH és még sorolhatnám).

egy szóval user error a hiba oka :)
  • Hellsing47
    azonban sokat érnek vele ha sok játéknál "bugzanak" a kártyák :/
  • BiG G
    nem merik megkockáztatni, főleg hogy most mindenki ATi lázban ég és veszik a 4800-asokat mint a cukrot :)))
  • Hellsing47
    vagy igy hagyják az egészet és szarnak az atira
  • Lowosan
    Tényleg jöhetne már vmi patch mert így nemtudom végigvinni, bár még az is lehet hogy az új ATI driver hamarabb kijön és azzal megoldják
  • Tatyla
    újra indítottam a játékot és most már megjelent a sárga célkereszt...
  • BiG G
    hát erősen fail az biztos :D mert ha 1-1 kártyával nem menne akkor azt mondom oké, de az összes ATi-val? ugyan már...
  • Adam II
    Nekem is erős a gyanúm, hogy ez lehet az oka amiért ez csak most tűnt fel nekik.
  • Hellsing47
    biztosan nvidián tesztelték
  • BlackShadow
    ez az eredménye h a játékot nem akkor jelentetik meg mikor készen van :) én nem elleneztem egyáltalán a kitologatásokat, de mondjuk azért ennyi idő alatt ilyen alap dolgokat azért illett volna megcsinálni :) (most nem a megjelenéstől számított időre gondolok, hanem a csúsztatásokra)
  • Adam II
    Hát remélem gyorsan kiijavítják a Fekete Pénteket. Állítólág át lehet jutni a pályán ha leveszed 800x600-ba mindent low-ra raksz és ablakban futtatod nem nagyon használod a bazookát nem nézel a teherautókra sokat stb de szvsz inkább megéri kivárni valami javítást amit egy Gearboxos már 2 napja ígérget de eddig sajna semmi eredmény.
    Amikor tesztelik a játékot akkor az ilyen hibák nem jönnek elő vagy valami?