Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egybõl meg lesz az a 10óra
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videók jók, és kellõen hosszúak is. Remélem ki jön magyar feliratosan is. Magyarul mégegyszer tuti végigviszem 😄
Nemcsak a háborúról szól ám a játék, hanem Baker lelki világáról is, bárataihoz erõs szál kötõdik. Lol úgy beszélek errõl a játékról mintha film lenne. Valóban! Filmszerû élmény vesz körül, ha kipróbálod és végigviszed a BiA-t. Bár a Franky szál eléggé FEAR szerû volt, tudjátok a Hospital rész😄 A történet folytatódik... TO BE CONTINUED. Így ért véget a BiA HH.
Összesítés:
Grafika: 8
Hangok: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8.5
Irányíthatóság: 9
Összhatás: 8
+
*szép grafika, mesés
*oda illõ zene
*AI néhol meglepést is tud okozni, sajnos 😄
*ismét taktikai elemekkel "megáldott" fps
*ezuttal tankot is vezethetünk
*Elit alakulat-os hangulat + befejezés
*Headshot kamera
-
*Ha sprintelünk szinte irányithattalan a karakter, csak "csõlátásban" (ha tök egyensen akarsz menni) ajánlott a sprint használata
*társaink buták: pl ha "követés" parancsban vannak, és ha robbantok, akkor õk is beledöglenek, nem futnak el a 88-osaktól
*Franky történeti szál borzasztóan nem oda illõ volt, az a küldetés az Übersoldier és a FEAR hangulatát kelltette :S
*kár h nincs 10 óra játékideje, -de még mindig hosszabb mint a CoD4 sztorija végigjátszásszempontból
Úgy néz ki, hogy a jármûvek és egy két fedezék teljesen átlátszó de elmosódott.. és ha megnyomom az ESC-t akkor meg a menüben nem jelennek meg a választható opciók
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgy kipörgettem a játékot, de miért csak a 4. chapterig tudom visszatölteni? tehát nem tudom a végéig betölteni :S
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elõször is miután felraktam és crackeltem a játékot, indítanám és faultrep.DLL-t hiányolt. beszereztem 3 fajtát és mindezek után annyiban javult h a menüig eljutotttam és mikor indítanám a játékot, lemegy a loading és nagy feketeség.
vki tudna segíteni?
De kérlek ne harudjatok rám......<#worship>#worship>
Azoknak akiket zavar az élsimítás hiánya:
Nvidia
Bioshock.exe-t nevezd át R6Vegas_Game.exe -re és indítsd így: R6Vegas_Game.exe -dx9
Ati
Bioshock.exe-t nevezd át Oblivion.exe-re és indítsd így: Oblivion.exe -dx9
Ahogy a Bioshocknál, itt is mûködik, legalábbis Nvidia kártyánál tuti, azzal teszteltem.
Nforce-on azt írták mûködik az AA.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A grafika ennek csak kis része.És különben sincs vele semmi gond, jól néz ki
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
You don´t have to rename the exe to bioshock now to use AA
Ezt írta egy srác az nforce fórumán és tett is be képeket!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a killroy meg falfirka.. "tagelsz" 😄 én a tutoron kívül még 1et sem találtam/kerestem.. annyira nem nagy extra
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
két gyors kérdésem lenne: hogy lehet megmondani a csapatnak, hogy takarodjanak oda az ellenhez és aprítsák õket? tehát azt a a parancsot keresem, ami az elõzõ verziókban akkor jött elõ, ha a jobb gomb nyomva tartása mellett megnyomtam a bal-t. kikapcsoltam a tutort, gondoltam úgysem tudnak újat mondani, erre tessék
a másik, hogy azok a bizonyos killroyok mégis mik? megbújik egy-két fricc valami rókalyukban és azokat kéne levadászni? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem az egyik legnagyobb negatívum, h az egységek csak úgy "ottvannak" .. tehát amikor pl egyedül maradok abban a házban, kimegyek az ajtón és már ott várnak a bejáratnál (odarepültek 😄) .. szal legalább vmi kis animáció h épp akkor másznak elõ a kerítés mögül stb..
de ez legyen a legnagyobb gondom .. 😊
ui: a gránát viszont tényleg gáz.. konkrétan nem látni 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl volt egy olyan jelenet ahol megkellett egyedül tisztitani egy géppuskafészek "lakosztályt", kimentem fedezékbõl a bejárat elõtt, mondván, h oldalba kapom õket (3 nácit akartam volna leszedni a Barral oldalból), s erre az egyik AI ugyanezt tette, hirtelen oldalba támadott, észre sem vettem, és nekem annyi volt. Ott meglepett a dolog.
bár ahoz képest,h veteránon nyomom elég könnyû.. inkább kiveszem a veszély jelzést meg egyebeket .. egyelõre csak kipróbáltam 😊
Ott vannak a fasza lõállás mögött vagy 5-en elindulsz feléjük egymagad szépen fedezékrõl fedezékbe araszólva és megfutamodnak elõled hátrálnak visszafelé.
Fedezékbõl szerintem olykor fölöslegesen szaladgálnak.