Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
"Ami pedig a grafikát illeti, ment a féktelen köpködés mindenfele, hogy szép, kontrasztos, meg minden, de túlzottan is természetellenes, az aljnövényzet megvalósítása pedig a régmúlt idõket idézi. Egy frászt! Egyrészt a PC-s verzióban a kinézet alaposan feljavított a konzolos változatokhoz képes, sokkal élesebbek, részletesebbek a textúrák és a részecskeeffektek is káprázatosak, ahogyan az aprólékos, minden ráncra és sebhelyre kitérõ karaktermodellek is. Másrészt, az Unreal Engine 3.0 tökéletesen megállja a helyét, utat engedve a nagy terepek valóságos lemodellezésének is, kellõen fürge sebességgel."

Na ugye megmondtam<#vigyor2>

Cikk részlet GAMEKAPOCS.hu

Adam II
Szerintem szép a grafika.

Prince23
Sry az off-ért, de hány felkiáltó után bannolódik X egyén? 5-nél már nem léphet be az sg-re?

Kandurex
ment arra is a banán

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Balumann
Szerintem van egy pár accountja... (legalábbis ez biztos)

Kandurex
ez a cél, meg persze, hogy vásárolj ott, vegyél új hashajtót stb.

Prince23
De mi értelme van ezekenk? több látogatottságot akarnak?

Kandurex
megér az többet is

Danecay
Ez megérne egy WARN-t még ha smilee-t is tettél utána!<#ejnye1><#mf2><#boxer>

reklámoztam és kitiltottak innen
Prince23
Prince23
Pár milimétert fordul xd

tobias88
azért lehet, a balra jobbra gombokkal
SD456
Hi!

Pl. Ez az új GoW-os rendszer, hogy a falhoz nyomulva felnézel lõsz, lebuksz...stb (nem tudom, hogy hívják amúgy 😊) Meg ezek a jó kis átvezetõ filmek nagyon tetszenek de ilyenek már voltak az elsõ részben is ha jól emlékszem. Meg az AI is mintha okosabb lenne. A térkép nem 3D-s régen szerintem nem volt annyira átlátható mint ez a rajzolt térkép. Csak azt sajnálom, hogy sprintelés közben szinte nem lehet irányítani.

PS3 ID: SDani456

igazad van,egyetértek veled. Egyépként valoban jobb a Pc-s Grafika mint a box. (saját tapasztalat) De olyannyira,hogy szembetünõ!

kirol
Én még mindig nem játszottam vele sajna.
Említenél pár újítást belõle?

SD456
Nekem is tetszik a grafikája és igazad van a mostani játékokban HDR meg elmosással leplezik az igazi grafikát. Amúgy most csak ez az egy játék van eddig az évben amivel jól elvagyok. Mostanában minden játékban csak a grafikai újításokkal próbálják lenyûgözni a játékosokat, de amikor a játszol a játékkal akkor rájön az ember, hogy unalmas semmi újítás a játékmenetben. Ebben szerintem van elég újítás és egy nagyon jó játék lett. A térkép szerintem is jobb.

Danecay
Még mindig nem igazán értem a grafikával kapcsolatos nyavalygásokat, de tényleg! Mi az, hogy nem szép, vagy nem is olyan csúnya. Hát persze, hogy nem csúnya, sõt kifejezetten szép, részletgazdag, szemet gyönyörködtetõ. Az a baj, hogy a hamarabb megjelent XBOX-os verzió alapján lett megítélve a grafika, mind egyénileg, mind cikkekben, játékértékelésekben, bár az nem tudom, hogy milyen, de sokak szerint, akik látták azt is, nincs olyan szép mint a PC-s, de ez a vélemény vetül át a PC-s verzióra is. Nagyon sok játék meg sem közelíti ezt a grafikai megjelenítést, csupán az agyon SHADER-ezés, agyon HDR-ezés, elmosás, és mindenféle POSTPROCESS effekt használatának következtében néznek ki úgy ahogy. Ez a sok effekt, már sok esetben zavaró is, és kikapcsolásuk után elég puritán megjelenítést kapunk, ami felfedi, a valódi grafikai kidolgozottságot. Továbbá a grafikai szintek beállításai is meghatározzák a grafikai megjelenítést, természetesen. Erre egy jó példa a régi szép idõkbõl. Colin McRae Rally 2-vel játszadoztam, egy nem igazán erre a célra szánt VGA-val és enyhén szólva nem voltam elájulva a grafikájától, csúnya volt, elmosódott, a szélvédõ nem volt átlátszó és még csak a rendszámtábla sem volt olvasható. Nem sokkal késõbb vettem egy másik VGA-t és módosítottam a játék grafikai beállításain és ég és föld volt a különbség, mintha nem is ugyan az a játék lett volna. "Tûéles" lett minden, még a rendszámtábla is, átlátszók lettek a szélvédõk, és még a táj is dinamikusan tükrözõdött az autón. Vagy egy másik rövidebb példa. Azt mondják, hogy a grafikailag lebutított Crysis, sokkal csúnyább mint a sok éves FarCry. Szóval egyáltalán nem mindegy miként van beálítva a grafika. Alig várok már egy PC-s értékelést, amiben szépnek fogják ítélni a grafikát és ezt követõen itt a topicban is sokan gyönyörûnek fogják találni 😊
Nagyon sokan panaszkodnak a gránátok kezelhetetlenségére (dobás, célzás). Nem tudom, nekem még minden egyes gránátom célba talált és eredményesen el is végezte a dolgát. Ha valaki esetleg nem tudná, a pontos célzáshoz nyomva kell tartani az (alapesetben)"F" gombot, és oda lehet dobni ahová csak akarja az ember, sõt még azt is megjelölésre kerül, ha esetleg valahonnan lepattanna, fal, tereptárgy. De ez is le lett már ide írva.
A taktikai térkép szerintem jó és használhatóbb mint a 3D-s, mind a mellett valóságosabb is. Az viszont nem lett volna rossz megoldás szerintem, ha a térkép felületén is irányíthattuk volna csapatainkat. Az elõzõ részekben és ebben is sokszor azért kell rohangálnunk fel alá a pályán, hogy csapatainkat a kíván helyre parancsoljuk, elsõsorban abból kifolyólag, mert a mi szemszögünkbõl nézve, egy fedezék túloldalára, ellentétes oldalára, nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk irányítani embereinket.

Off

Jaj, bakker ha belegondolok az Outcast nyitójeleneteire, amikor Ulukai azaz Cutter Slade alias én 😊 fut a hóban, felcsendülnek a filharmónikusok és mutatják a tájat... Kiráz a hideg!
Pedig csak voxeles pixelhalmaz az egész. Kár, hogy nem vitték végig a voxeles renderelést. Nekem tetszett.
koschwarz
ez milyen igaz! nem akarok ilyen crysis vitát elindítani, csak egy tipikus példa erre: szinte csak egy automatikus darálás az egész, semmit nem bíz a fantáziádra, talán éppen ezért hiányzik belõle a szív és a lélek.<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SD456
Hi all!

Nekem nagyon tetszik a játék, a grafika nem is annyira rossz mint ahogy azt sokan mondták. Nekem pl. az nagyon tetszik ahogy a hüvely kipattan és füstölög miközben repül. Vannak hiányosságai az igaz de azt kárpótolja a játékélmény szerintem. Ez az új rendszer amit a Gears of Wars-ból vettek nagyon jó, ilyen kéne minden II VH-s játékba. CoD ba milyen jó lenne amúgy ez a rendszer.<#smile>

koschwarz
ez most már megjelent? <#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nos, végre én is kipróbáltam. Nagyon kiváncsi voltam a grafikára, amit itt többen leszóltak.
A meglátásom az, hogy részben igazuk van. Bõvebben: a grafikai megvalósítás jó, részletgazdag, contrasztos meg minden. De ez már ott van, hogy az ember nézi és akaratlanul is összehasonlítja a valóság "grafikájával". Na ez ugye nem az, így zavarni fogja a játékos embert. A régi játékoknál pl: Half-life - éppen 10 éves- a grafikai hiányosságot a játékos képzelõereje egészítette ki tökéletessé. (És persze a tökéletes játékmenet 😊 )
Erre az anomáliára már azonban volt cég aki rájött. Bioware-Mass effect.
Ott a moziszerûvé teszik - mondhatni elrontják a grafikát - így már nem hasonlítod a valós élet grafikájával (mert jóval rosszabb)

Na, ezt jól megírtam. Mondjuk nem biztos, hogy ez így van, de jól hangzik. <#taps>

A Netrat kifiút meg hagyjátok! Alsós gyerek még lehet hülye.

ReaL KiLLeR
Jaj, Valami 3D Tervezõ program és Valaki (ezek teremtették), bakker milyen jóképû ez a Baker katona, imádom ezt a játékot! A tesómnak is elujságoltam egy átvezetõ videó ideje alatt, mire õ bizonyítékát adta szóban (!) egyetértésének. 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Nekem pedig az elsõ, pontosabban egy 64 MB-os GeForce 2 MX 440. :-)

/ON

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
Nekem nem kevesebb ideig volt GeForce 6800 GT-m, és ez nem véletlen (a minõség miatt), viszont kimondottan nagy felbontások esetében hamar megmutatták a legújabb / legszebb játékok, hogy mi az, amit még éppen elbír. Ennek köszönhetõ a 2006 õszén megvásárolt Xbox 360-am. Egészen addig gyorsnak új játékot már régen láthattam.

ReaL KiLLeR
😄 Azért szerencsére eddigi tapasztalataim miatt nekem hiába száguldozik felém olyan magabiztosan az a logo, miközben egy misztikus nõi hang próbál manipulálni, nem kerget el a legközelebbi számítástechnikai boltba a nagy kedvenceim esetében sem, és remélem, ez néhány hónap múlva is aktuális lesz.

Mielõtt bárki fanatikusnak nevez vagy az ellenfelet látja bennem, megjegyzem, hogy a személyes PC történelmemnek sokszor volt szereplõje az nVidia, csak egy olyan emberként, aki anyagi helyzete és grafikára irányuló nagyravágyósága miatt igyekszik minden alkalommal a legjobb ár / teljesítmény arányú VGA-t megvásárolni, van alkalmam szembesülni annak bizonyítékával, hogy az NV undirító hozzáállást vált ki sok - sok pénzzel az egyes fejlesztõcégeknél.
Ez valóban "veszélytelenné" teheti az (jelenleg) ATi javára létezõ, minden kategóiában fennáló teljesítménykülönbséget...

Prince23
Biztos crackeltél elõtte, mikor még rossz volt

Adam II
Õszintén szólva nekem ezidáig nem volt ehhez hasonló gondom pedig az utolsó nVidia kártyám egy Gef 2-es volt.

Mikiller
Mondom Reloaded verzió van meg, mit nem értesz ezen? rld-biah.iso

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Snexi
clonedvd-s verzsönnek nem kell crack

Mikiller
Reloaded van meg nem clone és addig csesztettem ezzel a PhysX-el, hogy nem is kell crack és megy. Nem értem

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Snexi
gondolom a clonedvd-re gondolt

Prince23
Szoftverekhez nerm jár krekk.
lol

Mikiller
Beszarás van. Nem kell crackelni és így már elindult.<#guluszem1><#nevetes1>
Mondjuk elõtte felraktam amit mondtál a dvd-rõl a PhysX_8.04.25_SystemSoftware.exe-t, pedig installkor láttam, hogy rakja fel, de úgy látszik nem volt jó. Elõtte meg már felraktam az új PhysX_8.09.04_SystemSoftware.exe-t is. Csodálkoztam, hogy a régi ráment az újabbra. De, hogy crack nélkül is elindul ez LOL!

Danecay
Nekem a piros/szürke körök az elõzõ 2 részben is be voltak kapcsolva és itt is bekapcsolva hagytam a funkciót, mert így legalább látom, hogy ha kiadok valakire nézve egy tûz parancsot az valóban teljesül e, mert ugye ekkor a piros kör szépen elkezd szürkülni.
Más. Sajnos egy a régi részekben is felfedezhetõ hibát nem javítottak, méghozzá arra gondolok, amikor kiadod valamelyik csapatodnak a parancsot miszerint menjenek egy adott helyre, akkor õk ezt nem fedezékbe vonulva teszik, hanem a legrövidebb útvonalon, még ha ott ellenfél is van. Szegény bazukásomat is hamarabb kinyírták, minthogy kipróbálhattam volna, hogy mit tud a srác😊
A grafika szerintem szép, ezért nem is értem mi a bajuk azoknak akiknek nem tetszik, hiszen az összes eddigi videóban ilyennek lehetett látni az én meglátásom szerint. Az élsimítás (Antialiasing) hiánya zavaró lehet, különösen kissebb felbontás használata esetén, de nagyobb felbontásnál már nélkülözhetõ, de természetesen jobb lenne ha lenne. A grafikai megjelenéssel kapcsolatban sajnos úgy vettem észre, hogy a katonákra aggatott gránátok nem úgy lifegnek mint azt régebben a videókon látni lehetett (pl. E3 2007), csak úgy fixen ott vannak és kész. Na nem mintha ez bármit is számítana, csak amikor láttam a videókban egybõl szemet szúrt, hogy milyen jópofa.
Nekem eddig a játék nem okozott csalódást, kb. azt kaptam amit vártam, ja és végre el lehet találni az ellent, egy fél tár lõszer kilövése nélkül, akár nagyobb távolságból is.

esetleg kövesd az iránytût? 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Nézz körül a lezuhant gépeknél (E gomb használata), aztán menj a pálya széléhez, ahol sövény van...

Mor3llo
Körbefutottam, de nem találtam sehol jeep-eket :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

PhantomAss
igazad van, és én pont ezért vettem nvidiát
4 évig ati-m volt, de meguntam , hogy állandóan szarakodik mindennel
1 éve 88gt-m van, soha semmi gondom nem volt
nem vagyok nvidia fan, csak jót akarok magamnak...ennyi

GOOBY, pls

Prince23
Menja sövényhez, ahol az amerikai jeepek várakoznak!

Mor3llo
Itt mit kellene csinálnom ? Azt mondja védjem meg a területet.Ez megtörtént, kiírottam mindenkit, de nem akar továbbléptetni:S
Mellesleg ez az 1.Chapterben van, még az elején...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Prince23
ne az nvidiáról szedd, jó az ami a dvd-n van, a sima ageia, ha ATI-s vagy. nvidiások természetesen használják ki a nvidia physic driverét, mintahogy én tettem 😊

Mikiller
Felrakta magától installkor, de már leszedtem elvileg újabbat nvidia oldaláról, azzal se megy. Ez milxen faszság, hogy nvidia drivereket kell telepíteni pedig Ati kártya van a gépben?? Ráadásul nem is megy<#violent>

davidka003
Rakd fel az Nvidia Physx-et a DVD-rõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Adam II
Igen egybõl indult.

Mikiller
Nekem Ati3850 van , de nem indul el. Valami NVCUDA.dll-t hiányol, az vmi nvidia file tuti. Neked egybõl indult?

Adam II
Nézz meg egy két képet amit irakban készítettek halottakról akiket nagy kaliberû fegyver talált el vagy felrobbantak és máris rájössz ,hogy a lábleszakadás nem hatásvadászat.
A körök valóban elég feleslegesek.

Adam II
Igen HD4850em van nekem is. Szaggatás, belassulás mentesen minden maxon röccenésmentesen futott és szerintem nagyon szépen néz ki aztán jött a Fekete Péntek és photoshop brush aztán fagyás és alt F4.
Kár, hogy az nVidiának van több pénze mert így mindenki az õ farkán cuppog és alig van olyan játék ami indítás után ne egy monitornyi nVidia logóval a pofámban fogadna.
Nem is lenne ezzel nagy problémám ha a fejlesztõk vennék a fáradtságot, hogy azért Ati kártya mellet is játszható legyen a játék és ne pont hétvégére kelljen félbeszakítanom amíg orvosolnak egy ilyen szarvas hibát ami érthetetlen okokból eddig nem tûnt fel nekik.

már mûködik, fasza game igaz meg kell szoknom 😊