2318
-
#1478 akkor keress valami komolyabb történelemkönyvet
ajánlom a nürnbergi perek tárgyában keresni, például... -
#1477 nem holmi ponyvaregényekben van az ilyen infó keress rá a neten... -
Okay82 #1476 Hello! Nekem tetszik a játék,jo a grafika csak nincs benne élsimitás és igy elég fura,olyan mint az airborne.Lehet csalni rá valami élsimitást?Szerintetek? -
gyuri12 #1475 Van a Totenkopfról egy méretes könyvem,egy szó sem esik ilyesmiről.:) -
#1474 a te nevednél tényleg az :D -
#1473 Bakker én meg azt hittem, hogy azt írja oda, amit a Profilodban megadtál nevet. És amikor felkarcolta a falra, akkor láttam, és elgondolkodtam, hogy be pancser voltam, hogy elgépeltem a nevemet, kirol helyett kilroy-t írtam.
Így ez most tök vicces! -
yaqwsxcde #1472 Brothers in Arms Hells Highway Gépigénye -
#1471 hát én nem tudom, hogy te hogy rambózzol... -
#1470 a második világháborúban a szövetséges (főként az amerikai) katonák szórakozása volt, hogy a lehető legeldugottabb helyekre rajzolták fel ezt a figurát, már-már sportot űztek belőle. gondolom leginkább még franciaországban találhatók meg, később már súlyosabbra fordult a helyzet, nem hiszem hogy az ardennekben sűrűn lehetne kilroy-okat találni... de ott voltak régi francia fogadókban, meg mindenféle helyeken amerre jártak az amcsik. -
#1469 van benne valami, bár még mindig imbolyog, főleg ha iron sight-ot használsz (érdemes, nagyságrendekkel pontosabban lehet célozni).
meg lehet magyarázni azzal, hogy már tapasztalatot szerzett Baker, jobban tud célozni, de vszeg csak a játék könnyítéséről van szó :) viszont ha végigjátszottad egyszer, akkor megnyílik az Authentic mód, abban már elképzelhető hogy jobban imbolyog. -
#1468 Ez a kilroy amúgy micsoda mer nézem taktikai térképen hogy ottvan de nem tudom mi az?? -
#1467 Hát akkor menj végig veteran modban -
#1466 és úgy láttam, hogy eltűnt a korábbi részek célzása, amikor volt némi imbolygása a fegyvernek...nem lett ettől kissé egyszerű a játék? a korábbi részekben tényleg kellett a csapat, mert nem lehetett lerambózni mindenkit...itt meg egyszerűbbnek tűnik -
#1465 kilroy-okkal együtt! :D amúgy elég hamar végig lehet rajta menni -
#1464 7 -
#1463 hány óra játékidő a single??? -
#1462 az SS (pontosabban a waffen SS, azaz az SS katonai szárnya) szó szerint gyilkolta meg a lengyel, brit, amcsi hadifoglyokat, úgyhogy hagyd az ilyen bullshit-et...
az persze igaz, hogy katonának is a kiválóak voltak. csak egyben gyilkosok is. közülük is a totenkopf volt a legrosszabb, mert azok hadifoglyot, civilt válogatás nélkül öltek. -
#1461 az SS nem csak német katonákból hanem nemzetközi válogatott elvetemült sorozat gyilkosokból állt,úgy mint Ukrajna,Oroszország,Magyarország,Franciaország.
Berlint is az utolsó napokban ukrán ss katonák védték. -
#1460 Köszi
Amúgy hétvégén kipróbáltam, és nem olyan rossz. :) -
#1459 Magyar felirattal október 22. Bolti ár: 6 990 Ft Internetes engedményes ár:6 290 Ft -
#1458 kéne egy modi aki innentől elkezd türülgetni.
(előre látom, hogy flame lesz belőle.) -
#1457 Magyarul mikor is jelenik meg? -
#1456 Hát, igen. Ha a hülyeség kitartással, és szorgalommal párosul... Elég rossz kombináció....
-
wednes #1455 Ha nincs a II. VH akkor Red Alert alternatív világ lenne. -
#1454 Hitler okos és ügyes is volt :P
Csak voltak hülyeségei, ami akaraterővel és túl jó szónoki tehetséggel párosult sajnos. -
#1453 A csotány tulél egy atomrobbanást ez is fegyelemreméltó és kb egy szinten is vannak bár most lehet hogy megsértetem a csotányokat. -
#1452 Ha nincs a II. vh, a világ 30 évvel hátrébb lenne tudományilag, főleg orvostudományban! Minden borzalomban van valami jó! -
#1451 Hitler futár volt, ami akkoriban az egyik legveszélyesebb beosztás volt. Ugyebár a háború végét gáztámadás jelentette neki, amit szintén elég nagy dolog túlélni. Ha hős nem is volt, mindenesetre figyelemreméltó. -
gyuri12 #1450 Azért én is kíváncsi lettem volna egy Hitler-Sztálin-Roosevelt-Churchill-Hirohito csatának.:D -
#1449 az a vézna ember az első világháborút is alig élte túl, még hogy háborús hős? röhög a vakbelem :D maradjunk annyiban hogy őket kellene egymásnak ereszteni, azt az uszkve 10-20 embert, aztán hopp vége is lenne a háborúnak és boldogan élne tovább az egész világ. -
gyuri12 #1448 Hitler háborús hős volt,szerintem bírta volna egy darabig.:) -
#1447 katonailag illetve emberileg sincs bajom egyetlen némettel sem, sem a ma élőkkel, sem az akkoriakkal, mert nem voltak tisztában azzal hogy milyen beteg elvekért harcolnak. nem őket, a "nácikat" kell hibáztatni, hanem azokat akik belerángatták őket a háborúba. és ez igaz az ellenkező oldalra is.
soha nem a baka a hibás, hanem a nemzetek fejei akik megalomániában küszködve küldik egymásnak nemzetük férfi tagjait, nem számolva az irreverzibilis következményekkel. őket kellene egyszer egy lövészárokba lökni, kíváncsi lennék meddig bírnák. -
gyuri12 #1446 Az SS sem mészárolt le mindenkit,voltak arra külön csapatok,akik mindig a frontvonal mögött pár kilométerrel jártak,és irtották a lakosságot,partizánokat,és a hadifoglyokat. Az SS(pl Das Reich,Totenkopf) elvakult KATONÁKBÓL álltak,akik a fronton a legelitebbek közé tartoztak,hősök voltak egytől egyig(katonai szemszögből...). Egy hétig tartani egy falut utánpótlás nélkül,14-szeres túlerővel szemben nem kis dolog.:)
(és ez csak egy példa volt...) -
#1445 utoljára mutatom a megoldást, ha továbbra is szenvedsz akkor magadra vess: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1146301011&no=1414]#1414[/URL] -
#1444 nekem is atim és nem fagyott ki. -
#1443 csoola nem arról vanszó,hanem arról,hogy ati kártyám van,és annál a résznél egyszerűen kifagy a játék! -
#1442 őőő....na de mivel dobok gránátot??? Még nem jöttem rá, csak van valami trükkje... -
#1441 nem az egész pályán, csak kb a közepe fele, amikor egy csűrhöz kell felmenni a pataktól. na ott bármit csinálsz, nem lőnek, maximum fedezékbe bújnak. -
#1440 Nálam se lőttek azon a mapon -
#1439 nálam nem volt ilyen hiba..