2318
  • koschwarz
    akkor keress valami komolyabb történelemkönyvet

ajánlom a nürnbergi perek tárgyában keresni, például...
  • Tatyla
    nem holmi ponyvaregényekben van az ilyen infó keress rá a neten...
  • Okay82
    Hello! Nekem tetszik a játék,jo a grafika csak nincs benne élsimitás és igy elég fura,olyan mint az airborne.Lehet csalni rá valami élsimitást?Szerintetek?
  • gyuri12
    Van a Totenkopfról egy méretes könyvem,egy szó sem esik ilyesmiről.:)
  • BiG G
    a te nevednél tényleg az :D
  • kirol
    Bakker én meg azt hittem, hogy azt írja oda, amit a Profilodban megadtál nevet. És amikor felkarcolta a falra, akkor láttam, és elgondolkodtam, hogy be pancser voltam, hogy elgépeltem a nevemet, kirol helyett kilroy-t írtam.

Így ez most tök vicces!
  • yaqwsxcde
    Brothers in Arms Hells Highway Gépigénye
  • Prince23
    hát én nem tudom, hogy te hogy rambózzol...
  • BiG G
    a második világháborúban a szövetséges (főként az amerikai) katonák szórakozása volt, hogy a lehető legeldugottabb helyekre rajzolták fel ezt a figurát, már-már sportot űztek belőle. gondolom leginkább még franciaországban találhatók meg, később már súlyosabbra fordult a helyzet, nem hiszem hogy az ardennekben sűrűn lehetne kilroy-okat találni... de ott voltak régi francia fogadókban, meg mindenféle helyeken amerre jártak az amcsik.
  • BiG G
    van benne valami, bár még mindig imbolyog, főleg ha iron sight-ot használsz (érdemes, nagyságrendekkel pontosabban lehet célozni).

meg lehet magyarázni azzal, hogy már tapasztalatot szerzett Baker, jobban tud célozni, de vszeg csak a játék könnyítéséről van szó :) viszont ha végigjátszottad egyszer, akkor megnyílik az Authentic mód, abban már elképzelhető hogy jobban imbolyog.
  • grebber
    Ez a kilroy amúgy micsoda mer nézem taktikai térképen hogy ottvan de nem tudom mi az??
  • uHs Gerzson
    Hát akkor menj végig veteran modban
  • koschwarz
    és úgy láttam, hogy eltűnt a korábbi részek célzása, amikor volt némi imbolygása a fegyvernek...nem lett ettől kissé egyszerű a játék? a korábbi részekben tényleg kellett a csapat, mert nem lehetett lerambózni mindenkit...itt meg egyszerűbbnek tűnik
  • BiG G
    kilroy-okkal együtt! :D amúgy elég hamar végig lehet rajta menni
  • Prince23
    7
  • koschwarz
    hány óra játékidő a single???
  • koschwarz
    az SS (pontosabban a waffen SS, azaz az SS katonai szárnya) szó szerint gyilkolta meg a lengyel, brit, amcsi hadifoglyokat, úgyhogy hagyd az ilyen bullshit-et...

az persze igaz, hogy katonának is a kiválóak voltak. csak egyben gyilkosok is. közülük is a totenkopf volt a legrosszabb, mert azok hadifoglyot, civilt válogatás nélkül öltek.
  • Tatyla
    az SS nem csak német katonákból hanem nemzetközi válogatott elvetemült sorozat gyilkosokból állt,úgy mint Ukrajna,Oroszország,Magyarország,Franciaország.
    Berlint is az utolsó napokban ukrán ss katonák védték.
  • kirol
    Köszi
    Amúgy hétvégén kipróbáltam, és nem olyan rossz. :)
  • grebber
    Magyar felirattal október 22. Bolti ár: 6 990 Ft Internetes engedményes ár:6 290 Ft
  • Bucser
    kéne egy modi aki innentől elkezd türülgetni.

(előre látom, hogy flame lesz belőle.)
  • kirol
    Magyarul mikor is jelenik meg?
  • Dante73
    Hát, igen. Ha a hülyeség kitartással, és szorgalommal párosul... Elég rossz kombináció....
  • wednes
    Ha nincs a II. VH akkor Red Alert alternatív világ lenne.
  • Balumann
    Hitler okos és ügyes is volt :P
    Csak voltak hülyeségei, ami akaraterővel és túl jó szónoki tehetséggel párosult sajnos.
  • wedge31
    A csotány tulél egy atomrobbanást ez is fegyelemreméltó és kb egy szinten is vannak bár most lehet hogy megsértetem a csotányokat.
  • tobias88
    Ha nincs a II. vh, a világ 30 évvel hátrébb lenne tudományilag, főleg orvostudományban! Minden borzalomban van valami jó!
  • Mor3llo
    Hitler futár volt, ami akkoriban az egyik legveszélyesebb beosztás volt. Ugyebár a háború végét gáztámadás jelentette neki, amit szintén elég nagy dolog túlélni. Ha hős nem is volt, mindenesetre figyelemreméltó.
  • gyuri12
    Azért én is kíváncsi lettem volna egy Hitler-Sztálin-Roosevelt-Churchill-Hirohito csatának.:D
  • BiG G
    az a vézna ember az első világháborút is alig élte túl, még hogy háborús hős? röhög a vakbelem :D maradjunk annyiban hogy őket kellene egymásnak ereszteni, azt az uszkve 10-20 embert, aztán hopp vége is lenne a háborúnak és boldogan élne tovább az egész világ.
  • gyuri12
    Hitler háborús hős volt,szerintem bírta volna egy darabig.:)
  • BiG G
    katonailag illetve emberileg sincs bajom egyetlen némettel sem, sem a ma élőkkel, sem az akkoriakkal, mert nem voltak tisztában azzal hogy milyen beteg elvekért harcolnak. nem őket, a "nácikat" kell hibáztatni, hanem azokat akik belerángatták őket a háborúba. és ez igaz az ellenkező oldalra is.

soha nem a baka a hibás, hanem a nemzetek fejei akik megalomániában küszködve küldik egymásnak nemzetük férfi tagjait, nem számolva az irreverzibilis következményekkel. őket kellene egyszer egy lövészárokba lökni, kíváncsi lennék meddig bírnák.
  • gyuri12
    Az SS sem mészárolt le mindenkit,voltak arra külön csapatok,akik mindig a frontvonal mögött pár kilométerrel jártak,és irtották a lakosságot,partizánokat,és a hadifoglyokat. Az SS(pl Das Reich,Totenkopf) elvakult KATONÁKBÓL álltak,akik a fronton a legelitebbek közé tartoztak,hősök voltak egytől egyig(katonai szemszögből...). Egy hétig tartani egy falut utánpótlás nélkül,14-szeres túlerővel szemben nem kis dolog.:)
    (és ez csak egy példa volt...)
  • BiG G
    utoljára mutatom a megoldást, ha továbbra is szenvedsz akkor magadra vess: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1146301011&no=1414]#1414[/URL]
  • Bence94
    nekem is atim és nem fagyott ki.
  • Viktorr
    csoola nem arról vanszó,hanem arról,hogy ati kártyám van,és annál a résznél egyszerűen kifagy a játék!
  • SgtChris
    őőő....na de mivel dobok gránátot??? Még nem jöttem rá, csak van valami trükkje...
  • BiG G
    nem az egész pályán, csak kb a közepe fele, amikor egy csűrhöz kell felmenni a pataktól. na ott bármit csinálsz, nem lőnek, maximum fedezékbe bújnak.
  • Blacksheep333
    Nálam se lőttek azon a mapon
  • PhantomAss
    nálam nem volt ilyen hiba..