Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ugye megmondtam<#vigyor2>#vigyor2>
Cikk részlet GAMEKAPOCS.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pl. Ez az új GoW-os rendszer, hogy a falhoz nyomulva felnézel lõsz, lebuksz...stb (nem tudom, hogy hívják amúgy 😊) Meg ezek a jó kis átvezetõ filmek nagyon tetszenek de ilyenek már voltak az elsõ részben is ha jól emlékszem. Meg az AI is mintha okosabb lenne. A térkép nem 3D-s régen szerintem nem volt annyira átlátható mint ez a rajzolt térkép. Csak azt sajnálom, hogy sprintelés közben szinte nem lehet irányítani.
PS3 ID: SDani456
Nagyon sokan panaszkodnak a gránátok kezelhetetlenségére (dobás, célzás). Nem tudom, nekem még minden egyes gránátom célba talált és eredményesen el is végezte a dolgát. Ha valaki esetleg nem tudná, a pontos célzáshoz nyomva kell tartani az (alapesetben)"F" gombot, és oda lehet dobni ahová csak akarja az ember, sõt még azt is megjelölésre kerül, ha esetleg valahonnan lepattanna, fal, tereptárgy. De ez is le lett már ide írva.
A taktikai térkép szerintem jó és használhatóbb mint a 3D-s, mind a mellett valóságosabb is. Az viszont nem lett volna rossz megoldás szerintem, ha a térkép felületén is irányíthattuk volna csapatainkat. Az elõzõ részekben és ebben is sokszor azért kell rohangálnunk fel alá a pályán, hogy csapatainkat a kíván helyre parancsoljuk, elsõsorban abból kifolyólag, mert a mi szemszögünkbõl nézve, egy fedezék túloldalára, ellentétes oldalára, nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk irányítani embereinket.
Jaj, bakker ha belegondolok az Outcast nyitójeleneteire, amikor Ulukai azaz Cutter Slade alias én 😊 fut a hóban, felcsendülnek a filharmónikusok és mutatják a tájat... Kiráz a hideg!
Pedig csak voxeles pixelhalmaz az egész. Kár, hogy nem vitték végig a voxeles renderelést. Nekem tetszett.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem nagyon tetszik a játék, a grafika nem is annyira rossz mint ahogy azt sokan mondták. Nekem pl. az nagyon tetszik ahogy a hüvely kipattan és füstölög miközben repül. Vannak hiányosságai az igaz de azt kárpótolja a játékélmény szerintem. Ez az új rendszer amit a Gears of Wars-ból vettek nagyon jó, ilyen kéne minden II VH-s játékba. CoD ba milyen jó lenne amúgy ez a rendszer.<#smile>#smile>
A meglátásom az, hogy részben igazuk van. Bõvebben: a grafikai megvalósítás jó, részletgazdag, contrasztos meg minden. De ez már ott van, hogy az ember nézi és akaratlanul is összehasonlítja a valóság "grafikájával". Na ez ugye nem az, így zavarni fogja a játékos embert. A régi játékoknál pl: Half-life - éppen 10 éves- a grafikai hiányosságot a játékos képzelõereje egészítette ki tökéletessé. (És persze a tökéletes játékmenet 😊 )
Erre az anomáliára már azonban volt cég aki rájött. Bioware-Mass effect.
Ott a moziszerûvé teszik - mondhatni elrontják a grafikát - így már nem hasonlítod a valós élet grafikájával (mert jóval rosszabb)
Na, ezt jól megírtam. Mondjuk nem biztos, hogy ez így van, de jól hangzik. <#taps>#taps>
A Netrat kifiút meg hagyjátok! Alsós gyerek még lehet hülye.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
/ON
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Mielõtt bárki fanatikusnak nevez vagy az ellenfelet látja bennem, megjegyzem, hogy a személyes PC történelmemnek sokszor volt szereplõje az nVidia, csak egy olyan emberként, aki anyagi helyzete és grafikára irányuló nagyravágyósága miatt igyekszik minden alkalommal a legjobb ár / teljesítmény arányú VGA-t megvásárolni, van alkalmam szembesülni annak bizonyítékával, hogy az NV undirító hozzáállást vált ki sok - sok pénzzel az egyes fejlesztõcégeknél.
Ez valóban "veszélytelenné" teheti az (jelenleg) ATi javára létezõ, minden kategóiában fennáló teljesítménykülönbséget...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Mondjuk elõtte felraktam amit mondtál a dvd-rõl a PhysX_8.04.25_SystemSoftware.exe-t, pedig installkor láttam, hogy rakja fel, de úgy látszik nem volt jó. Elõtte meg már felraktam az új PhysX_8.09.04_SystemSoftware.exe-t is. Csodálkoztam, hogy a régi ráment az újabbra. De, hogy crack nélkül is elindul ez LOL!
Más. Sajnos egy a régi részekben is felfedezhetõ hibát nem javítottak, méghozzá arra gondolok, amikor kiadod valamelyik csapatodnak a parancsot miszerint menjenek egy adott helyre, akkor õk ezt nem fedezékbe vonulva teszik, hanem a legrövidebb útvonalon, még ha ott ellenfél is van. Szegény bazukásomat is hamarabb kinyírták, minthogy kipróbálhattam volna, hogy mit tud a srác😊
A grafika szerintem szép, ezért nem is értem mi a bajuk azoknak akiknek nem tetszik, hiszen az összes eddigi videóban ilyennek lehetett látni az én meglátásom szerint. Az élsimítás (Antialiasing) hiánya zavaró lehet, különösen kissebb felbontás használata esetén, de nagyobb felbontásnál már nélkülözhetõ, de természetesen jobb lenne ha lenne. A grafikai megjelenéssel kapcsolatban sajnos úgy vettem észre, hogy a katonákra aggatott gránátok nem úgy lifegnek mint azt régebben a videókon látni lehetett (pl. E3 2007), csak úgy fixen ott vannak és kész. Na nem mintha ez bármit is számítana, csak amikor láttam a videókban egybõl szemet szúrt, hogy milyen jópofa.
Nekem eddig a játék nem okozott csalódást, kb. azt kaptam amit vártam, ja és végre el lehet találni az ellent, egy fél tár lõszer kilövése nélkül, akár nagyobb távolságból is.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
4 évig ati-m volt, de meguntam , hogy állandóan szarakodik mindennel
1 éve 88gt-m van, soha semmi gondom nem volt
nem vagyok nvidia fan, csak jót akarok magamnak...ennyi
GOOBY, pls
Mellesleg ez az 1.Chapterben van, még az elején...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A körök valóban elég feleslegesek.
Kár, hogy az nVidiának van több pénze mert így mindenki az õ farkán cuppog és alig van olyan játék ami indítás után ne egy monitornyi nVidia logóval a pofámban fogadna.
Nem is lenne ezzel nagy problémám ha a fejlesztõk vennék a fáradtságot, hogy azért Ati kártya mellet is játszható legyen a játék és ne pont hétvégére kelljen félbeszakítanom amíg orvosolnak egy ilyen szarvas hibát ami érthetetlen okokból eddig nem tûnt fel nekik.