2114
-
#2114 honnan szedték elő ezt az egészet idén xDDD
-
#2113 -
#2112 up
-
#2111 Ráadásul Miku énekel benne :)
(lásd előző videó) -
#2110 -
#2109 -
dragsNroll #2108 awww de cuki cukorfalat :3 -
#2107 hozzuk be újra a KÖZTUDATBAAA!!!!!!!! -
#2106 :) -
#2105 (: -
#2104 Elmegy egynek, de az eredetinél biztos nem jobb. :D -
#2103 tetszik a zene? -
#2102 akart* -
#2101 mert gz8 barátom jogtalanul adott büntipontot (ban) amit utólag Ő is belátott, de ezt már nem tudta visszavonni, mert permban-ra került a sor.
Aki moderátornak van/volt joga permban-ból visszahozni az nem igen akar intézkedni... -
#2100 ja már elég rég :)
de miért lett bannolva azt nem tudod? -
#2099 ban. -
#2098 ezt a loitumat ki halota vagy látta? -
#2097 Igen , ez láttam én is :) -
#2096 Benne van egy reklámban :D
Erre tessék
Meg magyar alámondással -
#2095 lol nem hittem volna hogy majd 1 kerek évig kitart...ugy értem az elején jó volt, meg minden, de aztán jött a holly dolly meg egyéb baromságok és totál xar lett az egész.. -
#2094 Én is a héten hallottam egyik csoptársamnak a csengőhangját.. :)) -
Vlala #2093 Nálunk meg ez a slágercsengőhang. Minden nyál ezt bömbölteti... -
#2092 Valamelyik nap hallottam a rádióban :) -
#2091 LoL -
F1re #2090 nem rossz XD -
#2089 lol -.- -
Del Sonar #2088 Halálos Smaci weboldala -
Agunesu #2087 ...upsz, az a két "s" "b" akart lenni, de mindegy. -
Agunesu #2086 Az hogy lyric poem[s]s[/s] nem hangzik ismerősen senkinek?
Egyébként ez megmagyarázza, mi is az a lyric és mi köze van a lyricshoz:
Lyric
Literary genre including any short, personal, and passionate form of verse, usually a meditation on a single idea or theme with the goal of evoking emotion. The term does not imply a particular rhythm, rhyme scheme, or technique but an interest in limiting experience to a single, emotional peak; in this way, lyric poetry can be distinguished from narrative verse. A lyric poem often presents a speaker who expresses his or her state of mind or thought processes. Sonnets, odes, and elegies are all lyric poems. Originally, a lyric was a song sung to a lyre, and song texts are still called lyrics.
Aki esetleg nem értené az utolsó mondatot - elvégre az a lényeg -, annak itt van magyarul: "Eredetileg a líra [<-lyric] egy ének volt, amelyet lanttal kísértek, és az énekek szövegeit még ma is dalszövegeknek [<-lyrics] nevezik."
További kérdésekkel kéretik az angoltanárotokat zaklatni. Elvégre azért vannak. -
#2085 És a "lyric"nek mi a többesszáma? -
#2084 igen tudom csak érdekelt mert nemrég kezdtem angolt tanulni -
Agunesu #2083 Te kérdezted... -
#2082 asszem ezt jó részletesen leírtsd -
Agunesu #2081 És aki nem hiszi el, az leellenőrizheti itt: vagy bármelyik szótárban. -
Agunesu #2080 Elnézést, félreérhetően írtam. Tehát a lyrics már elelve többesszám alakú, tehát ennél "többeszámosabb" alakba már nem lehet írni. :) Vagyis lehet, csak az úgy már nem helyes. A lyrics azt jelenti, dalszöveg, dalszövegek, tehát: one lyrics, two lyrics... Ha egyetlen dalszövegről van szó, akkor is a lyrics szót használjuk, mert egyszerűen az jelenti azt, hogy dalszöveg. A lyric líra, lírai költemény, vers... a "versekből" kreálták az angolok a dalszöveg szót, hiszen a dalszövegek is versek. De a lyric nem azt jelenti, hogy "egy dalszöveg". -
#2079 és hogy teszed a lyrics szót többesszámba? -
Agunesu #2078 A lyric lírát jelent, a lyrics pedig dalszöveget, te! Az, hogy egy angol szó s-re végződik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy többesszámról van szó. -
Cat 02 #2077 3 takarító ezt hallgatta motorla telon xD -
#2076 és ezt miért nekem mondtad... én nem ugyanezt mondtam? -
Alice Sabbat #2075 a lyrics az zeneszövegek :DD
pontosabban lyric