Loituma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fallout Loituma

Bocs, ha már volt:)

Rayden14
beirod sry...

Rayden14
google ba birod hogy "loituma" vagy "holly dolly" és kész

Pisti1026
<#help><#help><#help><#help>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Tudana adni nekem egy linket priviben ,ahonnan le tudnám szedni!!!! Vagy vki elkûldené nekem ezt a számot?? Mailem: [email protected]

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Fantos
vaár lehet hogy éppen nõ a fordulatszám ezért akad be

Nekem is leesik néha a hagyma fordulatszáma.

nekem nincs is xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fantos
csak nekem akad be néha a banner?

madfist
a csengõhang midi fajlából nem tudod kiszedni?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Fantos
zongorázol? egyébként nem hiszem higy ennek van mert csak a hangjukat használják

nemtuggyátok ideadni (ha valakinek megvan) a kottáját? nagyon kéne!
Ugyan már, nekem olyan is van, amiben egy japán minimotor forgatja a hagymát... :D

Fantos
gondolom annak aki a képet csinálta :P

madfist

Ilyenje kinek van? <#vigyor2>

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

mama2
http://order.jamba.hu/jow/slp_order.do?contentType=9&doc=7415444&parentId=2925772&jhs=279

nekem ez kéne, csak sima zenébe, és nem telefonra. Valaki adna linket hogy hol lehet letölteni? Nagyon megköszönném. elõre is Köszi:Zoli

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hali!

Most jutottam el erre az oldalra, nem is gondoltam volna, hogy ekkora dolog lesz loitumából. Nekem a telómon júni 2.-a óta ez a csengés, igaz már nem az alap de a csajom még mindig így csörög. Ja az a "bal-jobb" vid az nagyon faja.

üdv Body
Pheaper
hyjal :)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Aki most énekel a Fábryban, simán beleillene a Loituma teambe... kinézem belõle a játszó cápa eléneklését :)

Hunnenkoenig
Nem altalanositottam. Csak kettöjükröl beszeltem :-))

nyamiag
na, ne általánosíts :)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

TS Zolly
Igy van.

Én sem sejtettem a smile alatt a linket.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

nf1
szar vagy, láma is, köcsög is, stb...
:P

Speedbreaker
<#wilting> Akinek még vmi comment-je van felém azt most írja. Pl milyen szar vok, lama, idióta, köcsög, stb.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Fantos
annyit vitáztok hogy nekem beakadt a topic bannerja o_O

vsly
<#eljen><#taps>

<#papakacsint>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Bocs,hogy nem vágtam egy kib@szott szmájliról,hogy link!

idióta....

PJack
akkor jó, nekem is tetszik :)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Semmi értelme nincs, ez benne a jó. Illetve finnül biztos van, valószínleg megtalálnám a neten a dal fordítását is, talán már a topicban is elhangzott.

PJack
már elnézést, de ennek mi értelme van? :D
a csaj a hagymát forgatja, és közben énekelget?? XD

PJack
bazz,mi ez az... egész izé?!

Dying Soul
speedbreaker, kuss.

Speedbreaker
ok, befejezted?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Hunnenkoenig
Most sertödj be, hogy valaki "ellopta" a linkedet b+!

Majd legközelebb nem leszel olyan balfék es kiirod rendesen. Kisujjabol nem fogja kiszopni senki, hogy a te fejedben epp milyen zavaros gondolatok forognak spermatultelitödes es pattanas miatti zavarok közt...

Speedbreaker
akkor nézzed b+. Nem mind1? vótmá és kész <#wilting>

Hunnenkoenig
Ja mert valszeg 14-18 evesen ugyanazokra a helyekre jartok, ahol ez valoszinüleg mar divat es cool es ti minden szar szmajlira raklikkelgettek, hatha link van alatta.

En egy ven fasz vagyok es nekem egy szmajli az egy szmajli.

"Nem most LINKELTEM BE? LOLL! kicsit olvashatnálll... "

Ez meg a legjobb. Olvasni? Mit?

nf1
csak a magad nevében beszélj, én azonnal tudtam -.-'

Hunnenkoenig
Ja es te azt hiszed, hogy mindenki levagta, hogy egy szmajliba rejtetted a linket!?

Ertem...

Háát....

Igazad van! Tenyleg, mekkora barmok vagyunk!

Speedbreaker

Hunnenkoenig
???

Speedbreaker
Nem most LINKELTEM BE? LOLL! kicsit olvashatnálll...

vsly
LOITUMA BAL-JOBB(politika+)

Humorosból

Nekem teccett :O

Speedbreaker

Speedbreaker
nemteccik? :(

Mit játszik a cápa?

sz4bolcs
"jáccó cápa"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zseniális :D

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Speedbreaker

DeathJr
Óhh Thank You!!!