Használtautó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1M-es kocsimat összetörték, a biztosító adott 400K-t, és azt mondta, hogy totálkáros!
Kérdésem az lenne, hogy egy totálkár után, ha a jövõben megint összetörnek, akkor fizet még a biztosító, vagy utána már nem lehet rá biztosítási kárrendezést intézni? Vagy csak totált nem lehet?
Köszi
ha ragaszkodsz az opelhez, akkor inkább egy 2000es vectra 8liter a fogyasztása, és megy mint a golyó
honda forever:)
(elsõ autóm valoszinû ilyen lesz csak azért kérdem hogy megérnek e ennyit (600-700k)?)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Keresek 1.9-es, benzines, vízhûtéses boxermotort, T2-es be.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
Reggel felrakták a hírdetést este már el is tûnt...
Most várhatom a következõ pöpec civicet😞
Nem'tom fenn van-e még a hasznaltauton az a fekete fabia, amit éjszaka fényképeztek le mobillal egy benzinkútnál 😄D
Volt egy másik negatív tapasztalatom is: egy Fabia kombit néztem meg egy Fehér úti kereskedésben. 2002-es, 25000km (a gumik és úgy általában az egész autó állapota alapján hihetõ volt), bordó metál, elektromos kütyük, 1.5 milla. Késõ délután volt már mikor elõször megnéztem, szürkület, nem akartam aznap dönteni, így abban maradtunk hogy holnap reggel visszajövök, teszek egy próbautat, mérünk rétegvastagságot és ha minden OK lefoglalózom a kocsit és megveszem. Készpénzért.
Másnap reggel visszajövök, és elkezdenek kormolni, hogy sajnos tévedés történt, és 1.65M a kocsi ára. Hogy sajnos rossz áron lett meghírdetve az autó. Otthagytam õket a francba. Gondolom így nem olyan jó a bolt, mert nem kapnának a banktól jutalékot. Én meg leszarom a jutalékukat, szerintem ha meghirdetnek egy kocsit egy áron, akkor másnap ne kérjenek érte 150.000-el többet!
Remélem sikerül majd tulajdonosnál találnom egy megfelelõ autót, a murvásparkolós-faházas mûmájerek meg haljanak éhen...
Az elõzõ autómat is a hasznaltauto.hu-n adtam el egyébként. A mobillal készült fotóktól nekem is herótom van amúgy... Ha jó fotók vannak egy autóról akkor már nagyjából ki lehet szûrni pár hibát. Pl. durva illesztési hézagok, hiányzó apró biszbaszok, beázott fényszórók, kajla rendszámtáblák ilyesmik.
erre a két dologra jo lenne ha a hirdetök odafigyelnének:
nyélbeütött vételek a lehetõ leg hamarabb törlése (a hirdetõ érdeke is...)
NORMÁLIS fotó közlése, én szemszerint bevezetném, hogy kép nélkül ne is lehessen hirdetni. egy autonál illik min3 külsö fotót késziteni, lehetöleg ne hasonlo szögekböl, és egy belsõt is
Sárgás háttér, legfelül van: szponzorált hirdetés
Meddig marad fenn? Ezt biztosan sajna nem tudom megmondani, de nincs is értelme. Magánszemélyeknél elõfordul hogy elfelejtik törölni a hirdetést. Másfelõl az igazán jó vételekre általában gyorsan lecsapnak. Pár hete volt egy autó ami érdekelt volna, telefonáltam, és már elkelt az elõzõ délután meghirdetett autó!
meddig marad bent egy hirdetés a rendszerben?
mi az a piros 3szög 1-2 hirdetés mellett (friss v szponzoráltra tippelek)
de csak az válaszoljon aki BIZTOSAT tud, mert tippelni -amint látjátok- én is tudok
eubol csak németet (kivéve vw), illetbe svédek sztem jok
a japcsikat nem ismerem
amcsit pedig fanatikusoknak (én is az tenném ha lenne rá $)
Akkor csöndbe maradok!
😄
De én azért szeretem a német kocsikat!
Biztos jobb mint a francia!
Na azokat rühellem és nem ajánlom senkinek!
Most van még egy Chrysler Grand Voyager 2.5 CRD-nk!
Azzal több a hiba sajnos!
Ahogy elhoztuk a kereskedésbõl az autópályán beragadt a kuplunk és 1-esbe haza!
De inkább behuzattuk magunkat!
LOL
Na mind1
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egy éve egy két hónapos passátban tört el alattam a féltengely.
Szerinted megbízható?
Azt mondták anyaghiba.
Hát lol
Semmi baj vele!
Egy szem rozsda sincs,hibátlanul megy!
Nekem ne mondja senki hogy rossz a VW!
😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
A hasznaltauto.lap.hu-n van pár link, de gyakran csak 3-4 találatot jelez ki a keresésemre (és esküszöm nem Koenigsegget vagy Ariel Atomot keresek 😊. Vagy valamivel többet, de a nagy részük két éve ott felejtett hirdetés...
Az Almera jobb választás, bár szerintem érdemes számításba venni még a Toyota Corollát is.
Szánj rá egy délutánt, és bogarászd át a népítélet rovatot a Totalcaron. Ha pl. egy típusról minden harmadik ember azt írja hogy mittomén 50.000 kilométernél tönkrement a kuplungja, és hogy akkor az valószínûleg egy létezõ típushiba. Az egy-két soros hõbörgéseket persze nem érdemes komolyan venni. Pl. ha vkinek a segge alá tesznek egy 1.4-es Astrát cégautónak, de az otthoni kocsija mondjuk egy Alfa Romeo, akkor valószínûleg porba fikázza az Opelt, ami ettõl függetlenül nem egy rossz autó.
Ebben egyébként \8/-as motor van ebben az autóban ;]
sose nyomd fullba a kretént
vegyél alfát...<#alien>#alien>
egyébként fasza kocsi, jó választás
BMW 325 iX Rallye Car :)
nagyon nagyon határozottan tetszetõs
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
(olyat mint ami a szállítóban van !!!)
Ja és ha angol aútót szretnétek venni vegyetek fel hitelt a motor javítására!! Minimum 1/2 évente moci szervíz !