Használtautó

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zolcsi01
Egyértelmûen német autót a mi 8 éves BMW-nk nagyon jól bírja sõt a volt 17 éves Opelünknek is elég ritkán volt baja.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

csm
a mi bmw-nk se szarik be, de a szomszéd roverje elég sûrûn, szal únemtom te melyik kocsiról beszélsz 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

desigo
Jók a régi audik😊
Szintén

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

McGrady
nemtom, én német autó mellett vok, a mi audinknak a szokásos "javításokon" (olajcsere stb.) kívül semmi baja nem volt, pedig kb. 10 éves 😊

Kuss!-magyarázta.

Ja, csak lehet hogy ez a német autóval ellentétben nem szarik be, tehát nem is lesz szükség alkatrészre. Minden érmének két oldala van 😊
McGrady
német autót, a roverrel nagyon megszívod, ha befosik, aszondják nehéz pótolni az alkatrészeit...

Kuss!-magyarázta.

Ugye tudod,hogy itt nem kapsz hasznos tanácsot.Egyszer kérdeztem egy autoszerelõt milyen használt autot érdsemes venni.Azt mondta azt minek még nem járt le a garanciája.Találj egy megbízható autoszerelõt aki eldönti helyetted mit vegyél és szoríts,hogy ne csalódj a döntésében.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

desigo
Most a héten szereltem hifit egy Roverba.Hát tetszett benne,hogy nem csörög nem zörög.Igényesen össze van rakva.A motorját inkább hagyjuk...
A Nissan vezet a megbíhatósági listákon.Az Almera elég unalmas egy autó.Amiket én vezettem azoknak egy nagy hulladék volt a futómûve.Nagy sebességnél nem éreztem biztonségban magam.Az Almérának a mûszerfala se tetszett de persze ez szubjektív.

Szerintem vegyél Hondát😊)))))
BiG G
az mindég ÛDEE színfoltya a zezsgének :-))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
helyesírás power...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem nem csak én irok amugy a faterék veszik

FORZA JUVE

amúgy vegyél hondát <#ravasz1>

14-18 évesen rovert veszel? irigyellek

Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni : Rover 45 (2002 1.6cm3 16V sok xtra) vagy Nissan Almerea (2002 1.5cm3 ebbe is sok xtra) ?

FORZA JUVE

Ide lehet irni az észrevételeket és hasznos tippeket egy használtautó eladés - vételhez.

FORZA JUVE

← ElőzőOldal 12 / 12