3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Istencsászár
    Tudom mi kell de nem mondom ki:)
  • Zóanagyvarázsló
    No offense, de már megint nem értelmeztél. A konzolos eladások bevételére írta a csillagászati összeget, nem a játékok egységárára. (Persze a játék drágábban, mint PC-re, de nem annyira, mint a hazai üzletek árai mutatják.)

Mindenesetre jó kis topik ez, van már warezspam, warez vs antiwarez, konzol vs PC, mi kell még?
  • armageddon666
    ha olcsóbb lesz a PC akkor talán lesz pénz a játékokra is ^^
  • nono55
    Ha neked azt mondják ugorj a kútba beleugrasz? Kétlem...
    Ebben az országban mindenki a politikusoktól várja a csodát. Hát várhatjátok...Csak sokan azt nem veszik észre, hogy agymosáson vagyunk 1948-óta és a büdös életbe nem fogjuk a fejünket kihúzni a vízből...mert nem hagyják...

no, de mindegy, ezt már abszolút off. :))

Nem kell millernek lenni (ahogyan én sem vagyok az, és ebből is látszik, hogy MO-n aki meg tud venni egy 8773Ft-os játékot az már miller és a felső 10000-hez tartozik) ahhoz, hogy pl én. 1 évben 3-4 játékot megveszek. COD4, Stalker, Race07, AitD. Ezt sztem mindenki kibírja, aki nem munkanélküli. Még ha családfenntartó, akkor sem egy kunszt negyedévente venni egy játékot. Különben meg mindenkinek arra van pénzre amire akarja, hogy legyen. Csak engem a warezosok ne is próbáljanak meg kioktani. Kipróbálásra ott a Demo. Legális és jogtiszta.AitD-ból igaz nincsen, de aki ismeri és szereti az megveszi. Ott a rengeteg trailer meg ingame demo. Persze letöltöm mert szart nem veszek meg...ezt tudjátok ki fogja megenni. Szomszédtól is elveszem az Audit mert majd meg akarom venni, csak amíg meg nem unom addig használom, jó?
    Nem a warez-al van baj, hanem azzal hogy lopjátok.A lopás pedig bűncselekmény és szabadságvesztéssel sújtható. Erre felénk vidéken ezt úgy mondják, hogy államilag finanszírozott szabadságra küldenek. :)
    És ha még vki a lopásra is azt mondja, hogy lesz@rom, akkor azt nem hiszem, hogy egy erkölcsös ember. Erkölcsök nélkül pedig nem lennénk emberek...
  • Skyline
    A wareznak köszönd...Ne a konzol csillagászati összegeinek...EGy vadiúj konzolgame 11-12k körül beszerezhető akár magyarországon is...
  • Skyline
    Nekem ne baszottdrágázzon le egy warezpisti sem játékot amikor ott ül a kibaszott 200ezres szgépe elött és ott az internet ahonnan ki lehet nézni igen olcsón a játékokatz,és rengeteg pcgame cserélő hely is van....
  • Djemba
    megtudom venni a játékokat az nem gond volt ps2 is ahoz minden játékom ami megvolt eredeti volt kb 35 játék
  • bertino
    naja, nem véletlenül alkották meg a konzolokat...
  • Kandurex
    A gond nem azzal van, hogy nem veszik, hanem viszonyítási alapként van a konzol, ott elszórnak úgy pár millákat még a leggányabb címekkel is, míg PC -n a zajos sikerekkel se tudnak nagyot kaszálni. Vagyis, nem arról van szó, hogy nem keresnek geci jól a PC -n, hanem a konzolon csillagászati összeget tudnak beszerezni és ezért hanyagolják...
  • grebber
    Itt nálunk magyaroknál megértem a warezt mert kis keresett bszott drága dolgok.De magyarok csak 10 millióan vagyok ellenben s föld lakossága 6 vagy hány milliárd. És nálunk van jóval több jobb modú ország ahol nem 120 ezret keresnek hanem 3-400 ezer alatt nem kapnak.És ott sem vesznek nagyon játékokat szal akkor mi még jobb fényben is tününk fel.
  • Istencsászár
    nem
  • armageddon666
    wtf? :D nem csak chippeléssel lehetett eddigis működésre bírni nem origi játékot boxon? O.o na mind1, annyira nem akarok belefolyni ^^ nincs boxom, valszeg nem is lesz.
  • Istencsászár
    A magadfajta gondolkodású emberektől nemjut az ország az 1ről a 2őre... ( ha már et belekeverted )
  • gabo91
    szvsz off-olás az egész topik kicsit lekéne állni...
    (nekem is)
  • Istencsászár
    Milyen hibák? RROD már nincs, hacsak nemtalálsz első szériás gépet valamely bolt hátsó srakában... augsuztusban meg jön a 65nmeres GPUs amire aztán már egyik haternek sem lehet egy szava sem...
  • bertino
    hát ezzel nem vagy egyedül
  • gabo91
    hagyuk ezt a maszlagot már. kicsit kikellene nyitni a szemeteket. nem tudom mégis mit vártok, nem mindenki miller, hogy megvegyen minden szart. persze jó game ez is szerintem, tegyük fel megveszem, aztán két óra mulva delet (vagy még addig se bírja) hányszor volt már ilyen, felmagasztalták aztán nagy volt a pofára esés...
    szoval nem árt elötte megnézni, hogy mégis mire adsz ki pénzt.
    És akinek van rá pénze hogy megvegye annak a legnagyobb a pofája az hangoztatja mindig hogy " vedd meg, ne lopjad stb. meg warez huszárok stb." azért irigy állatok. Az hogy 5 vagy 500 ember tölti le a játék oly mindegy, nem fog elfogyni...
    ha egy krumpliföldör lopnak ott már nem mindegy hányan lopnak...

Nem azért nem veszem meg, mert irigy vagyok és lopni akarok, meg mert dicsőség ha warezolok. Az én pénzemről én döntök, hogy mire költöm. A fejlesztők pedig nem fognak csődbe menni...

Ebben az országban meg mindenki leszar mindent, egyszért következmény másrészt kiváltó ok is ez...
    mindenki kiskapukat keres, ez van ilyen a magyar ember...
    de mégis mit várnak a néptől ha a nép azt látja hogy mindenki (föleg a politikusok) is lopnak...
  • grebber
    Vennék én xbox 360-at nagyon szívesen ha nem csak a hibáíról olvasnék.
  • Kandurex
    eprom -ot nem is fogják feltörni soha (tekintve, hogy read only),...marad a chippelés
  • Istencsászár
    Nem lehet multizni, nemtudsz lájvoról tölteni, értelmét veszi az archivement vadászat stb... de elvilg az ujabb boxok meghajtóját már nemtudják a warezhörcsögök feltörni igy remélhetőleg lassan még alacsonyabb lesz a számuk.
  • Istencsászár
    Nincs topik gazda:) igaz én nyitottam, de hát itt aki kizárólag csak origivel tolja több éve pécén és xboxon egyaránt az meglett vizsgálva hogy Ő IS ugyan olyan szemét tróger mint a warezos:) a pécés fórumon nemlehet warez ellen tenni, ez a topik is bizonyítja, totál felesleges mert az emberek igen kicsi százalékába van meg az hogy hoppá meg kellene venni amikor pár ezresért a pofám elé dobják azt a játékot?
  • nono55
    És megkérném a topik gazdát, hogy kreáljon egy Warez topikot a hülyegyerekeknek vagy egyszerűen csak tiltsa ki őket innen és törölje a hsz-eiket.

THX

PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSZ! :D
  • nono55
    Kiütteted a BOX-ot? Csak nehogy úgy járj, mint a sok haverom, hogy kisült a gép...mert belenyúlkálnak...aztán meg mehetsz gariba cserélni és majd jól kiröhögnek! :P

Egyébként meg minek vesz vki X360-at, ha gémet nem tud venni hozzá?
    Kitalálták már régen a csere-berét...és csak egyszer kell 15e Ft-ot beruházni rá, utána már csak 1-2-3 e Ft, míg kicseréled egy újra vagy ingyenbe cserélgeted a haverjaiddal...Jó lenne ha ez az ország is felnőne a feladathoz, nem mindenki csak dumálna. A sok vérpisti meg úgyis elnövi a crackek keresgélését, meg a torrentet...Az, hogy vki idejön és gátlástalanul hangoztatja a warez forever-t, meg hogy ő soha nem vesz játékot...bla-bla.Ebből arra következtetek ,hogy te is csak egy igazi vérpistike lehetsz, kemény 13 évvel a hátad mögött.Gondolom programozó matematikusnak vagy mérnök informatikusnak fogsz tanulni,vagy legalábbis műszaki vonalon. Egyébként nem ártana, mert meg tudnád tapasztalni és érteni, hogy mi fán terem a dió. Nem tudom te hogy néznél, ha egy a szívedhez nőtt személyes tárgyat vagy csak eszmei tulajdont, (amit komoly jogszabályok védenek) amiben hónapok vagy évek munkái vannak benne, valaki ellopná és ebből keresné a sok milliót.Persze USD-ben vagy EUR-ban. Hmmm? Kíváncsi vagyok a véleményedre...Szerintem te lennél a legjobban megsértődve.
  • armageddon666
    megveszi... a boxot... és kiütteti chippel.. és tölti a gémeket...
    pont mint PCn...
    megveszed a PCt... ki sem kell üttetned csak töltöd a gémeket...

annyi talán a box mellett hogy kiütve nem lehet multizni ha jól tudom.
  • Solid Snake
  • Kandurex
    "szégyen az xbox 360, de azt is kilehet játszani megveszem"

nc
  • Djemba
    szégyen az xbox 360, de azt is kilehet játszani megveszem kiüttetem és töltöm a játékot a netről hehe
    soha többet nem veszek én egy játékot sem meg eredetiben az tuti az utolsó a fifa 08 volt meg a pes 2008
  • csoola
    addig tünj el amig nem zárják be miattad ezt a topikot! XD
  • mama2
    Ha neked indul a játék, és találtál crackot, akkor töltsd már fel valahova, kösz(láma gyerek(nem én, hanem macskássy)(féletlen nem Karcsi alregje). Amúgy néztem gameplay vidit, elég jónak néz ki, a fizika meg úgy minden:).
  • Magiszter
    Ki tudja megmondani hogy pl az AitD melyik játékplatformra jött warezba először? Nos?

Ilyen hülyeséget. Szerintem nem tudnának olyan X360 játékot mondani ami ne lenne fent torrenten. Azzal hogy hamarabb jön ki boxon a játék csak azt érik el hogy még többen fogják letölteni majd a PC-t. Ha csak nem csinálnak "jó" játékot, ami mostanság ritka mint a fehér Zorró (valahol mindig elk*rják).
  • Snexi
    Ez egy fake acc,hagyd
  • armageddon666
    Ez csak jó ^^ egyiket feltörik a másik már könnyű lesz ^^
  • Synit HUN
    Tök jó! Visszaszorítják a warezt X360-ra
    Ez az #1300-ra is válasz.
  • gabo91
    fordítva is igaz.
    szép, jó dolog ha megveszed az eredetit, de nem kell feszengeni.
    "Crytek will use the same protection of AITD5 on Crysis Warhead: words of Cevat Yerli (interview on gamevideo)!!! "
  • Djemba
    beijing 2008 sem tudták még feltörni pedig 1 hete kint van az is
  • Attelee
    Szépen gyülnek a hozzászólások,csak az a baj h egyiksem a játékról szól!
    Az is érdekes h még senki sem vette meg,és irt volna valamit,az irányitásról,vagy dobott volna fel képet!Ebböl én azt vonom le
    h a játék valoban nem lehet túl jó,vagy csak mindenki Demo-ra vagy tapsra vár?!
    Na mindegy én felraktam a POP3-at addig is!Talán mire végigviszem történik valami okosság!
    Az ilyen csupaszpöcsüek meg ne szarják már tele hülyeségekkel a topikot!Föleg ha egy értelmes mondatot nem tudnak leirni!
  • Attelee
  • Skyline
    LEÁLDOZOTT....
  • csoola
    nem megy neki semmi csak játsza a hülye agyát nyugi, mindig van pár ilyen, mama2röl hallottatok? :D