Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondold végig. Zárójel... miért van zárójelben???
Háát az az össz teljesítmény!!
Ha kell akkor beírom a mostanit pontossan (6.48) mert közben naon picit visszább léptem. De szerintem ez nem naon fontos.
Az eredeti magonként gondolom felesleges kiirnom, mert az E6550 2.333GHz.
vagyis (4.55GHz) a teszt alapján.
Na és konkrétan enyimé most (egészen pontossan):
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha ezt elkúrják, akkor odavágja a játék hangulatát.
Mint az area51-ben faxa-faxa, csak a qurvasok bug miatt nem játszottam végig.
Recék mindenütt amerre látok.
És azzall is megbarátkoztam egy idõ után.
A hangulatra ott van az ATARI és AITD címek biztosítékul.
Csak ha a grafika nem lesz olyan mint az "ingame" jelenetekben, és elbasszák, akkor......<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
A sztoriból sem derült ki sok minden eddig, inkább nem spoilereznék.
A lényeg hogy hõsünk arra ébred hogy idegen alakok beszélnek mellette mindenféle sötét dolgokról. És mellesleg amnéziás.
A játék irányítása érdekes. A bal stickel mozgatjuk a karaktert eddig oké. A jobb stick a kamerát lenne hivatott mozgatni, de ez érdekesen lett megoldva. Belsõ nézetben nincs is baj, szokványos FPS kamera, külsõ nézetben viszont hiába húzod a sticket, csak kicsit fordul, ennek az a következménye hogy a karaktert is kell forgatnod. Kicsit nehéz leírni látni kell. A harc is érdekesen lett megvalósítva. Rengeteg féle-fajta tárgyak használhatunk fegyverként, kezdve a székektól a poroltókon át egészen az asztali lámpákig. Ezeknek a közelharci eszközöknek az irányítása, a jobb stickkel történik, ha jobbra-balra lökjük akkor oldalazva sújtunk fegyverünkkel, ha föl-le akkor értelemszerûen lesújtunk.
A másik csalódás a next-gen grafika, ami annyira next-gen mint öreganyáink. Tény hogy van a játékban néhány nagyon szép effekt, mint a sokat emlegetett szellõzõventillátor mögül átszûrõdõ fény, vagy hogy látjuk az árnyékunkat. A textúrák többsége nem elég nagy felbontású.
A hangokat szerintem dícséret illeti nagyon jó effekteket sikerült belerakni, a zene is frenetikus, a fõmenü zenéje pláne.
Nagy poén hogy az epizódok mindig cliffhangerrel zárulnak (eddig), a következõ epizód elején pedig egy "Previously on Alone in the Dark..." mondatot hallunk egy kis összefoglalóval. Ezért is egy jó pont.
Mivel ez egy túlélõhorror ezért a para alapkövetelmény, ám eddig fokozatos borzongást nem nagyon éreztem, mint a Silent Hill szériában, inkább a "hanyattesek a székbõl jelenetekre gyúrtak rá.
Összesítve:
Grafika: 7/10
Hang/zene: 9/10
Írányítás: 7/10
Hangulat: 8/10"
Azért lesz az hogy a fél világ inkább letölti. Csak gratulálni tudok az Atarinak ezért a remek marketing fogásért. <#puszi>#puszi>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A grafika is teljesen rendben van szerintem. Nagyon látványos effektek is vannak, és jól eltalált a design. Nem szokásom nagyítóval tanulmányozni a textúrákat és szerintem aki ezt csinálja az meg is érdemli, hogy soha ne tessék neki semmi. Játszon az ilyen Crysist. Összhatását tekintve pedig teljesen jó az Alone grafikája.
Eddig a játékmenettel sincs bajom, hangulatilag ott van a játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Van valami új infó az AitD-rõl?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Itt másról van szó. Sorra jelennek meg a fikázó cikkek a neten, a fórumokban, és ennek megissza még a levét az Atari.
Biztosan lesz egy (értékesítési szempontból nem túl számottevõ) réteg, akik nem olvassák sem az online, sem az offline
sajtót, õk majd megveszik látatlanban a játékot. De ha tényleg annyira szar, mint amennyire mondják, akkor valószínûleg csak õk veszik majd meg.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
amikor az egyik vezetõ fejlesztõ egy amatõr interjusnak elmondta, hogy már csinálják a második részt, közölte, hogy az egész supportjuk a pénz hiánya miatt van...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Félre ne értsetek, nem lett rossz a TDU, csak sajna piszkosul bugos még patch után is. ..és a fejlesztõk nagyjából leszarják.
Djemba és tsai:
Ha 5 percenként sír a szátok, attól még nem lesz kint elõbb.....
Nézd csak meg pl a Gameszar vs nfs értékeléseket. Bármekkora shit is volt az adott rész, 9x százalék alatt soha nem kapott...és még sorolhatnám..
Az Eden pedig jobban tette volna, ha inkább csinál egy TDU 2-öt!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ennyit errõl. Minden szart el lehet adni. És szerintem ezt el is fogják. Engem is megtévesztettek, tök mást vártam mint amit kaptam...
Aki meg dicséri ezt a szart, hát vannak benne látványos dolgok, de ez a lolfizika. Annyira távol van a valóságtól, hogy kb a 10 éves Half Life-ban szebben törtnek a dobozok. Ez kicsit erõs de bocs. Felejtsétek el...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Starcraft2 e-mail: [email protected]