Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Megint egy jól szerkesztett mondat. Értelmezni csak saját felelõsségre. <#banplz>

Magiszter
No igen. Az a videó még anyámnak is tetszett, pedig õ a Pasziánszon kivételével kerül minden játékot.<#idiota>

kirol
Hát én nem tudom, de ez a videó:

Eden Trailer
Jun 21, 2008

kurva jól néz ki! És ezen egész korrekt is minden.

grebber
Serpenyõvel zuzza lol.

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
4 új videó jelent meg ITT, és valahol azt olvastam hogy most már a hivatalos megjelenés a 24 (USA szerinti). Szóval nem tudom hogy PC-re mikor lesz kapható de talán majd 24-tõl kicsit felbolydulnak a dolgok.

A kiadók (vagy a terjesztõk?) gyakran kiküldenek tesztelõi példányokat a nagyobb újságoknak, bizonyára ezt pakolta fel valaki netre.
Az Atari helyében egyébként én is integetnék, persze ettõl függetlenül gátlástalanul le fogom tölteni a játékot, és ha valóban olyan, mint amilyen ígéretesnek tûnik, meg is veszem 😊
Istencsászár
Csak a warez, más nemszámít😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
mi ez a hülyeség? már rég kint van!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Devil4 lassacskán már elõbb kijön mint ez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Nem. A 4 külsõ nézetes és fix kamerás, de az is rettegésre épül. Jönnek szörnyek miegymás. És 2karakterre épül a történet, és ugyanazokat a helyszíneket bejárhatjuk mind2 szereplõvel csak más irányokból. Ez pl remek ötlet volt benne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bertino

igen, sejtettem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
#862-ra ment volna a válasz

Snexi
Megvette eredetiben az aki fölnyomta elsõként

bertino
tudjuk ûûûûûûberkonzol

bertino
akkor azt, hogy is próbálhatták ki... ?

Istencsászár
X360ra már pár napja lehet kapni boltba pl Überkonzol.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Ja. Mert ami neten van képfájl, azt senki nem seedeli. Pegig gondolom az jó, csak egyenlõre kell még hozzá valami.<#ravasz1>

Magiszter
"a szokásos hír..."
Ezen jót nevettem. Mármint hogy "szokásos". Másról se tudnak csámcsogni mint azon hogy az Atari bemutatott azoknak akik a megjelenés elõtt tesztet írtak a játékról. Szerintem ez így helyes, és nehogy már egy újság illegálisan töltse le a tesztelt játékokat. A BSA, vagy mittomén mi helyében nyakára járnék ezentúl ezeknek a "cégeknek" hogy akkor a többi játékot amit teszteltek milyen forrásból szerezték.

Maxtreme: Én pl tényleg elképzelhetetlennek tartom mivel electron kártyám van így nem tudok fizetni vele neten (az mellékes hogy kb 200 forint van rajta <#idiota>) Amúgy is a kézzel fogható pénz híve vagyok. <#nezze>

bertino
X360at csak flesselni kell, csak azt indíthatták el.

PCs verziot kétlem... bár nem néztem meg az érintett cikkeket, de csaknem a PS2es verziot kritizálták 😄

kirol
De õk - újságírók - hogy tudták az illegális verziót kipróbálni? Mégis hogy indították el??,

bakvarnyu
Milyen volt ennek a 4. része? van olyan jó mint a Call of Cthulhu?

bertino
a szokásos hír...

de a trailer jo, ezt még nem is láttam.

szerk.: csak az elejét nem láttam még 😄

Maxtreme
Ezt a verziót egyesek elképzelni sem tudják <#buck>

grebber
Attól még hogy warezban nincs a játék megjelent netrõl már meg lehet venni.

már 22 van és a játék pc-re sehol KIRÁLY.
REMÉLEM ELTOLJÁK

Magiszter
Lehet az elsõ a demó akart lenni <#nemtudom> A másik kettõ meg kerekítések, csak rájöttek hogy 5-tõl felfele kell. <#idiota>

Evin
Az Atar honlapjáról lehet.
Bár eddig 3x néztem fel oda, és mindig más méret volt kiírva. Elõször 2G volt, utána 7, most meg 8. <#conf>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

dante3
De most csak az auto irányításáról beszéltek, ugye? Mert talán nem az kocsikázásról fog szólni az egész játák!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Snexi
Az irányitás gyagyi de ahopgy a város romba dõl..<#eljen>

kirol
Neten is lehet legálisan letölteni, aktiválni. Nem?

Maxtreme
Az egész fizika, stb. Már a videóból átjön hogy borzalmas az irányíthatóság 😊

grebber
Mit vegyek meg amikor még nálunk nem is lehet kapni és ez szerintem még pár hónapig így is lesz mert sehol semmi még elõrendelés sem.Külföldrõl meg rendeljen aki akar én biztos nem.

kirol
Pedig itt mindenki azt mondta megveszi! Aha, látom!

Seth
Ez miért gagyi? Szerintem teljesen rendben van. Bárcsak ps2-n is ilyen lett volna, na az gagyi 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Szerintem nem ,mert akkor lennének képek és vélemények róla.De most csak mindeki máshonnan idézget 😄

The Protector
Vki közületek már jáccot a gameval?Pc-n?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
Ez az autós dolog de gagyinak tûnik (vicces hogy egy alapjába véve erre specializálódott fejlesztõ csapat pont ezt b*ssza el <#idiota>)
De aki még nem látta ez mégjobb

Elõre félek mi lesz PC-n ennél a résznél.... (sûrû k*rvaanyázás 😄)

bertino
teljesen mind1 micsodák.

Voltan
Ezek nem zombik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
PC-re legalább igy nézzen ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
hm, egész jó ez a videó 😊

bertino
muhahaha <#idiota>

ezek a zombi hangok inkább viccesek, mint ijesztõ hatásuak 😄

Kandurex
na, ez az, thx

DarkSector

Kandurex
hol? 😊

DarkSector
SRL-nál
Timeshift tesztje kimutatja, mert gondolom annál jobban kihasználja, vagy csak figyelembeveszi mint a többi.
Biztos még néhány kijelzi, de én eddig ebbe akadtam csak bele.

DarkSector
Mármint a condemnedet, mert azt régen nyomtam már vagy 1 éve hogy nincs meg.

Kandurex
ez a teszt hol érhetõ el?

Snexi
Eredetivel tolod?

DarkSector
Igen.
Csak játszani nem tudok vele.
Eddig talán a condemned ami hozzá mérhetõ.