Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eden Trailer
Jun 21, 2008
kurva jól néz ki! És ezen egész korrekt is minden.
Az Atari helyében egyébként én is integetnék, persze ettõl függetlenül gátlástalanul le fogom tölteni a játékot, és ha valóban olyan, mint amilyen ígéretesnek tûnik, meg is veszem 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezen jót nevettem. Mármint hogy "szokásos". Másról se tudnak csámcsogni mint azon hogy az Atari bemutatott azoknak akik a megjelenés elõtt tesztet írtak a játékról. Szerintem ez így helyes, és nehogy már egy újság illegálisan töltse le a tesztelt játékokat. A BSA, vagy mittomén mi helyében nyakára járnék ezentúl ezeknek a "cégeknek" hogy akkor a többi játékot amit teszteltek milyen forrásból szerezték.
Maxtreme: Én pl tényleg elképzelhetetlennek tartom mivel electron kártyám van így nem tudok fizetni vele neten (az mellékes hogy kb 200 forint van rajta <#idiota>#idiota>) Amúgy is a kézzel fogható pénz híve vagyok. <#nezze>#nezze>
PCs verziot kétlem... bár nem néztem meg az érintett cikkeket, de csaknem a PS2es verziot kritizálták 😄
Next PC upgrade: 2022
REMÉLEM ELTOLJÁK
Bár eddig 3x néztem fel oda, és mindig más méret volt kiírva. Elõször 2G volt, utána 7, most meg 8. <#conf>#conf>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PSN ID.: Beegabor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De aki még nem látta ez mégjobb
Elõre félek mi lesz PC-n ennél a résznél.... (sûrû k*rvaanyázás 😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Timeshift tesztje kimutatja, mert gondolom annál jobban kihasználja, vagy csak figyelembeveszi mint a többi.
Biztos még néhány kijelzi, de én eddig ebbe akadtam csak bele.