3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• gabo91
    pont az a lényeg.
    Sötétben rejtőzik a gonosz...
    (Lost: via domus)
  • Tomsteel
    Azért ne dögöljön már meg az aki elvállalja azt az igenis nagy feladatot, hogy kiad egy mások által létrehozott terméket, legyen az játék, vagy akármi. Nem győzöm elégszer mondani, hogy ne akarjuk megmagyarázni azt amit nem lehet, hanem szépen csendben húzzuk meg magunkat !
  • gabo91
    nincs crack...
    valami kis hülyegyerek leszedett egy Alone_In_The_Dark[CRACK] névet viselő virust, és azt tette fel oda ahova felengedték...
    persze a jónép egyből megrohamozta...
    lol nagyon
    gyerek szerint működik, igaz nem probálta...

(nem működik, nincs crack) Ha teheted vedd meg a játékot és ne várj csodára. Csodák nem léteznek csak csalódások...

(taps, taps, taps... egy WH-tól ilyent hallani)
  • csoola
    te idiota alone in the DARK, sötétröl szól baszki... látszik h ismered ezt a nevet...
  • grebber
    Olyat akkor fogsz látni ha lesz hozzá crack mert papolnak itt a warez mentességről azt ugyanugy nem veszi meg senki.
  • rage
    Gondoltam, beleolvasok kicsit ebbe a fórumba, érdekelt, milyen ez a játék. Hát, sok mindenről van itt szó, csak pont erről nincs :)
  • grebber
    Crysis-t 5k-ért?? Használtad veszed vagy mi a fene mert boltba 11990FT.
  • Shep
    Ez sem teljesen így van, ugyanis a fejlesztők ha jók az eladások akkor még kapnak +lóvét, valamint ha alig adnak el valamennyit, akkor a kiadó megvonja a támogatást a fejlesztőtől akik jobb esetben az új projektjükhöz vagy találnak másik kiadót, általában rosszabb feltételek mellett, vagy pedig lehúzzák a rolót, erre is volt már példa nem 1x, persze a jó fejlesztők nyilván el tudnak helyezkedni másik csapatnál, de ...
  • erieskrisz
    Sziasztok bocs hogy igy beleszolok itt a dolgokba de szerintem aki warezol az jol tesszi ill nem jo dolog csak hat goondolkodjunk 1 kicsit ad1.vannak ugye a játékokat kiado cégek csoro emberke dolgozik a játékal hogy jo legyen szép legyen kiado meg bezsebeli a zsét ad2.szerintetek miért kell minden uj játékhoz uj videokártya (nah jo nem mindegyikhez de évente legaláb).Nyilván a játékkiadok illetve a pc gyárto cégeknek biztos van valami kis piszkos üzletük egymás közt hogy a gatyádat is ráköltsd az uj gépedre uj videokarival. Érdekes modon konzolra ugyanazt kitudják adni ugyanojan szép graffal legalábis konzolhoz képest.És miért drágábak a konzolra a játékok azért mert azt csak egyszer veszed meg igy nem tudnak rolad több bört lehuzni gép miat hát azt megteszik a játékkal. Épp ma néztem a hiradoban hogy a termelöktöl 60 ft ért veszik meg a meggyet de neked már 400 ft ért arulja a zöldséges hát nem vicces a mai világ a kizsakmányolasra épül és szerintem ugyanez van a játékok és a pc -k terén is de hát ez a saját véleményem. Tömören ha én letöltöm a netröl a játékot nem azt kárositom meg aki kinlodot velle mert ö nem valoszinü hogy eladás után részesedést kapna hanem azt kárositom meg aki másbol éll és én azt meg kur***a nem fogom sajnálni
  • keepernext
    nem jó ez se
  • Evin
    Szerintem ezzel egyedül vagy. A félelem a sötétben tanyáz.
  • keepernext
    kijött!!!!csak nem tom jó-e 16mb még nics tesztelve
  • Djemba
    reméljük
  • mama2
    Ahogy láttam videókból a grafika jó, meg a fizika is, csak engem ezek a sötét pályák irritálnak picit. Remélem nem fog az egész játék sötétben játszódni.
    Amúgy miről is szól a játék? Tudom azt hogy horror.
  • Istencsászár
    Majd kinövöd.
  • Djemba
    még soha nem vártam ennyire cracket
  • Tomsteel
    ne próbáljuk megmagyarázni amit nem lehet !
  • Tomsteel
    Nekem az étolaj is drága, mégsem lopom el, sőt még csak benzinkútról se hajtottam el fizetés nélkül, pedig ilyen alapon lett volna okom rá ! Ne beszéljünk sületlenségeket.
  • Tomsteel
    akkor inkább húzd meg magad, üljél rendesen, és ne reklámozd magad, mert ettől a magatartástól feláll a hajam... senkinek nincs pénze olyan dologra amit ilyen könnyen ellophat, nem kell megmagyarázni a hülyeséget !

(el ne kezdjétek, hogy én biztos megvettem minden játékot, mert nem erről van szó! )
  • felegyi
    Még énse dolgozok, 15 vagyok és csak a nyáron jutok melóhoz de ott 1000-el megy a munka, és jön a pénz! Azt az összeget (kb 250e) nem DRÁGA játékokra fogom költeni! Van egy pár amit megvettem, Pl.: Stranglehold 3000ft-ért nemsokára a cdgalaxisban, POP trilogy 3000-ft ért,Crysis 5k-ért, és így tovább... Ha veszek konzolt, tuti flasheltetem mert nekem nem lessz pénzem tizen akárhányezer ft-os játékokra, és ha vennék is játékot azt már 100% hogy nem cserélném be egy másikra! Ha majd kijárom a sulit, lessz rendes állásom és munkám(!) tuti veszek eredeti játékot konzolra vagy PC-re de addig nem.
  • csoola
    az elsö résszel, meg a harmadikkal, meg a negyedik demojával:D
  • keepernext
    Valaki játszott már vele???
  • Evin
    Megnéztem a játék fájljait, és egy ideig biztos nem lesz belőle magyar verzió, kivéve ha magyarul jön ki.
  • Tinman #1366
    Amíg így warezoltok, addig pont, hogy nem a konzoloknak áldozik le MSE.
  • Tinman #1365
    Reggelig fognak hágni tégedet-e a bőőőtönbe'-e!
  • Bogyee
    Bazz! Te jobb is, hogy nem mész be egy üzletbe játékot venni:D
  • macskássy
    hi, a,haver átir míndendt.
  • macskássy
    hi,.egz játékótse, Veszek meg. A netrűl megvan
    míneden
  • csoola
    az a baj, h az itt forumozok sztem fele nme rendelkezik önállo keresettel mivel mondjuk még 17-18 éves sincs... én sem dolgozom folyamatosan, csak nyáron ha tehetem, azt a pénzt meg nem forditom játékra, oylan egyszerü okbol h évente van vagy 3 játék amit végig is játszok, szvsz nekem nem éri meg kiadni azért, h legyen, feleslegesen... amivel többet játszom (cs:s, tdu) az meg megvan eredetin, kész
    tervezek xbox 360-at, de most ha meg elkezdem h nekem igenis flashelt kell.. inkább nem szolok semmit, beszéljünk az AitDrol
  • Shep
    Hát ebben tévedsz, PC-re sokkal nagyobb munka megcsinálni egy játékot (rendes munkáról van szó) mivel ahány felhasználó annyi konfig, míg konzolon van egy fix hardware és arra kell optimalizálni a játékot, de erről még lehetne oldalakat írni és napestig beszélni.
  • gabo91
    nekem nem kell mondanod tudom mi folyik itt... szarbol várat még egy bűvész sem teremthet... szarnak a szarba mint ahogy mindenki szarik...

mindig lesz olyan aki megveszi a játékot lesz olyan aki nem veszi meg...
    ha megveszed akkor valami mást nem veszel meg helyette. mérlegelés...
    fogyasztói döntésnek hivják ezt....
    te ezt veszed én másra költöm a pénzem.

az pedig hogy miért konzolra jönnek ki a dolgok...
    profit maximalizálás
    ugyan anyi erőfeszités költség nagyábol ha pc-re csinálják meg mint ha konzolra
    de konzolon több az eladás... nagyobb a tiszta profit. pc-n is lenne hatalmas bevétel de konzolon kisebb a kockázat nagyobb a haszon...
    de eljön az idő amikor a konzoloknak leáldozott topik lessz...
    jön helyettük már...
  • Shep
    Szivesen :) Amúgy ez egy meddő vita, tehát teljesen értelmetlen, nem értem miért nem látja ezt be mindkét fél.
  • bertino
    tényleg ?
  • kirol
    Már azt hittem megjelent.
    Közben csak a warezról, meg a hülyeségekről van szó kb 100 hsz-ben.
  • Skyline
    vááááá
  • Zóanagyvarázsló
    Ez esetben szeretsz úgy fogalmazni, hogy önmagadat, mint az eredeti mondanivalót félreértő személyt tüntesd fel ;)
  • Istencsászár
  • bertino
    köszönjük emese.
  • Skyline
    De értelmeztem,a mondat eleje a wareznak köszönés tartalmazza hogy miért kevesebb a pc fejlestés,miért több a konzolbevétel..A game ár csak mellékinfó..:)
  • Shep
    Tök jó ez a topic, ha derülni akarok egyet csak benézek :)