3442
-
#1309 keresd meg inkább a mecsbokszodat és azt tologasd, az nem szaggat. -
#1308 hi, világósabra álitotam ,de úgyis.Szagat -
#1307 hi, csak besszagat.
Jogépel , nagymónitoron -
Ry0K3N #1306 Amilyen "minőségi" szarokat kiadott PC-re a MS nem fogok könnyet ejteni miatta. -
#1305 Az agyad is megcrackelte valaki ahogy látom. -
hunbalee #1304 -
csabika1982 #1303 ne szivass h megy -
#1302 hi,leszetem.nekemár megz jo a ,gamme megzen crackellvaÉ -
hunbalee #1301 minden amcsi dagadt kiskölöknek konzolja van mert berakja a diszket azt jáccik nem kell hozzá nagy tudás max ne forditva tegye be és azért kevesebb a pc game -
#1300 "Peter Zettenberg, aki a Microsoft Game Studios Europe Business Developement részlegének vezetője, arról számolt be, hogy a Microsoft a jövőben elsőként Xbox 360-as konzolra fog kiadni játékokat, hogy így megvédjék az adott játék eladási mutatóit a PC-s verziótól, azaz megfelelő bevételekhez jussanak az Xbox 360-as szoftverek után." -
#1299 -
csoola #1298 majd probáld ki sztem mert nem igazán akarok virust erre a szarra -
csabika1982 #1297 most néztem a moobsot mennyien szedik -
Skyline #1296 Pont az ilyen baromarcúak miatt köszönhetik a normális pc-sek hogy évről évre kevesebb a game pc-n...Gratulálok,így tovább:) -
#1295 ebbe annyira ne reménykedj, szép, jó a warez, de a melldöngetést nem kellene... -
#1294 Történelmet fogunk ám irni ezzel a topikkal...
:)
itt nem az elssz kiirva, hogy TAKARODJ WAREZOS... stb meg nem wareznak lessz off topik saját forumoknál... ez a mienk... ha meg valakinek nem tetszik mehet nyithat egy warez mentes topikot xd -
#1293 ... -
keepernext #1292 van hozzá működő "bioritmus"
a gyereknek elindult azt kilépett???
http://www.sendspace.com/file/pqj6if -
HCmike #1291 :) Milyen igaz! :)
Ha nem tudsz várni vedd meg vagy warezolj, de ne nyöszörögj! -
Skyline #1290 Sok harcilepke,most megy a nyüsszögés a crack/serial kombóért,meg a működő warezverzióért,aztán majd ha megvan lesz nyösszögés patchekért,és azokhoz crackért,és elkezdődik a HUDESZAR AZ IRÁNYÍTÁS címü főrinya..:)
-
HCmike #1289 sőt! a serialt is megkapod hozzá... :) -
HCmike #1288 Inkább kiírom neked lemezre... :) -
#1287 pont ez a lényege az egész "jaaaaj mér nincs wárez verzijó" sirámnak.már fenn van torrent oldalakon,csak ugye nincs hizzá serial,sem crack.tehát akár fel is tehetné.te nem tudnál vele kezdeni semmit -
#1286 -
Djemba #1285 és utánna felteszed nekünk torrentre vagy valahova -
#1284 hm... kezdjem?
szerintem off lenne... meg ban...
ez egy tisztes ország tiszteséges kormányal.... enyi elég is ugye :) -
#1283 Jajj te szegény csak 200-al jön. -
keepernext #1282 már megvettem fiam...és állat. -
#1281 Itt eljátszhatod hogy megveszed a játékot -
keepernext #1280 Ez nem a játék ez egy honlap.:????
Itt valami bibi van mindenre azt hiszi hogy game. -
#1279 mert az atari szervere se lát el mindenkit a legnagyobb sávszéllel, azért! -
HCmike #1278 Download progress: 88%
B..sza meg még másfél óra.....
8Mbit-nél miér csak 200K-kal jön?
Jófejek...leakasztanak egy csomó pénzt, de szerverre nincs pénzük....
Még másfél óra... -
#1277 A régi nóta igaz?
Credit Card Number*
Expiration Date*
Month: Year:
Card Security Code*
(more info)
Your Credit Card is
Securely Transmitted.
A többi megoldás (Csekk, Pénzt küldesz nekik borítékban, vagy a Pay Pal amiről a mai napig nem tudom micsoda) eléggé rizikósnak tűnik. -
#1276 Nekem valahogy mindig a játék 1/3-nál dől el, hogy hangulatos-e vagy sem. A végére mindig elfogy, és a nehéz főellenségeket mindig rá szoktam hagyni.
Bár engem elsősorban a kíváncsiság hajt -mégis milyen vele játszani, fordítható-e ha van egyáltalán mit stb-, az csak másodlagos, hogy végigviszem-e. -
#1275 "...ezzel csak egy dolgot nem tudsz leszűtni az az irányítás..."
Hát ez az ami meg abszolút relatív. Valakinek ha már nem csak WASD+Bal egér az irányítás már bonyolult/szar/stb... De aki meg a mortálkombáton nőtt fől és még mindig fújja a Előre-Hátra-kisütés-nagyütés-fel-fel-nagyrugás-blokk kivégzéseket annak meg adhatsz egy 105-gombos irányítást se panaszkodik. Én ezért nem adok azokra a véleményekre hogy ilyen-olyan az irányítás mert lehet nekem könnyű Pistikének meg nehéz.
A Rivjúk se adnak teljes képet egy játékról, max az olyan ami 10-20 perces, mert 3-5 percbe nem lehet beletenni azt ami érdekel egy játékost (nem összekeverendő a gémerrel, két külön kategória). A demó az ami igazán mutathat valamit (tisztelet a kivételnek.) És én most az olyan demóra gondolok ami az aranyba ment játékról szól (nem TimeShift 1.0). "De hát ugye minek a demó majd megveszi a hülye gémer me' neki fussa' rá. Akinek meg nem tetszik az tehet egy szívességet..."
Na itt vágta át a torkát az Atari. -
#1274 Ha nemkell a videó itt van a teljes működő verzió -
keepernext #1273 még senki tapasztalat??engem nem a videó érdekel mer nem videólejátszót akarok venni hanem maga a pc-s játék. -
#1272 A hangulat csak végigjátszás után teljes... amugy hogyha valaki egy játékot megvesz akkor jobban tudja értékelni mégha gyengébb alkotás is mint várta, nam pedig az hogy letölti kitolja és fikázza ezerrel, mert nem olyan tökéletes mint amit ő elképzelt. Szerencsére rengeteg videó anyagot kiadnak a játékokból, Alonéből is van vagy 15 videó biztos, akinek átjön a hangulata annak tájön ( ebben a topikban sokaknak, csak sajnos ők krekkerek ). -
#1271 Meg a hangulatot sem lehet visszaadni videóban, azt csak akkor lehet átélni, ha te játszol.
armageddon666
Demó nélkül mi mást lehetne tenni? Ki szeretne zsákbamacskát venni? -
#1270 Megnézni a HD rivjúkon is meglehet, mert már sok online sajtó készít olyat, meghát el kell olvasni a teszteket... ezzel csak egy dolgot nem tudsz leszűtni az az irányítás, minden mást láthatsz a HD videón.