Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem egészen értem az Atarit...
Egy szar játékból sosem fog annyi elcsúszni, hogy az elegendõ legyen egy ekkora kiadó anyagi helyzetének stabilizálásához, legyen bármekkora is a hájp körülötte...ha tényleg annyira szar a játék, akkor pont az óriási hájp miatt fog elcsúszni az egész...ha a fontosabb gamer portálokon megjelennek majd a lehúzós rivjúk, és megírják hogy "megint jó alaposan át lettünk baszva", akkor Atariék majd megbánják hogy a marketingkampányra ennyi dellát vertek el...most komolyan...nem lehet ennyire hülyére venni az embereket...én nem próbáltam még a játékot, de az az igazság, hogy már nincs is hozzá sok kedvem. Ahogy látom itt nem csupán egy-egy kis újságírócska fanyalgásáról van szó, hanem elég rendesen kapja a játék a fikát...olyan véleményt még nem olvastam, ahol valaki az egekig dícsérte volna a játékot, vagy akár csak kiemelkedõnek nevezte volna...és ez nekem elég.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mellesleg IGN UK is 7.0/10-et adott rá. Mármint az X360-as verzára.
csekk
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hamarosan megjelenik az Alone in the Dark, és néhány oldal már kritikát is írt a játékról, ami az Atarinak nem tetszik.
Már nincs messze az AitD megjelenése, így szokás szerint elkezdtek felbukkanni a korai kritikák. Elsõként a norvég GameReactor írt értékelést, és a nem túl hízelgõ 3/10 pontot szórta ki a játékra. Azonban hamarosan levelet kaptak az Ataritól: a kiadó azzal vádolta õket, hogy bizonyára illegális példánnyal játszottak, mivel a sajtónak szánt másolatokat csak egy nappal korábban küldték szét. Valamivel késõbb a német 4Players jelentetett meg egy cikket, és hamarosan hozzájuk is befutott egy perrel való fenyegetõzés, mert az Atarinak fogalma sem volt, hogy a kritikus honnan jutott hozzá a játékhoz. A harmadik "áldozat" a - szintén norvég - Gamers.no oldal lett, akik 10 perccel a - szintén 3/10-es - kritika megjelenése után már kapták is a felszólítást, hogy távolítsák azt el.
Mivel a pozitív kritikákat nem érte ilyen támadás (legfeltûnõbb példa a Eurogamer 7/10-es pontszáma, mivel a GameReactor értékelésével egy napon jelentették meg a sajátjukat), így egyesek azt sejtik a háttérben, hogy az Atari ezzel a nem túl etikus módszerrel próbál meg javítani a játék megítélésén.
info: gamestar
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Mininova.org és keresõben alone in the dark és ott kiadja az orosz melett az angolt is.
Jah akkor már értem.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#banplz>#banplz>
ezt már lehuzták rakás helyen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
zzeN: Én úgy tudom hogy az élbrigád az amcsi, és mindig megveszik a játékot "legális úton jutnak hozzá", ezért is írják az nfo-k végére hogy "ha tetszik vedd meg, mi megtettük."
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Pl a lost sorozat is faszom kivan vele ott is már 5. évad lesz az csomo dolgok nemtudok 😄
85,5% nap? Mi az a százaléknap? 20:24 perc? Ezt meg honnan vetted? 20:24 amúgy a megjelenési dátum (júni 20 eu, júni 24 USA :-D)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Társadalmi és politikai okokból a folytatást spoilerbe rakom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)