Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Haver berendelte 360ra majd elkérem tõle, annyira nemizgat már a gém, egy demo majd mindent eldönt... addig is itt van a Grid meg Ninja Gadien 2 persze eredetibe<#vigyor4>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pretorian
Szóval...azt mondjátok, szar a játék? Ez elég meglepõ...komolyan...
Nem egészen értem az Atarit...
Egy szar játékból sosem fog annyi elcsúszni, hogy az elegendõ legyen egy ekkora kiadó anyagi helyzetének stabilizálásához, legyen bármekkora is a hájp körülötte...ha tényleg annyira szar a játék, akkor pont az óriási hájp miatt fog elcsúszni az egész...ha a fontosabb gamer portálokon megjelennek majd a lehúzós rivjúk, és megírják hogy "megint jó alaposan át lettünk baszva", akkor Atariék majd megbánják hogy a marketingkampányra ennyi dellát vertek el...most komolyan...nem lehet ennyire hülyére venni az embereket...én nem próbáltam még a játékot, de az az igazság, hogy már nincs is hozzá sok kedvem. Ahogy látom itt nem csupán egy-egy kis újságírócska fanyalgásáról van szó, hanem elég rendesen kapja a játék a fikát...olyan véleményt még nem olvastam, ahol valaki az egekig dícsérte volna a játékot, vagy akár csak kiemelkedõnek nevezte volna...és ez nekem elég.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mucsácsó
Hát pedig egyáltalán nem szar.. 😊 Szerintem eléggé jó lett, jó kis túlélõ-horror, iszonyatosan durva AZTABAZDMEG jelenetekkel, jól kihasznált fizikával. 😉 Igaz, a Chapter 2 végén járok, de már szépenszólva elég odabaszós dolgok voltak benne.

Mellesleg IGN UK is 7.0/10-et adott rá. Mármint az X360-as verzára.
csekk
Kandurex
szerintem itt már nem kell keresni semmit,...sajnos, szar játékkal állunk szembe, amit nagyon gyorsan el kell felejteni,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tomsteel
hát én már õszintén szólva nem tudom, hogy mit gondoljak.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

grebber
Alone in the Dark - Botrány a kritikák körül

Hamarosan megjelenik az Alone in the Dark, és néhány oldal már kritikát is írt a játékról, ami az Atarinak nem tetszik.

Már nincs messze az AitD megjelenése, így szokás szerint elkezdtek felbukkanni a korai kritikák. Elsõként a norvég GameReactor írt értékelést, és a nem túl hízelgõ 3/10 pontot szórta ki a játékra. Azonban hamarosan levelet kaptak az Ataritól: a kiadó azzal vádolta õket, hogy bizonyára illegális példánnyal játszottak, mivel a sajtónak szánt másolatokat csak egy nappal korábban küldték szét. Valamivel késõbb a német 4Players jelentetett meg egy cikket, és hamarosan hozzájuk is befutott egy perrel való fenyegetõzés, mert az Atarinak fogalma sem volt, hogy a kritikus honnan jutott hozzá a játékhoz. A harmadik "áldozat" a - szintén norvég - Gamers.no oldal lett, akik 10 perccel a - szintén 3/10-es - kritika megjelenése után már kapták is a felszólítást, hogy távolítsák azt el.
Mivel a pozitív kritikákat nem érte ilyen támadás (legfeltûnõbb példa a Eurogamer 7/10-es pontszáma, mivel a GameReactor értékelésével egy napon jelentették meg a sajátjukat), így egyesek azt sejtik a háttérben, hogy az Atari ezzel a nem túl etikus módszerrel próbál meg javítani a játék megítélésén.

info: gamestar

Next PC upgrade: 2022

Snexi
Mass Effect,Grid

...Mass Effect 😊
zzeN
a kung fu panda-t én nem próbáltam, de a LEGO az jó lett😄 de ezeken kívûl...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Nem-e Kung Fu Panda, Lego Indiana Jones nekem baszottul tettszenek.

zzeN
hátha holnapra lesz már vmi "demó"...az utóbbi idõben nem jött ki semmi érdemleges...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Ez már off:

Elég ránézni a seeder/leecher arányra azért van ez.

Kandurex
ezt inkább fejezd be, vagy maradj csendben

Most komolyan ez lesz a téma? Nem vagyok warez-ellenes, csak ez már túlzás 😛
Snexi
Innen egy pár percig jött maxal azt most visszaesett ilyen 5-10kb/s-re.Ha kilépek és újra visszalépek a kliensbe akkor egy ideig megint maxal jön azt megint leeseik,nem értem..

zzeN
és vajon cr@ck mikor lesz...milyen gáz h egy pár mb-ás exe-n múlik h mûködik-e az adott játék vagy nem😊

Snexi
The Pirate Bay

NeBby
NFOHump lett a címe
link

IGN UK -> 7/10 boxos verizióra

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grebber
Müködik az csak más lett a címe!
Mininova.org és keresõben alone in the dark és ott kiadja az orosz melett az angolt is.

DarkSector
Jah azaz Nforce, ami napok óta nem mûködik.
Jah akkor már értem.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak holnap keressétek a "boltban"!
zzeN
nforce-on írta egy gyerek, de én se láttam sehol se...<#whatever>

DarkSector
IGEN. de hol???<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
már írtam volna a leoltó szöveget, amikor észrevettem az iróniát 😊

kirol
Akkor annak mi értelme?

Istencsászár
Azért erõltetik mert az a pár barom állat aki véletlenül, egészen véletlenül odáig lesûllyed hogy elõrendeli a gémet, esetleg megjelenéskor bemegy egy boltba és véletlenül megvszi mert egyéb okok miatt õ nemtud vele warezba játszani, de csak azért, amugy nem venné meg még véletlenül sem mert az bûn, és az égõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
Na kijött angolul viszont crack továbbra sincs<#hawaii>

Magiszter
És ha nem egyezik a DNS minta akkor törli az egész merevlemezt, kiégeti a hardwer egységeket és megy is a jelentés a rendõrségre. Sõõõt pedofil tartalmakat generál a saját fájljaid helyére és utána megy a jelentés a rendõrségre, hogy tutira 40 évet kapjál minimum .<#idiota>

Snexi
Nem rossz ötlet<#idiota>Bár a megvalosítás kicsit drága lenne,de nem rossz nem rossz
<#banplz>

Magiszter
A következõ lépés meg az lesz hogy a vásárlásnál DNS tesztet csinálnak veled, feltöltik a készítõk adatbázisába és mikor telepíted akkor megint kéri a DNS mintát, összeveti az adatbáziséval és csak akkor játszhatsz. És ezt természetesen minden töltésnél, átvezetõnél kéri. Ez a jövõ emberek. <#idiota>

bertino
hát ja.
ezt már lehuzták rakás helyen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snexi
Nem tudom miért eröltetik ezt az aktivációs dolgot.Pár napon belül úgy is feltörik.Mondjuk a Bioshock-nál bejött,ott sokan megvették akik lewarezolták volna mert nem birták megvárni amig feltörik.De az egy másik kategória

Magiszter
Nem hiszem el, vagy írtam valahol hogy ez egy megcáfolhatatlan tény?

Shodan
és ezt te el is hiszed egy 60 postos embernek.<#sniffles>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Raptor 2
A múzeumba hogy lehet bejutni? Mert a drótokat nem tudom összeértinteni sehogy se ami az álványoknál lévõ liftet indítaná :S

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

kirol
Igen úgy, de csak poénból írtam!

Magiszter
Remélem a próféta beszélt belõle. De szerintem azt jelenti hogy ma este lesz 85.5%-on a "meló", így max holnap lehet belõle valami. De majd úgy is kiderül.

zzeN: Én úgy tudom hogy az élbrigád az amcsi, és mindig megveszik a játékot "legális úton jutnak hozzá", ezért is írják az nfo-k végére hogy "ha tetszik vedd meg, mi megtettük."

Tomsteel
szerintem olyan elven gondolkodott, hogy mivel 1440 perc egy nap, ennek vette a 85,5%-át ami 20:24.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

zzeN
mellesleg ezek a "nagy csapatok" szinte mind amcsik?meg megveszik a gamet azt feltörik vagy h mehet ez...csak érdeklõdésbõl kérdezem, nem akarok náluk "dolgozni"😄

grebber
Ez nem baj hogy nem mondták el hiszen ha több részt akarnak akkor bõven jó majd a következõben vagy azutániban elmagyarázzák mi miért.
Pl a lost sorozat is faszom kivan vele ott is már 5. évad lesz az csomo dolgok nemtudok 😄

Magiszter
Most olvasom hogy Vitalityék dolgoznak rajta, remélem tudják is hogy mit csinálnak <#idiota>

Magiszter
Tudom hogy hülye vagyok de nem értem a logikád:
85,5% nap? Mi az a százaléknap? 20:24 perc? Ezt meg honnan vetted? 20:24 amúgy a megjelenési dátum (júni 20 eu, júni 24 USA :-D)

kirol
Dehogy! Azért mert az (85,5 % nap) 20:24 perc. 😊

Magiszter
Vagy kamu, akkor meg hazudjunk pontosan, vagy csak precíz a gyerek és ezért adott tizedesre pontos jelentést. <#nemtudom>

grebber
VGA-hoz jár a játék mint sok más VGAhoz is jár játék.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õszintén?, Nem sok maradt meg,mert nincs a sztori jól levezetve. Megyünk egyik helyrõl a másikra, közben furcsa dolgok történnek. Kezdetben ugye erõs fejfájással,rossz látással és amnéziával ébredünk, egy öregembert velünk szemben épp vmirõl faggatnak. Utána elkezdenek vezetni minket kifelé az épületbõl de vmi természetfeletti szakad az épületre. Elválunk a fogvatartóinktól és az égõ roskadozó épületbõl kell kimenekülni. Idõközben találkozunk egy csajjal is. Na miután kijutottunk az épületbõl a parkolón keresztül (kocsival,immár hárman, a korábbi öreg is csatlakozik,aki látszólag jól ismer minket),menekülni kell,mert körülöttünk dõl össze minden, az épületek darabjai hullanak mindenfelõl az útra. No miután sikeresen túléltük(kocsi tropa lett) gyalog megyünk tovább .Ja csak úgy mellékesen az öreg fejbelövi magát,de elõtte még mondja hogy csak mi állíthatjuk meg ezt az erõt,hisz egyszer már sikerült legyõzni és találkozunk majd vele az xy.számú szobában amit ismerünk ,itt volt az elsõ WTF. Õõõ,itt most nem jut eszembe tovább,asszem a múzeumba megyünk, , ott található az a szoba ahol ez az öreg dolgozott és vmi titokra bukkant(ereklyék,bölcsek köve, a szokásos).Elõtte csak úgy lenézünk a csatornába is meg egy mentõskocsival menekülünk egy zsaru segítségével,utána vmi spéci szerkezettel és a tõlünk vett vérbõl kiderül hogy kik is vagyunk valójában(1924-ben vagy mikor tûntünk el és 189x.-ben születtünk ) Na a múzeumban kavarogva(jó helyszín amúgy 😄 ) nagy nehezen (lézereket kell kijátszani a poroltóval) csatornán keresztül eljutunk az ominúzus szobába,onnan vmi földalatti kajibába,ahol az öreg jegyzetei és egyebek találhatóak.Itt kiderül valami,de annyira hülyén magyaráztak hogy már el is felejtettem mi az.Na itt egy második WTF ,mert a csaj vmiért,minden ok nélkül,aszondja öljük már meg a szörnyet ami kint tombol(szörny sehol)Így is tettem,kiléptem az ajtón,erre vmi háztetõn vagyok,felettem egy helikopter ereszt le egy létrát,felmászunk rá(egy alak fogad aki az öreggel dolgozott együtt,csaj hátramarad(vagy a rosseb tudja hol van). A helikopter lezuhan,mert egy csapat denevérszerû szörnyike megtámadja.Egy épülethez jutunk , fel kell menni a tetejére és a kilátóból egy távcsõvel megkeressük a következõ célállomásunkat. Idõközben megérkeznek azok az alakok akik az elején fogva tartottak,menekülni kell.Metróállomáson keresztül megyünk asszem, de lehet ez már korábban volt 😄 A felszínen egy újabb viskóba jutunk,amiben egy fénycsíkot kell vezetgetni a falon körben és megnyílik egy hasadék a lábunk alatt.Lemegyünk egyedül , odalent vmi õsi civilizáció nyomaira bukkanunk, fényeket kell manipulálni, úgy tudunk továbbjutni. Lényeg a lényeg eljutunk egy pontra ahol ki kell törni egy falat és egy indián szerû öreg alak fogad minket(a hely ahol van teljesen zárt,mi szabadítottuk ki ,ki tudja mióta üldögélt ott)Nála van a kõ is amit kerestünk. Na a lényeg ezután visszateleportálódunk abba a kajibába ahol a csajt is hagytuk,ott van egy cucc amibe belerakjuk a követ és a mögöttünk lévõ falon vmi kapu nyílik a túlvilágra. Ekkor vmi a csajt beszívja oda,majd kis idõ elteltével kilöki, de vmi már nem stimmel vele(furán néz 😊 ) Fõhõsünk felé indul, le is akarja lõni,de nem bírja megtenni, aztán a csaj csinál vmit és összeesünk, a csaj meg lefeküdve mellénk csak bámul minket. És itt jön a credits. Naszóval kb annyira volt elmagyarázva hogy mi történt,mint ahogy itt olvastátok.Semennyire

PSN ID.: Beegabor

zzeN
de mé pont 85.5?? mé nem kerekít?<#smile>

Magiszter
"Release will be tonight on 85.5%"

Társadalmi és politikai okokból a folytatást spoilerbe rakom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondja ezt egy emberke az NFOhump fórumán

overlocker
Sztem nem adják hozzá ha mégis akkor LOL mert igy 10ezerrel olcsobb a kari ha levesszük a gém árát

grebber
Jaja jöhetne Spoilerbe a történet dióhéjban!